|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
5.1.2011 0:14:35   
Nina33
Našla lepo sliko, jo morm delit, poj grem pa uspavanko poslušat user posted image :

user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
5.1.2011 8:24:19   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka
Tele majice iz HM-a so kul, in vse ostane pokrito, razen tistega kar je pač teba dat ven ane user posted image
A pa to se dobi samo na oddelku za user posted image (tega v KR pač nimajo, al sem pa čorava user posted image ) al je to kera druga fora user posted image user posted image Je prekrižano blago čez prsa, podobno kot spalne srajce v P?

Ja, na Rudniku. V Kr nimajo nič. Je pa spredej prekrižano blago in potem počez (se pravi po sredini teh dveh prekrižanih koncev blaga), da je vse zakrito ko dojiš. So pa nosečniške v bistvu, se pravi z luftom za trebuh in tud zašito tako, tko da če misliš, si jo čim prej nabavi, da jo lahko še zdej ponosiš.

Meta super, da se pogovarjata o tem, v mirnem stanju, pa da bodo premagala ljubezen med vama!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
5.1.2011 9:43:40   
Patrisha
ojla punce. Ce po resnici povem, me je minlo do vsega dokler v pondelk nisem sla v P na pregled. Takrat ko sem stopla ven iz ordinacije bi se najrajs skup vsedla in konc. No sej obcutek je se zdaj isti. Vglavnem nvem na koga naj bom jezna, al  na sebe, al na ginekologinjo. Nimam pojma ???user posted image user posted image user posted image user posted image
NO razen tega, da se je moja PUPA veselo razkazovala in da je 1000% da je baba ni blo nekih veselih novic. Vglavnem pri 34 t sma se vedno na 1750g, mogle pa bi bit ze na 2400+??? vglavnem, ja zdaj lepo cakam na 17.1. da grem spet na pregled k dr. Cerarju in bo povedal kako naprej. Upam, da se bo poredila, ce ne morem it na predcasni porod. Ne ve se ali je zastoj rasti ali ne. Sicer pa cudno da moja ginekologinja tega ni prej vidla??? da je otrok ful premali - vazno, da omenja tipica ledvice povecane??? MA KJE! tak da ja... ne vem vec kaj naj delam.. sicer je res, da sem mela kvazi trebusno gripo in srackanje + bruhanje + brez apetita ( in sem vprasala, ce to kaj vpliva??? ona seveda rece ne! da, si otrok vzame kok rabi??? ocitno je to lari fari - potem bi jaz zacela hujsat in NISEM! ). Tak, da druga kot pa jest extra kaloricne hrane in se basat z vitamini in spat dobesedno cele dneve ter cakat na 17 mi ne preostane. Sicer zaba lepo telovadi in to je tudi vse kar vem, da je ok. Se mi zdi da vsakic, ko brcne se zjocem ko dojencek user posted image user posted image user posted image user posted image
No mozni scenarij je tudi, da so mi one tete pri ginekologinji napacno zracunale PDP... sicer sem zdaj v 34 4/7, otrok pa 32 t in potem lepo padem na 1.3. no upam, da bo kaj od tega, ker tole psihiranje je malo prevec za mene. Sicer bolj zaupam Cerarju kot pa tem koklam od G.

Meta
no le uspesno poglihajta stvari! user posted image user posted image user posted image
lil cestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 5.1.2011 9:46:39 >

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
5.1.2011 10:02:40   
tamy82
patrisha bogica, da si izvedela take novice zdej malo pred koncem ... user posted image Ma vseeno upam, da se vse dobro izteče zate in za tvojo dojenčico ... Pa poskusi se umirit in res počivat in jest kar so ti rekli, da bo kej boljše ... Drži se!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se pa strinjam, da je malo "čudno", da tvoja G tega ni nič prej opazila user posted image Ma ja slovensko zdravstvo, nimaš kej ...

