Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.12.2010 7:19:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Bubi, ti si steklo stolkla al se bojiš, da ga boš ?? hahahaha.... ne, nisem... samo razmišljam, kako bi prišla do nove vinjete
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.12.2010 7:19:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Nič, bubi, kakega soseda razjezi, da ti kamen v šipo vrže ne rabim soseda.... imam bivšega IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kaj so vinjete kje kaj cenejše? Če ob torkih kupuješ v merkatorju mislim, da lahko v kakšnem hipermarketu tudi koristiš 10 procentni popust ampak nisem ziher piše, da so vinjete izvzete... podobno v Intersparu, ko imajo -25% na izdelek. Edino to reklamirajo, da dobiš pike na kartico ob nakupu.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.12.2010 7:20:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Bubi, ti si steklo stolkla al se bojiš, da ga boš ?? hahahaha.... ne, nisem... samo razmišljam, kako bi prišla do nove vinjete in zaključek je: lepo v trgovino, -100€ + vinjeta Bom šla kar na OMV, 10 nalepk dobim zraven
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.12.2010 9:56:42
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Bubi, ti si steklo stolkla al se bojiš, da ga boš ?? hahahaha.... ne, nisem... samo razmišljam, kako bi prišla do nove vinjete Mi ni bilo jasno, zakaj kličeš hudiča
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.12.2010 9:57:39
|
|
|
|
Čarli08
|
Meni so vinjete zakon v primerjavi s tistim, kar sem prej zapravila za cestnine
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.12.2010 10:27:38
|
|
|
|
leda
|
Za drug teden pa sem bolj računala na torek.. v torek bi šlo dopoldne. do ene dvanajstih, enih.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.12.2010 10:29:05
|
|
|
|
leda
|
Predstava je bila adijo pamet user posted image (so otrokom govorili o recesiji, obrestih), ta traparija je trajala uro in pol, ???? jao. mi smo meli lani jurija součka s pipijem in melkijadom, tak da že komaj čakam letošnjega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.12.2010 11:44:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Meni so vinjete zakon v primerjavi s tistim, kar sem prej zapravila za cestnine Verjamem, da enim pride ta sistem zelo prav. Meni recimo pa ne toliko, ker se res bolj redko vozim po AC. Samo mi je vseeno bolj enostavno kupit vinjeto, kot 5x letno mislit na to, da je ne smem pozabit, pa skoz imet v mislih, da se moram izognit tistemu km ceste skozi Maribor, ki je opredeljen kot avtocesta.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.12.2010 22:57:49
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Nič, bubi, kakega soseda razjezi, da ti kamen v šipo vrže ne rabim soseda.... imam bivšega Aha!? No ja, tudi bivši znajo bit za kaj uporabni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.12.2010 1:17:29
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ... a pol bi vam vsam sreda odgovarjala? meni ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.12.2010 10:15:27
|
|
|
|
ključek
|
živjo punce!! lepo se imejte na srečanju, jaz sem žal v službi, čeprav bi rada prišla, da vas vidim. pa drugo leto, ne??
< Sporočilo je popravil Me to you -- 22.12.2010 10:16:18 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.12.2010 10:17:06
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Še malo, pa bomo navijali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.12.2010 10:17:48
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj so vinjete kje kaj cenejše? Ja,če naročiš avto do 24.12 pri Renaultu in ga prevzameš v januarju, dobiš, poleg vsega, še vinjeto gratis... :) si že menjala avto??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.12.2010 10:23:51
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK ola mi smo pa doma, danes zaključujem bolniško, z Marijo sva bili na eni infuziji v bolnici no zdej je pa že boljše, drugače pa imam doma bolnico "franja" vsi z nekimi virozami,....... sam mama je še OK pozdravčke vsem pozdravčke tudi vam! kje si ti?????? vračam pozdravčke hej!!! jaz sem tuki, na drugem koncu lj. kako ste?? še delaš, ali imaš ld??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.12.2010 10:47:36
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK ola mi smo pa doma, danes zaključujem bolniško, z Marijo sva bili na eni infuziji v bolnici no zdej je pa že boljše, drugače pa imam doma bolnico "franja" vsi z nekimi virozami,....... sam mama je še OK pozdravčke vsem pozdravčke tudi vam! kje si ti?????? vračam pozdravčke hej!!! jaz sem tuki, na drugem koncu lj. kako ste?? še delaš, ali imaš ld?? ola ne ne delam, GARAM mam revizijo pa naslednji teden tud nč ne kaže da bom kej frej
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.12.2010 10:48:46
|
|
|
|
RAČKAPK
|
kaj bosta dobra zimska moža prinesla našim devetkarjem?
