|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
6.1.2011 20:59:53   
tamy82
Glede na to, da se je očitno že kar počasi začelo, vam pošiljam dve slikici za spodbudo ...

Najprej ena za vse "dvorodke" user posted image

user posted image

In še ena za nas "navadne" user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
6.1.2011 21:01:25   
FoxyLady

ja pa glede otrok...... jz pravim da enga bi še pa kr mela moj pa dost je ,da še enkrat skozi to it pa ne...user posted image
bomo vidli mogoče si bo pa premislil. res da sva na tadrugo čakala celih 11 let.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
6.1.2011 21:03:01   
aktak
lil me veseli, da je bil porod taka prijetna izkušnja in da že uživata v družbi vajinih princesk user posted image aja atiji so pa itak posebna bitja user posted image - govorijo eno in potem ko so pred dejstvom naredijo drugo user posted image (v dobrem smislu mišljeno seveda)

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
6.1.2011 21:04:28   
cukica
foxymalenkost mi boš vrnila uslugo,ko bom jaz rabila nekoga za poročat,...user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
6.1.2011 21:07:37   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7
Kaj svetujete, da za dojencka je treba vzeti rokavičke? Sicer to tudi jaz razmišljam, da se nebi preveč popraskal.

Jaz jih bom vzela, čeprav je moja hči imela kar zokne na rokicah ker sem jih glih sabo imela, mela je pa nohte take kot jih jaz mislim da še nisem imela! Pa še potem jih je mela doma dosti krat ker so toplejši kot rokavičke.

Kaj dudico je treba tudi vzeti, pa kaj tega nimajo v porodnišnici???

Lanolin sem jaz mazala "na kile" pa mislim da mi je bepanthen bolj hasnil, sem pa čez bepanthen lanolin namazala ker mi ni blo všeč da bi tamala B lizala.

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
A dudica je obvezna zadeva al kako? Nisme mela tega namen kupovat, bomo že preživel brez tega.

Nikakor ne. Mi smo eno imeli doma ker smo jo dobili pa ji je ati takoj ko sva prišli iz porodnišnice porinil v usta (sem bla full proti) ker je bla nenehno na meni - je morala met polna usta.
Na-a nimajo, so načeloma full proti.
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

bepanthen je pa tudi fajn, sam ga še nisem kupila,bom potem če bom potrebovala za bradavice ali če bo fajn vneta ritka pri dojenčku

Nič ne hasne pri vneti ritki!

IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami
Rekla je edin da naj dihamo tk kot da bi meli svečo pred sabo in je ne smemo upihnit - no js si ne znam predstavljat kk bi naj to blo

Ko je prišlo do poroda, nisem znala dihat, ne bom pa pzabla da so mi babice rekle naj diham kot da bi hotela žvižgat in sem in je to to.

IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9
Upam, da me mine TAKOJ po porodu, ker drugače se bo fant še odselil Takoj ko ga zagledam , planem v jok in niti govorit ne morem in ne dihat. Ko pa sem sama, je ok. Nočem, da je tak, ampak kaj naj.... Sem se pa odločila, da ne bomo več meli , ker za nič na svetu ne grem več čez tak duševni pekel zaradi hormonov. In moj verjetno tudi ne!

Naj te kar pripravim, da ne boš mislila, da bo to kot bi odrezal ko bo otrok veni! Hormoni pri večini žensk po porodu cca 4 mesece delujejo enako ali še bolj intenzivno kot med nosečnostjo. Zato tudi prihaja do poporodnih depresij in v nekaterih državah če ženska v prvih 4 mesecih po porodu, stori kako kaznivo dejanje velja za neprištevno.
tršica in foxylady želim vama da čim bolje zrihtata!
Meni je pa celo uspelo oprat, zlikat in v omaro pospravit oblačila za dojenčka. Bravo jaz se mi full ni dalo. Pripravla sem celo oblačila za iz porodnišnice, da ati samo vzame in pride po naju. Zase pa seveda nimam še nič razen kompleta za popkovnično kri v nahrbtniku, se mi tud ne da, mislim da bom to zadnjih pet min skupaj praskala. Sem si pa poiskala "zapiske" ko sem hodila v materinsko kaj rabim zase, pa itak ne rabim glih kaj tako da bo že.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
6.1.2011 21:17:49   
hayabusa
Aja, malo za razvedrilo - moj dragi je pred rojstvom princeske rekel, da zanjo ne bo nič kupoval, da z nama ne bo hodil po trgovinah, da bo šla na kahlico takoj ko pride iz porodnišnice ... V glavnem oh in sploh, se pa zdaj cele dneve samo ata, ata dere (le zakaj)user posted image
No še slikovni dokazi kako to pri nas poteka - sem dans mela malo časa ...   (in podobnost, ki je čisto slučajna - jap že cel dan se naslajam na temuser posted image )
user posted image

