|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
6.1.2011 21:19:02   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

helou!

spet js z dobrimi novicami od enkratne! tokrat vam prepisujem kar cel sms:

povej aprilcicam, da cutiva z Leonom vse vase vzpodbudne zelje! Leon se dobro drzi, diha sam od prve sekunde (tudi kisika ne rabi), kaka tut ze fejst (to ma po ociju!), ucka je enga tut ze odpiral, sovrazi cevke, skratka ljubiva to najino krhko trmico! trenutno je v solariju s soncnimi spegli (ful sportn zgleda :)) (modra svetloba za zlatenico). Hvala ti, hvala vam!

v glavnem, js sm fuuuul dobre volje, ob takšni novici drugačne pač ne moreš bit user posted image

ma super enkratna!!!user posted image user posted image user posted image , hvala srečkica, da nam sporočaš!

Leon kar tako naprej!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
6.1.2011 21:20:12   
Tincy90
Heej!

Najprej, da tud js rečm kako za našo enkratno.user posted image user posted image user posted image čudovito, enkratno kot je enkratna sama ane, pa tale njen sinko je tud pravi borec, naj ostane tak še naprej pa pošiljam veliko pozitivne nergije k enkratni in njenemu Leonu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreckica super si, hvala ker nam sporočaš kako je stanje pri enkratni, pozdravi jo tudi v mojem imenu.user posted image tebi pa še enkrat hvala.user posted image

Womanpolice, ja dans sva bla z mojim v kopeli in sva se melaa prou faaajn.user posted image user posted image voda je bla super, nč prevroča glih prov, najbolš je blo to k sva bla sama zase v eni taki sobi, pela je nežna muska, po tleh in v bani so bli cveti vrtnic pa svečke pol paš e midva tam sama nudista.user posted image user posted image user posted image ma sm se nasmejala skor do solz no.user posted image pol sva se šla še zmaserat, pismu kaj mi je pasalo, sm skor zaspala tm, pol pa še pedikura, ufff olajšanje za moje nohte, sploh tavelika dva k se mi ful vraščata. Blo je prečudovito in sanjavo.user posted image evo, zdj morm pa že tamalo it lovit k štapuca po stanovanju.user posted image

Pridne bodite, mama Tincy vas ma rada.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
6.1.2011 21:33:14   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11

IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Me je pa zadnjič presenetila zdravnica na Jesenicah, ko mi je čist prepovedala uporabo olja za otroško kožo (sin ma atopijski dermatitis), je rekla da olje zapira pore. Čisto nasprotje moje patronažne ki mi je svetovala kopeli z oljem...user posted image Potem pa bod pametnuser posted image

Ti lahko povem iz lastnih izkušenj.... sem tudi jaz na stara leta dobila atopijski dermatitis.... prav olje (npr. olivno) ni dobro za kožo, ampak tiste lekarniške kremice z oljem in oljne kopeli - jaz sem imela (dokler ni rok trajanja potekel) Linola mazilo in kopel.... se pol kar drsaš v kadi, ker je tolk spolzka voda user posted image . Drugače pa zadevo mirim na obrazu z tea tree kremo od Justa, pa eno fajn tekoče milo kupujem že par let v Italiji - Dermogella z zelo nizkim PH-jem in imam kar v redu kožo, če pa je hudo pa pomaga edino Elocom.

Jest mam zdej Sebamed oljni tuš gel, pa Eucerin mleko z Ureo za telo, pa je kr fajn, ampak po obrazu pa ne gre. Elocoma mi moja zdravnica ne da, pravi da je premočen za obraz, dobim samo Advantan, ki pa ni tako učinkovit. Zdej sm se probala s Fenistilom mazat po obrazu, pa ni učinka.user posted image Od prejšne zdravnice sm pa dobivala Linolafet z olivnim oljem, lekarniško mešanico, pa Elocom in je je kr hitr vseskupej cajtal.
Sej pravm bo laži čez 3 mesece ko bom lahko že kakšen tablet za alergijo pojedla.

Tincy - vau kera romantika user posted image user posted image (Fovšija na pohodu user posted image !)

