|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
5.1.2011 18:17:33   
charlyka

IZVIRNO SPOROČILO: strelka87

hruškadebeluška se popolnoma strinjam s tabo. mi smo iz vasi zato rabmo voziček z močnimi kolesi. je mela svakinja quinija pa ga je čist uničla.

Če rabiš terenca, potem je pravi maxi cosi mura štirikolesnik. Močno ogrodje, ful stabilen, lepo vodljiv, lahko za zložit ... mi smo več kot zadovoljni user posted image
res pa rabiš malce večji prtljažnik v avtu

sem videla, da ste ene spraševale glede globoke košare - jaz osebno jo ful priporočam. Rodila sem maja in čeprav so eni rekli, da ne rabim košare, ker bo poletje, sem jo vseeno kupila in ni mi bilo žal. Dojenček je notri varen, ne rabiš ga pripenjat s pasovi, pogosto v košari zaspi in ga lahko kar pustiš, pa še zaščiten je pred vetrom, soncem ... moje mnenje

lp

(odgovor članu strelka87)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
5.1.2011 18:45:06   
Mihelinka
No, jaz že ves dan pridno spremljam tale pogovor in si ogledujem vozičke, ki jih predlagate. Imam pa eno, mogoče bedasto, vprašanje. Kakšna je korist lupinice? V bistvu to je ali ni neke vrste avtosedež? Ker nekje se prodajajo "potovalni kompleti z lupinico", torej, če imaš lupinico, pol ne rabiš avtosedeža? Prosim če mi katera obrazloži.... Hvala in pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
5.1.2011 19:07:03   
Udb
Lupinica = avtosedež za dojenčke od rojstva do nekje 6-9 meseca (naš je bil tako velik, da ga po 6 mesecu nisem mogla več notri stlačit) in je OBVEZEN pri vožnji v avtomobilu.

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
   [Brisano sporočilo]
5.1.2011 19:49:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 1329
5.1.2011 20:40:54   
Mihelinka
Torej, če zdaj na začetku kupim 3v1, se pravi vozek z lupinico, je ta lupinico dovolj varna za prvih 6 mesecev? Ali je varnost vprašljiva glede na avtosedeže, ki se posamično kupijo?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
5.1.2011 20:42:19   
Mihelinka
Ker sem čiest zaljubljena v ta vozek in ima vse:

http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-implast-bolder-sd-eco-line-potovalni-komplet-z-lupinico-akcija-i907.shtml

Neposredna povezava do sporočila: 1331
5.1.2011 22:34:26   
Tiara123
jezna jezna jezna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vse napisala in še zdaj me ni izučilo copy pastat preden potrdim!!! grrrr user posted image

V glavnem, Mihelinka, če je to ta lupinica, ki je na sliki,potem je po mojih izkušnjah super, vsaj meni se Maxi Cosi lupinice zdijo najboljše. SMo jo imeli v prvo in tudi zdaj jo bomo imeli.

Vozički... bomo imeli še od prve punčke Bugaboo Cameleon, super zadovoljna z njim, za vse terene, čeprav je za moje pojme bolj kot ne mestni voziček. Res pravi kameleon, se obrača v vse smeri, jaz res ful ful zadovoljna z njim.

Košara - ja, sem zagovornik in jo bom tudi imela. Otročku daje zavetrje, zaščito pred soncem in lahko v miru spančka in ga noben ne moti.

sem se prej še na dolgo razpisala o pregledu in toksi, ampak bom to jutri napisala, zdaj grem res raje spat.

Lahko noč...

Neposredna povezava do sporočila: 1332
   [Brisano sporočilo]
5.1.2011 23:10:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tiara123)
  Neposredna povezava do sporočila: 1333
5.1.2011 23:12:24   
Bloby
reni36 res lepa hvala, da si se spomnilauser posted image  vso srečo tudi tebi konec meseca!!

Drugače pa danes za mano genetski posvet. Možnost po moji NS, da je s plodom kaj narobe je 0,5 % pa vseeno padem v rizično skupino. Večja možnost je za splav na AC ali pa ravno tam tam. Bomo videli kaj bo jutri rekel ginekolog, ki bo delal preglede. Rekli so danes, da si vseeno lahko še premislim na posegu. Kolebam zaradi krčev, ki jih imam že en teden. Po AC pa naj bi tako ali tako imele punce krče. Kupila sem si magnezijeve tablete Magnex z vitaminom B6 in pa dobila spasmex od G. Oborožila sem se za vsak slučaj.

