Tulipan12
|
Deca spijo, ati tut, mama bi morala, pa rabim malo off gumba, da priletim tu gor. Razprodaje tak se mi luštajo, ampak nima smisla, ker sem daleč od svoje forme, si bom kako novo spomladansko kolekcijo omislila za nagrado. No, mogoče, če utegnem, bi si ene dobre škornje omislila, to nima veze s kilami po porodu! Lia ima zdaj večinoma 80 bodije, ampak so ji že rokavčki prekratki, pa ne vem al se je res potegnila al je sušilec kriv! V glavnem, to rabi nujno in pa novo obutev, ker se izogiba zimskim čevljem, skoz išče neke druge, mislim, da so ji tesni, bo treba it nogico pomerit, nosi pa zdaj št. 21. Aja, sem vam že povedala kak mi je smešno, ko previjem Luko in potem Lio, da mi Lia zgleda kot bi previjala srednješolko??? Prej pa se mi je vedno zdela taka mala pikica, pa vsepovsod je bila najmanjša, hihi, kak se spremeni vse Shujševalna po vsakem dojenju bi lahko spraznila celi hladilnik Spanje Lia spi cele noči, Luka pa cele dneve in ga ponoči sračka. Ampak sva midva v spalnici, ati in Lia pa v dnevni, tak da sta onadva spočita za nov dan, ker ga midva lahko prespiva, čeprav se meni še ni ratalo vležt zraven, je preveč drugega dela. Tasa upam, da se ti vse želje uresničijo in se leto res nadaljuje tako kot se je začelo! Persida najprej še hvala za slikico! Potem pa OMG dve svečki res že trkata na vrata pri vas!!Jaz imam kar tremo, ko bo čas za naše, pa bodo komaj aprila! Dobro si to opravila, mami, požrtvovalni leti sta za tabo, svaka čast! Bomo vse jokale s tabo v petek! Kokica sem imela EA - ej, čista uživancija Moj porod je do tiščalnikov zgledal tako: Upam, da boste imele mirno, prespano noč!
|