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
5.1.2011 10:05:22   
tamy82
user posted image
nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: 11.1., 18.1., 25.1., 31.1.
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image suzy29, 29, Laško, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 10.1.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 39, Rakek, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kiara24, 26, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image rebeka84, 26, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.1., 14.1., 17.1.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 7.1.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.1., 12.1.
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21, 33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 7.1., 12.1.
user posted image Anonimna, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

7.2.
user posted image Juxy, 36, Domžale, 3. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 24, Ajdovščina, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 6.1.
user posted image mamasita, __, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

9.2.
user posted image Tigrica86, 24, Šoštanj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.1.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image marjetka, 28, ________, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image petrap, 26, Dolenjska, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___

11.2.
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 17.1., 19.1.

12.2.
user posted image prvicmami, __, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.1.
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image Nina33, 34, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 17.1.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Zasi, 27, Lovrenc na Dravskem polju, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.1.
user posted image aktak, 31, Kobarid, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ciccina, 30, Piran, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 10.1.
user posted image šebela, 28, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

16.2.
user posted image Jane77, 32, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image mateyci, 28, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.1.
user posted image Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

19.2.

user posted image Registirana, 31, Štajerska, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P in CTG: 24.1.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3. user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.1.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 31, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.1.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

23.2.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image biljana l, 33, Novo mesto, 4. user posted image , user posted image user posted image , user posted imageuser posted image , P: 24.1.

25.2.
user posted image pinwheel , __, ______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image   , P: ___

26.2.
user posted image
muca5
, 31, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image lutika89, 21, Prebold, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 18.1.

27.2.
user posted image babynitka, 25, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 6.1.
user posted image inia,30, _______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kkb81, 29, okolica Ljubljane, 3.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

Skupaj nosečk: 81 user posted image user posted image

Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image user posted image

user posted image : 25
user posted image : 22
user posted image : 39

Z nami so bile:

user posted image N.M user posted image
user posted image srečica17 user posted image
user posted image huda83 user posted image
user posted image abv1 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAMICA   PDP     DAN D   BABY       TEŽA            VELIKOST
d3lfink4  1.2.11  14.12.10 Neža/Eva 1880/2180g  43/43 user posted image user posted image

lil_          23.2.11  3.1.11   Loti/Neli   1830/1740g  43/43  user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tamy82 -- 5.1.2011 10:15:12 >

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
5.1.2011 10:07:12   
Patrisha
popizdis nic druga! no sicer mam bekap plan, da itaq tele masine ko merijo po kosteh kao tezo so lari fari... sem zdaj prebrala da 34 t je tipicna masa 2150 g. No potem zaostajamo samo 400 g kar ni kriticno... mah nvem vec nic!
http://www.ringaraja.net/clanek/tabela-rasti-ploda-po-tednih_138.html evo za primerjat malo..nic najbolse, da se spravim v postlo ucit, da bom vsaj malo koristna in da se zamotim, ce ne se samo studiram na to kak je in kak bi moglo bit, pomagat pa tak nic ne morem.

aja se en pregled mam 19.1. tnx =)

lil_ majke mi, da si v pondelk sedela pred mano ( pa se ena ) -  pred sprejemno v P in sta se pogovarjale, da bos kr rodila, pa cela panika okrog 11, 12h?? pa kr si omenla, da ne ves spola pa da bota 2 :)

sicer pa tam tak skeri zgleda.. prides na ctg in te kr preoblecejo in povejo kdaj rodis??? boze mili, se hujse ko v stacuni ko gres po kruh user posted image

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 5.1.2011 10:14:16 >

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
5.1.2011 10:34:38   
suzy29
lil_  čestitke za hčerki! Veliko cartanja in prespanih noči vam želim. user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
5.1.2011 10:42:02   
prvičmami
Dobro jutro!

Patrisha zdj si me pa spet čist prepšlašla ko sem se glih mal pomirilauser posted image
Moja je mela v 31 t in 3/7 1300g pa je rekla G da je v mejah normale (sicer pod povprečjem ampak še vedno ok) in nobenih dodatnih preiskav....zdj pa res nevem a naj grem še po kako drugo mnenje?user posted image A tebe so dali zarad teže naprej k drugmu G?

