|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
7.1.2011 10:56:40   
majčica1508
A že kaj za morje iščete,kje boste dopustovale......mi bomo na Krku(vikende,kolikor se bo dalo)pol pa za avgusta še nekam za 14 dni(to si zdaj ogledujem)

tamala me pa na čase tako brcne,da se mi kar stemni....kok se to razteguje,točen vem kje ima rito,pa nogice,še bolj pa čutim

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
7.1.2011 11:06:21   
Tejchy
za kombinezionček res vprašanje koliko se ti ga zdj še splača kupiti... čeprav do marca še zna bit kaj snega...

aprila dvomim, da bo še tak mrzlo, da bomo potrebovale kake bundice za naše user posted image .. js mam rok 14. tak da računam, da bo tej že bolj toplo... in kake bundice ne mislim kupovat... mam še od tamalega drugač eno tako na pol budnico... sicer nežne plave barve...  če bi jo slučajno potrebovala... za pot domov  bo čist ok, prvih 10 dni se potem tako ponavadi ne gre vem.. pol smo pa že meseca maja... al pa tam nekje...

oblekla bom pa js svojo v bodi, pajaca oz. hlače na nogavičke, nogavičke... to je za doma... za iz P pa zgoraj še kaj čez... spodaj pa tako pokriješ z dekico... mah.. mamo še "malo" časa... user posted image  user posted image  meseca marca se bomo lažje o tem pogovarjale, ko bomo vidle, kake bodo vremenske razmere...

Neposredna povezava do sporočila: 4327
7.1.2011 11:10:49   
Tejchy
morje ... joj, kje si že ti user posted image  user posted image  user posted image  ...
js sem se glih za vikend z mamo pogovarjala.. da bi letos lahk šli kam skupaj... da jo malo za varstvo ponucam user posted image  user posted image  user posted image  

razmišljala sem o Malem lošinju - super klima za otroke, a ni peščenih plaž.. so tisti smotani kamenčki, kar zna bit nerodno za 2,5 leta starega otroka..
tako da po moje bo padel kak Krk ali Rab... na Rabu smo bli pred 2 letoma, ko je bil mali 9mescev star, je že ful hodil ob podpori in je bil luksuz letat tam po kilometrih mivke.. drugače sem bolj za tujino, lani smo bli v Turčiji in drugo leto definitivno gremo spet nekam ven..

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
7.1.2011 11:22:00   
sesil
aaaaaaa, a ve že o morju razmišljate. še zima ni končala, pa še rodit moramo prejuser posted image . kam se vam mudi? mi itak gremo zmeri s šotorom, tako da se odločimo zadnji moment in nič ne kompliciramo. ko je bila hči stara 3 mesece smo šli v apartma, kar je meni brez veze - kot da sem doma. ma letos pa gremo v šotor tudi z našim novim članom. tamala full uživa v šotoru, ker se skozi dogaja, user posted image bo pa itak cele dneve spaluser posted image .

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
7.1.2011 11:26:22   
fragola
dobrodošla tejchy!

Pa aprila pa res ne bomo potrebovale bundic, moja prjatlca ma 3.aprila rojstni dan in ponavadi takrat gremo brat (po krasu) divje beluše, je taka navada, se prav spomnem da lani je bil april lep, ker in topel. So ble moje nevestice vesele, nato se je začelo deževno obdobje, no še 1maja je bilo lepo potem pa skoraj vsak vikend dež, ko je naša Lana praznovala rojstni dan in je rojena 16.6 je blo toplo, potem smo napravili rojstno dnevno zabavo 20.6 je bilo mrzlo.
To vreme je itak šlo v maloro!

