|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
4.1.2011 7:25:46   
archie
jaz sem tudi že pokonci! Danes se je maša žvau zbudila ob 2h (spala je od 20h), pa potem drugič ob 6h. In obakrat sem jaz vstala in jo zrihtala. Ne vem od kod mi toliko moči, ker sploh nisem zaspana. Verjetno je kriva novica, da je moja kolegica rodila včeraj zvečer in sem ful hepi zanjo. Imata pa Davida (moje sanjsko ime-btw. mož je včeraj rekel, da ni nujno da ga pa sedaj midva ne bova imela user posted image ).

Tinka: Teja ima še vedno obroke od 120 do 160 ml (največkrat dobi 130 ml) + prej je povečini dojena (je pa vprašanje, kolk tam res dobiuser posted image ). Na dan spije tudi po 180 ml čaja (instant ji je ful všeč user posted image ). Prejšnji teden je imela obdobja, ko je ponoči spala po 11 ur v kosu in potem je vse ostale obroke stlačila v tistih 13 ur. Zdej pa ne zaspi več ob 18h, ampak ob 20h in je zvečer ne zbujam več... no, nekajkrat je zdržala do jutra (do 6h zjutraj), danes se je pa vmes zbujala. Zdele mi pa že spet spi pod lokom (to je pa njena jutranja rutina user posted image ).

Jaz ji moram tudi malo čistko narest v omari in počasi bo začela nosit 68. Zdele ima ene hlače 68 in se mi prov fajn zdi, ker ji niso premajhne in preozke. jupi!!

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
4.1.2011 8:42:44   
corfu
Dobro jutro

Punce, kam hodite na morje? Moram kaj rezervirat user posted image ,čist resno mislim.

Uživaj življenje...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
4.1.2011 9:06:09   
Jinx
Kavica: ne vem, če mi bo ta teden sploh uspelo, ker smo še vedno brez avta user posted image Tašči pa tudi nočem težiti za avto, ker se mi zdi, da potem postane kar nekaj "pomembna" in zna kdaj kaj sponašati. Ah ja, pa drug teden user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
4.1.2011 9:30:54   
katrinka
dobro jutro...ja se sem ziva...hehe
morate mi oprostiti sej vas berem a mi ne znese napisat nic....suzana je v vrtcu a me utruja voznja 2krat na dan na vrhniko, sandra je zbolela - bronhitis...pred bozicem smo teto pokopal pa se miljon drugih stvari
ne uspe mi

na hitrco sem vidla da se menite za jutri za kavico v supernovi - ma to se bom pa narisala na njej ce bo res....ob keri uri pa - pa kje tocn v supernovi....

archie - hvala za zs...sem odgovorila

< Sporočilo je popravil katrinka -- 4.1.2011 9:31:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 4204
   [Brisano sporočilo]
4.1.2011 10:02:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4205
4.1.2011 10:07:09   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Kavica - velja ju3 v Supernovi ob 10:30 v kavarni pred Mullerjem

no to se pa se moja malenksot pojavi...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
4.1.2011 10:07:27   
tannya
Dobro jutro,

pr nas nič novegauser posted image . No, Ajda je bolje. Nima vročine, le nos je zamašen in malo kašlja. Če bo jutri ok, bo šla v vrtec, ker se ji bo doma zmešalo. Meni pa tudi. Živa ima pa spet ful krvi v blatu tako da ne vem več kaj naj. Čakam na izvide,na cepljenje v četrtek pa lahko kar pozabim.

Benika:user posted image user posted image user posted image Po moje boš morala kakšno odvajalo vzet. Saj se dobijo tudi neka zeliščna, ki so kar učinkovita. 14 dni je pa res dolga! Upam, da ti res čim prej odleže. In držim pesti za Manjouser posted image user posted image .

A igra katera badminton? Jaz bi kakšen večer z veseljem šla!!!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
4.1.2011 10:07:43   
Izabelina
bog ve kaj je to, septembrski virus zgleda, da smo vsi neki obležal...

dans sm klicala v zd; morm opazovat dihanje, drugač pa nadaljevat s fiziološko pa čiščenjem noska, pa inhalacije... gremo pa dans v nabavo, da bomo otroka na sesalc prklopl, ker tole kar mamo ne zaleže ama ništa... predvidevam, da je BC mesto za ta nakup?

jutro drugač!!

razn tega, da sm Evi enkrat dodatno sčistla nos je noč potekala čis običajno, tko, da neki neprespana nism HB!! sm pa skor že čis brez mleka; včeri sm si u celmu dnevu načrpla 30ml... zdej pa ne vem kako, a to kr neham črpat in to je touser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse boune user posted image in mamice!!

