khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 Saj res kako ste oprale oz. razkužile lupinico in voziček?! Pa zanima me ali bi jo vi imeli doma ko rodim ali bi jo dali v varstvo?! kiara, super slikci! lupinice in vozička nisem ni razkuževala, samo oprala kot pred prvo uporabo. glede tega, da bi jo imela doma... jaz sem en čas nazaj rekla, da bi jo imela zihr doma, zdaj pa ne mislim več tko mogoče, mogoče bi jo imela doma kak teden ali dva, tisti čas, ko je še očka doma. ali pa bi jo vozila v vrtec in jo imela tam samo dve, tri ure dopoldne. ven iz vrtca/varstva je pa ne bi vzela. predvsem zato, ker vidim, da se doma začne kar malo dolgočasiti oz. ona bi veliko bolj aktivno kaj počela, A je skor skos na joški in jaz je potem ne morem tako fajn zaposlit, pa še malo težje gremo ven, če smo sami trije. kot je hijacinta napisala - vsak rabi drugo vrsto pozornosti in drugačne zaposlitve, pa en čas fajn tole laufa, še posebej je fajn, če imaš pomoč kakšnih starih staršev al karkol. samo po resnici povedano, te sčasoma tak tempo z dvema, pa če si čisto sama z njima, izčrpa. meni je direktorica vrtca, ko sva imeli to debato ali naj I sploh gre v vrtec ali ne, ko A pride, rekla, da zakaj bi se trudile bit cankarjanske mame, če tega ni treba in da mora mama imeti tudi čas zase, ne samo za otroke. ne vem, moraš precenit kaj tebi paše in kakšna je K, kok rada gre med sovrstnike itd. drugače je pa tudi pri nas šla malo težje v vrtec. ni bilo nobenega joka in to, samo vidim, da bi in ne bi šla obenem. bila je ene tri tedne doma, 10 dni z virozo, pa pol en čas, da se je mal pocajtala, potem je imel pa še moj kolektivnega. pogrešala je vrtec in svojo skupino, lepo se ima, to pove, samo je pa šla kar malo s cmokom v grlu. pomoje ji ni jasno, kako to, da hoče it in da nekako noče it obenem. marta, za vrtec rubica, hijacinta, čist sta me nakurle s tem inhalatorjem mimi, za stanovanje najki, kako je JM prestal prvo spanje brez vaju? ploha, že kar zobek al kaj jancci, hvala za celoletno voščilo sonček, dej kaj več napiši kaj ga L špiči babnice, če se že vse ne mormo zmenit, kaj če bi se kdaj une, k smo na "porodniški" dobile?