Lepe sanje punce!

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
   [Brisano sporočilo]
5.1.2011 23:13:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1335
6.1.2011 7:22:43   
onur
Eni8, jaz imam pegperego GT3. Super, širok za sedet, da bebice ne utesnjuje, napiljive gume, prva vrtljiva. Sem zadovoljna, edinole malo težak in velik je za spravljat v avto. Jaz ga bom še tega imela, ker je od prve čebele in kot nov.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1336
   [Brisano sporočilo]
6.1.2011 8:15:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu onur)
  Neposredna povezava do sporočila: 1337
6.1.2011 9:39:39   
rado_vednica_
kaj pa mislite o baby boom-u? kakšen se vam zdi ta voziček? jaz malo gledam po internetu ter malo gledam tudi okolico, katere vozičke imajo druge mamice...seveda da se mi zdi kolikortoliko vredu...

Neposredna povezava do sporočila: 1338
6.1.2011 9:40:03   
ava_sa
strelka87: " hruškadebeluška se popolnoma strinjam s tabo. mi smo iz vasi zato rabmo voziček z močnimi kolesi. je mela svakinja quinija pa ga je čist uničla"

Na kater model quinnya pa misliš strelka 87? Ker razen freestlya so vsi samo za po asfaltu in res verjamem, da ga lahko uničiš na slabši cesti.

Neposredna povezava do sporočila: 1339
6.1.2011 9:45:23   
strelka87
ja te vozički res pridejo v poštev za tiste ki živijo v mestih za nas vaščanke pa mormo met kej drujga.

ava_sa mislim da je tale model čist je podobn tistemu ki ga je imela:
user posted image

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
6.1.2011 9:46:00   
ava_sa
Sestra ima peg perego gt3 in mi sploh ni všeč, ker je tako nestabilen. Na makedamu se mi je enkrat skoraj prekucnil user posted image

(odgovor članu eni8)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
6.1.2011 10:56:42   
_sunny_
rado_vednica, meni se tudi zelo dopade ta baby boom  voziček http://baby-boom.si/, sploh trikolesnik. Ali si mogoče kakšnega videla v živo? Mislim, da jih lahko greš pogledat  v Kopru, kar pa je meni predaleč user posted image Ima katera kakšne izkušnje?

Ti lux4kids mene nekako ne prepričajo, nekam "plastični" mi delujejo, če jih bo katera šla gledat naj poročauser posted image Lp!

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
6.1.2011 11:15:47   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka

Torej, če zdaj na začetku kupim 3v1, se pravi vozek z lupinico, je ta lupinico dovolj varna za prvih 6 mesecev? Ali je varnost vprašljiva glede na avtosedeže, ki se posamično kupijo?

tako je..lupinica je nekje do 6m oz do 8m..(lupinica je v avtu nameščena KONTRA smeri vožnje!) potem presedlaš na avtosedež 0-18 kg ali 9-18kg(kot sem jaz) pri nekje 3letih pa presedlaš na 18-36kg ali 9-36kg

OK, zdaj razumem. Me pa zanima kako je s tem, ko se dojenček vozi kontra smeri vožnje? Otroka torej ne vidiš v vzvratno ogledalo in ne moreš vedet če je kaj narobe?

Neposredna povezava do sporočila: 1343
6.1.2011 11:19:31   
fluf
_sunny_ mene tud skrbi da bodo lu4kids zgledal plastično... lej jest bom šla še v tem mescu v MB pogledat... če mi ne bo všeč bo Mutsy, kljub ceni.

Neposredna povezava do sporočila: 1344
6.1.2011 11:19:31   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: _sunny_

rado_vednica, meni se tudi zelo dopade ta baby boom  voziček http://baby-boom.si/, sploh trikolesnik. Ali si mogoče kakšnega videla v živo? Mislim, da jih lahko greš pogledat  v Kopru, kar pa je meni predaleč user posted image Ima katera kakšne izkušnje?

Ti lux4kids mene nekako ne prepričajo, nekam "plastični" mi delujejo, če jih bo katera šla gledat naj poročauser posted image Lp!

Baby boom so meni tudi všeč, prav tako pa mi je predaleč hodit tja gledat. Zato mene tudi zanima, če ga je katera šla gledat ali ima izkušnje z njim?

