|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
31.12.2010 11:04:34   
trezika
Vsem skupaj in vsakemu posebej želim en lep "skok" v novo leto 2011!!!! Pa po pameti

Se beremo drugo leto

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
31.12.2010 14:48:54   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

V redu sem, hvala KOKICA.user posted image Zdej čakam, da greva z mojim si kej kupit za DM.user posted image Ob vsej noriji za druge sva pozabila nase. Zdej sva se pa zmenla kaj bi kdo imel in na srečo nama ni treba z avtom hodit, ker folka je itak povosd preveč, pa greva sam tule pri nas do MC.user posted image
Pa ti??

Mašina ko bi se pri nas kdaj kaj takega zgodilo bi me verjetno razneslo od ponosa.Bi šlo v šusu 50kilo v luftuser posted image .

eh ja, jaz če grem namensko v šoping tak nikol nič ne dobim.user posted image Tak da je dedek mraz bil (zelo) velikodušen sam do mojega user posted image . Pa nič hudega, imam v dobrem.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
31.12.2010 14:50:07   
Najaa
Punce, lepo praznujte kjerkoli že boste in ostante še naprej taka fajn "banda" marčevk 09. Tiste, ki planirate še kaj, želim da čimprej rata, ostalim pa mirne živčke, ko nas naši vedno večji user posted image spravljajo na rob. Pa seveda velik koš zdravja, tega res rabimo.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
1.1.2011 0:49:02   
spps
 Moje marčevke, vse najlepše v tem letu, še posebej želim veeeeliko zdravja :D
Srečno!!!! user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
2.1.2011 13:22:57   
tasa_m
Juhuhu,spet sem mal do računalnika prišla. Nisem bila na računalniku že vso leto user posted image  user posted image

V glavnem, drage moje... VSE NAJLEPŠE V LETU 2011 in naj bomo še v tem letu take dobre klepetalke. user posted image

Ste lepo praznovali?

Jaz sem v petek delala od 6-18h, pol šla do tašče na večerjo okoli 20h smo šibali domov. Z Lijo sva zaspali v šusu, jaz sem se sicer zbudila par minutk do 00 da sva si z T. voščla, pogledala ognjemet in se že šibala spat user posted image
Lija prespala vso pokanje tak da smo se 1.1 zbudili komaj ob 9,30 user posted image

Danes pa bomo doma, ne gremo na kosilo, ker nam je tašča včeraj dala sarmo še za danes.
Lija spi, ata gleda TV jaz pa bom malo na računalniku pobrskala. Da vidim, če je kolegica že rodila, je imela včeraj rok.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
2.1.2011 13:27:33   
tasa_m
Naja, Persida sta dobili mms-Sliko Luke od Tulipana? ZAte Kokica vem, da si ker si mi odpisala user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
2.1.2011 13:33:03   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Naja, Persida sta dobili mms-Sliko Luke od Tulipana? ZAte Kokica vem, da si ker si mi odpisala user posted image

tasi hvala sem.Ko bom si dol potegnila iz fotiča tatijevega še dobiš ti nekaj za pokušino.Mater ,da sem skor sobo v bolnici spraznila .Bi si skor tri domu nesla user posted image .Lepega sineka ima ni kaj.Taši tebe čakam,. jaz si dopust vzamem samo da pridem spet štručko gledatuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
2.1.2011 17:45:21   
Najaa

Dobila sam ne morem pogledat.user posted image Hvala vseeno, da si se spomnila na mene.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
2.1.2011 18:23:28   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dobila sam ne morem pogledat.user posted image Hvala vseeno, da si se spomnila na mene.

aja, točno. Pa sem pozabila.
Hm, saj se nas bo Tulipan usmilila in nam čimprej dala kako na mail al pa na RR user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
2.1.2011 18:23:58   
tasa_m

tasi hvala sem.Ko bom si dol potegnila iz fotiča tatijevega še dobiš ti nekaj za pokušino.Mater ,da sem skor sobo v bolnici spraznila .Bi si skor tri domu nesla user posted image .Lepega sineka ima ni kaj.Taši tebe čakam,. jaz si dopust vzamem samo da pridem spet štručko gledatuser posted image
Če boš močno držala pesti, pol mogoče enkrat v 2012 user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
2.1.2011 20:07:37   
trezika
Je prišla prej Maruša v kuhinjo in rekla: mamica jaz picka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prevod: mamica jaz bi krompirčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer sem ful dolgo rabla da sem pogruntala kaj bi rada...mogoče zato, ker sem se tako režala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
2.1.2011 20:09:38   
trezika

