|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
6.1.2011 11:16:55   
spetko
farfala...meni se poraja isto vprašanje...z mojim sva iskala kakšen prostor pa nisva najdla nikjer...imela sva možnost v enem prostoru kjer ti ga dajo za 4ure in če naročiš pri njih hrano za cca. 20 ljudi ti dajo prostor zastonj in plačaš samo 160€ ...ampak pol kadar sva hotela rezervirat pa so rekli da lih prenavljajo in da to ne bo mogoče...user posted image
tako da verjetno bova šla to varjanto 2x ločeno..user posted image ..meni tudi ni to preveč všeč..ampak mislim da druge ne bouser posted image

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
   [Brisano sporočilo]
6.1.2011 11:40:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu spetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4277
6.1.2011 12:58:01   
krtekxx
Oj, naša najožja družina ni ravno velika - ene 16 nas je ponavadi na teh praznovanjih. Ker ima poleg BB en dan prej rojstni dan še ta velik, in jaz nekaj dni za obema, naredimo žurko kar skupaj. Tokrat sem naredila jagodno torto in pico. Vse skupaj mi je vzelo največ 3 ure časa. Je bilo prav luštno. Samo je pa res, da imamo mi zelo veliko dnevno + kuhinjo in jedilnico (skupaj ene 60 m2).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
6.1.2011 13:26:31   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Oj, naša najožja družina ni ravno velika - ene 16 nas je ponavadi na teh praznovanjih. Ker ima poleg BB en dan prej rojstni dan še ta velik, in jaz nekaj dni za obema, naredimo žurko kar skupaj. Tokrat sem naredila jagodno torto in pico. Vse skupaj mi je vzelo največ 3 ure časa. Je bilo prav luštno. Samo je pa res, da imamo mi zelo veliko dnevno + kuhinjo in jedilnico (skupaj ene 60 m2).

uf, to pa je kvadratura, jaz bi tud najraje imela doma, za A. smo imeli vedno, ker je poletni in smo lahko bili zunaj.
Zdaj pa sem kar rezervirala v eni gostilni in gremo na kosilo, torto pa prinesemo zraven. Nas je pa 20. Nisva z mojim nikamor povabila za najina r.d., tako da bo zdaj to skombiniranouser posted image user posted image .

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
6.1.2011 17:00:46   
Jancci
Krtekxx najprej VSE NAJ NAJ NAJ BOLJŠE za tvoje otroke in saj veš.. VEEELIIIKOOOO zdravja vsem vam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa super za praznovanje!!

Mi2 sva razmišljala, da letos povabiva na tortico samo stare starše in mojo sestro s tamalo. Jest bom eno tortico spekla in to bo to. Darila... šparovček bo na mizi, ostalo je pa že vse dobila!! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
6.1.2011 19:18:22   
Ploha
Pozdravljene!

Otroc spejo od 18.30. Meta ne spi več čez dan in je sitnoba na kubik proti večeru. Zato pa vstane uro ali dve kasneje in uro pa pol gre prej spat.

Cel dan šopingirala, jutri me čaka še en tak dan.

Bodoči ženin je danes kupil ta gmašn gvant razprodeaje so KUL! user posted image

V poročni salon šla po flikco od obleke, da čevlje kupim.

Jutri material za vabila in obisk župnika tretjič ta teden (ga nikol ni bilo doma) upam, da se zmenimo in da me bo čim manj zeja***al...imam neke "posebne" zakramente, krst nardila pri 16, birmo pri 17 in pričakujem kak hud komentar...

Civilno prjavt.

Prstane si bova zdej prvošla...user posted image

Jancci al kera ta uženena če ve?: res rabim rojstni list za poroko prjavt?

dieta: je šla k vragu user posted image

za 1x zdravi vsi...smo bolj doma...razn dons k sm dam pršla sta imele obe smrkave nosove (nič hujšega)...tam pri tašči imajo vroče k sv**a...in vedno sta čist vroče...pa bolj razagam slečt, slabše slišijo.

prostor za dekliščino rezerviran...ful mi je fajn! user posted image

vabila bom z eno kolegico v soboto nardila.

