Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 31.12.2010 11:04:34
|
|
|
|
trezika
|
Vsem skupaj in vsakemu posebej želim en lep "skok" v novo leto 2011!!!! Pa po pameti Se beremo drugo leto
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 31.12.2010 14:48:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa V redu sem, hvala KOKICA. Zdej čakam, da greva z mojim si kej kupit za DM. Ob vsej noriji za druge sva pozabila nase. Zdej sva se pa zmenla kaj bi kdo imel in na srečo nama ni treba z avtom hodit, ker folka je itak povosd preveč, pa greva sam tule pri nas do MC. Pa ti?? Mašina ko bi se pri nas kdaj kaj takega zgodilo bi me verjetno razneslo od ponosa.Bi šlo v šusu 50kilo v luft . eh ja, jaz če grem namensko v šoping tak nikol nič ne dobim. Tak da je dedek mraz bil (zelo) velikodušen sam do mojega . Pa nič hudega, imam v dobrem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 31.12.2010 14:50:07
|
|
|
|
Najaa
|
Punce, lepo praznujte kjerkoli že boste in ostante še naprej taka fajn "banda" marčevk 09. Tiste, ki planirate še kaj, želim da čimprej rata, ostalim pa mirne živčke, ko nas naši vedno večji spravljajo na rob. Pa seveda velik koš zdravja, tega res rabimo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 1.1.2011 0:49:02
|
|
|
|
spps
|
Moje marčevke, vse najlepše v tem letu, še posebej želim veeeeliko zdravja :D Srečno!!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.1.2011 13:22:57
|
|
|
|
tasa_m
|
Juhuhu,spet sem mal do računalnika prišla. Nisem bila na računalniku že vso leto V glavnem, drage moje... VSE NAJLEPŠE V LETU 2011 in naj bomo še v tem letu take dobre klepetalke. Ste lepo praznovali? Jaz sem v petek delala od 6-18h, pol šla do tašče na večerjo okoli 20h smo šibali domov. Z Lijo sva zaspali v šusu, jaz sem se sicer zbudila par minutk do 00 da sva si z T. voščla, pogledala ognjemet in se že šibala spat Lija prespala vso pokanje tak da smo se 1.1 zbudili komaj ob 9,30 Danes pa bomo doma, ne gremo na kosilo, ker nam je tašča včeraj dala sarmo še za danes. Lija spi, ata gleda TV jaz pa bom malo na računalniku pobrskala. Da vidim, če je kolegica že rodila, je imela včeraj rok.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.1.2011 13:27:33
|
|
|
|
tasa_m
|
Naja, Persida sta dobili mms-Sliko Luke od Tulipana? ZAte Kokica vem, da si ker si mi odpisala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.1.2011 13:33:03
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Naja, Persida sta dobili mms-Sliko Luke od Tulipana? ZAte Kokica vem, da si ker si mi odpisala tasi hvala sem.Ko bom si dol potegnila iz fotiča tatijevega še dobiš ti nekaj za pokušino.Mater ,da sem skor sobo v bolnici spraznila .Bi si skor tri domu nesla .Lepega sineka ima ni kaj.Taši tebe čakam,. jaz si dopust vzamem samo da pridem spet štručko gledat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.1.2011 17:45:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Naja, Persida sta dobili mms-Sliko Luke od Tulipana? ZAte Kokica vem, da si ker si mi odpisala Dobila sam ne morem pogledat. Hvala vseeno, da si se spomnila na mene.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.1.2011 18:23:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Naja, Persida sta dobili mms-Sliko Luke od Tulipana? ZAte Kokica vem, da si ker si mi odpisala Dobila sam ne morem pogledat. Hvala vseeno, da si se spomnila na mene. aja, točno. Pa sem pozabila. Hm, saj se nas bo Tulipan usmilila in nam čimprej dala kako na mail al pa na RR
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.1.2011 18:23:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi hvala sem.Ko bom si dol potegnila iz fotiča tatijevega še dobiš ti nekaj za pokušino.Mater ,da sem skor sobo v bolnici spraznila .Bi si skor tri domu nesla .Lepega sineka ima ni kaj.Taši tebe čakam,. jaz si dopust vzamem samo da pridem spet štručko gledat Če boš močno držala pesti, pol mogoče enkrat v 2012
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.1.2011 20:07:37
|
|
|
|
trezika
|
Je prišla prej Maruša v kuhinjo in rekla: mamica jaz picka prevod: mamica jaz bi krompirčka sicer sem ful dolgo rabla da sem pogruntala kaj bi rada...mogoče zato, ker sem se tako režala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.1.2011 20:09:38
