Nina33
|
Čer! FoxyLady in Tršica - držim pesti!!! Ninchi, škoda . Za večerjo. Saj bo bolš . Hormoni so pa po porodu res lahko , pri meni so že bili. Se tolažim, de bo zdej bolš, kt nisem več tolk "naivna" . Hayabusa . Dobri fotki, res. Dude v P: ne pa nismo škrti (Gorenjci) - v KR P ti jo posodijo, če je nimaš s sabo . Res - de nau kera misnla, de se hecam, pa nič kej ne težijo, če jo maš al nimaš - njim, se mi zdi, je najpomembnejš, de se ne dere preveč . Pa de dajo/damo mame mir . Drgač pa: si pa žleht Patrisha, pa ne de si Štajerka . Dihanje: baje po pasje , kako sem pa dihala pa nimam pojma - zgleda de uredu . Otroci: pred 1. sem hotla vsaj 2 (mogoče 3), med 1. sem se odločila za definitivno 3 (moj ljubi je še vedno skeptičen ), zdej sem že pr štirki . Ma, kaj morm, men je fajn. Met trebuh pa to. In ja, Lil_, trebuh se pogreša po porodu , jaz ga že v naprej pogrešam (pa ne, da ne bi hotla malega pajacka videt, ampka...tkooo fajn je, no, met trebuh). Mazilo za bradavice: nam so tut rekli, de naj bi se B dol obrisal pred dojenjem Ne vem, jaz sem za lanolin (bila in ostajam), B imamo za praske ipd. Rokavičke: nismo rabili, bi pa tut jaz pomoje kr štumfke gor namontirala (mali princ še zdej rad to dela ) Šoping day: jaz sem pa sam zase kupila - dve majici z dolgimi rokavi in dolgim trupom, de mi čez trebuh preideta, pa eno "Nepalsko kutnjo" (kao šotor , taka res lepa oranžna, vštikana tunika, ahhh). Tamy, kaj ti ni všeč pri slingu? Kerega pa maš? Majice za dojenje: ma ste me zdražle z njimi, komi čakam, de grem kej v LJ . Biljana: grda štorja, ma am de ma konc lep . J6, tebe pa celo stoletje ni blo kle gor, si dobra pri tolk velki familji, de ti sploh znese . Eko, zdej pa entram, de bomo hitrejš na 200 (ker bom zihr se še česa spomnila, pa bom rajš še en post dodala ).