|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
4.1.2011 11:18:14   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čebela kdaj pa sploh greste v toplice? Jutri mam jaz ob 8.15 pregled potem grem pa k mojim ki živita bliz merkatorja in bom tam do popoldneva. Tko da ura ni tok pomembna.
mi gremo 20.1.-23.1.(3 nočitve in 4 dni)....ti je ob 9.00 prekmalu-lahko tudi uro kasnejeuser posted image

Rajši ob 10, ker mam pregled ob 8.15 in so rade kake zamude. Čebela komi čakam da te vidmuser posted image user posted image user posted image user posted image Boš mela čas za kavico?

zmenjenouser posted image user posted image user posted image tudi jaz že komaj čakam,da se po dolgem času vidivauser posted image user posted image user posted image ....itak da bom imela čas za kavo-si ga bom vzelauser posted image ....pol bi te pa res fehtala za fredijauser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
4.1.2011 11:19:50   
Urša08
čebela dobiš fredija user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
4.1.2011 11:21:06   
birdy
Čebela, a pa misliš da je za Hano še ta rdeč fredov obroč? Mislm, glede na kile...
No, sem vidla da ti ga bo Urša posodila, če ne bi ti ga lahko jaz. Mam pa unga večjega, rumenega če bo  slučajno rdeč premajhen, ti ga rade volje posodimuser posted image
Mi smo se pa danes prvič kopali, mu je bilo všečuser posted image  Pol se je pa še fino poluluuser posted image  Teža gre super gor, 330g v enem tednuuser posted image  Tko da zdej je pa res vse super. V četrtek mamo prvo posvetovalnico.
Urša, to sem še prebrala da EVA kašlja... Jst držim pesti da kmalu neha in da bo spet popolnoma zdravauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
4.1.2011 11:23:07   
Čebel@

čebela dobiš fredija user posted image
hvala hvala hvalauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
4.1.2011 11:24:18   
Čebel@
birdy....za Hano ja...a misliš da ji bo premajhen?user posted image ....mala ima okoli 10kil.....user posted image user posted image user posted image  za kopanje in napredek

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
4.1.2011 11:29:50   
Čebel@
sem malo pogooglala:
rdeč je od 3mesecev-3 let
oranžen od 2 do 6 let
rumen pa 4 do 8 let

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
4.1.2011 11:40:20   
sjmm

Sjmm kako ti sploh lahko funkcioniraš ob tok malo spanja? Res si dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image Tale tvoj sušilc bi jaz kr čez okno fliknila user posted image . Kako pa z avtom kaže? Kaj je sploh narobe - sem mislila da akumulator?

sušilca je že moj poštimou...se je sam preventivno izkloplo gretje...sm ga zgleda preveč gnala...user posted image

avto...ma to ti je štprija...akomulator zamenjal, štarter zamenjal, pa en tempomat...zdej pa gre še na testerje, če je ostalo ok...upam, da bo res samo 300€...k drgač bom popiz......user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
4.1.2011 11:45:48   
sjmm
ekola...sm dnevno spedenela...zgleda čist normaln...ne morš verjetuser posted image user posted image in ene 2 stroja cot pošlihtala

zdej bom pa kr ješprenčkovo juho začela

aja, moj je malega vzel pa sta šla mau naokol, more en dekorativen stiropor nabavit...za na strop v kopalnici, da preženemo plesen

o, čebelcv...superuser posted image user posted image user posted image user posted image za dopustek...pa držim pesti, da s tvojim dragim uredita vse težavice, predno gresteuser posted image user posted image

birdy...vau, vaš mojsterček pa kr rasteuser posted image user posted image user posted image

no, grem mau v lonce zmetat, pa da pripravim še kruhov narastek s čokoladnimi kapljicami, da se mau prepoji, pol bomo pa spekli, pa moj si je zaželel ene fajn solate, če bo čas, bom pa še en kompotek prstavila

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
4.1.2011 11:56:46   
Čebel@
sjmm.......prideš jutr na kavico v Šiško?....sej pravim,da če bo moj kej bluzil,da bova šle pa s Hano sameuser posted image user posted image user posted image ......sem mu samo sms poslala,katere dneve si naj zrihta dopust-upam,da ne bo šef kej bluziluser posted image .....resno rabim en pošten oddihuser posted image user posted image

masa za palačinke je narejenauser posted image user posted image user posted image .......še puding skuham,posodo pomijem in to bo to počasiuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
4.1.2011 12:01:57   
Urša08
Mi smo pojedli kosilo. Žiga sem spat dala, sva se en mal pocrklala prej. Joj kok sem pogrešala to da se k men privijeuser posted image .