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
5.1.2011 10:51:58   
Patrisha
ne, mene je dala v P na UZ zaradi kao povecanih ledvick - kar se je izkazalo za lari fari... ma neko smrklo sem dobila ki ocitno nima pojma - potem me je s tistim prestrasla ko nvem kaj.
No dr. Cerar ki je polek Pusenjaka bog i batina je reko, da ta teza je zelo prevec nizka in da ni ok! Zato, je reko, da morem kr lepo k njemu hodit in k svoji na pac redne kontrole. Ker moja pikica se je v 1 mesecu poredila za tocno 350 g, kar on pravi, da ni pretirano dobro. Sicer pa njemu bolj zaupam, kot pa eni kokli G. Sem kr nekaj prebrala o njem, sicer je zelo "nesramn" in realn - druga pa ne rabim kot da mi direkt povedo, ne pa to da nic ne povedo. Meni je moja G no nadomestna, ker mojaje sla na porodnisko, rekla, da joj ona je tut rodila z 2600 g dojencka! JA BOLI ME ! mene ne zanima kaj je ona mela, meni je MOJE vazno! mogoce je res vsa skrb prevec, ampak vseeno. Otrok je moj in mi niti najmanj vsec ko mi ena kokla tam nekaj natepava... nvem. Ce mas kako moznost se it h komu na kak pregled pejt, skodi ne. Jaz sem celo pomislila ze, da bi si placala kak pregled, da vidim kak kaj napreduje... nvem mene skrbi, zdaj pa da mi nekdo pravi naj se umirim in lepo cakam NO GO user posted image

sicer pa ne vem, kak je lahko G. najprej padla v uc ledvica ne pa to, da je otrok obcutno manjsi in lazji za svojo starost??? joj kr tja bi sla in jo klofotala ko cucka! ( no meni je dr. cerar reko, da je ta teza kriticno pod povprecjem..). Sicer lahko psihirajo eni in drugi. Sej na koncu vec ne ves kje si, in kaj je dobro in kaj ne..

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 5.1.2011 10:54:51 >

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
5.1.2011 10:52:58   
Tisia
patrisha nič se sekirat,pač je pupa malo bolj drobna....če bi ti pokazala jaz materinsko knjižico od 2.pupe bi te kap ker je bila čist pod povprečjem pri tisti tabeli rasti..pa se je rodila z 3180 kg...najbrž so ti termin zračunali narobe, meni je tudi zaostajala za 2 tedne in se je tudi poznalo pri porodu  sem jo 10 dni prenosila čez rok...malo več mastnih jogurtov pojejuser posted image  in počivat pa bo ok,jaz imam kar napade na borovničeve danone ki so celo z 7,4% maščobouser posted image  ...kg grejo pa goruser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3985
5.1.2011 10:55:42   
Teyla
Patrisha upam, da se vse porihta s tvojim otročkom. Možno, da so narobe zračunali in da si kasneje zanosila. Drugače pa počivaj in lenari do naslednjega pregleda. Če mala veselo miga, potem je ziher vse ok. Ne bit žalostna. user posted image user posted image

meta21 lepo, da sta se pogovorila in se še pogovarjata o tem. Dokler je tako, se mi zdi, da ni tako hudo kot se je sprva slišalo. Držim pesti, da se bo vse uredilo in bo to kmalu za vama.

Grem jaz počasi na pregled, ki ga imam ob 12h. Moram prit še na drug konec mesta z dvema busoma, kar zna trajat. Hvalabogu, da se mi tudi moj kasneje pridruži in greva potem skupaj domov.