< Sporočilo je popravil hayabusa -- 6.1.2011 21:28:41 >

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
6.1.2011 21:24:32   
cukica
Ja sej ponavad je tko ja,da se fantje otepajo.Potem so pa vsi razneženi.Moj mi ravno danes rekel no drug teden grem v Nemčijo in bom še gor mal pobrskal in prnesu še kaj za tamalga.Mi je prnesu tak mali plavi termoforček oblečen v moder flis,da bi ga še jaz mela.
Kar se tiče odnosov sva midva zadnje 14 dni zelo navezana en na drugega in se full pogrešava,...tko,da očiten ga je mal zdramilo vse skupaj in verejten tudi to,da se bliža POROD.Se pa sekira,ker ne ve kdaj bo in ,če bo kje v bližini,ko bo treba jit.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
6.1.2011 21:28:52   
ninchi9
Iiiii Hayabusa - zelo posrečeno.

Jaz tak vem, da ko bo otrok na svetu, ga bo moj imel neskončno rad - to vidim že zdaj, ker ima že enega sina in moram rečt, da je perfektn ata. Žalostna sem samo, ker ni še niti ene stvari (ki sem jih morala it kupit sama) v roke vzel od tamalega, pa pogledal oz. pokazal kakšno navdušenje.
Po porodu pa itak povečam dozo antidepresivov, da bom preživela, ker tak ne gre več naprej, no z moje strani. REs se mi smili moj dragi, kaj preživlja z mano, zato mu pripravljam eno romantično večerjo - ravno zdaj enkrat bo prišel iz vaj z bandom, pa ga bom malo presenetila user posted image user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
6.1.2011 22:04:21   
cukica
Nič mejte se grem jaz počas v mižule,...Lepe sanje vsem skupaj,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
6.1.2011 22:27:56   
ninchi9
Ni vžgala večerja user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
6.1.2011 22:37:50   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Sem pa danes dobila paket z Da-Da (modrček in sling), vendar s slingom sploh nisem zadovoljna user posted image Razmišljam, da bi ga vrnila. Moram še malo preučit zadevo user posted image

Zakaj pa s slingom nisi zadovoljna? Jst sem naročila Sleepy wrap, pa čakam, da ga dobim. Upam, da mi bo ok.

trsica in foxylady držim pesti!
Me je kr groza, ko hodite kr že v porodnišnico, jst nimam pa še niti nč naštiman, za našo punči. No, par cunjc sem nabavla na razprodajah (ampak ne za takoj), pa tale sling sem naročila in previjalno komodo.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
6.1.2011 22:55:04   
little*miss
Čer

Mene pa je danes tako sramna kost bolela, da sem se razjokala prej. Stopit nisem mogla prav. Potem pa še imamo zgoraj sobo, wc, kuhinja in vse pa je doli in sem mogla gor in dol hodit. Tak še me ni bolelo. Ko pa sem se vlegla, pa še je hujše blo.user posted image No, zdaj me pa boli malo (normalno) tako kot vedno.

hayabusa, super primerjava user posted image

ninchi, torej si mislila da sem starejša? user posted image Vsaj nekdo user posted image V tej nosečnosti mi je že par ljudi reklo da zgledam kot da sem stara 15 letuser posted image
Gre pa tak: Ja ti pa si že noseča?? koliko pa si stara? 20 bom. Joj, zgledaš kot da bi bila 15 user posted image Kak šele pogledajo, ko rečem da imam že enega doma user posted image user posted image
Zakaj pa večerja ni vžgala? user posted image

Mojega ni doma, danes še je v nočni. Jaz pa grem v posteljo, sem si desperate housewives novi del dol potegnila, pogledam in če bo Jan dal, grem spat user posted image Tamala pa itak že spi eno urco.

Moj še mora počakat da nakupim vse za njega. Namreč še nimam čisto nič pripravljeno, razen set za popkovino. Moram košaro za vozek vzet it podstrešja, pa lupinico, oprat prevleke. Pa čisto čisto vse še morem kupit. Za oblečt, posteljno dno in jogi (btw do kdaj je akcija v Leclerku??) Še tamali morem novo odejo kupit, zdaj ima 120*60, to bo mali dobil, njej pa bom 140*70 kupila. Večje se mi zdi še prevelika, to pa še bo nekaj časa lahko imela. Morem pa povedat, da imam tudi jaz posteljnino Galeb (ena je že pisala o njej) in sem tudi zadovoljna z njo.