Zdej pa se moje dežuranje pred računalnikom zaključuje!
Lahko noč!

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
6.1.2011 21:52:15   
ovčka11

Me je pa zadnjič presenetila zdravnica na Jesenicah, ko mi je čist prepovedala uporabo olja za otroško kožo (sin ma atopijski dermatitis), je rekla da olje zapira pore. Čisto nasprotje moje patronažne ki mi je svetovala kopeli z oljem...user posted image Potem pa bod pametnuser posted image

Ti lahko povem iz lastnih izkušenj.... sem tudi jaz na stara leta dobila atopijski dermatitis.... prav olje (npr. olivno) ni dobro za kožo, ampak tiste lekarniške kremice z oljem in oljne kopeli - jaz sem imela (dokler ni rok trajanja potekel) Linola mazilo in kopel.... se pol kar drsaš v kadi, ker je tolk spolzka voda user posted image . Drugače pa zadevo mirim na obrazu z tea tree kremo od Justa, pa eno fajn tekoče milo kupujem že par let v Italiji - Dermogella z zelo nizkim PH-jem in imam kar v redu kožo, če pa je hudo pa pomaga edino Elocom.

Jest mam zdej Sebamed oljni tuš gel, pa Eucerin mleko z Ureo za telo, pa je kr fajn, ampak po obrazu pa ne gre. Elocoma mi moja zdravnica ne da, pravi da je premočen za obraz, dobim samo Advantan, ki pa ni tako učinkovit. Zdej sm se probala s Fenistilom mazat po obrazu, pa ni učinka.user posted image Od prejšne zdravnice sm pa dobivala Linolafet z olivnim oljem, lekarniško mešanico, pa Elocom in je je kr hitr vseskupej cajtal.
Sej pravm bo laži čez 3 mesece ko bom lahko že kakšen tablet za alergijo pojedla.

Tincy - vau kera romantika user posted image user posted image (Fovšija na pohodu user posted image !)

Zdej pa se moje dežuranje pred računalnikom zaključuje!
Lahko noč!

Sem mislila, da ima tamal alergijo user posted image . Čeprav sem tudi jaz v prejšnji nosečnosti Elocom uporabljala.... sem imela kar hude izpuščaje po stegnih in ni šlo drugače. Pa med dojenjem tudi - se mi je naredil dermatitis na kolobarjih... in sem ponoči nehala dojit, tako da sem se namazala zvečer, zjutraj nežno z vodo umila in gremo dalje z dojenjem....

Jaz kožo na obrazu vsak večer malo namažem s to kremico od Justa.... pomaga, da ni koža tako suha (ponavadi na čelu) pa še za mozoljčke je OK.

< Sporočilo je popravil ovčka11 -- 6.1.2011 21:54:29 >

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
6.1.2011 22:18:14   
najci32
Lepo pozdravljene bodoce mamiceuser posted image user posted image user posted image

Sledim vam in berem vas ze ves cas. Sedaj je pa koncno napocil cas,da se zacnem tudi jaz aktivno udelezevati debat.
Pa naj napisem svojo zgodbo,ki se je zacela sedem let nazaj. Po sestih letih razmerja,se z mojim dragim odlociva za poroko. Juhuhu imava vse,sedaj samo se otrok manjka. Tako se zacne moj boj z nepoldnostjo. Sanje so se mi tisti trenutek razbile na tisoce kosckov. Se vedno mi v glavi odmeva glas ginekologinje "VI NE BOSTE IMELI SVOJIH OTROK" user posted image Seveda se nama je svet podrl,a nisva obupala. V tem obdobju so se nama rodili stirje necaki. za katere lahko trdim,da jih imam tako zelo rada,kot bi bili moji. Pa ceprav se ne poznam tega obcutka,pa vendaruser posted image Zapolnili so mi tisto praznino v srcu in mi dali voljo. Takoj smo zaceli s postopki umetne oploditve. Pa pride prvo razocarjanje,pa mine drugo,tretje,cetrto,peto......vse do julija 2010user posted image .Takrat sva se odpravila na enajsti poskus, Kot velika borca,sva upala na najboljse,pricakovala pa razocaranje. Pa se je zgodil cudez. 16.avgusta naredim test. sem mislila,da me bo s skoljke vrglo. BILA SVA TOTALNO SOKIRANA IN ZBEGANA.Po vsem trpljenju,bolecinah in razocaranjih,se je tudi nama zgodil CUDEZuser posted image

