|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
4.1.2011 23:00:03   
PERSIDA
Zdaj,pa da še odgovorim:
kokica - najprej sem mislila ,da ne spimo zaradi prehlada.Ampak sedaj opažam ,da nekaj druga ne štima.Vsak dan spita od dve do tri ure ,ampak sta okol petih popoldan taka kot ,če nebi nič spala in prekleto se moram trudit,da nista slabe volje.Itak,pa obadva na meni.V ustih ne pričakujemo nobenga zobka vsaj jaz mislim tako.Vsako noč se Tomaž zbudi in joka in ga ne morem potolažit.Tak,da greva na sedežno in pol tam spima.Pol se ,pa 1000 krat obrne in se obračama ko dve vrtavki tak ,da ko se naveličam ,ga nesem nazaj v posteljo.Nimam pojma al je to res samo to krivo ,ker sem začela v službo hodit al ,pa bo spet kaj druga.
Po novem ne jesta več veliko edino sadje jima še tekne.Za druge stvari se ,pa po novem moram zelo trudit.
To je za mene novo kajti jedla sta res od a do ž . Še čokolade sta se prenajedla čez praznike.Tak,da res močno upam,da sta pač nehala jest 100 krat na danuser posted image .Ker do sedaj je bil izguba teka kriv vedno prehlad. 

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
4.1.2011 23:00:30   
Najaa
Grem spat, ker sem čisto hin. Lahko noč. user posted image

BTW tasa, nič nisi komentirala pesmice na tvojem FB zidu. Je kaj popestrila dan? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
4.1.2011 23:01:48   
PERSIDA
No po 100 letih mi je uspelo prilezit na prvo stran,juhejuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
4.1.2011 23:03:42   
Tulipan12
Deca spijo, ati tut, mama bi morala, pa rabim malo off gumba, da priletim tu gor.user posted image
Razprodaje tak se mi luštajo, ampak nima smisla, ker sem daleč od svoje forme, si bom kako novo spomladansko kolekcijo omislila za nagrado.user posted image  No, mogoče, če utegnem, bi si ene dobre škornje omislila, to nima veze s kilami po porodu!user posted image
Lia ima zdaj večinoma 80 bodije, ampak so ji že rokavčki prekratki, pa ne vem al se je res potegnila al je sušilec kriv!user posted image  V glavnem, to rabi nujno in pa novo obutev, ker se izogiba zimskim čevljem, skoz išče neke druge, mislim, da so ji tesni, bo treba it nogico pomerit, nosi pa zdaj št. 21.
Aja, sem vam že povedala kak mi je smešno, ko previjem Luko in potem Lio, da mi Lia zgleda kot bi previjala srednješolko???user posted image user posted image user posted image  Prej pa se mi je vedno zdela taka mala pikica, pa vsepovsod je bila najmanjša, hihi, kak se spremeni vseuser posted image
Shujševalna po vsakem dojenju bi lahko spraznila celi hladilnikuser posted image
Spanje Lia spi cele noči, Luka pa cele dneve in ga ponoči sračka. Ampak sva midva v spalnici, ati in Lia pa v dnevni, tak da sta onadva spočita za nov dan, ker ga midva lahko prespiva, čeprav se meni še ni ratalo vležt zraven, je preveč drugega dela.
Tasauser posted image  upam, da se ti vse želje uresničijo in se leto res nadaljuje tako kot se je začelo!
Persida najprej še hvala za slikico!user posted image  Potem pa OMG dve svečki res že trkata na vrata pri vas!!Jaz imam kar tremo, ko bo čas za naše, pa bodo komaj aprila! Dobro si to opravila, mami, požrtvovalni leti sta za tabo, svaka čast! Bomo vse jokale s tabo v petek!
Kokica sem imela EA - ej, čista uživancijauser posted image  Moj porod je do tiščalnikov zgledal tako: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da boste imele mirno, prespano noč!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
4.1.2011 23:04:12   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

BTW tasa, nič nisi komentirala pesmice na tvojem FB zidu. Je kaj popestrila dan? user posted image

Jaz bom tudi počasi odpeketala samo še preverim ,če se mi je meso skuhalo.Ja drage moje kosilo za jutri bo počasi gotovouser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
4.1.2011 23:09:28   
PERSIDA
Tako nočna veselica se je že začela user posted image ,lahko noč.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
5.1.2011 7:50:10   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Ja, tudi moja sodelavka je rekla, če greš roditi z EA je kot da bi šel v disko.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
5.1.2011 7:50:16   
KOKICA32

Katero št. pa nosi zdej Valentin? Nika ima 80 bodyje, pa so ji tud že bolj na knap in ravno bodyjev imam najmanj teh številk! Ful jih imam večjih, 92-98 pa 104, 86 pa najmanj. user posted image Tak da bom mogla jih nabavt ene par. Za sebe pa da ne govorim... rabla bi tolko, da groza. user posted image

Kateri dan pa imata danes s tvojim?

Bodije ima številko 86, oz. vse nosi v tej številki. Sedaj pa štartam z 92 in dalje....