Sjmm za bundo sem dala 35e.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
4.1.2011 12:04:32   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: baki

a je mc šiška bliz pediatričneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .pojma nimamuser posted image user posted image user posted image
kakšen pregled pa imate?....sej LJ je itak cela povezana.....Šiška je blizu Litostroja...pa ene 10 minut stran od Črnuškega rondoja
ČE BI TI BLA IZ KOROŠKE TUDI NEBI MELA POJMA KAKO SE PO LJ.FURAT.UPSSS ČRKEuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
4.1.2011 12:07:14   
Urša08
Birdy uvau kok se fino redi - bravo mami user posted image user posted image user posted image sem vesela da si vztrajala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
4.1.2011 12:11:53   
Čebel@

a je mc šiška bliz pediatričneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .pojma nimamuser posted image user posted image user posted image
kakšen pregled pa imate?....sej LJ je itak cela povezana.....Šiška je blizu Litostroja...pa ene 10 minut stran od Črnuškega rondoja
ČE BI TI BLA IZ KOROŠKE TUDI NEBI MELA POJMA KAKO SE PO LJ.FURAT.UPSSS ČRKEuser posted image

nisem vedla da nič ne poznaš LJ-soryuser posted image ...upam,da se vidimouser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
4.1.2011 12:12:40   
sjmm

sjmm.......prideš jutr na kavico v Šiško?....sej pravim,da če bo moj kej bluzil,da bova šle pa s Hano sameuser posted image user posted image user posted image ......sem mu samo sms poslala,katere dneve si naj zrihta dopust-upam,da ne bo šef kej bluziluser posted image .....resno rabim en pošten oddihuser posted image user posted image

masa za palačinke je narejenauser posted image user posted image user posted image .......še puding skuham,posodo pomijem in to bo to počasiuser posted image

mogoče pa res pridm...tud men bi pasalo po telih prazničnih dneh mau zadihat...okol 10h..a ne??

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
4.1.2011 12:17:48   
baki
kaj pa veš mogoče se pa res vidimo.fajn bi že blo.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
4.1.2011 12:19:09   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

mogoče pa res pridm...tud men bi pasalo po telih prazničnih dneh mau zadihat...okol 10h..a ne??
japuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
4.1.2011 13:25:08   
sjmm
mali v svetu sanj

kosilček skor skončan

lover me vabi na en krog

sam prvo morm en topel čajček pospit, ker me tale tetka neusmiljeno muči

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
4.1.2011 13:25:31   
sjmm

kaj pa veš mogoče se pa res vidimo.fajn bi že blo.

user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
4.1.2011 13:26:34   
sjmm
tamika...kje se pa vi skrivate???? vsi zdravi????kako je blo praznovanje????dej se no kej oglas!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
4.1.2011 13:35:28   
petrušk_
Hej...

mamo visoke obiske iz bohinja,....babi in moja stara mama...eva pančka, me3 pa vse na kavču počivamo, južna se pa sama kuha...svinjska pečenka, tenstan krompir in zelena solata s fižolom....

VRTEC...včeri sva ble 2 urce, je blo noro luštno....je malčica  ful uživala....sva nesle medvedke in sokec za otročke in čokolodo pa kavico za vzgojiteljice....

dons par solzic zjutraj, pol pa baje ne več....cel dopoldan brez zajčka in dude..., k sm jo pršla je bla pa že na ležalniku pokrita, da gre ajat....tko da pomoje bomo spelal....jutr bo pa pančkala k mam jst pregled....

se oglasim še kej popoldan...brala nism še nič....čebela...veš da tud zate velja za nohtke.....se bova mogle zment in to hitr, da mi nauš prej u rim ušla....

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
4.1.2011 13:37:16   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

tamika...kje se pa vi skrivate???? vsi zdravi????kako je blo praznovanje????dej se no kej oglas!!!

evo me ... končno user posted image ... user posted image na delovnih mestih ... mami je včeraj pospravljala bombo po hiški ... danes izgubila še več modrosti user posted image user posted image ... bila varuška prijateljičini  user posted image user posted image , ki ima pljučnico user posted image ... skratka pestro user posted image user posted image user posted image user posted image ... smo zdravi, no, Marin nekaj kašlja user posted image ... praznovanja uspela user posted image user posted image user posted image user posted image ... zdaj pa v nove boje user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
4.1.2011 13:38:52   
TAMIKA3
moje kosilce:

user posted image

in doza RR user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
4.1.2011 13:40:24   
TAMIKA3
http://www.youtube.com/watch?v=hBYpdrkLc_I

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
4.1.2011 13:46:31   
Čebel@
petrušk.....user posted image user posted image user posted image  za vrtec-sem vesela full....sem ti pa mislila rečt,da pridi na kavo v Šiško,pa vidim da te ne bouser posted image

tamika....lepo te je bratuser posted image user posted image user posted image .....dej bolj konkretno jej kosilouser posted image

sva pojedla kosilo-v tišini....je rekel da vidi,da sem še kar sitna....nisem nič komentirala

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
4.1.2011 13:49:26   
brkn83
evo, me sem spet garala. Pa sem si rekla, da danes ne bom, da si bom enkrat mal časa za sebe vzela. No ni blo tako, sem morala vse pripraviti da bomo potem skrinjo prestavili, pa vse prestaviti in pomiti je blo treba, pa mal sem pralnico popedenala, ker sem imela bombo. Pa seveda smeti pripraila mojmu na prikolico, da odpelje potem na smetišče.

Zdej pa že kuham kosilo - pečene bederce, pražen krompir, solata s krompirjem.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?