|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
4.1.2011 10:03:55   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sem nam kar dopust rezervirala...če bo dec kej bluzil,ga bova pa s Hano pustili domauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Fredija pa mi žal nimamo, ga Aleks ni prenesel.  
mi ga tudi nimamo,ampak če bi bil Hani ok,bi ga pa kupiliuser posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
4.1.2011 10:11:33   
baki
kolumbo a si me pogrešalauser posted image .sem bla gor pol pa sem vas tk na ene pol prebrala.pol sem pelala otroke,pa sem prišla domov malo pred desetouser posted image .KOSILO-rižev narastek+kompot.jst imam pa meso+solatouser posted image .se mi ne da sam morem zdržat 14 dni.morem spravt dol če ne se jih pol preveč nabereuser posted image .malo vspodbude plisssssss.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
4.1.2011 10:15:33   
baki
jutri pa gremo mi v LJ.NA PREGLED.urša pošlji mi tel.številko če bom mela cajt.mogoč se vidivauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
4.1.2011 10:26:49   
brkn83
čao punce.

Danes dopoldan imam pa lenarjenje. Včeraj sem šla ob enih zjutraj spat. Pa sem zjutraj vstala že ob pol šestih pa sem potem nika ob sedmih odpeljala v varstvo in sem prišla domov, pa sem šla kr mal nazaj pod kovter, pa sem zaspala do desetih. Še dober, da me je moj poklicu na gsm, da sem se zbudla, ker drugače ne vem kdaj bi se.

Zdej me čaka pa kr nekaj dela. Namreč včeraj sva kupila novo zamrzovalno omaro, ker skrinja nekaj pušča in bi bilo popravilo kr drago pa sva se potem odločila za novo omaro. no pa seveda, sem si potem vzela od hoowerja še akumulatorski sesalec. Ga moram danes sprobati, zdej se še polni, potem pa veselo na delo.

Ma brala vas nisem ker se mi še ne da, mogoče mal kasneje, ko se spravim nazaj v svoje tire.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
4.1.2011 10:32:54   
Urša08
Pri nas kosilce že diši - se kuha omakica za makarončke, zraven bo pa še gresova juhica. Morm takrat ko mam čas kar izkoristit in skuhatuser posted image .

Sedaj sem si pa en kapučinček naredila in mam mal pavzice. Eva spi, Žiga se igra, Nejc pa gleda mojstra miha.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
4.1.2011 10:33:27   
Urša08
Baki ti pošljem telefonskouser posted image

čebela mi imamo fredauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
4.1.2011 10:34:49   
Urša08
čebela jaz ti predlagam da končaš tole tiho mašo ker te samo razjeda od znotraj. Dej se pogovori, povej kaj potrebuješ, sploh sedaj si še bolj občutljiva. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj si vam rezervirala?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
4.1.2011 10:35:41   
Urša08
brkn edino pravilno da si znaš vzeti čas tudi zase user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
4.1.2011 10:37:12   
Urša08
Sjmm kako ti sploh lahko funkcioniraš ob tok malo spanja? Res si dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image Tale tvoj sušilc bi jaz kr čez okno fliknila user posted image . Kako pa z avtom kaže? Kaj je sploh narobe - sem mislila da akumulator?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
4.1.2011 10:40:08   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela jaz ti predlagam da končaš tole tiho mašo ker te samo razjeda od znotraj. Dej se pogovori, povej kaj potrebuješ, sploh sedaj si še bolj občutljiva. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj si vam rezervirala?
hehe ga bom malo z valarjem po bučiuser posted image user posted image user posted image user posted image ....gremo v prekmurje(Tamika prihajamoooo) v Vivatuser posted image user posted image user posted image .....sva bila 1x sama pa je bilo fino,pa gremo še zadnjič sami 3je nekam uživatuser posted image  