Včeraj sva šla gledat Najina družina, pa je kar lušten film, malo za nasmejat.
Se beremo kasneje. Lep pozdrav vsem skupaj. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
5.1.2011 10:56:59   
šebela
Jutro!!!
patrisha, ne se preveč sekirat, saj vem da ko gre za tvojega otročka je to čisto drugače. Ampak, kot si že ugotovila imajo različni ginekologi za izračune izmer različna merila oz. programe (odvisno od tega kak UZ aparat imajo - ker so umerjeni po povprečni populaciji države proizvajalke - pride torej nekaj čisto drugega ven če je UZ iz kitajske al pa iz švedske). Pri dr. Pušenjaku zmeraj zasledim, da 2 tedna odstopanja meritev od povprečja je še vedno normalno in so to individualne posebnosti. Sploh pa ne glej na izračunano težo ker je to res virtualen podatek. Predlagam, da greš na med over net in Pušenjaku pošlješ vse meritve, ki so ti jih do zdaj naredili.... najverjetneje te bo malo pomiril. Če slučajno gre za zastoj v rasti pa v tej starosti tudi ni več tako kritično, poglej samo naše prve februarke, ni imela nobena bistveno več kg kot jih ima tvoj trenutno in so ok. Držim pesti, da je vse ok in da je tvoja ginekologinja semo malo preveč previdna (kar ni slabo). user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moderci:
Jaz sem kupla eneda od Lisce in sicer tako, da sem probala in sem vzela eno košarico večjega od tist, ki mi je bila sedaj kot ulita in mi je tudi ta prav sam da je pač blago na prsih malo nagubano. Zdaj pa dobim še enega od da da pa bom pol vidla kateri mi bo bolj odgovarjal. me pa res skrbi kam grado te joške.... nikoli nisem mela malih, ampak to pa presega vse meje in mi ni nič več všeč....

Neposredna povezava do sporočila: 3987
5.1.2011 10:58:56   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

patrisha nič se sekirat,pač je pupa malo bolj drobna....če bi ti pokazala jaz materinsko knjižico od 2.pupe bi te kap ker je bila čist pod povprečjem pri tisti tabeli rasti..pa se je rodila z 3180 kg...najbrž so ti termin zračunali narobe, meni je tudi zaostajala za 2 tedne in se je tudi poznalo pri porodu  sem jo 10 dni prenosila čez rok...malo več mastnih jogurtov pojejuser posted image  in počivat pa bo ok,jaz imam kar napade na borovničeve danone ki so celo z 7,4% maščobouser posted image  ...kg grejo pa goruser posted image .

ma sej na koncu vec ne vem :) nimam pojma kaj one masine pravijo in kaj tam racunajo... lahko se zanasam na podatke ki mi jih dajo. Ma za kg mi je pa res vseeno user posted image , naj proba g. sam goflo stegnit :) sicer pa nimam pojma a je kaj na tem kolk ti jes al ne??? to pa nisem nikjer zasledila user posted image , ker sem sicer res bla bolana itd. mater ej. Prav jezna sem :)

sej na koncu se bo ugotovilo, da me samo psihirajo po nepotrebnem! takrat pa bom res nekoga skofotala user posted image . Sicer je moja nadomestna G. bolj storasta ko previdna :) tak, da je nic ne zagovarjam!

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 5.1.2011 11:03:53 >

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
5.1.2011 11:02:09   
hel32
Hojla

Poročilo iz včerajšnjega pregleda pri diabetologinji, vse BP, sam imam nekoliko povišano mesečno povprečjeuser posted image 6.7, normalno je pa od5.8 do 6.0user posted image user posted image user posted image user posted image , pregled imam čez dva tedna 18.2.2011.

Meta, kako sta se dogovorila, vem, da ne boš pozabila nikoli, če sploh gdaj, jaz sem imela podobno situacijo,malo težja je bila no, pa se je končalo z ločitvijo, sva tudi bila od 18 leta skupaj,...poskusita no, če gre, ker bosta le imela 2 otroka, pa vse dobro ti želim, ker vem, kako hudio je to.

Patrisha, upam, da le ni vse tako črno in hudo, kot zgleda, pomiri se malo saj bo vse v redu.

Lil, čestitke za pupi, veliko se cartajte in uživajte dvojno!!!!!

