HoneybeeMaja
|
Najprej pozdrav novim dvojnim sonosečkam! Čudovito in čimbolj brezskrbno nosečnost vam želim! taja2008 hvala za skrb ,jaz sem še v enem kosu zaenkrat ,počutim se kot kit,no saj tudi zgledam tako,se mi zdi da je zdaj v zadnjih tednih vsaka malenkost postala pravi podvig,oblačenje,obuvanje,bog ne daj da mi kaj pade na tla ,no pa da ne bom čisto prestrašila ta novih...se da preživeti,je tolk lepše ko me zbrcata,zdaj gibi ne samo da se čutijo,se tudi vidijo,na trenutke se mi cel trebuh prestavi,zgleda kar malo strašljivo,osmi potnik,alieni pa to . Imam pa res grdo otečene noge,svojih gležnjev se sploh ne spomnim več ,kljub temu,da precej pazim,kar se tiče slane hrane. Magnesol meni so pri odpustu iz porodnišnice naročili naj ga pijem 3x dnevno,pa sem prav tako opazila tekoče blato,zato ga kak dan nisem pila,mi je pa pol takoj začel otrdevati trebuh . EA pri dvojčkih,meni jo je anestezistka,ki se ukvarja z lajšanjem porodne bolečine v UKC MB priporočala,tako da mi zdaj pa res nič več ni jasno . Mene je bolj kot se bliža usodni trenutek,bolj na smrt strah,pa niti ne samega poroda in bolečine,ki spada zraven (no,ja tega tudi no ),kot tega bi se se zapletlo in šlo med porodom kaj narobe.Jaz se zato nagibam k carskemu,točno kako in kaj bo s porodom,pa se bova v torek dogovorili z mojo ginekologinjo. In ja,zdaj ko se je kot kaže začelo zares in ko delfinka in lil že cartata svoje pupe,me je še bolj strah pa še bolj me panika grabi. Mija75 kot so punce že povedale,je trebušček precej odvisen od lege,meni se zdi da se mi je že pri 12.tednih poznal trebušček,tudi zdaj se mi zdi ogromen imam pa oba na sprednji steni maternice. Sicer pa je pri naju doma vse že bolj ali manj pripravljeno na prihod novih družinskih članov,danes mojega čaka še kup majhnih cotic za zlikat,potem pa smo res pripravljeni. Lepo bodite punce,pazite nase,pa me prav zanima katera bo naslednja izginila .