|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
5.1.2011 14:10:11   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: ajč.

Dramica-hvala user posted image ja jaz res pogrešam NM... user posted image iščeva pa kako 2 ali 2,5 sobno stanovanje...
je pa zdaj pozimi tle bolj prijetno..mamo skus tam okoli +8°C user posted image

Imam še eno vprašanje..mene tako špika/boli v spodnjem delu...ker pa sem prvič noseča nevem ali je to normalno ali bi bilo lahko kaj narobe..upam da mi boste znale pomagat... user posted image user posted image
...če nebo boljše,bom jutri šla na pregled...user posted image

mene je tudi špikalo, ko sm bila noseča pa sm se šla kr pokazat, ker sm se bala, da je skrajšan maternični vrat. po moje ni nič ampak vseeno lahko greš, da boš brez skrbi. pa verjetn ti bo magnezij šumeče tablete predpisala...

sicer pa čez dolenjske je niuser posted image  medva sva tudi iskala stanovanje, da greva na svoje pa so kr zasoljene cene za naju. če bo sreča, bova letos gradila...

< Sporočilo je popravil lenčy -- 5.1.2011 14:11:22 >

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 726
5.1.2011 14:12:11   
lenčy
aja pa še to... spet se za nasledn teden mente, ko bo moj popoldne delaluser posted image  ne bom mogla ituser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 727
5.1.2011 14:15:05   
vesna_b
ne za naslednji teden, čez 14 dni... po 17.1. - oz jaz za takrat navijam, ker prej ne morem.
bom podaljševala v službi...

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 728
5.1.2011 14:15:59   
dramica
lenčy jaz imam ob 08.30 v Z.D. nimam pa pojma kdaj bom konc najprej voda pol pregled,uz,pa še ctg.EJ KAJ ČE PA KAJ POKAŽE??aaaaauser posted image al me je kar strah al kaj po drugi strani pa komaj čakam.Imam take mešane občutkeuser posted image -

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 729
5.1.2011 14:16:37   
ajč.
hvala vsem za odgovore user posted image se prec počutim bolše user posted image
bom pa vseeno šla ker me pa res grozno boli...si sploh ne upam zakašlat...user posted image
Drugače pa, kje ste/boste kupovale nosečniške hlače?meni niso skoraj nobene več prav, me pa kr mau stisne ob ceni 70€...user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 730
5.1.2011 14:17:31   
dramica
ja, takrat pa jaz ne bom mogla ituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 731
5.1.2011 14:29:46   
Katte
Hej, punce.
Se spet malo tukaj oglašam. Še vedno nisem user posted image  user posted image , bom bolj aktivna tudi tukaj, ko bom.
ajč., dobrodošla. Ja, dolenjska je lepa. Jaz sem od drugod in sem pristala tukaj. Mi je všeč. Drugače pa so stanovanja v NM kar draga, se bolj izplača kupiti (če si seveda lahko privoščiš). Midva se stiskava v malem enosobnem stanovanju, ko bomo enkrat trije, se bomo nekaj časa še bolj stiskali user posted image , potem bomo pa mogoče lahko šli počasi v nakup.
Ah ja, še to. Malo pozno ampak iz srca - SREČNO 2011 vsem user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 732
5.1.2011 14:37:43   
lenčy
potem pa lahko ta petek ali pa šele po 17. kot praviš. ja ampak bo ena manjkala, ali pa ne, sj nikol ne veš, kdaj se bo otrok odloču pridt na svet. moj je pršou 5 dni prej...
dramica mi imamo pa ob 8.45user posted image  ampak mi ne gremo nč gor k vamiuser posted image  katero ginekologinjo pa imaš?

Rada te imava!!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 733
5.1.2011 14:38:07   
vesna_b
dramica - poznamo te občutke... vse, ki smo že bile na tem... aja, mogoče se nam boš pa lahko pridružila. al ti bomo pa kej do vhoda pršvercale, če boš lačna ob njihovi hrani....

ajč - ti kar pojdi, tudi jaz sem prvič full spraševala svojo G. hlače pa - H&M in C&A. jaz sem zadnjič kupila trenirko. je bla 20€, ampak je tko okomot.... oz mi je moj kupil za novo leto user posted image

katte - hvala in ja, le čvekaj z nami user posted image . in upam, da boš čimprej tudi ti user posted image  oz kot moj zadnje čase pravi - kinder surprise (ker ne veva, kaj bo in nočeva vedeti) user posted image  je pa tudi kolegica v enosobnem stanovanju, pa je julija rodila. tudi razmišljajo že v to smer, da bodo menjali, ker... za dva je, za tri bo pa že s posteljo kriza.