No, ta teden smo pa tudi mi začeli na veliko delati soba za velika dva je gotovauser posted image user posted image , nakupila sem nekaj prav lepih stvari za našo prinčipesouser posted image user posted image , oprala že pravkar 1 pralni stroj od večjega, sicer je vse bolj nevtralne barve, pa glavno, da je, ane? Tudi torbo zase imam že na pol pripravljeno, nekaj stvari še moram dokupit, sem pa včeraj v DM-u opazila, da imajo MASMI vložke, sicer so svinjsko dragi, pa za prve dni so najbolši, potem bomo pa kr vir 80, ali ketere drugeuser posted image , pa nastavke za dojenje, copate, in, seveda fotoaparat, telefon, pa blazinice za dojenje....ja pa paket za odvzem popkovnične krvi.
Kozmetike nekaj že imam za maleno, sem pa kupila v BC mandljevo olje za 11€brez barvil, konzervansov, hladno stiskano,....kao, naravno. Ja, pleničke še moremo kupit, in, to je to, mislim, pa da bom kupila kr newborn, ali hugies ali pampers.

< Sporočilo je popravil hel32 -- 5.1.2011 11:03:55 >

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3989
5.1.2011 11:09:28   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Hojla

Poročilo iz včerajšnjega pregleda pri diabetologinji, vse BP, sam imam nekoliko povišano mesečno povprečjeuser posted image 6.7, normalno je pa od5.8 do 6.0user posted image user posted image user posted image user posted image , pregled imam čez dva tedna 18.2.2011.

Meta, kako sta se dogovorila, vem, da ne boš pozabila nikoli, če sploh gdaj, jaz sem imela podobno situacijo,malo težja je bila no, pa se je končalo z ločitvijo, sva tudi bila od 18 leta skupaj,...poskusita no, če gre, ker bosta le imela 2 otroka, pa vse dobro ti želim, ker vem, kako hudio je to.

Patrisha, upam, da le ni vse tako črno in hudo, kot zgleda, pomiri se malo saj bo vse v redu.

Lil, čestitke za pupi, veliko se cartajte in uživajte dvojno!!!!!

No, ta teden smo pa tudi mi začeli na veliko delati soba za velika dva je gotovauser posted image user posted image , nakupila sem nekaj prav lepih stvari za našo prinčipesouser posted image user posted image , oprala že pravkar 1 pralni stroj od večjega, sicer je vse bolj nevtralne barve, pa glavno, da je, ane? Tudi torbo zase imam že na pol pripravljeno, nekaj stvari še moram dokupit, sem pa včeraj v DM-u opazila, da imajo MASMI vložke, sicer so svinjsko dragi, pa za prve dni so najbolši, potem bomo pa kr vir 80, ali ketere drugeuser posted image , pa nastavke za dojenje, copate, in, seveda fotoaparat, telefon, pa blazinice za dojenje....ja pa paket za odvzem popkovnične krvi.
Kozmetike nekaj že imam za maleno, sem pa kupila v BC mandljevo olje za 11€brez barvil, konzervansov, hladno stiskano,....kao, naravno. Ja, pleničke še moremo kupit, in, to je to, mislim, pa da bom kupila kr newborn, ali hugies ali pampers.

joj tale cuker! vse je odvisno kje si. Pri nas bi blo to ok. Mi mamo tabelo od 5 - 7.5. nvem zakaj to ni poeenoteno, potem pa ma ena pod to in je na injekcijah, druga kaj visje pa ne. Cist kr nekaj!
Uja, danes se bom se skregala :) sem cist naspidirana user posted image
tnx drugace, sej mislim da bo. Ampak za 100 % bom rajsi pocakala do 17tega

