Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 6:51:32
|
|
|
|
tanci29
|
kolumbo pejt spat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2011 6:51:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2011 6:52:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 6:54:21
|
|
|
|
tanci29
|
afterček je zmer the best...sam jest bom mogla odpeketat..ti pa le pejt ninkat pa se mal pod kovtrček zvit al te daje nakupovalna mrzlica
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2011 6:56:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2011 6:57:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 7:00:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: sjmm u, tanči jz pa vidm tvoj hulikopter si pa pridna s komentarji, pa vidm d si ga žurala...jeeeee oooooo legende na broju, a še kakšni pošlem SMS ...čak grem Čebelco mal zbudit, pa še kakšno čebela se ni dala motit ....sem komaj zdele vidla sms
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2011 7:01:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 7:06:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo JUTRO ČEBELCA...JST SM ŠE KR TLE jaz sem še pri branju pred polnočjo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 7:13:42
|
|
|
|
Urša08
|
jutro o tuki se je pa neki dogajalo Kolumbo sm šele zdele vidla sms sem včeraj zvečer sam dol padla
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 7:15:33
|
|
|
|
Urša08
|
kolumbo če boš jutri slučajno v mc šiška poklič za kako kavico al pa kera druga
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 7:26:42
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo JUTRO ČEBELCA...JST SM ŠE KR TLE jaz sem še pri branju pred polnočjo čebela a mave velik dela k sva vse preespali Zate en kup jaz mislim da bi blo pametno se pogovort z njim pa razčistit. Pa ne hodt domov. Pa nujno si privošči kak popoldan samo zase in mu pusti Hano in pejt s kolegico na kavico. Upam da te bo poslušal in bosta vse poštimala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2011 7:33:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2011 7:34:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 7:42:19
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo upam, da tvoja mami vseen pride. Ma pri tko mejhnih se ni za hecat z zdravjem. Pri nas je Eva boga, kašlja revica tko da jo peljem popoldan k p. Men se kr srce trga. Glede kavice pa nč hudga pa drugič. Jutri bom cel dan pr mojih k mam pregled. Dobr poštimaj z Roksitom.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 7:46:27
|
|
|
|
Urša08
|
Uvau morm it očitno na next mal pošnofat Ste pa turbo udarle ni kej, še nisem vse prebrala. Itak k vmes še Evo rihtam, pa seb čajček, pa Nejca,... dobr da Žiga še spi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 7:48:27
|
|
|
|
Pikica_82
|
Jutro. Naša noč obupna... Pa ok, mam zdaj mir dopoldan, da grem nazaj spat Wow, ste mele fešto včeraj Čebela jaz se strinjam s Uršo. Pogovorita se, vzemi si malo fraj kak popoldan... Pa ne hodit domov, ker ne boš s tem nič rešla, samo okolica se bo vtaknila med vaju in bo še slabše. Verjemi, vem, kaj govorim...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 7:54:38
|
|
|
|
Urša08
|
Včeraj sem ful hitro opravila v laboratoriju tko da sva šla z še na hitrco v interšport in je najdu zase par stvari, jaz pa eno bundico za Nejca ful kjut. Potem je bla pa taka vrsta na blagajni da sem letela še v chicota neki za Evo kupit . Zvečer sem bla čist morto. Tko da je kuhinja v razsulu, bom že. Je pa Nejc končno čist ok, Žiga še kašlja no Eva pa tud . Se mi kr rola od vseh teh bolezni. Naj gredo že stran. Dona popoldan kličem da Evo peljem pokazat k p., pa v trgovino bo treba, pa moje noge bo treba zrihtat k mam v sredo pregled. V glavnem opravkov ne zmanjka . sedaj bom mogla pa pavzo od rr narest ker me Eva rabi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 8:35:53
|
|
|
|
Čebel@
|
mala v vrtcu,mami pa zajterk pred računalnikom(marmorni kolač in kakav) .....nočka bila super-sem šla samo 1x Hani vrnit dudo ker jo ni najdla(je ležala na njej), me je pa tudi samo 2x sprehodil do WCja ....z možem imava tiho mašo...me je pa zdele klical,zakaj sem sitna...pa sploh nisem komentirala....bom lepo počakala,da on pride do mene ko se bo hotel pogovorit hvala za objemčke
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 9:10:49
|
|
|
|
Katjusa
|
dan. vidim da sem žur prespala... jst bi rposla če naredimo kak žur na petek ali soboto pa da se kak dan prej zmenimo tokrat se oglašam iz službe ker sem na računalniku..... nalagam tarminale in traja vsak po 4 minute jih pa imam 100 lep dan in s etipkamo zvečer...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 9:28:10
|
|
|
|
sjmm
|
dan! jz sm tud mela after party...na wc-ju...pol sem spala od 3-pol6h....mulčke poštimala, ob 7h sm pa nazaj k Majkiju pod kovter skočila do pol9h zdej mau u izi kofetkam...pol bom sušilc nabrisala na cesto, če mi ne bo posušil...al pa mojga udušla...neki bo, če ga ne bo zrihtu tko k je treba kolumbo...jz sm na voljo za varstvo...ni blema...mi smo zdravi urša....držim pesti, da vas zapustijo vsi bacilčki ...po kolk so bundice v Interšportu?? čebelc@....le zdrži...sej bo bolš...sam mu morš TI povedat kako in kaj...sami se ne spomnejo, da bi se blo treba kej pomenit...to je največji bavbav.....važn d mu jasno poveš kaj ti ni prav...sej to boš še miljonkrat ponovila....ker jim ne pride pod kožo...vsaj mojmu ne
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 9:53:17
|
|
|
|
Čebel@
|
sem nam kar dopust rezervirala...če bo dec kej bluzil,ga bova pa s Hano pustili doma
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 9:54:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čebelc@....le zdrži...sej bo bolš...sam mu morš TI povedat kako in kaj...sami se ne spomnejo, da bi se blo treba kej pomenit...to je največji bavbav.....važn d mu jasno poveš kaj ti ni prav...sej to boš še miljonkrat ponovila....ker jim ne pride pod kožo...vsaj mojmu ne itak da bom jaz spet tista ki mu bo mogla razlagat kaj nama škriplje,ker on enostavno tega ne vidi....ma sej so po večini isti
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 9:55:10
|
|
|
|
Čebel@
|
a bi imela katera rdečga fredija za posodit za par dni
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 10:01:06
|
|
|
|
Pikica_82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sem nam kar dopust rezervirala...če bo dec kej bluzil,ga bova pa s Hano pustili doma Fredija pa mi žal nimamo, ga Aleks ni prenesel.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?