< Sporočilo je popravil RAČKAPK -- 22.12.2010 10:49:09 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.12.2010 13:15:17
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK kaj bosta dobra zimska moža prinesla našim devetkarjem? Misliš kaj bojo naši otroci dobili od kateregakoliže moža? Devetkarji=septembrčki??? Ajoj, ne pozabit, da jaz vso pamet podarim svojemu potomcu . Lovro bo dobil otroški radio z mikrofonom, ker smo v fazi "mami, pleši!, mami, poj!"
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.12.2010 14:10:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Sem že včeraj nekaj napisala, pa je ven vrglo... in se mi ni dalo še enkrat. Bubika bo dobila komplet družabnih iger: Ravensburger - 4 erste Spiele in komplet za zdravnika. Nima še nekih želja, tako da je to bolj po mojem izboru. In upam, da ji bo zanimivo. Pri bubiju je druga zgodba.... in ima preveč želja. seveda so to raznorazne igrače.... kar širit se je začel njegov seznam dedku mrazu Sem mu razložila, da bo dobri mož morda moral malo izbrat iz njegovega seznama, da toliko vsega že ne more prinest. Pa ideja je padla, da bi postavili dve smrekici.... da bi bilo več prostora za darila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.12.2010 22:10:27
|
|
|
|
arabela*
|
čer mi pa kozice prebolevamo....ima samo A....pa že kar dvomim da bo še M dobila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.12.2010 11:52:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer mi pa kozice prebolevamo....ima samo A....pa že kar dvomim da bo še M dobila inkubacija je 3 tedne.... tako da še lahko pridejo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.12.2010 12:05:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer mi pa kozice prebolevamo....ima samo A....pa že kar dvomim da bo še M dobila inkubacija je 3 tedne.... tako da še lahko pridejo a to pomeni da je A 3 tedne kužna al kako?...sem nekako razumela en tedn upam, da jih še dobi in da zaključimo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.12.2010 13:21:01
|
|
|
|
leda
|
gnihihihih. boš ti men we are sorry. eto kopipejst. Pri bubiju je druga zgodba.... in ima preveč želja. seveda so to raznorazne igrače.... kar širit se je začel njegov seznam dedku mrazu Sem mu razložila, da bo dobri mož morda moral malo izbrat iz njegovega seznama, da toliko vsega že ne more prinest. mava isto stare otroke, a ne? mi smo skupaj pisali pismo dedku mrazu. zoja je naštela od šivanke do slona; s tem, da itak že ve, da dm prinese izbrano s seznama. ela je pa rekla, da bi piškote in bonbone. pa ji bom dodala še sestavljanke, kniggo in še nekaj malenkosti. mi mamo praviloma en kup daril, ker vsi uživamo tudi v odpiranju in sploh celotni proceduri. zato bova dons mela palčke na obisku, da bojo skorajda vsak piškot posebi zavil.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.12.2010 18:56:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda gnihihihih. boš ti men we are sorry. eto kopipejst. Pri bubiju je druga zgodba.... in ima preveč želja. seveda so to raznorazne igrače.... kar širit se je začel njegov seznam dedku mrazu Sem mu razložila, da bo dobri mož morda moral malo izbrat iz njegovega seznama, da toliko vsega že ne more prinest. mava isto stare otroke, a ne? mi smo skupaj pisali pismo dedku mrazu. zoja je naštela od šivanke do slona; s tem, da itak že ve, da dm prinese izbrano s seznama. ela je pa rekla, da bi piškote in bonbone. pa ji bom dodala še sestavljanke, kniggo in še nekaj malenkosti. mi mamo praviloma en kup daril, ker vsi uživamo tudi v odpiranju in sploh celotni proceduri. zato bova dons mela palčke na obisku, da bojo skorajda vsak piškot posebi zavil. od kar sem začela pisat pri septembrkah, me vse vedno znova spominja na to Jaz sem tudi vsakemu dva paketka naredila doma. Potem pa smo šli še malo naokoli... pod nekaj smrekic pogledat Čeprav je ta praznik letos zame v najslabši možni varianti.... Se trudim za otroka, kaj pa naj drugega...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.12.2010 18:58:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya a to pomeni da je A 3 tedne kužna al kako?...sem nekako razumela en tedn upam, da jih še dobi in da zaključimo ne, ni kužna 3 tedne. Kužna je 2 dni preden se pojavi izpuđčaj in še en teden po zadnjem izbruhu svežih pik. Kar je vse skupaj 10-14 dni. 3 tedne traja od okužbe do izbruha pik. Če se je M okužila, ko je A dobila pike, jih lahko pri njej pričakuješ tri tedne od tega.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 26.12.2010 10:53:44
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Čeprav je ta praznik letos zame v najslabši možni varianti.... Se trudim za otroka, kaj pa naj drugega... Kaj se je zgodilo?!?
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.