(odgovor članu _sunny_)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
6.1.2011 13:21:26   
Mihelinka
Punce, zadeva je sledeča. Implastov voziček mi ni več všeč, ker mi je ena kolegica, ki ga ima povedala, da z lupinico ni bila zadovoljna in jo je celo vrnila. Zato imam zaenkrat tega v ožjem izboru: http://baby-boom.si/ponudba/otroski_vozicki_babyboom/serija_3ycombo/58/otroski_vozicek_3ycombo_siv_potovalni_paket/

Kolegica ima istega in sem jo vprašala kako je zadovoljna. Upam, da vam bo njen odgovor v pomoč, vsaj tistim, ki se odločate za tale voziček: No,pa kar k vprašanjem. Glej,meni je bil ta voziček vizualno všeč,ker sem ga vidla pri eni prijateljici,pol mi je bla všeč cena in sem ga kar po pošti naročla.Sploh nisem probavala drugih ;)
Zaenkrat ti lahko govorim samo o košari,ker je še premajhen za sedalni del. Kolesa so napihljiva in so super.Mi smo ga testirali tudi po snegu in gre po vseh terenih. Zloži se enostavno.Edin ko sem prvič dajala košaro gor nisem lih vedla kako,ker mi ni noben pokazu kako,pol pa sem parkrat probala in zdaj ni panike. Za v avto ni panike,lahko tud kolesa daš dol.Jst sem kupla cel komplet,z lupinico.Itak morajo bit na začetku v lupinici. ((Prekopirano in svet za vzgojo v ces.prometu:Univerzalnih otroških sedežev, ki ponujajo zaščito otrok od rojstva do starosti 4 let, ne priporočamo. Tak sedež, ki skuša zadostiti zahtevam za varno vožnjo dojenčkov in veliko večjih ter trikrat težjih otrok, običajno ne daje potrebne varnosti in udobja za najmlajše.))
Avtosedež je komi pol ko že samostojno sedi in ko mali doseže določeno kilažo. Lupinco pa sam privežeš z pasom. Ko gledam kake druge vozičke po ulici, ki že po znamki vem kolko stanejo (beri od 500 eur dalje za cel komplet),mi tale naš še zmer boljš zgleda ;))
Meni je blo na njem všeč ker ima napihljiva kolesa,uni z tistimi plastičnimi meni niso lih lepi.Drugač pa je tisti ročaj ko porivaš voziček nastavljiv po višini,tak da višina ni problem. Če pa te še kaj zanima mi piši,lahko pa pok.na njihovo tel.št. in ti bodo vse povedali,so zelo prijazni.No,vsaj tisti z katerim sem jaz govorila ;)

Neposredna povezava do sporočila: 1346
6.1.2011 13:47:19   
mayalottie
ojoj..pa smo že pri tej temi, al kaj...meni se sploh ne da ukvarjat s tem, ampak očitno se moram:)

Tale baby boom se mi zdi čisto kul. Pa ugoden za vse, kar dobiš zraven. Ali ima vrtljivo sprednjo gumo?
Kaj pa quinny?

Jst bi voziček nekje okoli 300e, z napihljivimi gumami, trikolesnik, vrtljiva prednja guma. Pa da gre lahko tudi po makadamu.
Nasveti?

Neposredna povezava do sporočila: 1347
6.1.2011 13:53:35   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: mayalottie

ojoj..pa smo že pri tej temi, al kaj...meni se sploh ne da ukvarjat s tem, ampak očitno se moram:)

Tale baby boom se mi zdi čisto kul. Pa ugoden za vse, kar dobiš zraven. Ali ima vrtljivo sprednjo gumo?
Kaj pa quinny?

Jst bi voziček nekje okoli 300e, z napihljivimi gumami, trikolesnik, vrtljiva prednja guma. Pa da gre lahko tudi po makadamu.
Nasveti?

Opisala si baby boom :). Pejdi na link pa poglej tehnične latnosti. Ima vrtljivo gumo 360 stopinj. Je trikolesnik. Gre po vseh terenih tud po snegu. user posted image

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
6.1.2011 14:15:53   
mayalottie
ja, tudi baby boom:) Ali pa quinny speedy..ali pa hauck? Kako izbrati????

Neposredna povezava do sporočila: 1349
6.1.2011 14:26:10   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: mayalottie

ja, tudi baby boom:) Ali pa quinny speedy..ali pa hauck? Kako izbrati????

najboljš, da greš vse tri gledat. Pa sprobat. Čeprav js mislim, da bom kr baby boom kupla pa mir. Ne da se mi tolk komplicirat. Kolegica je ful zadovoljna, tk da...

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......