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 4.1.2011 10:10:03 >

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
4.1.2011 10:08:06   
Lenca78
No tako jaz sem tudi obležala, cele 3 dni sm bla dokaj zdrava komi sm nehala jest ospene user posted image kaj pa se trenutno dogaja z mano mi pa ni jasno nolijo me oči boli me glava bolijo me vsi sklepi, komi se premikam. Ponoč je šla vročina do 39,5 tresla sm se k šiba na vodi lekadol pa mi ni prjel. Zdele zjutri mam 38,6 vročone in čakam da pokličem dohtarco k začne ob 13h
Potem pa k da še to ni dost je Neja slabo spala prvo od 19ih do 00 je pojedla 180ml potem naslednje vstajanje ob 4:00 spet pojedla 180ml in pa dokončno se je zbudla ob 7:30 k sm prosila mami da jo je prevzela da sm še mal odspala.
Hranjenje Neja zdej je po 180ml vsak obrok s tem da ima dva obroka z dodano žličko riževih kosmičev, jih ma ful rada user posted image men manj poliva če je ne premetavam po obroku preveč, če pa jo pa pride vn večino samo prozorno z mal sledi mleka, ne vem kaj je to user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
4.1.2011 10:25:28   
archie

Archie - pa daj če vstaneš ob 2:00 in potem ob 6:00 nimaš razloga za zaspanost - a jo ti vsakič ponoči še previješ? Jaz vidim, da mi je nabolj pomembna tista ta prva runda; ker če grem spat okoli 23:00, pa se potem Ronja zbudi okoli 2 - 3:00, potem imam skoraj 4 ure spanja v kosu

Itak da imam razlog za utrujenost user posted image jaz sem zaspanka po naravi. In Teja me je sedaj že razvadila na 6-8ur spanja v kosu. Ko se to podre, je user posted image

user posted image user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 4210
4.1.2011 10:26:27   
Jazzy1
Jutro. user posted image

Najprej user posted image vsem bolnim. Upam, da se hitro pozdravite.

Pri nas je L bolje, ponoči ni imela več vročine. Upam, da tako tudi ostane. Jaz sem pa še vedno bolj user posted image . Ampak sej bo. Jutri bo sigurno že boljš.

Zvečer in ponoči smo imeli spet pestro. Tom je od 8h do 11h bil pokonci in hotel jest, jest, jest. Flaše itak da ni zagrabil, tudi nobene ta nove ne. Ponoči nam mu je tud ni uspelo v polsnu dat. Fant se ne da. user posted image Meni se bo pa počas  user posted image   (beri: zmešalo). Zdaj zvečer tud na telovadbo ne bi mogla it, tko kot ponavadi ker tamal skoz hoče jest. Če pa ne dobi je pa taka histrerija da res ni. Res ne vem kaj naj - bom mogoče še patronažno poklicala in jo vprašala. Tale moja je ponavadi polna nasvetov.

tannya - jaz mam ful rada badminton in sem takoj za!!!!!!!!! A si v Bit-u mislila? Sam najprej moram tale večerni problem rešit.

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
4.1.2011 10:31:03   
tannya

tannya - jaz mam ful rada badminton in sem takoj za!!!!!!!!! A si v Bit-u mislila? Sam najprej moram tale večerni problem rešit.

annya - jaz mam ful rada badminton in sem takoj za!!!!!!!!! A si v Bit-u mislila? Sam najprej moram tale večerni problem rešit.

Jaaaaaaa, jaz sem pred nosečnostjo tri leta vsako sredo redno igrala in fulll pogrešam. Sem pa BIT mislila, saj kaj drugega niti ne poznamuser posted image . Upam, da tale večerni problem hitr rešiš in se pozdraviš, potem pa akcijauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
4.1.2011 10:35:59   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Sem pa BIT mislila, saj kaj drugega niti ne poznamuser posted image . Upam, da tale večerni problem hitr rešiš in se pozdraviš, potem pa akcijauser posted image user posted image user posted image .