Vmes se je od naju poslovil en soncek. Vem,pa,da narava ze poskrbi za to,da je vse tako kot mora biti.
Od tu naprej pa je moja zgodba podobna vasim.
Prve tri mesece seveda strah se pred kaksno krvavitvijo. Potem v pricakovanju nuhalne in morfologije. Zaenkrat je vse v najlepsem redu in upam,da tako tudi ostane. Bomo pa imeli user posted image Da dvignemo stevilo aprilskih korenjakovuser posted image .Predviden rok imam 18.aprila,juhuhu.
Pocutim se zelo dobro. Redno telovadimuser posted image user posted image user posted image ,ze zato,da se lahko brez slabe vesti potem basem. Ce katero zanima si lahko pogleda na youtube http://www.youtube.com/watch?v=nrpaAfmVzCc, te vaje. Pa poglejte si vse njene prispevke. Jaz ze od tretjega meseca telovadim in je res super. Kupljenega nimava se nic,razen enega pajaca,ki mu ga je kupil OCI MRAZuser posted image

Evo,pa sem se razpisalauser posted image .Je treba notr prinest za nazaj.

STISKAM PESTI ZA MALEGA JUNAKA LEONA IN ZA NJEGOVE STARSEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stara sem 32 let in sem z Gorenjske.

Zaenkrat lep vecer...jaz pa pred TV.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
6.1.2011 22:24:09   
VevercaV
Najci32 welcome user posted image user posted image
Želim ti srečno nosečnost še naslednje tri mesece, in čestitam za user posted image
Res smo lahko srečni za tele naše male čudeže!

(odgovor članu najci32)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
6.1.2011 23:12:14   
fragola
pozdravljena najci32 in čestitam za uspeh, zdaj pa veselo uživaj do konca nosečnosti in potem aprila pa boš še bolj uživala, ker otrok ti spremeni življenje na boljše!
Sem prav vesela za take uspehe, mam prijatelje, ki se tudi trudita, kar nekaj let že in upam, da kmalu mi bo povedala tudi ona tako zgodbo! Še enkrat iskrene čestitke!

Zdaj pa kar veselo klepetaj z nami!user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
6.1.2011 23:15:09   
womanpolice
Nejci32  - DOBRODOŠLA!

Te pa popolnoma razumem o čem govoriš. Midva sva namreč tudi bila na umetni (moj zelo slabe spermije, jst pa endometriozo, pregrado v maternici, posegi na materničnem vratu) v 4 postopkih in 5 transferjih. 3 krat sva bila v LJ, nad katero sva bila zelo razočarana, saj mene ni nihče gledal, ampak so se zanašali na problem pri partnerju. Nato sva eno leto čakala na MB, kjer sva šla v 4. postopek. Na koncu sva imela 2 zarodka, ki so mi jih vstavili in 1 so zamrznili. Postopek ni uspel in že po naslednji menstruaciji sva šla po zamrznjenčka (katerih prej NIKOLI nisva imela). Ker raziskave kažejo, da postopki z zamrznjenimi zarodki niso tako uspešni kot s svežimi, nisva upala na uspeh, ampak sva že kalkulirala naslednje postopke. Vedela sva, da imava le še 2 postopka na zavarovalnico, da potem bo pa treba seči v žep za vsak postopek po 3000 evrčkov (razmišljala sva že o Pragi, tudi o morebitni darovalski spermi, itd. - vendar sva si zeloooooooooo želela, da bi bil otrok NAJIN in bi darovalska sperma bila res zadnja opcija)... In poglej.... kak čudež se je zgodil.... 4.8.2010 sva zagledala magični plusek. Ta najin zamrznjenček se je izkazal za pravo borko, ki pridno raste v meni in KOMAJ čakava, da jo stisneva k sebi in ji poveva kako zelo sva si jo želela, kako dolgo sva jo čakala. Vesela sem, da so se pri vama motili in želim ti zdravo nosečnost še naprej. Vprašanje - v katerem centru sta bila za umetno in ali sta jih kaj menjala. Lp.

