Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 17:17:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka no tule se pa strinja s teboj (ODEBELJENIM) pa nimam super postave!!!! imam kr trebušček veš in ta me zelooooooo zeloooo moti (me je včeraj na kopanju bilo pošteno sram) ti pa res nisi normalna...oprosti ampak res...veš koliko žensk bi dalo da ima vsaj pol tako postavo kot ti...pa tudi mislim da se tega zavedaš da dobro zgledaš samo me malo hecaš...aja pa si kdaj gledala kake hodijo na kopališča pa se svoje postave ne sramujejo
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 17:22:03
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka no tule se pa strinja s teboj (ODEBELJENIM) pa nimam super postave!!!! imam kr trebušček veš in ta me zelooooooo zeloooo moti (me je včeraj na kopanju bilo pošteno sram) ti pa res nisi normalna...oprosti ampak res...veš koliko žensk bi dalo da ima vsaj pol tako postavo kot ti...pa tudi mislim da se tega zavedaš da dobro zgledaš samo me malo hecaš...aja pa si kdaj gledala kake hodijo na kopališča pa se svoje postave ne sramujejo z obleko lahko marsikaj skriješ- v kopalkah si pa resnično nisem všeč. z težo ali postavo drugih se pa ne obremenjujem- VSAK NOSI SVOJE KILE bom rekla in nobenga ne obtožujem ali se norčujem (al karkoli že) tud moj dragi ni glih suhec
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 17:28:50
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka no tule se pa strinja s teboj (ODEBELJENIM) pa nimam super postave!!!! imam kr trebušček veš in ta me zelooooooo zeloooo moti (me je včeraj na kopanju bilo pošteno sram) ti pa res nisi normalna...oprosti ampak res...veš koliko žensk bi dalo da ima vsaj pol tako postavo kot ti...pa tudi mislim da se tega zavedaš da dobro zgledaš samo me malo hecaš...aja pa si kdaj gledala kake hodijo na kopališča pa se svoje postave ne sramujejo z obleko lahko marsikaj skriješ- v kopalkah si pa resnično nisem všeč. z težo ali postavo drugih se pa ne obremenjujem- VSAK NOSI SVOJE KILE bom rekla in nobenga ne obtožujem ali se norčujem (al karkoli že) tud moj dragi ni glih suhec mislim, da se vidve obedve lahko glede teže lepo tiho in zadovolji da je tak ko te... ,...... zdaj pffb a bi še M. rada nekaj napisala: .................^ ,mooiiiii JJ b trNB Ct→,.10 —<^> ^^.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 17:28:51
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka no tule se pa strinja s teboj (ODEBELJENIM) pa nimam super postave!!!! imam kr trebušček veš in ta me zelooooooo zeloooo moti (me je včeraj na kopanju bilo pošteno sram) ti pa res nisi normalna...oprosti ampak res...veš koliko žensk bi dalo da ima vsaj pol tako postavo kot ti...pa tudi mislim da se tega zavedaš da dobro zgledaš samo me malo hecaš...aja pa si kdaj gledala kake hodijo na kopališča pa se svoje postave ne sramujejo se lahko javim za pol elevitkine postave? Drugače pa : FRDAMANE BABE BOLJ STE SUHE BOLJ KOMPLICIRATE!!!!!!!!! Nimam pojma,kam to vodi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 17:31:15
|
|
|
|
sami0804
|
Evo,sem si dala duška ...zaj pa lahko grem pomfri delat za večerjo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 17:37:37
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Evo,sem si dala duška ...zaj pa lahko grem pomfri delat za večerjo še meni malooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 17:39:55
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Evo,sem si dala duška ...zaj pa lahko grem pomfri delat za večerjo še meni malooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo to pa ne...se sploh ne boš upala več slečt
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 17:43:31
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Evo,sem si dala duška ...zaj pa lahko grem pomfri delat za večerjo še meni malooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo to pa ne...se sploh ne boš upala več slečt se bom pa oblečena kopala.... prosiiiiimmmmmmmmm obožujem pomfriiiiiii
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 17:44:22
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Evo,sem si dala duška ...zaj pa lahko grem pomfri delat za večerjo še meni malooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo to pa ne...se sploh ne boš upala več slečt hahahahaha.. tak ja, nič ji ne daj, ker pol pa samo jamra
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 17:46:08
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 17:46:08
|
|
|
|
elevitka
