|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
6.1.2011 17:49:59   
Gabi21
foxylady-obilo sreče in da bi se vse srečno končalo!!

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
6.1.2011 18:19:08   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

IZVIRNO SPOROČILO: j6

Meni so rekli, da bepanthena ni treba brisat, sam ne namazat tik pred dojenjem. Ne vem itak vskič kaj novega odkrijejo.

Se podpišem, tudi jaz sem slišala, dani treba brisat za dojenje.

saj nas čisto zmedejo tile zdravnikiuser posted image ,meni so pa obvezno rekli umivat,že pri drugi sem to uporabljala in sem morala umivat,sedaj pa svetujejo ta lanolin,ki ga otrok lahko pojeuser posted image  čez par let bodo še kaj zmislili....jaz bom umivala ne glede katero kremo bom imela,ker ravnam po sebi ne bi bilo ravno lušno tisto kremo lizat prvo ,kot pa mamino mlekouser posted image user posted image

Se strinjam! Skos nekaj spreminjajo.

(odgovor članu Tisia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4177
6.1.2011 18:29:54   
tamy82
foxylady srečno, če se je že začelo in čim bolj fajn in hitro opravi! user posted image Držimo pesti zate! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
6.1.2011 18:37:26   
tamy82
trsica tebi pa tudi srečno, če ti jutri sprožijo porod. Sicer pa mirne živce in da bi se vse skupaj čim prej čim bolj fajn končalo! user posted image

Glede te kozmetike pa ne bom več komplicirala ... nekaj sem nakupila, za začetek bo dovolj, potem bomo pa že vidli kaj se najbolj obnese. Pa umrl user posted image že ne bo zaradi tega user posted image Pa z dudami in flaškami tudi ne bom komplicirala. En paketek od MAM sem dobila v Pikapolonici, ko sem se naročila na revijo Mama, tako da to bomo uporabili, če bo sila user posted image

Sem bila pa danes še v Pikapolonici in sem nakupila še kar sem rabila, torbo za previjanje sem kupila v DM, drugo pa (no, še voziček) večinoma mamo. Sem pa danes dobila paket z Da-Da (modrček in sling), vendar s slingom sploh nisem zadovoljna user posted image Razmišljam, da bi ga vrnila. Moram še malo preučit zadevo user posted image

Lep večer!

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
6.1.2011 18:39:03   
Anonimen
Uff se je ze začelo, drzim pesti!!!

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4180
6.1.2011 18:40:50   
valek
šoping:
Evo mene nazaj...sem še kupila nekaj stvari...jogi za prenosno posteljo za 12 € v Leclercu mb, pa nekaj cotik(sm dala 2 in 3 € po cotiki-kupila eno lepo majčko za 9 mes.,puloverček za 12 mes.,lepo tanko jaknico-frajersko za poleti za zvečeri za 6 mes.), potem pa sm še šla v beby center in kupila cd z glasbo(lovely baby prenatal 1 step) in eno igralo plišasto z zvokom za na vozek. No nazadnje pa sm še šla v hm v mestu kjer sm kupila spodnjo majico za dojenje....in moram rečti da je super....sm jo probala in mi ni žal...mislim da je veliko bolj praktična kot pa moderc...

dudice: js še je nimam, ker nam je bilo svetovano,da je to stvar bolje sproti kupiti, ko vidiš ali boš sploh rabil takoj...tako da bom s tem počakala.
Imam pa eno flaško proti kolikam čisto za začetek, če bom morala hraniti na flaško...(to mislim da je bolj potrebna stvar za rezervo)

Tak naporen dan je za manouser posted image zdaj pa grem malo počivat pred tv dokler moj pride iz službe....
čao

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
6.1.2011 18:49:12   
Anonimen
Lecler ma res pocen pa dokej kakovostno. Jaz sem tudi jogi kupila pa nekaj cunjic.

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4182
6.1.2011 19:15:28   
Teyla
FoxyLady srečno in držim pesti, če se res kaj dogaja. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
6.1.2011 19:22:36   
prvičmami
Punce mal še počakte, me smo februarke na januarke Ma smo vsaj tk daleč da ni treba več skrbet da bi šlo nevem kaj narobe, načeloma so že dost razviti, da pokukajo na ta svet
Foxylady  - vso srečo!
Flaške mam js aventove, pa dude tud, če ne bojo vredu bomo pa zamenjali. Tudi vso kozmetiko sem kupla od bupchen - po moje ni tolk zanič glede na to da je naravna, po sestavinah sodeč bi mogla bit boljša od niveinih in johnsonovih zadev, je pa sigurno od otroka odvisno kaj komu paše, ene kolegice je ne morejo prehvalit, druge so  jo pa čist skritizirale Bomo vidli kaj bo naši pasalo, pa bomo po potrebi probali več različnih zadev.
Dane smo meli v šoli za starše temo porod - predavanje je blo še kr zanimivo, sem pa prićakovala da bojo mal bol konkretni.... npr da nam bojo vsaj povedali kk moremo dihat Rekla je edin da naj dihamo tk kot da bi meli svečo pred sabo in je ne smemo upihnit - no js si ne znam predstavljat kk bi naj to blo
Naslednji teden grem pa v sg na predavanje o epiduralni, kera slučajno ve kako to poteka?