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
5.1.2011 11:46:34   
little*miss
Patrisha, jaz mislim da je malo vsega..malo so se zmotli pri PDP-ju, naprave ne kažejo točno (imamo super primer pri Delfinki, ki so jo za brezveze sekirali), pa punčka je malo manjša. Če gledaš po tabeli za 39 teden je normalno okrog 3288g, jaz pa sem v 39t rodila punčko z 2720 (odstopanje 586g) pa ni z našo nič narobe. Potem se je vsaki mesec lepo redila in je že v parih mesecih prišla na njihove krivulje v mejo normale. Te tabele tudi niso tako svete. Če ti bo lažje pojdi še po eno mnenje, samo pomoje je vse to bv sekirancija in je s tvojo punčko vse ok user posted image

meta, super za njegovo odločitev, zdaj pa le delajta na vajinem odnosu in upam da bosta počasi prišla na stare tire. Oz ne, na nove tire bo boljše user posted image Držim pesti za vašo družinico user posted image

tudi meni ni jasno s tem cukrom, zakaj nimajo vsepovsod istih mej. Sicer se ne spoznam na to, ampak je vseeno malo glupo nouser posted image

Danes sem imela pregled, vse je ok. Naj bi bila v 34 tednu, (zato mi tudi ni jasno, kako je lahko tamy v 36user posted image ) ampak se meni kar zdi da sem v 35 user posted image Vse ok, v treh tednih sem se zredila za 2kg, pritisk je ok, mali je težek 2400g, edino kregana sem bila ker ne pijem dovolj. Pa če pozabim user posted image user posted image
Naslednji pregled imam 18.1, takrat imam CTG.

Tamy ali katera bo urejala seznam, priporočam da se ga danes komaj zvečer spet obnovi, ker bo čez dan veliiko novih informacij, glede na to da nas ima toliko pregled user posted image

Danes sem dobila tudi paket za popkovnično kri, odpirala nisem, ker itak vem kak zgleda user posted image ..no zdaj pa samo čakam 10. da lahko grem zapravljat in pripravljat vse za našega malčka. Bo pa mogel spat v prenosni posteljici (bom dokupila še tisto dvignjeno dno in jogi), ker nimamo prostora za Tiino posteljo. Ja, cevi še vedno čakajo, se tastu nikamor ne mudi. Tudi prav. Sma se ravno z mojim pogovarjala - ta soba kaj jo imama gori se je delala 5 let, ampak ko sem jaz prišla k hiši sma bila cele dneve v dnevni, spala sem včasih do 12 in jih je motlo (sicer nihče ni nič rekel user posted image ), ker so ponavadi v dnevni sobi čez dan in se je tako premaknilo vse. Ne boste verjele v dveh tednih sma zgoraj imela sobo (in hodnik) nareto. Sicer je moj delal, ampak je tast tudi dosti naredil in je bilo vse odvisno od njega. Zdaj pa nimamo spalnice, ker smo spet odvisni od tasta, v naši 12 kvadratni sobi bo premalo prostora da bi bili celi dan noter, ker bosta noter 2 120_x_60 posteljici in ena 200_x_200, in bomo spet cele dneve v dnevni. Me prav zanima v kolkem času bota centralna in vodovod nareta user posted image

No, sem zabluzla user posted image Grem delat kosilo rajši, bo vsaj nekaj koristi od mene user posted image

< Sporočilo je popravil little*miss -- 5.1.2011 11:47:34 >

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
   [Brisano sporočilo]
5.1.2011 11:47:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3992
   [Brisano sporočilo]
5.1.2011 11:51:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3993
5.1.2011 11:53:33   
Tretjedete
Helou!

ninchi9, jaz bom uporabljala kar Pamperske... Ampak kupljene v Mullerju. So se prvič vredu obnesle, tako da bom kar pri teh ostala, vsaj za začetek. Potem pa bom verjetno poskusila še kaj drugega...

meta21, tebi pošiljam en velik, velik objemuser posted image . Si sploh ne morem predstavljati, kako se počutiš ob teh njegovih besedah... Pa ravno zdaj, ko si v pričakovanju vajinega drugega otročka... Ma ne vem, saj razumem, da so v vsaki zvezi vzponi in padci, ampak mi gre na živce, da si moški lahko "privoščijo" zmedenost, ženske pa nekako nimamo izbire, če me razumeš, kaj hočem povedati... Vsekakor pa je po moje bolje, da ti je povedal, kaj mu leži na duši in da vsaj veš, pri čem si, čeprav ti je težko. POskusi ostati močna zaradi otrok... Pa nikar ga ne zagovarjaj in dajaj sebe v nič!!! Ko se enkrat odločiš za otroka, je kristalno jasno, da je do konca tvojih dni kones s starim brezskrbnim življenjem... Ampak če imama oba voljo rešiti težave, vama bo zagotovo uspelo!

