lil_
|
Valek nemorm rect da ni bolel, sam da bi blo pa tut nevem kok grozn pa tut ne. Sm ugotovila, da popadki niso za to, da te bolijo ampak ti ppmagajo rodit jst sama nebi mela tok moci otrocka spravt iz sebe, tko da se dobr da majo popadki tako moc. Drugac so mi dal pa masko, tko da sm z njo lajsala bolecine. Nism hotla nobenih drugih reci, ceprov sm dobila obcutek, da bi te skos samo s tableti filal. Pa nej bo to v porodni al pa pol na oddelku. Aja drugac sm pa dobila dva siva, k sm se klub mojima malima deklicama pretrgala. K so me sival, je blo mal neprijetno, sam pol me pa sivi niso nc vec bolel. Drugac me pa boli krcenje maternice, ki je pri dvojckih baje se bolj intenzivno, ampak tut to je vedno boljse. Mislm, da bom tole z nosecnostjo cez par let, vsekakor ponovila in da bomo se mal povecal naso druzinico Jst mam kuplene flaske mam, dudi pa dve mam, za dve sem pa lih pozabila nima veze, bomo vidl, katera jima bo bolj vsec. Trsica zakaj pa bi rada da ti jutr sprozjo porod? Lahko da sem kej zgresila in tut tistega o srbecici nism brala, sam a ni vseeno bolje, ce se porod zacne sam od sebe? Kolk pa sta tvoja skrata ze tezka? Little miss ja obe sta ble obrnjene z glavico na dol ze kar nekaj casa, tko da se je ze dolg vedl, da ce bo vse tko k je treba bom rodila vaginalno ja, tko da je pol tut tko blo. Ja jst sm ju hotla vidt na UZ, ne pa se v zivo sicer sm zdej, k je vse vredu, zlo vesela, da sta se me odlocle ze spoznat Maurica k si rekla da bos otrocku razlozila, da so lahko srecni ce majo flasko in nej ne zbirajo firme...tko je moj skos govoru da otrok nesmes met skos po rokah in skoct za vsak jok, k jih prehitr razvads...no ze zdej mamo dve ocijeve carte. Se mu kr ucke zarosijo k ju vid. In k ga zdej vprasam no kdo ju bo crklov, prav da sigurno da on Nina svojih popadkov nisem nic cutila, pol k sm pa dobila umetne sm jih pa cutila, so bli mocni ampak je blo vsega hitr konc. Tko da sm cutila popadke samo eno uro, pol je blo pa vsega konec. Morem pa priznat, da kr mal pogresam trebuscek, je res ful hitro minil vse Foxylady drzimo pesti, da se cimbolje iztece Valek to pa je biv shopping in pol si pokupila pol maribora. Pisala post celo popoldne kok sm grozna, namesto da bi napisala vec krajsih in pomagala dosest dvestotko
|