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
6.1.2011 23:17:42   
womanpolice
Tincy90... si pa nam naredila lušte, ti ti porednica!!! Kakšna huda kopel in masaža in itd. ajajaj.......... kam pa sta to šla, če ni skrivnost? In kakšno (oz. na katerih predelih) masažo so ti delali glede na obseg trebuščka...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
6.1.2011 23:19:17   
womanpolice

Womanpolice - a si prijavla user posted image  na šnelkurs?

Baje da kopanje v bazenih odsvetujejo samo zaradi možnih infekcij in ne tolk zaradi pregrevanja.... Jaz bom lepo počakala poletje in morje user posted image .... me bazeni prav nič ne mikajo (tudi ko nisem noseča)

Ma sm klicala ko zmešana danes... pa noben dvignil telefona... jutri bom spet poskusila... Za termin 14.2., saj za 24.1. bo že prepozno... To je sam za očete, če sem te prav razumela... Se morm mal pozanimat za materinsko šolo v Litiji. Bi blo dobr it mal pogledat....

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
6.1.2011 23:26:25   
womanpolice
OOOOO, jutri  bo pa treba zgodaj vstati.. že mal pred sedmo, saj grem na merjenje sladkorja (stresna služba :-)   )...

Hvala za predloge za knjige... Aja, eno sem še pozabila predlagati... Majada, iraška hči - hudooooooooo dobra knjiga!!!
Včeraj sem dokončala knjigo Safiya - res tud dobra knjiga. Danes pa zbom ačela brati - mislim, da je naslov Ognjeno srce, če se ne motim. Včasih imam obdobja ko full berem, včasih pa se mi sploh ne da.... in rajši rešim kakšno križanko. Imam tudi gobelin, ki sem si ga kupila pred cca. 3 leti in... ne, še nism dokončala.. sem si rekla "ooo, zdaj med nosečnostjo bo pa čas...." jst pa lenobica in še nism nič šivala... že nekaj časa ne.... ajajjajaj... za pretepst sm..

Danes je naša tamala kar pr miru.. vsake tolk časa se mal premakne, da me spomni, da jo imam :-), drgač pa je mirna - v nasprotju z dvema zaporednima dnevoma, ko je tko skakala notri, da sem se tak smejala, ko sem gledala svojega bušija.... :-D Mi je bolj všeč takrat, ko je tko aktivna, saj sem tko bolj pomirjena... drugače pa se pomirim z AS.

Čez vikend greva z možem in njegovo tamalo (rejenka iz prejšnjega zakona) se en dan kopat, vendar ne bom tvegala... bom ju kar spremljala na ležalniku... Bom rajši počakala na bazen z morsko vodo, se mi zdi bolj varen.

Kaj naj še napišem? Hmmmm... aja, še to... naša mačkončka sta danes potepinkota, ko se je otoplilo... ura je pol polnoč, njiju pa še od nikoder. Oba pa sta kastrirana, ampak očitno vseeno skačeta po muckah :-D  Sosedova mucka ju je čakala na dovozu hiše :-D njiju pa od nikoder.. :-D

Nič, grem mal knjigo brat, potem pa nina nana aja tutaja :-D

Nočko vsem in lepe sanje, pa se jutri kaj tipkamo....

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4311
6.1.2011 23:32:06   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Tincy90... si pa nam naredila lušte, ti ti porednica!!! Kakšna huda kopel in masaža in itd. ajajaj.......... kam pa sta to šla, če ni skrivnost? In kakšno (oz. na katerih predelih) masažo so ti delali glede na obseg trebuščka...

