|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
4.1.2011 20:52:49   
tinkatonka
Hvala tinkatonka si tudi mene mal pomirila z postom, ki si ga napisala Lenci78. Sem namrec hotela vprasat, ali je normalno da Neo tolk spi.

seveda, vročina otroka utrudi in spi...kot odrasli, saj ko smo bolani radi več in pogosteje počivamo, a ne.user posted image Upam,da Neu vročina kmalu pade.user posted image Da pa manj je je pa tud normalno. je pa fajn, da vsaj pije, če že je ne. Ampak ti ga itak dojiš in "pije" tudi pri tebi.

katera potem pride jutri na kavico? Soncica, Almera, tannya (če bo Ajda v vrtcu), katrinka, mala kaj pa ti? Še katera?

poletje in morje...ena je spraševala če že delamo plane za poletje. Jaz že vem da bom zadnji teden julija in prvi teden avgusta (10 dni) skoraj 90% v Bučanjih na Lošinju.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 4.1.2011 20:56:43 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
4.1.2011 20:57:52   
tinkatonka
Mene pa ima, da bi tole mojo malo danes prav kregala Mi med dojenjem take zganja, da to ni res! Zgrabi, pije ravno 5 sekund, nato pa začne gledat naokoli. Pa spet 5 sekund pa spet firbcanje. Ko sva se šli dojit v zatemnjeno sobo, se je najprej pogovarjala z nočno lučko, ko pa sem jo ugasnila, pa s svojo roko Opica ena. In potem dojenje namesto 10 minut traja 30 in še več.

midva morava tud jest v miru in tišini. firbci mali!user posted image Mora imet tko kot moja tašča, vse pod kontrolo.user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 4.1.2011 20:58:22 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
   [Brisano sporočilo]
4.1.2011 21:19:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4253
4.1.2011 21:23:12   
brezcopatka
Hvala tinkatonka za odgovor. Sej tam okrog 900ml do 1000ml na 24 ur pa popije, ima pa 6400 trenutno. S to težo se skoz neki obremenjujem, ker nekaj časa ni dovolj pridobival. Z dojenjem se pa tudi trudim zelo. Se takoj pozna na mleku, če manj jemuser posted image . Tako da kilogramčki stagnirajo.......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4254
4.1.2011 21:25:39   
brezcopatka
Joj Almera, jaz tudi. Nikamor ne pridem z magisterijem...

Pri dojenju je pa naš tud grozn firbec, nič ne sme bit okrog, tv pa bognedaj da zagleda! Lumpek mali. Pri sesanju nosa je popolnoma pri miru, če je le televizija prižgana!

(odgovor članu brezcopatka)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
   [Brisano sporočilo]
4.1.2011 21:33:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu brezcopatka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4256
4.1.2011 21:33:58   
tinkatonka
kopanje...a so vaši tud že premajhni za banjice? Ker Jakob se tako odriva da se potem z glavico buta, pa da ne govorim o poplavi, ko tako brca, maha, skače. Ko ga obrnem okrog, da ga še po hrbtu podrgnem pa kleči in se prime za banjico z rokami in ko ga skušam nazaj obrnit se tko drži, da ga sploh ne morem odstranit, ga moram kr mal požgačkat, da spusti.user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
   [Brisano sporočilo]
4.1.2011 21:37:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4258
4.1.2011 21:44:37   
NiNiBo
Almera a ves, da sem danes cel dan ko je spal delala na enih grafih (sem nasla napako, jovo na novo pa tolk je to dela user posted image ). In sem si ravno to mislila, ce bi tolk spal bi imela ze kaksen clanek vec poslan za objavo. Izkoristi cas, ker se resnicno resnicno pozna.  

Brezcopatka ne obremenjuj se prevec z tezo, tudi mi smo manekenski, jaz se vedno nimam pojma kolk poje. Dojim ko mu zapase, enkrat vec, drugic manj, to je pa vse in za enkrat nama ta sistem deluje (upam, da tako ostane). Ocitno bo pac cisto po ocetu, saj je moj dragi suhec in tudi po njegovi strani so vsi suhi. Pri 2 mesecih smo mi tehtali tam 4600 g, sedaj pa tudi mocno dvomim da bi bili ze cez 6000 g.

tinkatonka saj mi je jasno, da bo vec spal. Ampak jaz sem navajena da cez dan res malo spi (pa se to cist na obroke) in sedaj spi res veliko, zato me je kar mal skrbet zacelo in ga skoz hodim gledat.