barva poroke: ORANŽNA

v bajti bomba. zaspana....preveč sem se najedla če je pa tkooooooo dobr papat user posted image user posted image

za zahvalo svatom bova dala keramično/glineno posodo s klasičnim slovenskim etno vzorcem pa not piškoti...mal drugač...ker škatla piškotov, kjer pač piškote poješ, škatlo pa v peč vržeš...pa slika, ki jo vidiš 1x na sto let, če ti ni glih ena zelo bljižna oseba ----> preživeto.

a je še kšn uprašanje user posted image joke

aja RD za meto:

pice bom nardila,
torto naročila
in v trgovino po pjačo skočila!

user posted image user posted image

doma bomo. Če bo tko kot lani, nas bo 25...samo ožje...bo že. Predepriprave na ohcet. user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 6.1.2011 19:22:48 >

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
6.1.2011 19:23:38   
Ploha
Ne gre user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 6.1.2011 19:24:03 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
6.1.2011 19:32:09   
Ploha
http://www.youtube.com/watch?v=SFdLk470l5k

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
6.1.2011 23:33:04   
Najki
Odsluzene tetrice so boljse kot kuhinjske krpe user posted image .

Ploha kolk si aktivna user posted image . Kdaj je ze datum?

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
7.1.2011 7:15:50   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Odsluzene tetrice so boljse kot kuhinjske krpe user posted image .

Ploha kolk si aktivna user posted image . Kdaj je ze datum?

ja tetra plenice so bolj kot vsaka kuhinjska krpa...jst jih mam za skoraj vse user posted image

26.2.

aja pa fora je bla...prideva po moško obleko in tm prodajalka pove, da se je ona tud februarja ženila, in to 24. prideva v nasledno štacuno, k nogavice pa žabe prodajajo...ženska iz ukrajine razloži, da se je ona tud feb. ženila in to 25., in da ni imela nobene jopce al tko...pa brez žab v salonarjih...ja oni tam gor so navajeni na hud mraz...nasledna pr čevlh se ja pa decembra ženila...

vse so rekle, salonarje gor tud čez dan user posted image umrla bom user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
7.1.2011 7:26:28   
krtekxx
Zna biti da ima naš ta velik gripo :(. Kuha od včeraj popoldan, kašlja neustavljivo, boli ga žrelo...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
7.1.2011 7:53:34   
Ploha

Zna biti da ima naš ta velik gripo :(. Kuha od včeraj popoldan, kašlja neustavljivo, boli ga žrelo...

ojej user posted image to pa ni fajn...upam, da jo dobro skozi odnese! in ostali tud! user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
   [Brisano sporočilo]
7.1.2011 10:16:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4288
7.1.2011 10:39:29   
kiara24
Ploha- tebi pa dogaja na polno... ženta se p atakrat ko ima moja mami Rd in to orkoglo 50let in sedaj vse naštimujem, da ne bom pol k ne bo nobenga cajta k rodim... ni šans da okrog letam tako kot sedaj....presenečenja pa morjo bit, a ne? V gl. super z vse te priprave in pa za nakupe, še mal pa bo.

Krtekxx- jao, no upam, da bo vse kul in da ne bo kake hude oblike in da bo čimprej za vami, pa držte se vsi.

RD za Klaro mi bomo praznovali en vikend prej ker ima ravno na sredi tedna Rd pa za vsak slučaj ne bom čakala če me slučajno kaj prehiti.... Imeli pa bomo kosilo in pa torto.... tako da bo pestro pri nas doma. V vrtec pa sem se že zmenial da se nesa ena mala tortica in to je to.

Zdej grem pa mal na kavč pol pa v šoping za Klaro.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
7.1.2011 12:02:48   
Najki

user posted image A ni to angina user posted image Sem mislila da pri gripi vse misice bolijo. Jaz imam pogosto angino mal pomesano z bronhitisom, gripe pa nikoli, tako da je ne bi prepoznala. Aja pa trenutno mam spet zametke bronhitisa, ma je kriza samo v stacunah, kjer je suh zrak.

Sem bila pri P in je mala pridobila minimalno mesecno tezo, tretjino tega v zadnjem tednu, tako da se je Stanje zelo izboljsalo in mlekarna spet dela s polno paro user posted image . Imamo pa cez teden kontrolo, tako da se bom probala se doma drzat in gnezdit. pa mogoce si bom le tehtnico omislila sposodit, da ne bom spet sele cez 3 tedne ugotovila, da je problem.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
7.1.2011 13:38:43   
Jancci
Krtekxx user posted image user posted image user posted image  Upam, da se ne razvije naprej!!!!

