Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 10:26:26
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Spali super, kaže, da se mu trebušček počasi le pomirja, upam, da nisem kaj prehitro rekla. Zdaj ga ima ati. Mali je prava maza, ko sem jaz tam, samo mama, mama, pa da me vidi je dovolj, ko pa me ni, pa ati, ati, tata, tata. ja, ni kaj, dobro nas znajo obvladovat tile naši malčki palčki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 10:33:45
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ... mogoče ne razmišljam pravilno, ampak nekak mam tak občutek.. in s tem nisem milsila povedat, da očku ni mar za , pač pa, da moški čisto drugače dojemajo in sprejemajo dtvari, sploh pa čustvovanje se fuuuuuuuuull razlikuje med moškimi in ženskami.. Jap, če pa so iz Marsa, me pa ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 11:26:58
|
|
|
|
majakla
|
Kaj ste še kuj na kavi? Kdo bo pa kosilo kuhal? Pa bo res jutri lilo? Se katera spozna, kak to izgleda, če bi delala le 4 ure, kak je s plačo, prispevki, ... ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 11:59:24
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj ste še kuj na kavi? Kdo bo pa kosilo kuhal? Pa bo res jutri lilo? Se katera spozna, kak to izgleda, če bi delala le 4 ure, kak je s plačo, prispevki, ... ? evo mene iz kave (bila BOLJ KRATKA- JE MALI SILO DELAL) potem pa sva se potepala po EP in nakupla nekaj cotik za gospodiča, pol pa še en sprehod po sončku dol vdarla babe lepo vas je blo spoznati in videt- menit se žal nisem utegnila- bom drugič.... OBLJUBIM... katy za tebe sem stolček mela zraun če bi slučajno prišla. majakla... glede dela 4 ure....delodajalec ti plačuje samo za to kar delaš... torej polovico, drugo polovico prispevkov ti krije država ampak samo do višine min imalne plače.
< Sporočilo je popravil elevitka -- 7.1.2011 12:00:07 >
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 12:44:03
|
|
|
|
bambixxx
|
punce fajn vas je bilo spoznat, je prav pasalo malo it ven in počvekat, čeprav ni bilo dolgo, ker sva tako pozno prišla. No, če se drugič dobimo v Kavajo bova prej.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 12:45:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj ste še kuj na kavi? Kdo bo pa kosilo kuhal? Pa bo res jutri lilo? Se katera spozna, kak to izgleda, če bi delala le 4 ure, kak je s plačo, prispevki, ... ? Jaz delam polovični delovni čas.Polovico ti plačuje delodajalec,vsaj meni,polovico oz.razliko pa CSD do otrokovega 3-tjega leta oz. v mojem primeru do 6-ga ker imam 2 otroka mlajša od 3-h let.Plača pa je po pogodbi,ki jo skleneš,oz. imaš nastavljeno.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 12:48:22
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa grem zaj malo na hrbet do šihta,ker drugače bom kuj na blagajni zaspala.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 12:49:37
|
|
|
|
matcar
|
Aja,Lenči in Bambixx-lepo vaju je blo še v živo videt in spoznat.Jaz sem žal tudi malo časa imela,drugače naša kofetkanja ne trajajo manj,kot 2 uri.Elevitka-tebe je blo tudi lepo videt po dolgem času.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 13:20:36
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz delam polovični delovni čas.Polovico ti plačuje delodajalec,vsaj meni,polovico oz.razliko pa CSD do otrokovega 3-tjega leta oz. v mojem primeru do 6-ga ker imam 2 otroka mlajša od 3-h let dodbro si to zdaj napisala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 13:24:21
|
|
|
|
botrca
|
Dan, evo mene...šla še prej v špar malo nakupit papike pa domov. Zakurila centralno, se najedla zdaj pa grem malo ležat. Imam čas do 15h ko grem po malega v vrtec. Bambixxx, Lenči_ in elevitka...lepo vas je bilo spoznat in vaše malčke...super punce ste .
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 13:27:02
|
|
|
|
sami0804
|
Jaz sem že tudi doma me je že kosilo čakalo,majakla Lenči,Bambixxx,elevitka sem vesela,da sem vas spoznala,pa malo princesko,pa malega fantka z dooolgimi trepalnicami in seveda malega nagajivčka,ki pa tako lepo pogleda,da se mu tričetrt odpusti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 14:07:08
|
|
|
|
Lenči_
|
Bambixxx, Botrca, Sami, Elevitka, Matcar, Saherca super vas je bilo vse spoznat in tudi male škratke!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 15:52:22
|
|
|
|
elevitka
|
Dan!... tak našega spanja je konec... smo že tud papali (mali in veliki) zdaj pa gledamo risanko in se igramo !
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 15:58:21
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz tudi ravno nazaj iz sprehoda, kak je pasal zrak ne. Zdaj pa moram samo še pogruntat kaj skuhat na hitrco, pa da imam doma
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 16:04:54
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz tudi ravno nazaj iz sprehoda, kak je pasal zrak ne. Zdaj pa moram samo še pogruntat kaj skuhat na hitrco, pa da imam doma kake testenine s sirovo omako- to je 1 2 3 pa še dobro je
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 16:07:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz tudi ravno nazaj iz sprehoda, kak je pasal zrak ne. Zdaj pa moram samo še pogruntat kaj skuhat na hitrco, pa da imam doma krompirjev zos...kaj meso imaš doma?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 16:08:33
|
|
|
|
Arwenko
|
Ja, za mene super, moj mož pa ne je sira Razmišljam o kakšnih piščančjih zrezkih in pomfriju. Samo mi ni najbolj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 16:12:15
|
|
|
|
Lenči_
|
Kak sem kr naenkrat lačna ratala... res čudno!?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 16:12:36
|
|
|
|
botrca
|
Če imaš meso potem na hitro gre naredit marsikaj...musako, mleto meso in špagete, popečene zrezke v naravni omaki in pire, špinačo....
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 16:31:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Kak sem kr naenkrat lačna ratala... res čudno!? midva sva se zdaj krompirjevega zosa najedla (puranje meso je tudi bilo noter) in kruha ...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 16:41:35
|
|
|
|
elevitka
|
samo o hrani debatirate... bo še mene lakota zgrabila
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 17:01:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka samo o hrani debatirate... bo še mene lakota zgrabila ti lahko ješ koliko hočeš...se ti ne bo poznalo...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 17:02:29
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka samo o hrani debatirate... bo še mene lakota zgrabila ti lahko ješ koliko hočeš...se ti ne bo poznalo... to si ti rekla ja
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 17:05:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka samo o hrani debatirate... bo še mene lakota zgrabila ti lahko ješ koliko hočeš...se ti ne bo poznalo... to si ti rekla ja jaz ja...sem te danes videla in mislim, da imaš super postavo...te otrok fajn zdela
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 17:09:23
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka samo o hrani debatirate... bo še mene lakota zgrabila ti lahko ješ koliko hočeš...se ti ne bo poznalo... to si ti rekla ja jaz ja...sem te danes videla in mislim, da imaš super postavo...te otrok fajn zdela no tule se pa strinja s teboj (ODEBELJENIM) pa nimam super postave!!!! imam kr trebušček veš in ta me zelooooooo zeloooo moti (me je včeraj na kopanju bilo pošteno sram)
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.