Dil. user posted image Se bova po FB naprej menile. Sam jaz nisem nek hud profi, da nauš mislila user posted image

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
   [Brisano sporočilo]
4.1.2011 11:02:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lenca78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4214
4.1.2011 11:05:02   
NiNiBo
corfu midva sva bila lansko leto v Primostenu in nam je bilo vsec.
tannya upam, da kmalu dobis izvide in, da bo jasno kako in kaj.
lenca78 to se pa bere kot ena fina gripa, cim bolj pocivat in upam, da ti mami lahko malo prevzame.
izabelina jaz sem sesalec kupila v BC, nisem pa kupila tistega ki ga das na pravi sesalec ampak je taka napravica, da imam kao lasten sesalec in je na baterije. Je drazji, samo meni je pomembno da ga lahko s seboj vlacim ce kam gremo.
vsi ostali bolancki, posiljam user posted image user posted image user posted image  pozdravite se!
benika Dulcolax je bil vcasih, pa Sena caj - ki ga lahko kupis v lekarni.

Neo ima sedaj kaselj se hujsi, nima pa vec vrocine - no vsaj zjutraj jo ni bilo. Ocitno se vse skupaj cisti, saj kaselj ni suh. Sem ga pa zjutraj tapkala, pa masirala, upam da tudi to kaj pomaga. Sedaj pa spi, sploh nisem navajena da on tolk spi, tudi ponoci ni bilo tako slabo, le da sem sla jaz zelo pozno spat in sem se zbudila, kot da bi me traktor povozil.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
4.1.2011 11:07:34   
NiNiBo

Archie - dobro te je razvadila Teja. Ti dam en starševski nasvet - Nikoli, ampak nikoli se ne razvadi na kaj dobrega pri malčkih, ker se lahko jutri spremeni. Danes spijo, jutri ne; danes lepo jejo, ju3 ne; danes so pridni, ju3 jokalo ves dan.
Jaz še sedaj ko Ronja vsakič sama zaspi, rečem da vem, da to ni garancija za naprej

Lepo napisano!!

Neposredna povezava do sporočila: 4216
4.1.2011 11:13:54   
tinkatonka

jaz jaz v centru Bit imava najbližje. Ti samo povej kdaj :)

o sem še mal naprej brala...vidim, da bi lahko kr v parih igral user posted image tannya tinkaonka, almera in jazzy user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 4.1.2011 11:15:41 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
   [Brisano sporočilo]
4.1.2011 11:14:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4218
4.1.2011 11:19:08   
NiNiBo

NiNiBo - a si Neu dvignila vzglavje, se jim manj sluz nabira. Jaz sem dala danes Ronji ponoči, ko je ful smrkala in hrkala kar blazino pod glavo - je ful lepše spala

user posted image user posted image  ful hvala za nasvet, sem mu pa res dala povstercek (tak cisto tanek) pod glavo oz zg. del trupa da je malo dvignjen.

Neposredna povezava do sporočila: 4219
4.1.2011 11:26:02   
Izabelina
izabelina jaz sem sesalec kupila v BC, nisem pa kupila tistega ki ga das na pravi sesalec ampak je taka napravica, da imam kao lasten sesalec in je na baterije. Je drazji, samo meni je pomembno da ga lahko s seboj vlacim ce kam gremo.

ja sej neki majhnega na baterije mam... sam mi je zdravnica predlagala uno k se na sesalec priključi...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
4.1.2011 11:37:17   
nenka7
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

jaz jaz v centru Bit imava najbližje. Ti samo povej kdaj :)

o sem še mal naprej brala...vidim, da bi lahko kr v parih igral user posted image tannya tinkaonka, almera in jazzy user posted image

nenka in ostale bomo pa navijaška skupina user posted image user posted image user posted image

mi smo danes spali odlično - 12 ur z 2x jamranjem sicer vmes, ampak ok. bom pa almerin nasvet upoštevala in se ne bom preveč navadila user posted image

jutri imamo pa posvetovalnico in prvo cepljenje in mislim, da bo šlo skozi, čeprav sva midva oba prehlajna, mali očitno še ni pobral in upam, da tudi ne bo!! user posted image

ah, se že krega, grem pogledat, kaj bi rad...

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

Neposredna povezava do sporočila: 4221
4.1.2011 11:39:16   
corfu
Mene je pa danes prijelo, da bi se šla postrič na krajše user posted image  zdaj imam lase nekaj cm čez ramena, pa mi gre na živce k ima itak skoz v čop spete, izpadajo mi pa norouser posted image  Ima katera kašno dobro slikco frizure?

Uživaj življenje...

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
4.1.2011 11:57:20   
corfu
user posted image

kaj pa kaj takega?

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
   [Brisano sporočilo]
4.1.2011 12:23:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4224
4.1.2011 12:41:29   
Jinx
Jaz se bom tudi v kratkem postrigla na približno tako frizurco user posted image In mene takšna dolžina nič ne moti, si enostavno ob strani s špangicami spnem lase nazaj pa je user posted image

I Am One Of God's Mistakes

Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?