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 734
5.1.2011 14:38:08   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

cifro od c&a v KK, da pokličem?

Sem pogledala na račun pa ni cifre goruser posted image
Samo naslov PE Krško, Ulica 11. novembra 53
ali pa LJ - Leskoškova 9e

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 735
5.1.2011 14:39:27   
Katte

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
NICK, STAROST, NOSEČNOST PO VRSTI, ŠT. OTROK, KRAJ

X.01.2011
januarcek2011 - 29 let, 3user posted image , 1user posted image , kraj user posted image

19.01.2011
dramica - 28 let, 3 user posted image , 2user posted image , Šentjernej user posted image

22.02.2011
IsabellaLana - 26 let, ? user posted image , ? user posted image , Nm user posted image

23.02.2011
vipercat - 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Trebnje user posted image

11.03.2011
5ra8 - 29 let, 2user posted image , 0user posted image , Nm user posted image

16.04.2011
Tincy90 - 20 let, 2user posted image , 1 user posted image , Mirna user posted image

25.05.2011
vesna_b - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , Nm user posted image

17.06.2011
Udb - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Nm user posted image
ajč. - 19 let, 1user posted image , 1user posted image , Nm (KP) user posted image

SKUPAJ    =  9  

št.
user posted image
: 2
št.
user posted image : 3
št. 
user posted image : 4

user posted image navijačice user posted image
potty
Alex01
Mala_princeska
lenčy

v pričakovanju + user posted image user posted image za
kaminek
štrumfetka
Katte 

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 736
5.1.2011 15:28:12   
Udb
Daaaan.

Kako ste kaj? Vidim, da ste kar pridne ratale v čvekanju! Super! Saj jaz sem pa vaša fan-ica in vse preberem, za pisat sem pa lena! user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 737
5.1.2011 15:32:48   
dramica
lenčy imam dr klarič-kamin.
a mogoče ktera ve kako je z obiski v nm porodnišnici?Je bila neka prepoved ko je blo polno nekih viroz.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 738
5.1.2011 16:15:04   
Udb
Na spletni strani imajo še vedno obvestilo o prepovedi obiskov (do preklica).

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 739
5.1.2011 16:41:35   
lenčy
uf klaričeva je superuser posted image
ajč zaenkrat za doma kakšne raztegljive trenirke, drgač maš pa v h&m, c&a hlače po 30€. js sm mela sm dvoje pa je blo kr dost. tko in tko sm jih rabila sm za na preglede, ker v službo nisem hodila, pa za okoli. tko da ti si kar privoščiuser posted image
alex hvala, ker si pogledala. bom kr u lj poklicala pa naj me dol vežejo. čeprou je kk čist bliz, se mi vseen ne da zastonj ke letat...

Rada te imava!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 740
5.1.2011 20:38:20   
Tincy90
Oj oj!

Da se javm po dolgem času...sm neki prehlajena pa nism preveč razpoložena za pisanje.user posted image
Dramica dj mi povej mal kaka je ta dr.Klaričeva? Naslednji pregled me bo mela ona, ko gre Zajkla na dopust pa pride ona v Trebnje.
Ajč welcome in lepo nosečnost ti želim!user posted image s kerga konca Nm-ja pa si? A si 90 letnik al 91? Smo čist blizu po letih.user posted image
Aha, še tole...aleluja, pridna lenčy d si me poklicala in smo se lahko končno spoznale.user posted image user posted image

Punce, bodite v cvetju, js sm čist zmatrana od letanja dans naokol pa še pomivala sm zdj po tleh pa kopalnico sm spucala pol pa še ta prehlad, grrr. Papa.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 741
5.1.2011 21:38:36   
ajč.
Tincy90-iz Slavka Gruma sm..drugače pa ja,sm 91 letnik user posted image
hvala za lepe želje ter tudi tebi mirno nosečnost user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 742
5.1.2011 21:43:17   
Alex01
petra - je rekel moj, da te je danes srečal v službi user posted image , je rekel najprej je prišel mimo trebušček, potem pa še ona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mal heca

