Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 10:03:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sem nam kar dopust rezervirala...če bo dec kej bluzil,ga bova pa s Hano pustili doma Fredija pa mi žal nimamo, ga Aleks ni prenesel. mi ga tudi nimamo,ampak če bi bil Hani ok,bi ga pa kupili
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 10:11:33
|
|
|
|
baki
|
kolumbo a si me pogrešala .sem bla gor pol pa sem vas tk na ene pol prebrala.pol sem pelala otroke,pa sem prišla domov malo pred deseto .KOSILO-rižev narastek+kompot.jst imam pa meso+solato .se mi ne da sam morem zdržat 14 dni.morem spravt dol če ne se jih pol preveč nabere .malo vspodbude plisssssss.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 10:15:33
|
|
|
|
baki
|
jutri pa gremo mi v LJ.NA PREGLED.urša pošlji mi tel.številko če bom mela cajt.mogoč se vidiva
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 10:26:49
|
|
|
|
brkn83
|
čao punce. Danes dopoldan imam pa lenarjenje. Včeraj sem šla ob enih zjutraj spat. Pa sem zjutraj vstala že ob pol šestih pa sem potem nika ob sedmih odpeljala v varstvo in sem prišla domov, pa sem šla kr mal nazaj pod kovter, pa sem zaspala do desetih. Še dober, da me je moj poklicu na gsm, da sem se zbudla, ker drugače ne vem kdaj bi se. Zdej me čaka pa kr nekaj dela. Namreč včeraj sva kupila novo zamrzovalno omaro, ker skrinja nekaj pušča in bi bilo popravilo kr drago pa sva se potem odločila za novo omaro. no pa seveda, sem si potem vzela od hoowerja še akumulatorski sesalec. Ga moram danes sprobati, zdej se še polni, potem pa veselo na delo. Ma brala vas nisem ker se mi še ne da, mogoče mal kasneje, ko se spravim nazaj v svoje tire.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 10:32:54
|
|
|
|
Urša08
|
Pri nas kosilce že diši - se kuha omakica za makarončke, zraven bo pa še gresova juhica. Morm takrat ko mam čas kar izkoristit in skuhat . Sedaj sem si pa en kapučinček naredila in mam mal pavzice. Eva spi, Žiga se igra, Nejc pa gleda mojstra miha.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 10:33:27
|
|
|
|
Urša08
|
Baki ti pošljem telefonsko čebela mi imamo freda
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 10:34:49
|
|
|
|
Urša08
|
čebela jaz ti predlagam da končaš tole tiho mašo ker te samo razjeda od znotraj. Dej se pogovori, povej kaj potrebuješ, sploh sedaj si še bolj občutljiva. Kaj si vam rezervirala?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 10:35:41
|
|
|
|
Urša08
|
brkn edino pravilno da si znaš vzeti čas tudi zase
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 10:37:12
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm kako ti sploh lahko funkcioniraš ob tok malo spanja? Res si dobra Tale tvoj sušilc bi jaz kr čez okno fliknila . Kako pa z avtom kaže? Kaj je sploh narobe - sem mislila da akumulator?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 10:40:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela jaz ti predlagam da končaš tole tiho mašo ker te samo razjeda od znotraj. Dej se pogovori, povej kaj potrebuješ, sploh sedaj si še bolj občutljiva. Kaj si vam rezervirala? hehe ga bom malo z valarjem po buči ....gremo v prekmurje(Tamika prihajamoooo) v Vivat .....sva bila 1x sama pa je bilo fino,pa gremo še zadnjič sami 3je nekam uživat
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 4.1.2011 10:42:49 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 10:41:41
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela jaz ti predlagam da končaš tole tiho mašo ker te samo razjeda od znotraj. Dej se pogovori, povej kaj potrebuješ, sploh sedaj si še bolj občutljiva. Kaj si vam rezervirala? hehe ga bom malo z valarjem po buči ....gremo v prekmurje(Tamika prihajamoooo) v Vivat .....sva bila 1x sama pa je bilo fino,pa gremo še zadnjič sami 3je nekam uživat Dej povej za kolk časa in kolk pride? a to hotel, apartma? Ker mamo mi tud plan al spomlad al polet it v prekmurje. hvala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 10:42:09
