Patrisha
|
ozorel,očitno je rabil ta čas da ugotovi kaj hoče v življenju, in vesela sem da je ugotovil da mene ljubi še vedno,da ni pri drugih našel tisto kar je pri meni ,ker vem da je probal mlajše,čeprav mi je bilo zelo težko in sem bila skeptična glede ponovne zveze z njim ter nosečnosti...ampak ne morem kar nehati živeti in pričakovati da se bo ponovilo...to se lahko zgodi vsakemu, tudi tistemu, ki najmanj pričakuje, ZATO ŽIVIM iz dneva v dan...pogovarjava se o vsem kar naju muči,nismo vsi isti karakter ,zato je treba še bolj se prilagajati in se sproti učiti živeti in ljubiti..vem da je on tisti pravi,saj se toliko dopolnjujeva..da mi ni žal IZVIRNO SPOROČILO: biljana l IZVIRNO SPOROČILO: lil_ Pozdravljene! So me premestil v sobo v kateri vlece brezzicni internet, tko da se mi zdej se po racunalniku lusta Joj sej vem da ste mele en kup vprasanj in komentarjev, sam ste naklofale cist prevec strani, da bi jst to sfolgala. Tko da bom zdej probala mal bol redno odgovarjat, tko da ce kero kej zanima, nej vprasa se enkrat Je blo recen, da me je ena vidla v cakalnici v ponedeljek...ja sigurno sm taprava se vedno nemorem verjet kako je bilo. Pridem na pregled v porodnisnico... Grem prvic na ctg, k so mi ga komej nastimal zarad dvojckov, pol pa so se zacel risat popadki. Pride ena zdravnica do mene, me sprasuje ce kej cutm in jst da ne. Sm si misnla, da bo najbrz minil. Pridem s tistim ctgjom do G in prav da so popadki redni. Me pogleda in rece odprta ste 5cm, rodit gremo no se dons ne dojemam, tut slect se nisem skor znala in oblect v srajco in haljo no pol me peljejo pocas v porodno, pred 16 sm dubla kaplice za umetne popadke, ki sem jih ob 16 zacela celo cutit, ob 17 pa je bilo vse koncano, princeske porihtane in na poti v inkubatorcek. V P naj bi ostale 14 dni, no zdej se 10 al kako... So me hotl poslat ze domov, pa brez princesk ne grem nikamor! Sm ugotovila da se brez pripravljene torbe in brez urejenih papirjov lih tko vse da. Sm fanta poslala na socialno, pa so rekl da nic ne rab, tko da je prnesu samo tiste obrazce za paket in starsevsko nadomestilo, ampak za to bi blo tut pol se cas. lil ja zakon si...sem ti kar fouš,jaz bi imela tudi tak porod no, jaz več ležim ,včeraj nisem spila niti en buscopan ker se mi je dete čist umirilo in me je bilo strah da je že od tabletov potem sem pa fajn sladko pojedla in je brcalo ...mi je pa definitivmo bolj mirno dete in se mi zdi da se to kar pripravlja na porod,me pa ob daljšem stanju na nogah oz sedenju še vedno tako boli spodaj pa peče kot da se mi odpira mater.vrat meta upam da sta z tvojim ok ,če bi se pa rada pogovorila ti pošljem svojo št. v z.s. ,sama sem bila v taki situaciji s sedanjim partnerjem,kot veš je mlajši od mene tako kot tvoj in je pred dvemi leti šel od mene in to ko sem bila noseča,zgleda da se je ustrašil obveznosti in vsega po malem,pa družba ga je odvlekla in še mogoča kakšna frajlica....vglavnem meni se je svet podrl,ker sem bila ločena z dvema pupama in še en otrok kot samohranilki mi je bilo groza..ne bi pa splav delala...od stresa in joka mi je plod v 10 umrl, nehal mu je srček bit in po eni strani mi je odleglo po drugi pa se mi je trgalo...čist sam bila na dnu..ampak res..ker nisem mogla vrjet da se mi to še enkrat dogaja....samo da mi je bilo še težje ker je moj bil dober do mene kot npr. bivši ki se ni zmenil ne zame ne otroke in je že bilo za pričakovat da bo enkrat to naredil,kar je...šel je z drugo 13 let mlajšo(17-letnico) po 10 letih zakona...saj ni bil nikoli z nami,...služba,gostilna, družba.......sedanji je bil pa dober in mi je bilo še težje razumeti zakaj se je odločil za to pot..sploh ker sva želela otroka...šele po nekem času sem ugotovila da sva delala oba narobe in je zato bilo vse tako..po 10 mesecih sva šla nazaj skupaj,čeprav sva bila v stiku mi je zmeraj govoril, da nikoli več ne bo z menoj,kot da se mu je utrgalo sploh to ni bil on ...pa poglej naju sedaj..poročila sva se avgusta in pričakujeva ..čisto drugačen je ..dozorel,očitno je rabil ta čas da ugotovi kaj hoče v življenju, in vesela sem da je ugotovil da mene ljubi še vedno,da ni pri drugih našel tisto kar je pri meni ,ker vem da je probal mlajše,čeprav mi je bilo zelo težko in sem bila skeptična glede ponovne zveze z njim ter nosečnosti...ampak ne morem kar nehati živeti in pričakovati da se bo ponovilo...to se lahko zgodi vsakemu, tudi tistemu, ki najmanj pričakuje, ZATO ŽIVIM iz dneva v dan...pogovarjava se o vsem kar naju muči,nismo vsi isti karakter ,zato je treba še bolj se prilagajati in se sproti učiti živeti in ljubiti..vem da je on tisti pravi,saj se toliko dopolnjujeva..da mi ni žal da sem še enkrat poskusila z njim pred kratkim sva praznovala 5 oblet ...tako da ti svetujem pogovarjajta se ne pa obtožujta en drugega,ker to pogosto počnemo a ne vidimo,povejta svoja čustva in prisluhnita drug drugemu ko jih govorita..potem šele ugotoviš da sta v resnici oba prizadeta in ne vesta kako iz take situacije no sedaj sem pa jaz začela romane pisat saj ste rekle da hočete čimprej na 200 stran ... grem še pokukat kaj ste še pisale da bom lahko še kaj komentirala to je kr stala ja sicer pa pr komu ni problemov? ma take vrjetno lahko na prste ene roke prstejemo. Sicer pa je res, zveza brez pogovorov ne more obstajat. Zato se cim vec pogovarjat in kakorkoli izlit iz sebe ven! no to sem hotla tut uprasat.. Kaj tole spikanje v tamali pomeni?? ko stojim kr zareze potem pa popusti?? mater mi gre na zivce od buscopana ti nima kaj bit, jaz sem ga jedla na zacetku nos. ker preprecuje krcke al neke.. ma se sploh vec ne spomnem.. vglavnem vem, da ne skodi otrocku.
|