rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Rina: ti tud nisi na kavi? Ne, jaz čakam mojstre d.o.o., pa jih ni od nikoder Glede "onega": midva se tudi kregava, no, bolj jaz se , ampak moje mnenje je, da to spada zraven. Boljše se skregat - s tem mislim, stvari rečt direkt, podiskutirat ... ne pa tiho bit, se delat, da te nič ne moti, ... ker pol pa itak enkrat poči. Da se meni to zgodi (čeprav mislim, da to ni možno), jaz z mojim v trenutku zaključim. Ker če se je ded, po dveh otrocih, sposoben obnašat kot da je samski, ojoj. Je pa velikokrat tak, da gresta 2 narazen, pa vsi pravimo, pa kako, če pa sta bila taki super par, pol pa izveš, ali od njega ali od nje, kaj jima vse ni pasalo, kaj se je dogajalo, ... potem pa si lahko le mislim: Pa kak si sploh lahko bil/a z njim? Kaj to ne moreš ugotovit preden so otroci? . . . Se strinjam z napisanim. Ampak velikokrat poči, ko so otroci, ker si veliko ljudi ne predstavlja, kak bo, ko pridejo otroci, in začnejo iskat drugje, kar si želijo, na žalost Nam, ženskam (večini žensk) to ni normalno in jasno, ampak veliko moškim (ne vsem) pa je to nekaj čist običajnega. moje mnenje - ko se rodi , se življenje mamice spremeni, in to drastično, za moškega pa to ni taki veeeeeeelik preobrat, ker normalno dalje hodijo v službo, pač normalno dalje živijo, kot so prej, samo pač ko pridejo domov, je doma poleg žene/punce še . Jaz vem, da ko je moj v službi ali pa ko kam gre, ne razmišlja non stop, kak je mala, pa kaj dela itd. jaz pa, ko grem kam stran, pa vedno o tem razmišljam - ne zavedno, ampak imam vedno nekak to zadaj v glavi. mogoče ne razmišljam pravilno, ampak nekak mam tak občutek.. in s tem nisem milsila povedat, da očku ni mar za , pač pa, da moški čisto drugače dojemajo in sprejemajo dtvari, sploh pa čustvovanje se fuuuuuuuuull razlikuje med moškimi in ženskami..
|