zasi, jaz imam kremico za ritko in mandljevo olje za mazanje regibov od Bebivala (mariborske lekarne). Glede glavnička in škarij nisem komplicirala, vzela kar eno v dm-u... Vem pa točno kaj misliš s temi zmečkanimi pleničkami iz sušilca - zlikati jih je skorajda misija nemogoče

registrirana, lepa uspavanka. Pa tudi izvajalec ni švohuser posted image

cukica, teh 15 dni je normalno plačano, kot bi bil v službi...

Patrisha, čimveč počivaj, na levem boku. Kolegica je imela pri hčerkici zastojk rasti in je 14 dni res striktno počivala in se je mala zredila če se ne motim za več kot 500g do naslednje kontrole.... Upam na najbolje... Vedi pa da je to merjenje teže itak bolj tak tak, pa tudi ni nujno, da imaš prav izračunan PDP...

Ajde, se bremo...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
5.1.2011 11:56:58   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

popizdis nic druga! no sicer mam bekap plan, da itaq tele masine ko merijo po kosteh kao tezo so lari fari... sem zdaj prebrala da 34 t je tipicna masa 2150 g. No potem zaostajamo samo 400 g kar ni kriticno... mah nvem vec nic!
http://www.ringaraja.net/clanek/tabela-rasti-ploda-po-tednih_138.html evo za primerjat malo..nic najbolse, da se spravim v postlo ucit, da bom vsaj malo koristna in da se zamotim, ce ne se samo studiram na to kak je in kak bi moglo bit, pomagat pa tak nic ne morem.

aja se en pregled mam 19.1. tnx =)

lil_ majke mi, da si v pondelk sedela pred mano ( pa se ena ) -  pred sprejemno v P in sta se pogovarjale, da bos kr rodila, pa cela panika okrog 11, 12h?? pa kr si omenla, da ne ves spola pa da bota 2 :)

sicer pa tam tak skeri zgleda.. prides na ctg in te kr preoblecejo in povejo kdaj rodis??? boze mili, se hujse ko v stacuni ko gres po kruh user posted image

Moj malček je pri zadnji meritvi prelahek 600-800g, pa so me pušenjak in ostali G umirili, da pač to ni nič narobe. Da porodna teža bo okoli 2900-3100g, da se dojenčki rodijo med 2900-4500g normalno zdravi.
Pomembno je, da ne zaostaja v rasti v smislu, da glavica nazeduje. Jaz sem to dohtorirala. Da pač malček ne raste v teži pravilno, je krivda lahko psihološka stikka, zožane žilice na posteljici,...
Ne se sekirati res, jaz sem 14 dni premlevala potem me je poslala na uz rast ploda, kar me je čisto šokiralo. Mi je potem tudi G, ki je v porodnišnici mi delala ta uz vse razložila. Je rekla, lahko preprosto manj je v trebušču in bo lažji, važno je da se okončine, trebuscek, glavica, razvijajo po premici. Tudi, če ne ustreza standardu tedna v katerem si je vse ok. Če te še kaj zanima kar povprašaj, sem nadohtorirala tole kot nuhalno. Ker mojmu je zmerila tezo prenizko kot je ominila, da ma podplate za teden več, golenico 3 tedne premajhne, glava pa primerno tednom. Jaz ko sem to poslušala, sem rekla o jej, kak je pa ko ti slikco pokaže, je vizualno čisto normalno zavidt. Nismo vsi po jusu user posted image