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
6.1.2011 22:56:58   
little*miss
Tako, lep večer vam želim, se tipkamo jutri..(ali pa bolj potem, še bomo vidliuser posted image )

Lahko noč

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
6.1.2011 23:03:18   
HoneybeeMaja
Ola punce!
Ko vidim,kako na veliko odhajate v porodnišnico me že pošteno panika grabi.Vse srečo Foxylady in trsica,čakamo lepe novičke!user posted image user posted image user posted image

hayabusa bravo za fotko,posrečeno! user posted image

Sicer sem pa jaz na srečo zaenkrat še v enem kosu,se mi pa zdi da me nekaj črviči in ščipa in...ja,malo me panika grabi,sploh ob tem ko moje dvojne sonosečke že na veliko rojevajo.Jutri imamo UZ kontrolo rasti v porodnišnici,za vsak slučaj sem vse spakirala,če bi nas obdržali,ampak res upam,da še ne in da se vam jutri še javim. No,če se ne javim več,sem se po vsej verjetnosti pridružila dvojnim srečkam,ki že cartajo. user posted image

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
6.1.2011 23:16:51   
Nina33
Čer!
FoxyLady in Tršica - držim pesti!!!
Ninchi, škoda user posted image . Za večerjo. Saj bo bolš user posted image . Hormoni so pa po porodu res lahko user posted image , pri meni so že bili. Se tolažim, de bo zdej bolš, kt nisem več tolk "naivna" user posted image .
Hayabusa user posted image . Dobri fotki, res.
Dude v P: ne pa nismo škrti (Gorenjci) - v KR P ti jo posodijo, če je nimaš s sabo user posted imageuser posted image Res - de nau kera misnla, de se hecam, pa nič kej ne težijo, če jo maš al nimaš - njim, se mi zdi, je najpomembnejš, de se user posted image ne dere preveč user posted image . Pa de dajo/damo mame mir user posted image . Drgač pa: si pa žleht Patrisha, pa ne de si Štajerka user posted image .
Dihanje: baje po pasje user posted image , kako sem pa dihala pa nimam pojma - zgleda de uredu user posted image .
Otroci: pred 1.user posted image sem hotla vsaj 2 (mogoče 3), med 1.user posted image sem se odločila za definitivno 3 (moj ljubi je še vedno skeptičen user posted image ), zdej sem že pr štirki user posted image . Ma, kaj morm, men je fajn. Met trebuh pa to. In ja, Lil_, trebuh se pogreša po porodu user posted image , jaz ga že v naprej pogrešam (pa ne, da ne bi hotla malega pajacka videt, ampka...tkooo fajn je, no, met trebuh).
Mazilo za bradavice: nam so tut rekli, de naj bi se B dol obrisal pred dojenjem user posted image Ne vem, jaz sem za lanolin (bila in ostajam), B imamo za praske ipd.
Rokavičke: nismo rabili, bi pa tut jaz pomoje kr štumfke gor namontirala (mali princ še zdej rad to dela user posted image )
Šoping day: jaz sem pa sam zase kupila - dve majici z dolgimi rokavi in dolgim trupom, de mi čez trebuh preideta, pa eno "Nepalsko kutnjo" (kao šotor user posted image , taka res lepa oranžna, vštikana tunika, ahhh).
Tamy, kaj ti ni všeč pri slingu? Kerega pa maš?
Majice za dojenje: ma ste me zdražle z njimi, komi čakam, de grem kej v LJ user posted image .
Biljana: grda štorja, ma am de ma konc lep user posted image user posted image .
J6, tebe pa celo stoletje ni blo kle gor, si dobra pri tolk velki familji, de ti sploh znese user posted image user posted image user posted image .
Eko, zdej pa entram, de bomo hitrejš na 200 (ker bom zihr se še česa spomnila, pa bom rajš še en post dodala user posted image ).

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
6.1.2011 23:22:33   
Nina33
user posted image Maja, lepo, de ste še skupej user posted image . Saj pomoje vse februarke stiskamo pesti za "preostale" tri dvojne - Tršica je itak že v nizkem štartu, tebi so tudi nekaj "grozili", petrap se pa kar drži, se mi zdi user posted image user posted image user posted image . Dobro "opravi", miljon user posted image !!!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
6.1.2011 23:36:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

Aja, malo za razvedrilo - moj dragi je pred rojstvom princeske rekel, da zanjo ne bo nič kupoval, da z nama ne bo hodil po trgovinah, da bo šla na kahlico takoj ko pride iz porodnišnice ... V glavnem oh in sploh, se pa zdaj cele dneve samo ata, ata dere (le zakaj)user posted image
No še slikovni dokazi kako to pri nas poteka - sem dans mela malo časa ...   (in podobnost, ki je čisto slučajna - jap že cel dan se naslajam na temuser posted image )
user posted image

a tole sta Dunja in Rihard? user posted image
samo radovednost...

