|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.1.2011 0:43:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2626
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
8.1.2011 6:39:36   
baki
jutro...nikov kašelj je že bolje.iz noska pa ne teče večuser posted image user posted image user posted image user posted image upam da tako tudi ostane.URŠA.....super da je eva boljša.upam da bo kmalu spet doma.pa še malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,za vsak slučaj

Neposredna povezava do sporočila: 2627
8.1.2011 8:40:19   
baki
no a še kr spite?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
8.1.2011 8:59:10   
Čebel@
jutro

spali super...mala je prišla ob 6.00 k meni in je spala še do 8.00,jaz sem pa le počivala zraven....ati je v službi....meni se je na ustnici naredil herpas(vedno kadar zbolim ga imam) pa še vedno čist suho kašljam...sem včeraj popoldan so mi inhalator dostavili in danes ga moram naštudirat...mala ima pa poln nosek

urša,birdy.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
8.1.2011 11:04:19   
simonakr
Dan! Kako ste punce? Sej vas berem, samo zadnje čase nimam cajta nč pisat pa komentirat!

Morm sporočit da je moj možek bolši, dobil je antibiotike in trenutno smo vsi na dieti user posted image  (taki dojenčkasti - lahka prebavljiva hrana, nič začinjenega, 5 obrokov na dan user posted image ) No pa sej bomo preživel user posted image user posted image

Urša - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za tvojo malo! Držim pesti da bo vse ok!

Grem mal nazaj brat! Pa se tipkamo poznej! 

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
8.1.2011 11:30:00   
Katjusa
jutro:)

Urša sem zelo vesela, da vam gre na boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image stiskam pesti, da jo boš lahko jutri pocartalauser posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas delovna sobota... mal pospravljamo moj možek je šel pa v klet elekrtiko rihtat:)

popoldne pelema pa otročke v dramlje za 2 urci mi2 greva pa tačas sama mal po trgovinah rabimo pleničkeuser posted image user posted image user posted image user posted image no sam se nama je zlištalo mal it samauser posted image babi je pa tud klicala, da bi rada mal otročke vidla in bomo skombiniral da bomo vsi srečni:)))

moreš zdej šibat mi je benjamin prišel povadat da je kakaluser posted image user posted image user posted image user posted image

birdy benjamin se ni nikol nalezel vnetja ušes od florjana pa jih je florjan imel nonstop k je bil benjamin dojenček.....

lepo soboto

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
8.1.2011 12:16:22   
sjmm
dan!

zju3 sva z Majkijem kr kmau vstala...sva imela vsaj malo miru za pocrkljat, sem srkala kavico, pa sva se stiskala in gledala risanko...ker pol k se vsi zbudijo je Majki čist druga pesem...skoz podivjan k d ma petardo v riti...pa sam bedarije počne, da bo ja v središču pozornostiuser posted image

v glavnem...zdej smo pa imeli eno udarniško pospravljanje .....oči in maj sta se šla mau zluftat med kapljicami, jz pa ravno čakam, da se mi tla posušijo in potem zakuham nudelčke v juhco...dons bo mau bol zgodnje kosilo k gre oči pol po lančicouser posted image ...tko d bom kr ene njokce nardila in paradižnikovo omako, pa mau parmezana, pa zeljno solatko

no, tokle od nas za zdaj...gremo še kej pošimat, ker ju3 smo končno namenjeni k mojim v Litijo, se še od pred Božičem nismo vidli..pa bomo ju3 mau nadoknadliuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
8.1.2011 13:34:05   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Zdej pa mal držte pesti za nas da se Lev ne okuži. Očitno ma Neli vnetje ušes, jamra, dobla je calpol, pa upam da zdrži do jutra, če ne moj leti z njo k dežurnemu. Ah sranjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držimo pesti - tud na nogah, da bi leva obšlo.....

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
8.1.2011 13:34:08   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

URŠKA jst vsak večer čakam d se nam javiš,,,,,,, prevsem ponoči sssssskos mislm na vaju....Šime pošilja en ekstra velik objem za tebe in princesko....mu sploh ne smeme govort, k zanč ni spal celo noč in tut mi ne vemo kako čmo z vrtcem pregurat tele zimske mesece.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja urša...vse smo s tabo in mislimo na vas...naj gre samo še gor....
kolumbo...upam, da vas obidejo bacili.........

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 2634
8.1.2011 13:34:11   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutro

spali super...mala je prišla ob 6.00 k meni in je spala še do 8.00,jaz sem pa le počivala zraven....ati je v službi....meni se je na ustnici naredil herpas(vedno kadar zbolim ga imam) pa še vedno čist suho kašljam...sem včeraj popoldan so mi inhalator dostavili in danes ga moram naštudirat...mala ima pa poln nosek

urša,birdy.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

poklič pa ti povem kako ga skupi sestavit....eva je zaribala spet 100 na uro...kašla k norc, smo bli pol noči pokonc in ob pol 1h smo inhaliral...nosek tud pušča....volje je dobre, apetit ma tud, zj lih pančka, bom šla kr k njej,, da mal nočko notr dobimuser posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da ostanemo pri tem