Kar se tiče kombinezončkov sem dala jaz vse trgovine skozi in v hervisu pa v intersportu so meli po 60-70€, ma meni se zdi to malo drago glede nato da je vse samo za eno sezono!
Potem pa nam ga je dala soseda in sodelavka od mame novega, tako, da zdaj je priskrbljena za sneg, samo še sneg manjkauser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
7.1.2011 11:28:13   
fragola
sesil je pa lepo pomislit na morjeuser posted image ,
jaz pa razmišljam, kako bom letos sadila rože, namreč imam zelo rada rožeeeeuser posted image in ponavadi sadim bršljanje v korita lih okrog 15.aprila, letos bom mogla prej user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
7.1.2011 11:37:40   
pajcica
hvala vsem za informacije glede pajackov! :) sem mislila kupit samo hlače, ker mi v vrtcu težijo (je edini brez). Moram it pogledat še v Hervisa, špara, interšport je čist izropan, tisto kar je ostalo je pa drago oz. preveliko. Mali je še, sicer nevem kok ima številko (star je 1,5 let), jaz kar na uč kupujem oblekice :)

Jaz bom svojega aprilčka za ven normalno oblekla (kot za doma), en pulover več, pa v spalno vrečo v vozičku. Je ful topla. Tako sem prvega pozimi vozila.

Mi tudi že za poleti razmišljamo (samo z enim razbojnikom in enim malim..kam daleč, joj!) :) drugače bomo pa za kakšen vikend sigurno na Krku. Problem je edin, ker je hiša od babice pa dedija, pa je vedno gužva :(

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
7.1.2011 11:44:13   
pižmovka
Dobrodošle nove! user posted image

Tinchy waw! Js bi tut! Kolk je pa cena tega v šmarjeških če ni skrivnost??? Js mojmu že 2 mesca govorim da bi se šla kopat nekam Magar v Dolenjske ki so najblije!

Kaj so vsem vam na tešče delal cuker test??? Meni so ga ob 13h! In sploh ne na tešč! Bomo vidli kaj bo. Verjetno da če ne bo ok, da bojo potem drugična tešče al kako. user posted image

Enkratna in Leon Navijam za vaju! user posted image  Srečkica hvala za trud!

Joj kako je moja user posted image  zadnje dni začela poskkovat. Noč in dan! Tut sestra ki mi je merla trebuh je rekla Da to pa je živahno. Jo je brcnila parkrat! user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
7.1.2011 11:47:50   
majčica1508
Beluši,obožujem jih..............mnjami,na kile jih lahko pojem,pa tamala tudi....najboljša mi je rižota iz zelenih špargljov in pršuta,lačna semmmmm

(odgovor članu pajcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
7.1.2011 11:49:38   
majčica1508
Pižmovka....................jaz delam cuker teste na tešč in zjutraj,če pa kaj prej poješ pa ni nič narobe,sam nič sladkega ne smeš............če ti zdaj pokaže,potem imaš 3h test............držim pesti,da bo vse bp......mene še nobeden ni klical,se pravi da je vsebp

Neposredna povezava do sporočila: 4335
7.1.2011 11:51:59   
Tejchy
IZVIRNO SPOROČILO: pajcica

hvala vsem za informacije glede pajackov! :) sem mislila kupit samo hlače, ker mi v vrtcu težijo (je edini brez). Moram it pogledat še v Hervisa, špara, interšport je čist izropan, tisto kar je ostalo je pa drago oz. preveliko. Mali je še, sicer nevem kok ima številko (star je 1,5 let), jaz kar na uč kupujem oblekice :)

samo hlače sem jaz kupila v H&M za 10 EUR. Pa so super.... sam mislim, da je bla najmanjša cifra 86 .. glih nekje za 1,5 leta ;)

(odgovor članu pajcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
7.1.2011 11:54:15   
Tejchy
IZVIRNO SPOROČILO: pižmovka

Kaj so vsem vam na tešče delal cuker test??? Meni so ga ob 13h! In sploh ne na tešč! Bomo vidli kaj bo. Verjetno da če ne bo ok, da bojo potem drugična tešče al kako. user posted image

Men Hb in sladkor kr ginekologinja preveri... pikne me, da kaplico krvi na kontrolni listič in v aparat... 1 min in rezultat je tu... ne rabim hodit v laboratorij zarad tega.. pa ponavad nisem tešč...

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
7.1.2011 11:58:17   
ovčka11

Pajcica - hvala - to je pa res cenovno ugodna varianta. Nekaj takega sem tudi jaz razmišljala... Glede na ceno se sploh ne splača dat delat mizarju, pa še pena je okoli 20 EUR...

