|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
4.1.2011 13:46:44   
dramica
Kaminek praznujeuser posted image ?
VSE NAJBOLJŠE IN VELIKKO USPEŠNIH USTVARJALNIH PODVIGOV S TORTICAMI IN NAJ SE TI IZPOLNE VSAJ 1 IZMED VELIKIH ŽELJA!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 701
4.1.2011 14:10:41   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

lenčy spanje - tudi midva se ubadava s tem problemom, mala ima 18m....
Ni šanse, da bi jo položila v posteljo, brez nošenja. Pa pri meni nikakor ne zaspi...
A ga še dojiš mogoče?
ne dojim več, bi pa to zihr vplivalo. hja sm ga dala prej spat, dvakrat je jokal po 2min, videl da ne bo nič z mano, se še trmal 15min in zaspaluser posted image neverjetno. ma dj nehi, da bi ga js nosila do 18mescev? ma se mi utrga, že zdj je težak, kaj šele bo. pa zakaj bi se trmal in izkoriščal, če gre lahko drugače?

Nosečnost - tudi jaz sem drugo doživljala drugače, nekako bolj doživeto...je pa tudi pri nas tavelika božala trebušček.
no tudi od tebe sem dobila lep odgovor, hvala!

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 702
4.1.2011 14:13:08   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: dramica

kaj boste kuhale?Jaz bom probala nardit tortilje,upam da ratajo.

gratinirane testenine s šunko, grahom in šampinjoni user posted image

uf za tole pa rabim recept! čeprav šampione še ne morem dat aleksu... bom pa js jedlauser posted image  js sm pa nardila krompirjev golaž.

KAMINEK TUDI OD MENE PREJMI ISKRENE ČESTITKE ZA RD IN LEPO PRAZNUJ!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 703
4.1.2011 14:22:41   
Mala_princeska
dramica.....sem vidla eno user posted image  v kinu - sva midva tud šla isti film gledat user posted image  a si bla ti? nekje spredaj, v pisani bundi?
ušla iz cerkve....tud to se dogaja (celo meni, pa ne bom o podrobnostih user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 704
4.1.2011 14:54:52   
vesna_b
kaminek - vse najboljše!!!!! naj se uresničijo tvoje želje... pa še veliiiko čvekanja z nami ti želim user posted image

petra - baraba, delaš skomine in polna usta sline. jaz bi tudi recept. edin grah bi zamenjala. čeprav no, mi tamala zmeraj vsega poje. user posted image
no, dramica, tudi tvoje tortilje me zanimajo...

ja, mala princeska - pol bo to očitno kar držalo, čeprav moja mami je v vsaki nosečnosti izgubila po 2 zoba, tako da... user posted image  sem upala, da sem temu ušla, ker sem prvič mela srečo z zobmi. razen dlesen mi je mal nagajala. aja, še to - ko vidim, da imaš izkušnje. a  je fejst hudo? zdej pa tud če je, reci, da ni, lepo prosim, ker drugače... user posted image       user posted image  
no, bom pa brez osmice... user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 705
5.1.2011 7:22:24   
kaminek
dobro jutro!

hvala vsem za čestitkeuser posted image .
mala_princeska: lep poklon si mi podarila, si prva in edina, katera mi je poklonila tortico. hvala, pa čeprav je navidezna, ampak vseeno, ker sm učeri čakala, pa čakala, da bi se kdo spomnu in mi jo kupu by the way. ampak nism bla te srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image
nič zato, si jo bom pa sama speklauser posted image

in drgač, novo leto se je pričelo, imamo še veliko časa, da uresničimo in dosežemo, kar smo si zadali. čeprav si jst za letos nism nč začrtala, in to je prvič, da nism. se prilagajam situaciji v vsakem trenutkuuser posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 706
5.1.2011 8:15:45   
Alex01
KAMINEK - tudi z moje strani VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in naj se ti izpolni vse kar si želiš!!!!!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 707
5.1.2011 9:40:12   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

KAMINEK - tudi z moje strani VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in naj se ti izpolni vse kar si želiš!!!!!