Govorim sm resnico, če pa resnica take lušte dela pa nism js kriva.user posted image user posted image
Šla sva v Šmarješke toplice, nama tuki najbližje. Mela sm pa klasično masažo, ker nimajo prov take postle za nosečke (k je prvo izrezano za trebušček in lahko ležiš na "trebuhu"user posted image ) sm najprej sedela in mi je maserala ceu hrbet od ritnic do vratu pa ramen, potem mi je pa postlo naštimala v polsedeči položaj pa noge mi je tud mal dvignla gor in zmaserala še noge ter roke. Božansko, sm bla pa to drgač prvič tko na profesionalni masaži, mogoče sm tud zato tko navdušena.user posted image ampak je bla pa res super punca k me je maserala, hvala bogecu za take rokce.user posted image

Dobrodošle vse nove!user posted image user posted image čestitke za pluske...sploh ne dohajam več tolk k nism nč za compom k mam moj ta tedn dopust in sm okol laufamo, pa zdj s tem novim avtom k je baj d vej toook hud (men!) d se vsak dan kam vozmo.user posted image sm nvem kdo bo pol tankov.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4312
6.1.2011 23:34:19   
fragola
womanpolice tudi tebi čestitke , in res je upanje zadnje umre!!!user posted image user posted image user posted image

punce sem prav vesela za vas!!

Sama sem tudi nekaj dala skozi vendar nisem mela probleme z zanositvijo ampak z donositvijo, vendar pri moji princeski nama je ratalo prit do konca in zdaj nam bo ratalo prit še aprilauser posted image

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 4313
6.1.2011 23:36:17   
Tincy90
Bravo in čestitke za vse bodoče mamice, ki ste si težko pričarale plusek! Aprila boste najsrečnejše mamice na svetu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
6.1.2011 23:44:09   
wessna
vidim da nobena ne more spat..

sem gledala malo posnetke na youtube.. http://www.youtube.com/watch?v=mXW_xvQpz44&feature=related tale me je čist šokiral..ajoj..

grem se matrat s spanjem..mam ju3 dop fraj, sam si grem kar čokolado iskat..ne bom preveč podaljševalauser posted image lušti lušti

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
7.1.2011 8:32:14   
Tejchy
aprilčice.. pozdravljene....

pa se vam še jaz pridružim... te zadnje tri mesece ne čveku... če lahko? user posted image  
vas berem že od začetka, ampak nikol ni bilo časa za kaj več...

za seznamček... stara sem 30 let, iz Koroške, drugič bomo cartali predvidoma 14.4. in sicer user posted image .... doma pa imamo že enega 2letnega navihančka...

nosečnost poteka BP, user posted image  pridno raste.. tak kot ve vse tud jaz pridno odštevam dneve do vsakega pregleda...

toliko za enkrat... se tipkamo user posted image

da ne pozabim... enkratna ... user posted image user posted image user posted image user posted image  .... itak, da bo vse BP!!!

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
7.1.2011 9:05:03   
Peli
Dobrodošle nove aprilke!

Jest mam pravkar zajtrk pred računalnikom, mam kr 3 Frutabele pred sabo user posted image . Vidm da ste ble sinoč še kr pridne, zato pa zdej vse spite?

ovčka - sin je imel alergijo na jajca, pa sva zdej pred prazniki dobla rezultate zadnje preiskave in je nima več.

Mene že kr matra da bi začela škatle s cunjam odpirat, da vidm kaj ina kakšno je, sm vmes dvema kolegicama posodila, ampak ne... počakam še 1 teden da mogoče zvem spol user posted image , se vid da takole dopoldan nimam kaj počet. Je pa dons prav toplo zunaj, samo pr nas že nekaj prši, pa taka tema je, da bom spet kr notr.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
7.1.2011 9:34:27   
sesil
jutro,

no, zgleda da je luna minila, mi smo imeli 2 dni pestro, danes zjutraj smo bli pa na normali kar se dretja tiče.
peli, meni je dermatologinja za otroke tudi rekla, da olja niso tako dobra za suho kožo. boljše so mastne kreme. hči ima zelo suho kožo, tako da jo vse srbi in  se prav spraska. zima je pri nas kritična, poleti je ok.  niso odkrili pa še nobene alergijeuser posted image .  