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
6.1.2011 20:07:20   
aktak
FoxyLady srečnouser posted image držim pesti!!!
Drugače pa sem danes na veliko zapravljala.... je imela prav moja mama ko je rekla da otroci stanejouser posted image . Vendar mi je uspelo kupit večino kozmetike in ostalih drobnarij, pa plenice in sebi top za dojenje v HM je super (se strinjam z Valek), sem pa razočarana nad modrčki in jih bom nesla vrnit (saj vem, da bi jih mogla že v trgovini probat ampak je bila prevelika gužva in se mi resnično ni dalo user posted image ).
V naslednjih dneh operem in pospravim stvari in potem bomo počasi pripravljeni na našegauser posted image , tako da se bodoči očka ne bo več sekiral da nas bo slučajno otrok prehitel, ker se meni ni ne mudi s pripravami.... mislim da bo danes ponoči bolj mirno spal user posted image

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
6.1.2011 20:10:51   
Anonimen
Jaz mam pa danes plesne v trebuscku, cel dan se premetava, skaklja, brca, kolca, pol se zagozdi ke pod rebro, da vidim vse svete. Očitno se je odločil meti portni dan v mojem bišiju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4186
6.1.2011 20:11:42   
lil_
Valek nemorm rect da ni bolel, sam da bi blo pa tut nevem kok grozn pa tut ne. Sm ugotovila, da popadki niso za to, da te bolijo ampak ti ppmagajo rodituser posted image jst sama nebi mela tok moci otrocka spravt iz sebe, tko da se dobr da majo popadki tako moc. Drugac so mi dal pa masko, tko da sm z njo lajsala bolecine. Nism hotla nobenih drugih reci, ceprov sm dobila obcutek, da bi te skos samo s tableti filal. Pa nej bo to v porodni al pa pol na oddelku. Aja drugac sm pa dobila dva siva, k sm se klub mojima malima deklicama pretrgala. K so me sival, je blo mal neprijetno, sam pol me pa sivi niso nc vec bolel.
Drugac me pa boli krcenje maternice, ki je pri dvojckih baje se bolj intenzivno, ampak tut to je vedno boljse.
Mislm, da bom tole z nosecnostjo cez par let, vsekakor ponovila in da bomo se mal povecal naso druzinicouser posted image

Jst mam kuplene flaske mam, dudi pa dve mam, za dve sem pa lih pozabilauser posted image nima veze, bomo vidl, katera jima bo bolj vsec.

Trsica zakaj pa bi rada da ti jutr sprozjo porod? Lahko da sem kej zgresila in tut tistega o srbecici nism brala, sam a ni vseeno bolje, ce se porod zacne sam od sebe? Kolk pa sta tvoja skrata ze tezka?

Little miss ja obe sta ble obrnjene z glavico na dol ze kar nekaj casa, tko da se je ze dolg vedl, da ce bo vse tko k je treba bom rodila vaginalno ja, tko da je pol tut tko blo. Ja jst sm ju hotla vidt na UZ, ne pa se v zivouser posted image sicer sm zdej, k je vse vredu, zlo vesela, da sta se me odlocle ze spoznatuser posted image

Maurica k si rekla da bos otrocku razlozila, da so lahko srecni ce majo flasko in nej ne zbirajo firme...tko je moj skos govoru da otrok nesmes met skos po rokah in skoct za vsak jok, k jih prehitr razvads...no ze zdej mamo dve ocijeve carte. Se mu kr ucke zarosijo k ju vid. In k ga zdej vprasam no kdo ju bo crklov, prav da sigurno da onuser posted image

Nina svojih popadkov nisem nic cutila, pol k sm pa dobila umetne sm jih pa cutila, so bli mocni ampak je blo vsega hitr konc. Tko da sm cutila popadke samo eno uro, pol je blo pa vsega konec. Morem pa priznat, da kr mal pogresam trebuscek, je res ful hitro minil vseuser posted image

Foxylady drzimo pesti, da se cimbolje izteceuser posted image

Valek to pa je biv shopping in poluser posted image si pokupila pol maribora.

Pisala post celo popoldneuser posted image kok sm grozna, namesto da bi napisala vec krajsih in pomagala dosest dvestotkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4187
6.1.2011 20:19:42   
lil_
Aktak danes ste ble pa same pridne nakupovalkeuser posted image
Ceprov se mi zdi da nakupov ne pogresam, pogresam pa take brcike k jih opisuje pilotgirluser posted image se dobr da mam dve zivahni bibi, k bosta pomagali pozabt na trebuscekuser posted image
Kljub polezavanju in delanju nic, mi ni blo cist nc hudga, tko da je cist prehitr minil. Zdej pa drugo veselje in otroski smehuser posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
6.1.2011 20:28:50   
tamy82
lil kako lepo, da je tako fajn minil porod in da ste zdej vsi skupaj! user posted image Pa super mi je brat take pozitivne poste, mi res privabijo nasmešek na obraz user posted image Ful sem vesela za vas, da se je vse tako lepo izteklo konec koncev user posted image  user posted image