(odgovor članu hayabusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4217
7.1.2011 7:35:54   
sara1986
Dobro jutro moje user posted image  .
Evo jaz sem zbujena, zrihtamse počasi in grem na socialno predat papirje za porodniško, ker je danes zadnji dan, sem pa čakala še decembrsko plačo, da mi bo dvignilo malo povprečje. Potem ob 10:30 pa CTG juhej user posted image
Aja, pa še vse tiste ki ste v službi, peeeeteek jeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
7.1.2011 8:02:01   
vipercat
dobro jutro babuške

midva z malim čakava atija da pride iz enega servisa, pa gremo v lj. danes bova z malim pri babici, potem pa popoldan mami domol, mali pa ostane do nedelje... ati in mami pa mogoče kino, ali terokiranje... bomo videli kakšne volje bomo user posted image . upam da bom v lj imela čas iti do baby centra. rada bi kupila kakšne nalepkice za na steno. ta vikend bova namreč poskusila malo pripravit sobica za maleno. previjalno sestavit, pa posteljico pa tko....

tayla - hvala, res je srček. čisto vsak dan imam za povedat kakšno štorijo.

lil -ti kar malo zavidam tako hiter porod. res si imela srečo. še enkrat vam želim vse naj naj pa veliko, veliko cartanja user posted image

tamy - super za kile. jaz to več ne morem rečt. samo pogledam hrano, pa sem že težja za kakšno kilco

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
7.1.2011 8:09:59   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

user posted image user posted image user posted image  Sem se mogla prav nasmejat zdaj, ker sem šla pogledat rr nosečniški koledar in naslov 37. tedna je :Je torba za v P že pripravljena? Kaj pa oblačila za domov?user posted image

jaz bom torbo pripravila, ko bo treba iti noter. saj samo vržeš nekaj za preoblečt, pa nekaj za malo ooblečt ko gremo ven, osebno kozmertiko, kroksice pa je. vse ostalo ti lahko dragi prinese kasneje noter

patrisha - recept za počivanje je maeni najbolši kakšen film ali nadaljevanka, pa grej tv, ker zraven vse ppozabiš. če imaš kakšno dobro nadaljevanko pa se tudi jaz priporočam. meni je že taka kriza da sem začela gledat zvezdna vrata... no sem že končala. dobila sem 3 sezone in vse 3 že pregledala  user posted image  - saj kar notri padeš.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
7.1.2011 8:24:40   
vipercat

IZVIRNO SPOROČILO: j6

Meni so rekli, da bepanthena ni treba brisat, sam ne namazat tik pred dojenjem. Ne vem itak vskič kaj novega odkrijejo.

Se podpišem, tudi jaz sem slišala, dani treba brisat za dojenje.

jaz sem takoj po dojenju namazala in nikoli nič brisala pred naslednjim dojenjem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
7.1.2011 8:24:59   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Hehe, sem vedela, da bo moje teženje obrodilo sadove. Sem naletela na G, ki me je sprejela in je vsa zgrožena ugotovila, da mi popadke zaustavljajo. In je takoj letela pogledat izvide za jetra. Vrednosti so se še povečale, tko da grem jutri na amnioskopijo (pa tako sem mislila, da se bom izognilauser posted image ) in upam, da bo jutri akcija. Upam, da bo ta G tudi jutri še malo urgirala.user posted image In če ne bo šlo milom, bo šlo silom. user posted image Takrat vzamem še EA, pa čao miki. user posted image

go trsica, go trsica, go user posted image  držimo pesti!!!

haha hayabusa - lepa primerjava user posted image

evo tudi jaz skrbim da bo čim prej 3 del

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
7.1.2011 8:30:52   
lil_
Tamy res najlepsejsa slikica dvojckov in tista metulcka zravn...res lepo!

Kar se hormonov tice jst zaenkrat se folgam, drugac pa cakam, da se mi scitnica poslabsa, ker se je med nosecnostjo naglihala, po porodu, nej bi pa mela celo stalo...bomo vidl.

St. Otrok: midva sva bla nekak za tri, ker pa sva najini peinceski komej cakala, je prsla se zelja po cetrtemuser posted image mi je blo vceri tok lepo k mi je moj reku, da cez ksna tri leta bo pa z dvojcicama prsov h men v Puser posted image drugac pa bo mogla bit pocas najprej stalca pol pa se ksna kravcauser posted image

Tut mi smo dudi dobil v P(lj), se dobr, ker kje dobit tako majhni dudici se mi tut sanja neuser posted image upam da bomo sli domov saj z uno za nedonosencke.

Rokavicke nasedve mata tut nohtke in kdaj se prov histericno praskata, sam mata tok mickene rocice da nimata nic gor.

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
   [Brisano sporočilo]
7.1.2011 8:43:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4224
   [Brisano sporočilo]
7.1.2011 9:07:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?