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
7.1.2011 9:37:02   
sesil
jaz sem tudi počasi že začela prati, da ne bom na koncu...pa naj stoji v omari. zdej se ukvarjam s košaro od vozička quinny dreami. nikakor ne moram dati zunanjih delov dol. al se res ne da, al sem jaz štorasta...
dobrodošle vse nove aprilčiceuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
7.1.2011 9:55:35   
majčica1508
Nejči in Tejči...................dobrodošle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
7.1.2011 10:29:56   
pajcica
dobrodošle nove aprilčice! :)) (nimam smajlijev v službi, drugače bi jih par pripopala)

ovčka11
jaz imam od ene pol leta naprej tole podlogo na navadni posteljici http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/brevi-previjalna-blazina-rigid/2038011250203006 (zdaj je star 1,5 let) in mi je super. Začela sem jo uporabljat ko ga nisem več z vodo brisala. Ko je bil novorojenček sem ga kar v kuhinji previjala :) (imam ful visoko in dolgo mizo, tako da sem imela urejen previjalni kotiček). Zdaj tanovega bom na tej podlogi na posteljici previjala pa vodo nosila v lončku.

veverca11 poglej koh lipe, pa ga pokaži dragemu. Če ga to ne premami, potem mu ni pomoči ;) bom kaj prilimala, sem si obljubila da uredim slike ko se začne porodniška.

a katera ve kje se da dobit smučarske pajacke? sicer pa nevem če se mi ga sploh še splača kupit (računam na to da se bo otoplilo-dokončno:)

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
7.1.2011 10:35:36   
Tejchy
IZVIRNO SPOROČILO: pajcica

dobrodošle nove aprilčice! :))

a katera ve kje se da dobit smučarske pajacke? sicer pa nevem če se mi ga sploh še splača kupit (računam na to da se bo otoplilo-dokončno:)

hvala vsem za dobrodošlico user posted image

kolk cifro pa rabiš? js sem mojmu kupila kr sam smučarske hlače... se zaenkrat obnese... kolk sem pa gledala okol po trgovinah, pa razen za majhne, nisem zasledila kakih večjih smučarskih pajacev... verjetno nisem bla v pravih trgovinah user posted image  user posted image  .. kak Hervis al pa Intersport bi jih znal imet...

(odgovor članu pajcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
7.1.2011 10:48:43   
Peli
Zimske pajacke sm zadnjič videla še v Hervisu, samo jest ne vem al majo tam cel cajt, ko majo zimsko robo v trgovini znižanje- skos so akcije, pa zmerej iste cene user posted image . Zlo lepe majo tud v Interšportu, samo cene pa od 60€naprej (ne vem men se to zdi velik za otrošk kombinezon), drugače če rabiš št.>od 104 jih ma tud Mana. Lani sm jest dobrga dobla v Sparu (ampak je ta večjemu še letos prevelik), je bil na razprodaji 18€.
Res pa vprašanje kolk bo še letos snega.

Kako pa bomo mi naše aprilčke oblačl? A bodo rabl še kakšno bundico? Sej včasih je bil tud še za 1.maja sneg user posted image Morm prav it pogledat kako smo bli oblečen pr ta malmu...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
7.1.2011 10:50:56   
majčica1508
smučarske pajace sem jaz zasledila v Hervisu,no midva sva se potem odločila za smučarsko bundo in hlače(na naramnico)
pa sva dala 58€.....sva pa kupila št.98,ker en smučarski komplet že ima v 104,pa ga bomo imeli za drugo leto......
koliko se ti splača,nevem..........ja otoplitve pa prihajajo user posted image ,pa spet odhajajo user posted image ,no pa saj bo pomlad hitro tu,bomo že kopalke kupovali in vse kar je kratkega user posted image ..............
pri nas bomo kmbinezončke prišparali za sestrico......

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
7.1.2011 10:53:54   
majčica1508
Ja kako bomo naše aprilčke oblekli....jaz bom dala bodi na preklop,hlače z stopalčki,nogavičke.....za čez pa še iščem,nekaj lepega.....pa kapico,pa jaknico,pa v lupinico,pa šibamo v avto.....

sem zadnjič Benetton,pampolino,premamana preiskala,pa s.oliverja,ej čist nič pametnega nisem našla......

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......