S šopingom ste pa res ble vse pridne danes! user posted image No, jaz tudi user posted image Sej je bilo res tako čudno vreme, da ni bilo za nikamor user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
6.1.2011 20:28:56   
trsica
Hehe, sem vedela, da bo moje teženje obrodilo sadove. Sem naletela na G, ki me je sprejela in je vsa zgrožena ugotovila, da mi popadke zaustavljajo. In je takoj letela pogledat izvide za jetra. Vrednosti so se še povečale, tko da grem jutri na amnioskopijo (pa tako sem mislila, da se bom izognilauser posted image ) in upam, da bo jutri akcija. Upam, da bo ta G tudi jutri še malo urgirala.user posted image In če ne bo šlo milom, bo šlo silom. user posted image Takrat vzamem še EA, pa čao miki. user posted image

(odgovor članu Tretjedete)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
6.1.2011 20:30:50   
tamy82
trsica drži se! Upamo skupaj s tabo na najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
6.1.2011 20:32:30   
trsica
Hehe in še o šopingu par besed. Prejšnji teden sem dobila vozek, lupinici in posteljici. Od ostalega pa imam samo 8 bodijev in 2 kombinezona. Tko, da te dni nakupuje moja prijateljica od A do Ž vse. No, vsaj toliko, da ju bom lahko odnesla domov in da bomo preživeli vsaj en dan. user posted image Jao, smo mi eni klošarji. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
6.1.2011 20:44:18   
cukica
foxylady ni problema,če boš kaj rabila me kr pokliči,... Ja pr teb je pa to oreng zraslo,...jaz bom vidla v sredo,ko mam kontrolo v porodnišnici in mi bodo tud uz nardil.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Gabi21)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
6.1.2011 20:44:44   
ninchi9
Trsica - jeee, držim pesti, da te rešijo in da boš čimprej držala v naročju 2 zdravi štručki!!! Pa poročaj.

Foxylady - tudi tebi želim vse najnaj!!! Sporoči!!

Littlemiss - jaz sem tudi zelooo zadovoljna z Lukmanom. Mi ni žal, da se vozim k njemu iz MB.
Drugače pa nisem vedela, da si tak mladaaa!! user posted image

Torba - jaz nimam nič pripravljeno, ker vse še rabim, kar spada noter. Imam napisan seznam in ko bo čas, ga bom samo izpod mize potegnila, pa hitro nametala v torbo, kar rabim. Se mi zdi, da je bolj važno oblačilca za domov zdaj pripravit, ker moj sam res ne bi znal poiskat - sploh ne ve, v kateri omari imamo oblačilca za tamalega user posted image

Medsebojni odnosi - so tudi pri nama zadnje dni čisto na psu. Samo jočem še po cele dneve in se nikakor ne morem potolažit. Mislim, da sem jaz bolj kriva, ker me resnično fejst mučijo hormoni.. user posted image V bistvu mi ni moj nič kaj takega nardil, jaz pa samo lajam v njega in me vse moti. Ampak si ne morem pomagat!! Upam, da me mine TAKOJ po porodu, ker drugače se bo fant še odselil user posted image Takoj ko ga zagledam , planem v jok in niti govorit ne morem in ne dihat. Ko pa sem sama, je ok. user posted image user posted image Nočem, da je tak, ampak kaj naj....user posted image Sem se pa odločila, da ne bomo več meli user posted image , ker za nič na svetu ne grem več čez tak duševni pekel zaradi hormonov. In moj verjetno tudi ne!

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
6.1.2011 20:46:31   
cukica
trsica zate tud držim pesti in upam,da bo vse v redu ,...
Foxy ti pa tud velik sreče in naj se izteče vse dobro in hitro,... Pa kr poklič al pa pošlji sms,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
6.1.2011 20:52:05   
tamy82
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9
Sem se pa odločila, da ne bomo več meli user posted image , ker za nič na svetu ne grem več čez tak duševni pekel zaradi hormonov. In moj verjetno tudi ne!

user posted image Midva sva pred user posted image imela "plan" tri ali celo štiri otroke ... zdej pa tudi jaz pravim, da bo samo eden user posted image ampak si bom verjetno kmalu po porodu premislila user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
6.1.2011 20:54:17   
FoxyLady
Hvala vsem za lepe želje. Kot kaže mislim ,da bo jutri kr držala destinacija Ljubljana.

Cukica  ja res raste ko gobe po dežju.... pa hvala ker boš moj sel. javim takoj ko bom vedla kaj in kako naprej.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
6.1.2011 20:55:48   
FoxyLady
aja pa še to....

nikjer nisem zasledila kje je tršica v kateri porodnišnici.....a mogoče kira ve?

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
6.1.2011 20:55:57   
cukica
tud najina želja je bila imeti tri ali več otrok,glede na to kakšna situacija je bila in je bova vesela že Nejca,...kasneje pa bomo videli kako bo ali bo zopet mater 6 let ali nam bo uspelo v kakšnem bolj kratkem roku,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Gabi21)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
6.1.2011 20:57:38   
tamy82
trsica je menda v KR P

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?