Včeraj so bile B, ker sva komaj začela.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
5.1.2011 7:50:22   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

... sem danes res full srečna. Prvič zato ker je prišla user posted image , drugič pa ker sem nekaj v službi zvedela user posted image Nisem še slišala iz ust taglavnega ampak od drugih (namestnice poslovodkinje in dnevne vodje) tak da,, Če bo šlo tako dobro naprej v letu, kot se je začelo, pol upam, da bom tudi jaz do poletja napisala da pričakujem naraščaj in da bom rekla DA user posted image user posted image
Persida, si prebrala?? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jeeee! Čestitke. Če si nekaj malega slišala, verjemi, da se taglavni o tem že na veliko pogovarjajo in potem bo to to. Draga Tasa, zelo sem vesela zate. In do poletja še dve krasni stvari!!!!! Pa ne moreš, da se ne razjočeš od sreče!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
5.1.2011 7:50:25   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

draga mami, midve z Marušo bova z veseljem vleteli en dan, ti samo povej kdaj bi vam najbolj ustrezalo... glede na to, da do zdaj še ni blo časa, ob dveh svečkah tvojih baucov pa itak da si ga bova vzeli.... saj vam ne bova kakšne škode naredle...itak hujšava zdaj po praznikih user posted image

user posted image user posted image user posted image
Tudi mi bomo prišli, draga moja. Pa tud nebomo škode nardili smo jo zadnjič preveč user posted image

Tudi midva bi prišla a bi prosila vsaj malo namiga o tem kdaj bova najmanj motila.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
5.1.2011 8:05:36   
Najaa
Dobro jutro.

Tulipan ful rada te berem, dej piši piši. user posted image
To o previjanju ja user posted image jaz sem se isto počutla, ko sem najprej Niko previla pol pa še Tijo za tem. Nika tak mini pičič, Tija pa prava velika donda, sam noge so je bile. user posted image

Nič, šibam workat. user posted image Lep dan vam želim!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
5.1.2011 8:13:02   
KOKICA32
Najči uživaj na delu!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
5.1.2011 9:06:24   
tasa_m
Aja, sej res. Vidiš, hvala za idejo. user posted image Sej RD bo pa kmalu, juhu! user posted image

Juhuhu - bruhuhu user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
5.1.2011 9:06:25   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Da še to povem ,danes sem v službi hvalila marčevsko bando tak,da nebi kdo kaj dvomo v moje srčke ne user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
5.1.2011 9:10:22   
tasa_m

Aja, sem si jo zavrtela zapela, pozabla pa komentirat.
Pa veš da je... če ne drug mi je ON ko ga samo gledam user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
5.1.2011 9:11:16   
KOKICA32

Kateri?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
5.1.2011 9:12:00   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12
Kokica sem imela EA - ej, čista uživancijauser posted image  Moj porod je do tiščalnikov zgledal tako: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image frajerka !!

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
5.1.2011 9:12:27   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kateri?

Kokica, Jernej iz Čukov user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
5.1.2011 9:13:15   
tasa_m

... sem danes res full srečna. Prvič zato ker je prišla user posted image , drugič pa ker sem nekaj v službi zvedela user posted image Nisem še slišala iz ust taglavnega ampak od drugih (namestnice poslovodkinje in dnevne vodje) tak da,, Če bo šlo tako dobro naprej v letu, kot se je začelo, pol upam, da bom tudi jaz do poletja napisala da pričakujem naraščaj in da bom rekla DA user posted image user posted image
Persida, si prebrala?? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jeeee! Čestitke. Če si nekaj malega slišala, verjemi, da se taglavni o tem že na veliko pogovarjajo in potem bo to to. Draga Tasa, zelo sem vesela zate. In do poletja še dve krasni stvari!!!!! Pa ne moreš, da se ne razjočeš od sreče!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
5.1.2011 9:13:39   
tasa_m
Persida, mi pridemo v nedeljo pa če ti paše al ne!!
Bomo pa čez okno gledali, če neboš htela odpret, saj maš na srečo take nizke okne.

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 5.1.2011 9:14:09 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
5.1.2011 9:30:59   
KOKICA32

Kateri?

Kokica, Jernej iz Čukov user posted image user posted image

ž

Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
5.1.2011 10:55:50   
KOKICA32

Bomo pa čez okno gledali, če neboš htela odpret, saj maš na srečo take nizke okne.

user posted image

Ob kolkih?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
5.1.2011 12:02:15   
tasa_m

user posted image

Ob kolkih?

po kosilu. Kosilo imamo ob 13h, okoli 15h bomo tam.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
5.1.2011 12:02:51   
tasa_m
Kaj dela kira od naših na DURSU??
Bi rabla izpisek, kolk sem mela prihodkov lani?
Izpolnjujem pole za otroški dodatek user posted image

Al za kiro leto moram not vpisat? 2009 al 2010??? Heeellllpppp meeee user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 5.1.2011 12:17:12 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
5.1.2011 12:30:28   
tasa_m
Okej, že imam. Vpišeš za 2009 user posted image
Kak fajn, te sem mela še zelo malo porodniško. Upam,da bo OD večji user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?