Neposredna povezava do sporočila: 4259
4.1.2011 21:45:51   
Jinx
Joj, magisterij ... Jaz imam še dva izpita in pa nalogo, za katero sploh nimam veliko dela (identična tema kot za diplomo). Ja, res se bo treba malo usest user posted image In to čim prej, ker za spomladi planiram še dve pasji legli in vem, da potem bom pa pečena.

I Am One Of God's Mistakes

Neposredna povezava do sporočila: 4260
4.1.2011 21:46:47   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

kopanje...a so vaši tud že premajhni za banjice? Ker Jakob se tako odriva da se potem z glavico buta, pa da ne govorim o poplavi, ko tako brca, maha, skače. Ko ga obrnem okrog, da ga še po hrbtu podrgnem pa kleči in se prime za banjico z rokami in ko ga skušam nazaj obrnit se tko drži, da ga sploh ne morem odstranit, ga moram kr mal požgačkat, da spusti.user posted image

Nama se je pa jokat začela zadnje čase user posted image ... sprva se je jokala, ko sva ji začela oblačit bodi ali pa majico. in je jokala (in to ornk jok s solzami) dokler je nismo oblekli do konca in odnesli ven. Po nasvetu Almere sem dala cunje prej segret (preden sem jo oblekla), pa je nucalo 2x, potem je bil spet jok.
Sedaj se je pa začela jokat že med kopanjem, da je sploh ne uspeva umit do konca... user posted image zadnjič je bila ful vesela in je brcala in se je očitno malo pošpricala in sledil je joooooook user posted image In danes menda isto (kopal jo je mož). Sploh ne vem, kaj naj še narediva, da se kopanje ne bo vedno končalo z jokom user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 4261
4.1.2011 21:53:55   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Almera
Ronja pri 3 m je imela 4990g - je pač bolj pocket edition

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4262
4.1.2011 22:01:01   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: archie
In danes menda isto (kopal jo je mož). Sploh ne vem, kaj naj še narediva, da se kopanje ne bo vedno končalo z jokom user posted image

Če te kaj potolaži, Lija je dolgo časa jokala ko smo jo dali iz banjice, potem se je pa kar naenkrat nehalo. Sprva je jokala že ko smo jo dali notri, potem se je to nehalo in je jokala ko smo jo dali ven (KER smo jo dali ven), potem je pa tudi to sčasoma opustila. Bohve kaj jih včasih (z)moti. user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
4.1.2011 22:04:10   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

In danes menda isto (kopal jo je mož). Sploh ne vem, kaj naj še narediva, da se kopanje ne bo vedno končalo z jokom user posted image

Če te kaj potolaži, Lija je dolgo časa jokala ko smo jo dali iz banjice, potem se je pa kar naenkrat nehalo. Sprva je jokala že ko smo jo dali notri, potem se je to nehalo in je jokala ko smo jo dali ven (KER smo jo dali ven), potem je pa tudi to sčasoma opustila. Bohve kaj jih včasih (z)moti. user posted image

samo meni to ni všeč user posted image user posted image user posted image ker to je tak jok na ves glas s solzami... rata čist rdeča v obraz... user posted image user posted image user posted image upam, da bo kmalu nehala s tem.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
4.1.2011 22:08:24   
Jazzy1

samo meni to ni všeč user posted image user posted image user posted image ker to je tak jok na ves glas s solzami... rata čist rdeča v obraz... user posted image user posted image user posted image upam, da bo kmalu nehala s tem.