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 743
5.1.2011 21:46:13   
Tincy90
Ajč kam si pa hodila v srednjo? Upam, da nism preveč ferbčna.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 744
5.1.2011 21:49:07   
ajč.
SEŠTG>ŠC NM... ;) ne nisi preveč firbčna.. ;)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 745
6.1.2011 6:53:37   
vipercat
dobro jutro punce

včeraj sem bila pri mali princeski na kavici (hvala princesi). vse je bilo super, ko pridem v avto in vidim za so me klicale iz g, pokličem in morala sem iti po antibiotike. kao prehlajen mehur user posted image . danes zjutraj je moj mali spet poskrbel za smeh. se zbudi in pride v najino posteljo,ravno ko sem morala vzeti tablet. mali me gleda (naj spomnim star je tri leta in 4 mesece) in reče mami to so tableti. ja? nam je rekla zdravnica, ki je bila v vrtcu na obisku, da noseče mamice ne smejo jesti NOBENIH tablet!!!

user posted image user posted image  pametni otroci... kam bo to še vse peljalo, ta nas bo tako vrtel okoli v poberteti

dramica - midva z dragim sva ateista, malemu pa bova pustila čisto proste roke, tako da bo komot hodil na verouk če bo hotel. kar se mene tiče, mislim da so takile komentarji čisto dovol dober razlog da mojega otrok ne vidijo nikoli več user posted image  - haha al bi šla pa jest malo se zmenit kdo bo koga tepel user posted image

lenčy žal te moram razočarat. jaz sem prvo nosečnost kar cvetela, res je bila lepa, v tej nosečnosti pa je vse drugače. ne moreš je doživeti na enak način, saj je tukaj že en mali poperček, ki zahteva veliko pozornosti. jaz sem žal to nosečnost kar nekaj prejokala, se presekirala, živčkala... samo sedaj proti koncu, se kar malo umirja... izgleda da sem se navadila na tako stanje ravno sedaj, ko bo počasi se spet vse spremenilo

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 746
6.1.2011 7:06:13   
vipercat
kaj bomo kuhale? včeraj sem delala zelenjavno juhico (z hrenovkami in makarončki) ter sadno kupo, danes pa bom delala puranovo rižotko pa zeleno solato

kaminek jaz sem že pozna, pa ti vseeno iz srca želim veliko vsega lepega ob tvojem rojstnem dnevu

ajč dobrodošla user posted image  - lepo nosečnost ti želim - no kar jo je še ostalo user posted image

vesna mislim da bo najbolje da daš kar na pol in pošlješ, da ne bomo komplicirale - sicer je pa tako čas da se vidimo ne?

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 747
6.1.2011 7:42:56   
vesna_b
ja, pol se pa le zmeni, kateri dan po 17.1. boš imela čas, da se dobimo v NM... bomo dramici pa v P nesle, če ne bo več 2 v 1... user posted image
sam bomo pri vratarju pustil.
aja, dramica - obiski - sedaj, ko je od sodelavca žena rodila, je lahko na obisk šel samo on, niti njuna prva hčer ne... user posted image  men se zmeša... še dobr, da imam maja rok, ko viroz ni več...

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 748
6.1.2011 10:54:41   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

IZVIRNO SPOROČILO: dramica

rea27 si bla pa pridna da si vse porihtala.Dobro da vem kam se obrnit ko se mi bo nabralo ker urejanje papirjev je zameuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dramica k meni sigurno ne, ker vse zmečem v peč user posted image  papirje mislim - potem pa čez kak teden iščemo pogorele papirje user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 749
6.1.2011 11:01:13   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: ajč.

Tincy90-iz Slavka Gruma sm..drugače pa ja,sm 91 letnik user posted image
hvala za lepe želje ter tudi tebi mirno nosečnost user posted image

resno 91 letnik??? res mlada bodoča mamica, no sej če jst pomislim za nazaj - prvič sem zanosila pri 20 letih user posted image
uuuu, če pomislim sem lahko tud jest že hitr teta, moj bratec bo letos star 19. let, sam fantov si tako mladih kot očetov še ne predstavljam, mamica pri 20., 21.letih je pa že malo drgač user posted image

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?