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 4.1.2011 10:42:49 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
4.1.2011 10:41:41   
Urša08

hehe ga bom malo z valarjem po bučiuser posted image user posted image user posted image ....gremo v prekmurje(Tamika prihajamoooo) v Vivatuser posted image user posted image user posted image .....sva bila 1x sama pa je bilo fino,pa gremo še zadnjič sami 3je nekam uživatuser posted image  

Dej povej za kolk časa in kolk pride? a to hotel, apartma? Ker mamo mi tud plan al spomlad al polet it v prekmurje. hvala

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
4.1.2011 10:42:09   
Urša08
Tamika kje si? Je vse v redu? Miss you

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
4.1.2011 10:44:36   
Čebel@

hehe ga bom malo z valarjem po bučiuser posted image user posted image user posted image ....gremo v prekmurje(Tamika prihajamoooo) v Vivatuser posted image user posted image user posted image .....sva bila 1x sama pa je bilo fino,pa gremo še zadnjič sami 3je nekam uživatuser posted image  

Dej povej za kolk časa in kolk pride? a to hotel, apartma? Ker mamo mi tud plan al spomlad al polet it v prekmurje. hvala

mi gremo za 3 dni in nas pride 149€ na osebo(hotel s 4*) polpenzion-kosila so dodatno za plačat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
4.1.2011 10:45:27   
Urša08
Baki sem ti poslala na zs svojo številko. Dej še tio men tvojouser posted image

čebela jutri ti lahko freda dam - a se ti da v mc šiška pridt?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
4.1.2011 10:47:05   
Čebel@

hm ne vem če še znam do tjauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
4.1.2011 10:49:26   
Urša08

Ti nej kdo razloži ker iz domžal tud jaz ne znam. Iz Kranja je pa čist izi. Po avtocesti greš na celovško vn, potem pa levo in po par km spet levo ( no sej na celovški so table).user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
4.1.2011 10:50:40   
Čebel@

Ti nej kdo razloži ker iz domžal tud jaz ne znam. Iz Kranja je pa čist izi. Po avtocesti greš na celovško vn, potem pa levo in po par km spet levo ( no sej na celovški so table).user posted image

sej sem že znala do tja,upam,da se ne bom izgubilauser posted image ....kdaj pa prideš tja?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
4.1.2011 10:53:12   
baki
a je mc šiška bliz pediatričneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .pojma nimamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
4.1.2011 10:53:35   
baki
a ja urša sem ti poslalauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
4.1.2011 10:57:39   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

a je mc šiška bliz pediatričneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .pojma nimamuser posted image user posted image user posted image
kakšen pregled pa imate?....sej LJ je itak cela povezana.....Šiška je blizu Litostroja...pa ene 10 minut stran od Črnuškega rondoja

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
4.1.2011 11:01:07   
Urša08
čebela kdaj pa sploh greste v toplice? Jutri mam jaz ob 8.15 pregled potem grem pa k mojim ki živita bliz merkatorja in bom tam do popoldneva. Tko da ura ni tok pomembna.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
4.1.2011 11:03:17   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

a ja urša sem ti poslalauser posted image

Sem ti odgovorilauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
4.1.2011 11:08:28   
Pikica_82
Baki vi pa mate danes isto kosilo ko mi user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
4.1.2011 11:09:37   
Čebel@

čebela kdaj pa sploh greste v toplice? Jutri mam jaz ob 8.15 pregled potem grem pa k mojim ki živita bliz merkatorja in bom tam do popoldneva. Tko da ura ni tok pomembna.
mi gremo 20.1.-23.1.(3 nočitve in 4 dni)....ti je ob 9.00 prekmalu-lahko tudi uro kasnejeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
4.1.2011 11:14:40   
Urša08

mi gremo 20.1.-23.1.(3 nočitve in 4 dni)....ti je ob 9.00 prekmalu-lahko tudi uro kasnejeuser posted image

Rajši ob 10, ker mam pregled ob 8.15 in so rade kake zamude. Čebela komi čakam da te vidmuser posted image user posted image user posted image user posted image Boš mela čas za kavico?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?