se pridružujem čestitkam user posted image  

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 708
5.1.2011 10:40:22   
rea27
Kaminek - vse najboljše

Upam, da si spečeš super noro dobro torto in jo poješ sama hehehehhe..se hecam - apropo tistim, ki se niso spomnili, da bi te malo pocrkljali heheheh

ekola, uredila vse položnice in dokumente iz preteklega leta, sedaj je v fasciklu nov prostor za račune!!! in položnice!!!!

seveda - srečnega, debelega, zdravega in veselega...pa seveda pričakujočim bodočim mamicam: veliko čarobnih trenutkov z malčki :)

rea27

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 709
5.1.2011 10:47:08   
5ra8
dramica...vidim da si tu....sm vidla tvojo mami na malci pa sem se spomnila nate...

očitno se še nč ne dogaja a? user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 710
5.1.2011 11:40:05   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

dramica...vidim da si tu....sm vidla tvojo mami na malci pa sem se spomnila nate...

očitno se še nč ne dogaja a? user posted image

ne jo samo preganjat no, se nas bo še ustrašila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 711
5.1.2011 11:41:24   
Mala_princeska
vesna_b preživela boš....sam to ti lahko napišem....sam po posegu pa je najboljše zdravilo spanje, da ne čutiš nič user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 712
5.1.2011 12:16:15   
Mala_princeska
grem kuhat in pospravljat - sicer še ne vem kaj bom stenstala...

aja še to - včer imela predstavitev Tuperwarja - sem jo gostila in dobila sem noro dobro darilo, pa možek mi je kupil nekaj uporabnih kosov :-)))

Neposredna povezava do sporočila: 713
5.1.2011 12:19:31   
dramica
5ra če po pravici povem se tako dobro še nisem počutila v celi nosečnosti in kar ne morem verjet skoz se mirkat da bo otrok donošen zdaj pa ničuser posted image .No jaz komaj čakam ju3 ko bom vsaj zvedla kolk je kaj velik dojenček, kakih popadkov pa tko ne pričakujem,dans sem tud spala ko user posted image .
Mala princeska-Mi2 sva šla ob 7,30 gledat film lkahko da sem bla jaz-modro bela bunda.Kaj me nisi pocukala!!

Neposredna povezava do sporočila: 714
5.1.2011 12:23:19   
dramica
rea27 si bla pa pridna da si vse porihtala.Dobro da vem kam se obrnit ko se mi bo nabralo ker urejanje papirjev je zameuser posted image .

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 715
5.1.2011 12:45:31   
Mala_princeska

Mala princeska-Mi2 sva šla ob 7,30 gledat film lkahko da sem bla jaz-modro bela bunda.Kaj me nisi pocukala!!

heee heee potem pa sva bile v istem kinu, ob istem filmu, na isti dan ob isti uri user posted image user posted image user posted image  pa se nisva zmenili, nisem vedela da sta to vidva - drugič bom zakričala dramicaaa kje si user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 716
5.1.2011 13:31:05   
ajč.
Čau dolenjkice 
Evo se bom tudi jaz vštulila med vas...
Sicer trenutno živim na primorskem,ampak z mojim kar resni razmišljava da bi prišla nazaj na Dolenjsko ...
upam da najdeva kako stanovanje z "normalno" ceno..
Če katera še ureja vaš seznam.... Novo mesto(Koper),19, PDP 17.6.,1

Kaminek-vse najnaaj tudi z moje strani,
vsem ostalim pa vse najlepše v novem letu

Neposredna povezava do sporočila: 717
5.1.2011 13:43:15   
dramica
MALA PRINCESKAuser posted image Ne moreš verjet.No zdaj si me vidla drugič kriči!user posted image
Ajč Dobrodošla!Kar pridita na dolenjsko tle je tako luštno!Upam da najdeta kaj primernega.Iščeta stanovanje v bloku ali kako hiško?
Vesna kako je s tabo?