Ja, ja, čisto isto je bilo pri Liji - kot da jo s kože dajemo. Ampak pol je blo tega vedno manj in v roku cca. 1m je nehala. Te pa čisto razumem, da ti ni luštno. Ampak bo minilo!!!!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
4.1.2011 22:11:03   
archie
očitno se moram pri dojenčku navadit fraze "bo minilo" user posted image user posted image

A ste gledale danes Preverjeno? je bil prispevek o dojenčkih.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
4.1.2011 22:17:20   
Jazzy1

očitno se moram pri dojenčku navadit fraze "bo minilo" user posted image user posted image

A ste gledale danes Preverjeno? je bil prispevek o dojenčkih.

jaz tudi ja user posted image

Sem gledala ja. Ah kaj pa vem. Mislim, da je to kar je na koncu rekla: po zdravi pameti -  še najboljše. Archie, bova zgleda kar midve dialog udarle vidm, druge štrajkajo. user posted image user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
4.1.2011 22:35:11   
Lenca78
Punce mene je ful strah te noči. Neja je ob 21ih zakuhala na 39,2 in po 50ih minutah, od svečke nič boljše, sm klicala na metelkovo mi je rekla nej jo manj oblečem dam hladnejši čaj za pit in nej ji vsako nogico posebi v mrzlo tetrico zavijem in pa telo v tatretjo in da ji more padt vročina. Ok vročina je trenutno 38,3 v ušesku kaj nej še nardim al nej čakam al nej jo odpeljem pokazat. Jest noče na srečo pa vsaj čaj pije tko da dehidrirana ni.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
4.1.2011 22:43:24   
archie
lenca, upam, da bo Neja kmalu bolje!!! Držim pesti, da bo noč mirno prenesla!user posted image user posted image user posted image user posted image

če ne veš kaj narest, pokliči dežurnega P. Naj ti vsaj po telefonu svetuje!

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
4.1.2011 22:44:14   
Anonimen
Lenca mislim na vaju! Joj upam, da bosta kmalu bolje! Pomagati ti pa ne znam, edino da jo daš v bano s T 37 pa potem počasi dodajaš hladnejšo vodo... mislim, da ti je ena to že svetovala.

tinkatonka: jop, mi smo bano prerasli že pred kakšnim mesecem, je pa malce pred božičem dobil novo super banico, lahko sam leži not in kasneje sam sedi not in brca ko zmešan. seveda ga ne pustiš brez nadzora ampak je pa milina za hrbet!

Filip ima ok kakec AAAMPAAAAK valda nekaj mora biti ane? 2 dni se že dere med hranjenjem ko da ga iz kože dajem, resno. se zbudi lačen in itak jok in stok k da je blo 5min nazaj prepozno, da bi mu dala joško; potem poje (nekje 1/3 obroka glede na čas) in začne gledati okoli in kričati če imam bradavico preblizu njegovih ust. noooo čez ene 5min pa spet prime in se normalno nahrani do konca. pa a se mi lahko prosim odrola?!
mislim, js mam idelanega otroka, resno. ampak pri hranjenju mava pa vedno nekaj.

(odgovor članu Lenca78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4270
4.1.2011 23:00:28   
Jazzy1
lenca - če je zdaj temp. 38,3 (to predvidevam potem ko si odštela 0,3) ti jo pomojem ni treba urgento peljat na Metelkovo. Če bi se pa v kratkem, kljub svečki, spet povečala, pa seveda pejta. Držim pesti, da bo mirna noč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
4.1.2011 23:14:52   
NiNiBo
lenca78 drzi se!!

alarm...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
5.1.2011 0:24:37   
lillchy123
čer user posted image

sem uživala še zadnji dan svobode user posted image user posted image user posted image bla v šopingu, zapravila čist preveč, ampak sem srečna, ker imam luštno zalogo cunjic za Luka, pa dobila en tak luštn plašček.user posted image user posted image user posted image no ja, pa še en kup majčkuser posted image pa žab, pa kratke hlačke..user posted image user posted image ko se sestavim pa res začnem migat, ker zgledam ko user posted image .v trebuh in v rit.user posted image
sem bla pa čist razočarana nad razprodajami v h&m- za fantke -nič.nada. nula. hb za takko.user posted image kje pa ve kupujete za fantke? take 3 leta stare user posted image čeprou mu kupujem že 110,ker mu je 98/104 že glih za glih, 104 bo pa še kak mesec okuser posted image

vročina- hmm..jaz dojenčka z vročino vedno peljem k zdravniku, da preverimo, kaj je in ali je potreben antibiotik.Pri Luku počakam 3 dni, če ni drugih težav, pri Naji pa ne bi. je pa res, da zanjo vedno prej pokličem in se dogovorim za en tak termin, ko je čakalnica bolj prazna.