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
8.1.2011 13:44:47   
baki
petrušk sem zjutraj napisala da je nik boljše....ni...čist je hripav,pa še vedno kašlja.itak bomo še inhalirali.pa je slabe voleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2636
8.1.2011 13:53:43   
Katjusa
dan

evo jst sem vse pospravla, moj tudi končuje v kleti, otročka pridno ajatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej sam še perem 2 stroja še imam za oprat jutri dopoldan pa vse zlikam in sem spet frej z takimi opravili do naslednjega vikendauser posted image user posted image user posted image

Benjaminu pa je včerajšno kopanje zgleda kr mal zaleglo dons skoraj ne pušča več nosek (samo enkrat sva pihala) in tud kašljal še ni danes.... upam, da tako ostaneuser posted image user posted image user posted image user posted image v bistvu je od začetka decembra zdej nekak še najboljši....
aja včeraj se je tako otrudil da je danes spal do 10 ko sem ga šla prebudituser posted image user posted image user posted image :)

evo še ena slikica:) (sam ne benjamina preveč gledat k je čokoladne bombončke jedu:))
user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
8.1.2011 14:00:57   
baki
katjiša....lušna stauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
8.1.2011 14:06:44   
baki
nik se je že zbudil.edvin je šel v službo,mi pa gremo pol dol k mamiuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
8.1.2011 15:42:49   
baki
povejte a če meriš vročino v ušesu a moreš kaj stran odštetuser posted image .mam nov termometer za v uho pa še nisem sprakticirala

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
8.1.2011 16:27:27   
tanci29
urša-nič nas ne obremenjuješ saj veš da smo tukaj zate. pravzaprav sem jaz zelo vesela da se nam javiš in napišeš kako ste čeprav vem da je to zelo težko zate. ne boš verjela kako zelo te čutim sedaj in vem kako hudo ti je pri srcu. kot sem ti napisala če karkoli rabiš prosim pokliči pa magar samo zato da se zjokaš ker tudi to pomaga veš.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
8.1.2011 16:31:18   
tanci29
kolubo lepi boste..a za majkla in roksota si vzela tole iz nexta.

joj  hana me grize k zmešana...ne vem kwa ji je zdj...
sami trije kraljujemo doma...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
8.1.2011 16:39:24   
sjmm
helov!

ta velka fanta in oči so šli po Lančico, pa je spet jurček ojrov odplavaluser posted image ...sam fora je d neke zaščite niso zadnč nardil in pol lahk voda pride kamor češ in je neki zašteka..v glavnem ni kriv avto, sam brihtni majstriuser posted image

Majki bo preuredil dnevno

smo pa dons mel ene probleme s popoldanskim spanjem, pa je zju3 zgodi vstal...sam ga je hotu moj dat, pa je kr šlo, pol je pa spal ene 15 minut, pa se zbudu in se pol ure tok jokal, da sploh nism vedla kje se me glava drži, pa ostali tud ne, ker sploh nismo navajeni d bi sploh kdaj jokaluser posted image user posted image

aja, pa še user posted image ...a vam mulčki vedno jedo kar skuhate....pri nas je namreč ful težko vedno kuhat ravno kar je Maj, ker nas je veliko in okusi so različni, pol se mi pa glih jne lušta ene 3 rihte skuhat, sej za Maja imam vedno kako juho in dons se jo je fuuul najedu, res 2 krožnika, preden je šel spat in pol mu njokci sploh niso šli, je sam probal..k d bi mi hotu rečt...ej, sm že juho meu za kosilo...no, ampak čez pol ure je bla skuta in sadje na programu...je čist mlečen tale naš junakuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
8.1.2011 16:40:57   
sjmm
urša.mislimo na vas, smo prov v skupnosti molili za vas in za evico...pošiljamo zdravilne pozdravčke in kup pozitivnih misli...komaj čakam, da napišeš, da si jo pocrkljala...držite se...vas mamo zelo radi!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 8.1.2011 16:41:56 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
8.1.2011 16:42:58   
sjmm
katjuša...vau, kaka manekenčka imaš ti domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
8.1.2011 17:17:08   
Čebel@
urša......skos mislim nate in na malo Evouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
8.1.2011 18:54:05   
baki
kk ste?? nik še kr kašlja.šment no.se kr spomnim na evo,pa prvo pomislim na pljučnico.mislim da preveč razmišljamuser posted image .bomo vidli kaj bo jutri.mogoče pa bo bolš.sma dons 3x inhalirala.

Neposredna povezava do sporočila: 2647
8.1.2011 19:02:00   
Čebel@
jaz sem tudi zdele inhalirala,ker tale suh kašelj me ubija....Hana in ati večerjat....še malo pa pančevo

kolumbo.......šoping uspel?

sjmm....super za lančico....a boste vseeno menjali?.....načeloma mala vedno poje tisto kar skuham,edino zelja ne mara(no v vrtcu ga je)user posted image

simona....super da je možek boljšeuser posted image user posted image user posted image

petrušk.....ti je ratalo kaj še zaspati?

katjuša.....cukra malauser posted image

tanci...kdaj greste v Avstralijo?.....lepo kraljujte še naprejuser posted image

baki......upam,da kašelj ne pomeni kaj hudegauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2648
8.1.2011 19:13:51   
baki
tk nika sem nesla spat,jst pa grem malo pospravit po stanovanju.BOMBA JE.

Neposredna povezava do sporočila: 2649
8.1.2011 19:16:03   
baki
se še pol mogoče javim,če nem zaspalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......