Če boš močno držala pesti, pol mogoče enkrat v 2012 user posted image user posted image

jaz jih že držim....  M. že tudi nekaj sanja o Marušinem bratcu/sestrici user posted image mu skoz pravim, da moram najprej pripravništvo končat pa vsaj nekaj časa delat, potem pa se bomo pogovarjali o tem.... in njegov odgovor: ja, ja, ja,.... user posted image kot da jaz nimam kaj besede pri tem

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
2.1.2011 21:46:26   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

jaz jih že držim....  M. že tudi nekaj sanja o Marušinem bratcu/sestrici user posted image mu skoz pravim, da moram najprej pripravništvo končat pa vsaj nekaj časa delat, potem pa se bomo pogovarjali o tem.... in njegov odgovor: ja, ja, ja,.... user posted image kot da jaz nimam kaj besede pri tem

To mi delaj M....user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
3.1.2011 8:03:10   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Kako ste v tem novem letu? Vse po starem?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
3.1.2011 9:17:53   
KOKICA32

Je prišla prej Maruša v kuhinjo in rekla: mamica jaz picka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prevod: mamica jaz bi krompirčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer sem ful dolgo rabla da sem pogruntala kaj bi rada...mogoče zato, ker sem se tako režala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
3.1.2011 9:55:48   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
3.1.2011 9:57:09   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dobro jutro!user posted image

Kako ste v tem novem letu? Vse po starem?

Jutro.
Pr men vse po starem,no.. ateju sem računalnik zaplenla tak da... neke novega, ker sem v vojni jaz zmagala. Kaj pa hodi na wc user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
3.1.2011 9:58:26   
tasa_m
Šefico sem pelala po 14 dnev v vrtec in je bilo proti pričakovanju, brez joka user posted image
Je pa vso pot do vrtca pravla: mami nee, mami nee,.. user posted image Pol pa sem ful zabremzala, ker se je avto naenkrat pred mano vstavo pa mi reče: No, mami.
Sem se tak smejat začela, da joj. Opica mala user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
3.1.2011 10:30:04   
KOKICA32
Hahhhaa, bravo LIJA!user posted image user posted image user posted image In seveda mama za dobljeno vojno!

KAj Tulipan je že doma?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
3.1.2011 13:50:28   
tasa_m
Tulipan je doma že ja, user posted image saj je rekla da je v gužvi, da ne pride do RR ker mala šefica zelo zahtevna postala user posted image

Jaz pa bi morala imet dopust, pa me je namestnica poslovodje klicala, da naj bom v pripravljenosti in da bom verjetno mogla delat. Juhej, dopust komaj naslednji teden. user posted image
Ampak okej, kaj te čem. Če e sodelavka šla v bolniško, me pa zdaj po novem delamo po 5 ur na dan. Saj ni čudno, če nobene ni ki bi bila fraj, da bi lahko flikala ta teden.

Nači, pa zdaj pečem pico, ker sva si jo z starim pošteno zaslužla. Vdarla sma generalko dol user posted image tak da... pol pa po šefico te pa na obisk kolegici in njenemu škratu user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
3.1.2011 15:35:44   
KOKICA32
Počasi šibam domov. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
3.1.2011 15:49:23   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Počasi šibam domov. user posted image

Mi pa smo mal prej prišli gor. Je kar mrzlo zunaj. Brrrr user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
3.1.2011 15:50:25   
tasa_m
Mamice prehitevančkov-februarčkov, da nebot(m)e pozable dat not za otroški dodatek do konec januarja!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
3.1.2011 17:31:51   
Najaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dobra! Podobna Tiji, ko reče namesto prička ****. Pol pa npr. na sprehodu to zveni tako: "Mami, lej **** na travici!" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
3.1.2011 17:32:16   
Najaa

Mamice prehitevančkov-februarčkov, da nebot(m)e pozable dat not za otroški dodatek do konec januarja!!

Hvala hvala! user posted image
Zdej ne obveščajo več user posted image ja.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?