Jaz sem pri moji tamali vidla, da se najbolj obnesejo kombinezoni - za valjanje in kepanje in norčije na snegu. Pri dvodelnih kompletih je ponavadi sneg tudi do spodnjih gat prišel user posted image . Drugače pa tako kot pravi Peli - v Mani so kar solidna kvaliteta od 4 leta naprej, enkrat sem tamali kupla kombinezon fulll za smešno ceno v sport 2000. Te športne trgovine - Hervis in podobni pa imajo za moje pojme preveč navite cene za tamale.

Jaz računam na to, da bo naša user posted image  aprila oblečena v bodi, žabice, kakšen kompletek majčka + hlačke ali pa plišast pajacek, pa kakšna debelejša jopica gor, pa seveda kapica... je pa res odvisno od vremena, ki je zadnja leta vse bolj muhasto. Sem zadnjič gledala malo starejše fotke od tamale - je imela avgusta za rojstni dan (običajno sredi vročine) dolge rokave in kavbojke... tako, da se nikoli ne ve...

Fragola - njami šparge.... te divje so najboljše.... Tudi meni je to nacionalni šport, in vedno, ko sem spomladi tam dol moram obvezno vsak grm pregledat user posted image .

Za poletje še ne razmišljamo.... verjetno pa ne bomo kje daleč. Med vikendi verjetno na naši obali - Koprska plaža je kar fajn za tamale - majhna, ograjena, precej igral, sicer vsake toliko kakšna ogromna ladja mimo pelje v Luko user posted image , pa zastonj parkplac med vikendi in zastonj vstop.... Drugače pa verjetno za kakšen teden na Krk ali kaj podobnega...

Šmrc, šmrc, moj user posted image  gre čez en teden za en teden smučat in bova s tamalo cel teden same... Saj bova preživele doma, ampak midve bi tud šle user posted image . Bo pa zato naslednje leto lepše!

Ja itak - pa dobrodošle tanove!!!

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
7.1.2011 11:58:54   
ajtak
Ojla, če katera načrtuje nabavo quinnyja, kolegica prodaja:

user posted image

"        
Prodam otroško košaro quinny, roza barve in otroško jajčko maxi cosi. Model 2010,oboje je staro 5 mesecev. Kot novo. Možnost nakupa skupaj ali posebej. Kupljeno v Baby centru (lahko priložim račune). Oboje skupaj prodam za 200€. posebej pa za 100€
tel. 040 541 101 "    

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 4339
7.1.2011 11:59:44   
Peli
Sm šla mal za nazaj gledat, je bil ta mal rojen 17.4., prvič sva šla vn 27.4. in sm ga imela samo v enem termo kompletku, sama pa sm bla le v puloverju user posted image , iz porodnišnice pa je bil oblečen v en plišat kompletek, pa v lupinci je bil pokrit z malo debelejšo odejico.
Kakšna bunda???user posted image

Se mi zdi da je za takele mjčkene dojenčke za v lupinco bolj praktično da ga bolj zadevaš, da če zaspi v njej, ga ni treba budit, ko ga not prneseš ga samo odkriješ. Smo pa prejšni teden bli v eni pizzeriji in za sosednjo mizo je sedel par z mogoče 3 mesečnim dojenčkom, sta pršla jest, otrok zraven mize je spal v lupinici, oblečen v kombinezon in pokrit z odejco, notr pa vsaj 23°C user posted image .

sesil - že v šotor, sam kaj pa če ne dojiš? Jest si ne znam predstavljat da sredi noči greješ vodo na gorilniku, pomivaš flaško v umivalnici... . Očitno nisem šotorski tip user posted image .
Mi smo bli lani v hiški brez vode,elektrike... malimadvema je blo super, bi šla takoj tja, jest pa nism zato. Letos bomo najbrž šli kr v Barbarigo, preko firme mamo ugodno stanovanje, je velik ograjen vrt, sicer ni kakšen luksuz, ampak bo! Če pa tam ne dobim pa bomo šli najbrž v Moravce, ampak to pa šele septembra, prej ne pride v poštev...