|
KAK STE HUDOBNE... SI PA GA GREM SAMA LUPIT IN PEČT.... bemti sami za tole idejo ...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 17:48:57
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Evo,sem si dala duška ...zaj pa lahko grem pomfri delat za večerjo še meni malooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo to pa ne...se sploh ne boš upala več slečt se bom pa oblečena kopala.... prosiiiiimmmmmmmmm obožujem pomfriiiiiii pol te bojo pa res vsi gledali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 17:49:21
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Nazaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 17:49:56
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Evo,sem si dala duška ...zaj pa lahko grem pomfri delat za večerjo še meni malooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo to pa ne...se sploh ne boš upala več slečt se bom pa oblečena kopala.... prosiiiiimmmmmmmmm obožujem pomfriiiiiii pol te bojo pa res vsi gledali naj gledajo...saj ne bodo vidli mojega lampiča
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 17:50:26
|
|
|
|
elevitka
|
Čer Ly
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 17:50:40
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Evo,sem si dala duška ...zaj pa lahko grem pomfri delat za večerjo še meni malooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo to pa ne...se sploh ne boš upala več slečt hahahahaha.. tak ja, nič ji ne daj, ker pol pa samo jamra in ko bi imela zakaj...toti trebuh samo sama vidi.........................pol pa dolgo noben
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 17:52:01
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Evo,sem si dala duška ...zaj pa lahko grem pomfri delat za večerjo še meni malooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo to pa ne...se sploh ne boš upala več slečt hahahahaha.. tak ja, nič ji ne daj, ker pol pa samo jamra in ko bi imela zakaj...toti trebuh samo sama vidi.........................pol pa dolgo noben joj kak me ma da bi si ga slikala pa ti sliko poslala na ZS... grrrrrr pa kaj je tak težko verjet da se sama sebi ne zdim popolna ??????
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 17:52:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 pa lahko grem pomfri delat za večerjo Jaz sem pa ga imela za kosilo.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 17:58:00
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka joj kak me ma da bi si ga slikala pa ti sliko poslala na ZS... grrrrrr pa kaj je tak težko verjet da se sama sebi ne zdim popolna ?????? To ti pa rade volje verjamem ...v mojih dobrih starih cajtih sem se sama sebi zdela taaaaaak deeeeeeeeebeeeeeeeeeela......z 65 kilami
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 17:59:54
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka joj kak me ma da bi si ga slikala pa ti sliko poslala na ZS... grrrrrr pa kaj je tak težko verjet da se sama sebi ne zdim popolna ?????? To ti pa rade volje verjamem ...v mojih dobrih starih cajtih sem se sama sebi zdela taaaaaak deeeeeeeeebeeeeeeeeeela......z 65 kilami no vidiš !!!!!!!! torej bi me lahko razumela če bi hotela... zdaj pa grem res krompir lupit
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 18:01:39
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 pa lahko grem pomfri delat za večerjo Jaz sem pa ga imela za kosilo. No,jaz ga nisem imela za kosilo in ga ne bom za večerjo...delam ga za froce,ker se izogibam OH zvečer,tak da meni ostane samo duh po pomfriju
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 18:03:54
|
|
|
|
botrca
|
Dober tek sami0804 in elevitka...jaz pa nimam rada pomfrija .
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 18:05:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 FRDAMANE BABE BOLJ STE SUHE BOLJ KOMPLICIRATE!!!!!!!!! SE POPOLNOMA STRINJAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 18:06:03
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dober tek sami0804 in elevitka...jaz pa nimam rada pomfrija . Pa bifteka ne,pa kisle župe tudi ne??Ni čudno,da si tak suha
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 18:06:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 pa lahko grem pomfri delat za večerjo Jaz sem pa ga imela za kosilo. No,jaz ga nisem imela za kosilo in ga ne bom za večerjo...delam ga za froce,ker se izogibam OH zvečer,tak da meni ostane samo duh po pomfriju
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.