najci32
|
Lepo pozdravljene bodoce mamice Sledim vam in berem vas ze ves cas. Sedaj je pa koncno napocil cas,da se zacnem tudi jaz aktivno udelezevati debat. Pa naj napisem svojo zgodbo,ki se je zacela sedem let nazaj. Po sestih letih razmerja,se z mojim dragim odlociva za poroko. Juhuhu imava vse,sedaj samo se otrok manjka. Tako se zacne moj boj z nepoldnostjo. Sanje so se mi tisti trenutek razbile na tisoce kosckov. Se vedno mi v glavi odmeva glas ginekologinje "VI NE BOSTE IMELI SVOJIH OTROK" Seveda se nama je svet podrl,a nisva obupala. V tem obdobju so se nama rodili stirje necaki. za katere lahko trdim,da jih imam tako zelo rada,kot bi bili moji. Pa ceprav se ne poznam tega obcutka,pa vendar Zapolnili so mi tisto praznino v srcu in mi dali voljo. Takoj smo zaceli s postopki umetne oploditve. Pa pride prvo razocarjanje,pa mine drugo,tretje,cetrto,peto......vse do julija 2010 .Takrat sva se odpravila na enajsti poskus, Kot velika borca,sva upala na najboljse,pricakovala pa razocaranje. Pa se je zgodil cudez. 16.avgusta naredim test. sem mislila,da me bo s skoljke vrglo. BILA SVA TOTALNO SOKIRANA IN ZBEGANA.Po vsem trpljenju,bolecinah in razocaranjih,se je tudi nama zgodil CUDEZ Vmes se je od naju poslovil en soncek. Vem,pa,da narava ze poskrbi za to,da je vse tako kot mora biti. Od tu naprej pa je moja zgodba podobna vasim. Prve tri mesece seveda strah se pred kaksno krvavitvijo. Potem v pricakovanju nuhalne in morfologije. Zaenkrat je vse v najlepsem redu in upam,da tako tudi ostane. Bomo pa imeli Da dvignemo stevilo aprilskih korenjakov .Predviden rok imam 18.aprila,juhuhu. Pocutim se zelo dobro. Redno telovadim ,ze zato,da se lahko brez slabe vesti potem basem. Ce katero zanima si lahko pogleda na youtube http://www.youtube.com/watch?v=nrpaAfmVzCc, te vaje. Pa poglejte si vse njene prispevke. Jaz ze od tretjega meseca telovadim in je res super. Kupljenega nimava se nic,razen enega pajaca,ki mu ga je kupil OCI MRAZ Evo,pa sem se razpisala .Je treba notr prinest za nazaj. STISKAM PESTI ZA MALEGA JUNAKA LEONA IN ZA NJEGOVE STARSE Stara sem 32 let in sem z Gorenjske. Zaenkrat lep vecer...jaz pa pred TV.
|