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 718
5.1.2011 13:47:29   
Alex01
Ajč - DOBRODOŠLA user posted image user posted image user posted image

JAz tut resno razmišljam o kinuuser posted image . Smo že včeraj, pa je imel Alex tooooliko domače naloge, da sva se cel popoldan mučla z njouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 719
5.1.2011 14:03:07   
ajč.
Dramica-hvala user posted image ja jaz res pogrešam NM... user posted image iščeva pa kako 2 ali 2,5 sobno stanovanje...
je pa zdaj pozimi tle bolj prijetno..mamo skus tam okoli +8°C user posted image

Imam še eno vprašanje..mene tako špika/boli v spodnjem delu...ker pa sem prvič noseča nevem ali je to normalno ali bi bilo lahko kaj narobe..upam da mi boste znale pomagat... user posted image user posted image
...če nebo boljše,bom jutri šla na pregled...user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 720
5.1.2011 14:03:12   
lenčy
helou!
najprej dobrodošlica AJČ!

mišek se bo kmalu zbudil, js pa mu kuham cvetačno juhico. ga moram pohvalit, zdj že sam zaspi, odkar uporabljamo novo metoso in ga ni več potrebno nosit, samo učasih še joka. tko da priden Aleksuser posted image  in je včeraj že dobil novo igračouser posted image  mu pa kupujemo še nov kombinezon pa ni številkeuser posted image  k ma katera mogoče cifro od c&a v KK, da pokličem? mogoče majo pa tm...

dramica kje pa imaš pregled jutri? v ZD? mi imamo pediatra v mestu... sicer smo pa čist v drugem koncu z otročkiuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 721
5.1.2011 14:05:43   
vesna_b
ojla, punce

ajč - dobrodošla in le pridi nazaj na dolenjsko.

dramica - ah, jaz... zob je boljši oz danes ne boli in sem že jedla. user posted image  klicarim v nm, pa se mi nihče ne oglasi ali pa je zasedeno, tako da ne vem ničesar še, kdaj bodo kaj pulili.

drugače pa sem v službi in komaj diham. dela toliko, da se ven ne vidim. user posted image  tristo kosmatih. še ta in naslednji teden, potem bo upam da boljše.

sklep - po drugem tednu nujno rabim babji čvek in palačinke ali pa solato...

hm, znamk se mi je nekaj nabralo. kako se bomo zmenile? slikam, pa vama pošljem na mail? pa si boste izbrale? ker drugače se mi zdi, da ne bomo skup prišle, razen če dramica še kaka 2 tedna ne rodi... user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 722
5.1.2011 14:07:30   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: ajč.
Imam še eno vprašanje..mene tako špika/boli v spodnjem delu...ker pa sem prvič noseča nevem ali je to normalno ali bi bilo lahko kaj narobe..upam da mi boste znale pomagat... user posted image user posted image
...če nebo boljše,bom jutri šla na pregled...user posted image

je čisto normalno, ker se širijo medenične kosti. običajno še bolj čutimo, ko smo več na nogah oz več delamo, čeprav sem imela po božiču kar dober teden konstantne bolečine. ampak je minilo... user posted image

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 5.1.2011 14:08:17 >

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 723
5.1.2011 14:08:22   
rea27
IZVIRNO SPOROČILO: ajč.

Dramica-hvala user posted image ja jaz res pogrešam NM... user posted image iščeva pa kako 2 ali 2,5 sobno stanovanje...
je pa zdaj pozimi tle bolj prijetno..mamo skus tam okoli +8°C user posted image

...če nebo boljše,bom jutri šla na pregled...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/imag

pij magnesol šumečke ali pa donat mg..boš videla da ti bo pomagalo pri tvojih težavah. V bistvu gre za raztezanje maternice in mislim, da smo take težave več ali manj
vse nosečke imele

< Sporočilo je popravil rea27 -- 5.1.2011 14:09:02 >

rea27

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 724
5.1.2011 14:09:40   
rea27

rea27 si bla pa pridna da si vse porihtala.Dobro da vem kam se obrnit ko se mi bo nabralo ker urejanje papirjev je zameuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?