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika kje si? Je vse v redu? Miss you
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 10:44:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela jaz ti predlagam da končaš tole tiho mašo ker te samo razjeda od znotraj. Dej se pogovori, povej kaj potrebuješ, sploh sedaj si še bolj občutljiva. Kaj si vam rezervirala? hehe ga bom malo z valarjem po buči ....gremo v prekmurje(Tamika prihajamoooo) v Vivat .....sva bila 1x sama pa je bilo fino,pa gremo še zadnjič sami 3je nekam uživat Dej povej za kolk časa in kolk pride? a to hotel, apartma? Ker mamo mi tud plan al spomlad al polet it v prekmurje. hvala mi gremo za 3 dni in nas pride 149€ na osebo(hotel s 4*) polpenzion-kosila so dodatno za plačat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 10:45:27
|
|
|
|
Urša08
|
Baki sem ti poslala na zs svojo številko. Dej še tio men tvojo čebela jutri ti lahko freda dam - a se ti da v mc šiška pridt?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 10:47:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela jutri ti lahko freda dam - a se ti da v mc šiška pridt? hm ne vem če še znam do tja
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 10:49:26
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela jutri ti lahko freda dam - a se ti da v mc šiška pridt? hm ne vem če še znam do tja Ti nej kdo razloži ker iz domžal tud jaz ne znam. Iz Kranja je pa čist izi. Po avtocesti greš na celovško vn, potem pa levo in po par km spet levo ( no sej na celovški so table).
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 10:50:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela jutri ti lahko freda dam - a se ti da v mc šiška pridt? hm ne vem če še znam do tja Ti nej kdo razloži ker iz domžal tud jaz ne znam. Iz Kranja je pa čist izi. Po avtocesti greš na celovško vn, potem pa levo in po par km spet levo ( no sej na celovški so table). sej sem že znala do tja,upam,da se ne bom izgubila ....kdaj pa prideš tja?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 10:53:12
|
|
|
|
baki
|
a je mc šiška bliz pediatrične .pojma nimam
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 10:53:35
|
|
|
|
baki
|
a ja urša sem ti poslala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 10:57:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki a je mc šiška bliz pediatrične .pojma nimam kakšen pregled pa imate?....sej LJ je itak cela povezana.....Šiška je blizu Litostroja...pa ene 10 minut stran od Črnuškega rondoja
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 11:01:07
|
|
|
|
Urša08
|
čebela kdaj pa sploh greste v toplice? Jutri mam jaz ob 8.15 pregled potem grem pa k mojim ki živita bliz merkatorja in bom tam do popoldneva. Tko da ura ni tok pomembna.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 11:03:17
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki a ja urša sem ti poslala Sem ti odgovorila
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 11:08:28
|
|
|
|
Pikica_82
|
Baki vi pa mate danes isto kosilo ko mi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 11:09:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela kdaj pa sploh greste v toplice? Jutri mam jaz ob 8.15 pregled potem grem pa k mojim ki živita bliz merkatorja in bom tam do popoldneva. Tko da ura ni tok pomembna. mi gremo 20.1.-23.1.(3 nočitve in 4 dni)....ti je ob 9.00 prekmalu-lahko tudi uro kasneje
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 4.1.2011 11:14:40
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela kdaj pa sploh greste v toplice? Jutri mam jaz ob 8.15 pregled potem grem pa k mojim ki živita bliz merkatorja in bom tam do popoldneva. Tko da ura ni tok pomembna. mi gremo 20.1.-23.1.(3 nočitve in 4 dni)....ti je ob 9.00 prekmalu-lahko tudi uro kasneje Rajši ob 10, ker mam pregled ob 8.15 in so rade kake zamude. Čebela komi čakam da te vidm Boš mela čas za kavico?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?