IZVIRNO SPOROČILO: fragola
Kar se tiče kombinezončkov sem dala jaz vse trgovine skozi in v hervisu pa v intersportu so meli po 60-70€, ma meni se zdi to malo drago glede nato da je vse samo za eno sezono!

Zato pa pravim kakšne razprodaje zdej, če sm jest novembar za dva kombinezončka dala 75€ v Hervisu.
Smučarske hlače pa je imel Hofer, če ni že mimo.

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
7.1.2011 12:02:03   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508

Beluši,obožujem jih..............mnjami,na kile jih lahko pojem,pa tamala tudi....najboljša mi je rižota iz zelenih špargljov in pršuta,lačna semmmmm

Ne, ne.... ne beluši - šparge, in to divje... teh lih ne moreš pojest na kile, ker ji jih je tolko že malo težko nabrat user posted image . Ponavadi rastejo na primorskem po grmovju (jaz sem ponavadi cela popraskana od robide ko grem v akcijo) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4341
7.1.2011 12:28:50   
wessna
jutro srečke user posted image

sem se ravno privlekla iz postelje, zalimana do konca..ampak sa zato ker moram po malega v vrtec..ajoj..

vidim da govorite o morju..kaj je že to..nisem bla že toooook dolgo da nwm.. nekako upam da bova - bomo se popravljam, letos uspeli it v ghano..seveda pozimi..da bom uiživala, pa beba bi bla malo večja..ampak nwm kako se bo vse obrnilo..

ovčka  a si ti tista dobra duša ki je posodla AS, mislim da rolkiciuser posted image no a je možno da bi mi za vikend drug ko sem v sloveniji, da malo slišiva tega kobacajčka se men posodila? ga vrnem v pon 17 ko se srečamo...katero moram lovituser posted image

nič niste napisale kaj neki boste na štedilnik al pa v pečico vrgle..a nič ne kuhateuser posted image no js bom nardila smetanovo krompirjevo juho..njama

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
7.1.2011 12:44:11   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: wessna

ovčka  a si ti tista dobra duša ki je posodla AS, mislim da rolkiciuser posted image no a je možno da bi mi za vikend drug ko sem v sloveniji, da malo slišiva tega kobacajčka se men posodila? ga vrnem v pon 17 ko se srečamo...katero moram lovituser posted image

Jp, jaz sem tista dobra duša user posted image  (ha, ha, kolk se to fajn sliši user posted image ). Ti kar rolkico poklič pa se zmenita, pol pa se itak vidimo 17 in ga dobim nazaj.... Rolkica -  ok???

Ti kar zavidam tole spanje.... al je bil samo dopoldanski počitek user posted image ? Jaz ponoči kar slabo spim in se premetavam - in čim se obrnem iz enega na drugi bok se še user posted image  zbudi in začne brcat... pol pa težko zaspim. Zjutraj pa kriza... Če čez dan "malo" zadremam, pa imam spet težave zvečer, ker ne moram zaspat.... Očitno se bo treba počasi privadit na nov ritem spanja user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
7.1.2011 12:54:20   
womanpolice
Evo mene iz pregleda... Nič dobrega... Zgornja meja sladkorja je max. 7,8, jst pa ga imam 8.1. Moram v torek na ponovni test (tokrat 100 mg ; danes smo delali 50 mg); moram zmanjšat tudi vnos sladkarij (ajajajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj). V torek bomo videli kaj bo... Upam, da bo ok, in da mi ne bodo predpisali kakšne diete...

Neposredna povezava do sporočila: 4344
7.1.2011 13:01:08   
ajtak
Evo pa me je zagrablo...
shopping manija namreč user posted image
V celju sem med banko celje in gledališčem na levi strani odkrila eno full luštno trgovinco, ki ima fenomenalne stvari, zdajle vse znižano, tudi za 50% in sem kupila:
3× body, dolg rokav, 1× žametne hlače z naramnicami in za sina hlače od trenirke, pa sem dala za vse skupaj 23€.