bolančkoti- sem rekla dons pediatrinji, da upam, da bomo kmalu zdravi. pa je rekla, da spomladi bomo že. user posted image en kup pikapok vsem

posvetovalnica- sva jo danes končno imele, tisto, ki bi jo morale imeti pri 3 mesecih, me pa bova v petek 4.user posted image ampak ker je tok prej rojena, oni upoštevajo da je stara 3 mesece in je blo rano prav. sva bili pa ful pohvaljene, da sva res zelo dobro poštimale tole drisko in jo res zelo zelo dobro odnesle. pohvaljena je bila tudi zaradi mer, kar me je še posebej veselilo, tudi teža je ok. pri 4 mesecih tako merimo: 4700g, 58cm in OG 38. user posted image tudi vse ostalo je super, edino cepljenje imava 25.1. upam, da ostanemo zdravi do takrat.

tinka-ooo, kok lep podpis. sem kar solzna ratala. je pa še ena njegova, ki me spravi v jok, samo malo daljša.

smučanje- ufff, po operaciji meniskusa pri 16letih, mi je uspelo samo še leta 2007, po lsem pa zanosila in opustila vadbo. bo terba spet mišice natrenirat, ker drugo leto gremo!!!!

morje- midva imava v planu spomaldi eno toplo destinacijo- še ne veva kam...zaenkrat je še odvisno od ostalih stroškov, kako eksotično bo tole obarvano.. pa vseeno predlogi dobrodošli..

avtodom in severna evropa-  to je pa plan za poleti. sam oda ne vem, kako naj se ga lotim, ker nikoli nisem tako potovala.sem prepotovala veliko z motorjem, sam tisto je blo mal drugač. pivo za zajtrk, pivo za kosilo in pivo za večerjo. kje smo spali, je blo pa tko vseeno.user posted image zdej bi šli pa vsi, pa s tem, da jaz sploh ne vem, kaj bi šli gledat, moj bi šel pa kar celo Nizozemsko, Švedsko , Norveško pa še mal na Finsko????user posted image kakšen namig, kako naj s e zadeve lotim? sem mislila kupit vodiče od lonely planet in mal pogledat, kaj se sploh splača vidit, temu prilagodit potek poti, spali bomo pa tko v avtodomu. pa še nekaj, asem si prou zapomnila, da ena od tuki posoja avtodome? ninibo, za nizozemsko bom pa kar tebe  mal napadla user posted image a je ktera z norveške, švedske... ?? da dobim informacije kar s prve roke user posted image

knjiga vzgoja dveh otrok- zadnjič sem se malo zamislila, kako reševati konflikte ala . mami, Luka me je udaril!!!... a ve ktera za kakšno dobro knjigo na to temo.. ker bomo tik tak tam..

evo, če se ne javim več, potem mislite name jutri ob 13.30. upam, da je to zadjna operacija za naslednjih nekaj let. vsaj stomatološka.čeprav se psihično pripravljam, da temu ne bo čist tako, ampak pustimo se presenetit.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
5.1.2011 7:27:34   
Lenca78
No včerej je pol temperatura končno padla in je bila celo noč okoli 37,5 potem pa ob 6ih kr naenkrat jok ji zmerim in vročina 39,7 user posted image ji dam hitr svečko ji nardim obkladke kot mi jih je po telefonu naročila na metelkovi in zdele jo ima 37,3 huh sm si oddahnla no je pa ponoč pojedla 100ml in zaspala nazaj dvakrat je čaj pila, zdej je tud pojedla 180ml in pila čaj. Sm klicala v naš zd in je rekla da če jutr ne bo boljš nej prideva. Kok bi rada da bi ji lohka tole vzela da se reva nebi matrala user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
5.1.2011 9:23:42   
katrinka
drage moje - zal me danes ne bo, sem se tok veselila pa bruham ze od vceri - po mojem kaka trebusna viroza in sem cist zanic tko da bom raje doma, res mi je zal pa se na mojem koncu se dobite k mam blizu...pa drugic

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?