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3995
5.1.2011 12:03:44   
Anonimen
Se tole napišem, potem pa na faks letim. Meni so potrdili, da od 32 tedna, dojenček lahko zraste tudi 250g, ne samo 200g. Da se je trend rasti teže ful povšal pri nosečkah.
Nič treba na faks ker mam roku tedna dni 3 izpite in oddaje. Uff.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3996
5.1.2011 12:15:18   
Patrisha
user posted image ma sej. Ce ma katera izpolnjene une podatke o mericah dujencka ji bom vecno hvalezna.. meni kr polovico manjka user posted image . Pol pa sma sla z mojim valda noter risat in je vse prislo pod povprecjem :/, da vsaj malo vidim, kak pa kaj.. Sicer jaz tut toplo upam, da so se zmotli pri PDP pol bom prav vesela! bo pa marcevka! :) marca pa res nima noben pri nas se rdja :P

pilotgirl ojej reva! drzi se! jaz mam tut v pondelk izpit :/ pa predavanje cez vikend. Se dobro, da sem skenslala sluzbo, ker sedenje 12  h pa mi nikakor vec ne pase. Upam, da nardima obe vse izpite!! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
5.1.2011 12:16:49   
Tisia
joj mene pa muči tole starševsko nadomestilouser posted image user posted image ,ne vem če se mi splača zaposliti kot gospodinjska pomočnica saj sem bila zaposlena 9 mesecev in sedaj nič ne dobivam, sem pa bila v zadnjih 3 letih zaposlena 15 mesecev.....in študiram kolikšna je razlika če se zaposlimuser posted image  če je za 20-30 eur več, mi je brez vezeuser posted image  a pozna katera takšen primer oz, je sama v taki situaciji???
Pa če me kdo zaposli a ima kaj posebnih obveznosti glede davka??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
5.1.2011 12:20:41   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

user posted image ma sej. Ce ma katera izpolnjene une podatke o mericah dujencka ji bom vecno hvalezna.. meni kr polovico manjka user posted image . Pol pa sma sla z mojim valda noter risat in je vse prislo pod povprecjem :/, da vsaj malo vidim, kak pa kaj.. Sicer jaz tut toplo upam, da so se zmotli pri PDP pol bom prav vesela! bo pa marcevka! :) marca pa res nima noben pri nas se rdja :P

pilotgirl ojej reva! drzi se! jaz mam tut v pondelk izpit :/ pa predavanje cez vikend. Se dobro, da sem skenslala sluzbo, ker sedenje 12  h pa mi nikakor vec ne pase. Upam, da nardima obe vse izpite!! user posted image user posted image

Ja tiste tabelice v MK so ful drastične. Sej mene je tudi šokiralo. Zato jih ne vrisujejo, ker dovoljujejo samo 5% odstopanje. Pa še vsega ne zmerjo G. Dejansko že samo pri UZ je napaka 20%, potem pa še narobe zapiši tko malo na uč, pa pridejo taka odstopanja. Ja meni so tudi ugotovili, no sej moja G je skos sumla, da smo dejansko mlajši user posted image in da smo dejansko marčevski. Pomojem bo moja pikica rojena, če se mu ne bo modilo, kar se mi je zanč zgodilo med 28.1. - 5. 3..

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3999
5.1.2011 12:31:53   
Patrisha
mnja jaz mam po zadnih meritvah glih od 1.3 do 14. 3 :) kr nekaj no :/
pol mam na eni sliki od UZ slikano debelo crevo od dujencka?? kr nekaj... se vidi, ko sem sla sama, in so mi to povedali sem bla tolk sokirana da sem pozabla vprasat kaj je to? moja g. pa je rekla, da nic ni! joj user posted image Naslednic sem mojemu zabicala, da ce ne gre z mano jih bo fasal. Ker jaz ko sem cist aut, pol pozabim na vse! in sem cist zmedena, da je vsaj nekdo se pri pravi :)

biljana I ce bi ti znala kak svetovat, bi ti z veseljem! se sama nvem kak bi zmrdala da bi kaj vec dubla user posted image ker telih 180 al kok je je cist mimo no?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?