Previjalna- jaz sem jo imela (in zdaj bo spet) v spalnici. Po kopanju sem ga zavila v brisačko in ga v spalnici zrihala. Na začetku sem še nekaj z vodo umivala ritko, potem pa priznam, večinoma kar z robčki, razen kadar se je pokakal do vratu, takrat sem ga mogla itak stuširat.
Imam pa tudi jaz predalnik z veliko previjalno podlogo.

Kozmetika- pri sinu sem nabavila vse živo, pa vse skupaj nič uporabljala... Za začetek bom imela male gazice in alkohol, ter hladilno mazilo. Za sina še vedno uporabljam tekoče milo za dojenčke, tako da bom kar tega kako kapljico porabla ko se bo treba milit, več kot enkrat tedensko je tak ne mislim.
Raznih mlek, losionov in olja pa pri sinu praktično nismo potrebovali, itak pa take stvari dobiš ko rodiš...

Za iz bolnice- body, žabice, majčka in hlače z naramnicami (žabice in hlače imajo stopalke) kapico in bombažno jopico, po potrebi v lupinici dekco user posted image

Pozdravljene nove aprilčice!!!

Danes sem imela tudi jaz testiranje za cuker in toxo, upam da je ok, pr sinu sem imela skor ziher prikrito sladkorno. Rodil se je 3 tedne prezgodaj 4300g in 55cm in imel hudo zlatenco, vse to pa so simptomi sladkorne... ne vem no, pa sem bila 2× testirana.

Nič, morm se spravit do trgovine, tašča danes praznuje rd. in ji je moj sin obljubu, da ji bo mami torto spekla user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
7.1.2011 13:14:20   
sesil
peli, veš da gre v šotoru tudi če ne dojiš, sam ne smeš komplicirat. sej valda vzameš elektriko in pol sam na unem loncu za gret vodo vse uštimaš. v eni flaši mrzlo, v termoski vrelo vodo in mešaj...
kopali smo se kr v bazenčku, kakali pa itak v plenice. ostalo je vse kot v hiši...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
7.1.2011 13:15:40   
sesil
hhmmm, jaz bi tudi šla kaj kupovat za bebico, ma imam vseuser posted image . ma neki za gušt bom vseeno vzela, sam ne vem kajuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
7.1.2011 13:15:57   
Tejchy
womanpolice - upam, da bodo rezultati OK.. js mam to nosečnost prav naval na sladko... groza nooo... ne pomnim kdaj sem nazadnje tolk sladkega pojedla... kr skoz bi mlela nekaj od čokolade user posted image  ... cukr testi so pri men zaenkrat BP okol 5...

shoping - zaenkrat še nisem kj kupovala... velik imam od tamalega.. taglavne stvari... vozek, lupinico... tudi nekaj cotik... takih nevtralnih... za dušo sem do zdj kupila edino 3 bodije in eno fenci tuniko user posted image  user posted image  user posted image  .. bolj pa poletne dni.... planiram pa shoping to soboto.. torej jutri... če bom kj našla... drugače pa dobim še od svakice cotike za punčko.. tak je obljubila.. user posted image  user posted image   

previjalna - imamo dokaj veliko kopalnico pa sem si dala za nad bide delat previjalno komodo ... je pa na koleščkih, tak da jo lahko premaknem (npr. bližje umivalniku) in še vedno koristim bide... super zadeva.. če mate plac priporočam.. pa ful lepo pride.. mi2 sma še v nulo material trofla in pride kot bi bil del kopalnice... pripopam kako slikico, če katero zanima...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
7.1.2011 13:37:29   
majčica1508
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

hhmmm, jaz bi tudi šla kaj kupovat za bebico, ma imam vseuser posted image . ma neki za gušt bom vseeno vzela, sam ne vem kajuser posted image

a bo sestricauser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
7.1.2011 13:38:39   
majčica1508
pa,da malo pojamram............mene vse tok spodaj boli,reže,trebuh trd,ko kamen...........ne pomaga magnesol,donat,no me pa zgaga ne peče,ko ustanem imam občutek,da mi bo nekaj ven padlo...............

Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......