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi hvala sem.Ko bom si dol potegnila iz fotiča tatijevega še dobiš ti nekaj za pokušino.Mater ,da sem skor sobo v bolnici spraznila .Bi si skor tri domu nesla .Lepega sineka ima ni kaj.Taši tebe čakam,. jaz si dopust vzamem samo da pridem spet štručko gledat Če boš močno držala pesti, pol mogoče enkrat v 2012 jaz jih že držim.... M. že tudi nekaj sanja o Marušinem bratcu/sestrici mu skoz pravim, da moram najprej pripravništvo končat pa vsaj nekaj časa delat, potem pa se bomo pogovarjali o tem.... in njegov odgovor: ja, ja, ja,.... kot da jaz nimam kaj besede pri tem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.1.2011 21:46:26
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi hvala sem.Ko bom si dol potegnila iz fotiča tatijevega še dobiš ti nekaj za pokušino.Mater ,da sem skor sobo v bolnici spraznila .Bi si skor tri domu nesla .Lepega sineka ima ni kaj.Taši tebe čakam,. jaz si dopust vzamem samo da pridem spet štručko gledat Če boš močno držala pesti, pol mogoče enkrat v 2012 jaz jih že držim.... M. že tudi nekaj sanja o Marušinem bratcu/sestrici mu skoz pravim, da moram najprej pripravništvo končat pa vsaj nekaj časa delat, potem pa se bomo pogovarjali o tem.... in njegov odgovor: ja, ja, ja,.... kot da jaz nimam kaj besede pri tem To mi delaj M....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 3.1.2011 8:03:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Kako ste v tem novem letu? Vse po starem?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 3.1.2011 9:17:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Je prišla prej Maruša v kuhinjo in rekla: mamica jaz picka prevod: mamica jaz bi krompirčka sicer sem ful dolgo rabla da sem pogruntala kaj bi rada...mogoče zato, ker sem se tako režala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 3.1.2011 9:55:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Je prišla prej Maruša v kuhinjo in rekla: mamica jaz picka prevod: mamica jaz bi krompirčka sicer sem ful dolgo rabla da sem pogruntala kaj bi rada...mogoče zato, ker sem se tako režala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 3.1.2011 9:57:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! Kako ste v tem novem letu? Vse po starem? Jutro. Pr men vse po starem,no.. ateju sem računalnik zaplenla tak da... neke novega, ker sem v vojni jaz zmagala. Kaj pa hodi na wc
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 3.1.2011 9:58:26
|
|
|
|
tasa_m
|
Šefico sem pelala po 14 dnev v vrtec in je bilo proti pričakovanju, brez joka Je pa vso pot do vrtca pravla: mami nee, mami nee,.. Pol pa sem ful zabremzala, ker se je avto naenkrat pred mano vstavo pa mi reče: No, mami. Sem se tak smejat začela, da joj. Opica mala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 3.1.2011 10:30:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
Hahhhaa, bravo LIJA! In seveda mama za dobljeno vojno! KAj Tulipan je že doma?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 3.1.2011 13:50:28
|
|
|
|
tasa_m
|
Tulipan je doma že ja, saj je rekla da je v gužvi, da ne pride do RR ker mala šefica zelo zahtevna postala Jaz pa bi morala imet dopust, pa me je namestnica poslovodje klicala, da naj bom v pripravljenosti in da bom verjetno mogla delat. Juhej, dopust komaj naslednji teden. Ampak okej, kaj te čem. Če e sodelavka šla v bolniško, me pa zdaj po novem delamo po 5 ur na dan. Saj ni čudno, če nobene ni ki bi bila fraj, da bi lahko flikala ta teden. Nači, pa zdaj pečem pico, ker sva si jo z starim pošteno zaslužla. Vdarla sma generalko dol tak da... pol pa po šefico te pa na obisk kolegici in njenemu škratu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 3.1.2011 15:35:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
Počasi šibam domov.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 3.1.2011 15:49:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Počasi šibam domov. Mi pa smo mal prej prišli gor. Je kar mrzlo zunaj. Brrrr
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 3.1.2011 17:31:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Je prišla prej Maruša v kuhinjo in rekla: mamica jaz picka prevod: mamica jaz bi krompirčka sicer sem ful dolgo rabla da sem pogruntala kaj bi rada...mogoče zato, ker sem se tako režala Dobra! Podobna Tiji, ko reče namesto prička ****. Pol pa npr. na sprehodu to zveni tako: "Mami, lej **** na travici!"
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?