Niia zate tut pikepoke,da ne boš mela migren!!!! user posted image

Ploha jest nisem rabila rojstnega lista. Sej imajo vse podatke v računalniku. V cerkvi pa tut ne. Komi čakam,da te vidim ugvantano!!! user posted image user posted image
A v poročnem salonu kjer si boš sposodila obleko ni bilo nobenih primernih čevljev??

M spi, B je na sprehodu, jest pa uživam user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
7.1.2011 13:41:15   
spetko
'dan..

ujoj..krtekxx...da se čimprej pozdravite..user posted image
pa kvadratura imate res veliko..mislim da vam res ni potrebno najet kakega prostora :)))

ploha...user posted image user posted image user posted image user posted image ..vse to...čaki da se spomnem te še kaj vprašat..:)))...od kdaj se vse to pripravljaš na ohcet?...

niia...da tudi tebe čimprej mine glavobol in da je samo zaradi slabega vremena ne pa od migrene..

mi pa smo se odločili da bomo kr v nedeljo praznovali tako kot ima r.d. in bomo imeli skupaj z otroci okoli 27 ...tako da eno torto bom spekla eno sem naročila...in še zraven narezki pa meso..in to je to...žal pa sem jih morala razdelit na pol...starejše prej ostale pa pol..žal ne gre drugače..ampak bo tudi tako v redu...
tako da me čaka kr naporen vikend...

lep dan...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
7.1.2011 13:42:45   
krtekxx
Bili pri zdravniku ravno zaradi podobnosti z angino. Menda je res gripa s takimi simptomi.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
7.1.2011 13:47:50   
ronja
krtexx, pozdravite se! Mi smo vsi 4je zdravi!!!user posted image user posted image user posted image Sem že čisto pozabila, kako fajn je to! V službi delam s polno paro, danes pa imamo svoj petek in malo beremo knjigice, malo sta se sami zaigrali z legicami, jaz pa tu gor (vsaka ma svojo igračko;), zdaj bomo šle pa kaj ustvarjat.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
7.1.2011 14:39:07   
farfala
Uspešno preživeli prvi dan vrtcauser posted image

Bila pol ure z njim, previdno odšla, potem je bil še 2 uri sam tam, ko je ati prišel ponj ni hotel iti, ker so bili zunaj na toboganu. Se je pa bolj držal vzgojiteljic. Jih je v skupini samo 5, ostali bolaniuser posted image Pa da vidimo, koliko časa bomo zdržali.

ojoj krtekxx, kar gripauser posted image user posted image , naj mine hitrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , prihajajo zdaj k nam vsi mogoči virusi

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
7.1.2011 16:47:21   
sonček33
Starši pozor! Calpol vsebuje nekatere sestavine, ki so prepovedane v Avstriji, Franciji, Norveški, Švedski, Japonski, ZDA in Avstraliji!

http://www.foodsmatter.com/natural_medicine_comp_therapies/homeopathy/articles/alternatives_to_calpol.html

Samo kopiram.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
7.1.2011 18:46:12   
krtekxx
Ajej, sonček, me ta trenutek sploh ne zanima kaj vsebuje, glavno da deluje. BB ga pa itak ne mara.
Zbolel je še tisti, ki ej bil na vrsti - srednji. Sedaj čakamo še na najmlajšo.... Sta pa oba fanta imela halucinacije, nekaj novega zame.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
7.1.2011 19:54:43   
sonček33
krtekxx, ej, saj ni bilo tako mišljeno...

kako to misliš halucinirala? pozdravite se čimprej pa naj se ne širi še po oslaih članih

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
7.1.2011 20:24:11   
marta82
Nekaj me lovi...vse mišice bolijo pa glava in ušesa.user posted image  Upam, da mi uspe čez vikend rešit z lekadoli in kapljicami za uho.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
7.1.2011 20:40:02   
krtekxx
Sonček, ti si tako prijazna, pravi sonček. Zares.
Ta velik ima 38 vročine, ta srednji 37,2. Slednji zelo poredko zboli, če pa že, pa minimalno. Mogoče bo tudi tokrat tako. BB zaenkrat le kašlja vsake toliko, vročine še ni.
Halucinacije se pri njima kažejo kot nepovezano govorjenje ali pa kazanje na stvari, ki jih ni, opisovanje nekih neresničnih zadev...skratka, neobičajno vedenje.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.