Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 14:04:54
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Brkn ma gre kokr kakšen dan, če je vse lepo in prav se Nejc in Žiga lepo zaigrata, Eva pa spančka. Včasih pa vsi trije istočasno kaj hočejo Do kdaj imaš pa Nika ponavadi v varstvu? Je tam več otrok? urša...itak d si pridna in ti vse laufa...vsaj bere se čist u izi
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 14:06:19
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm......a imaš na lagarju kakšno dobro kuharco za mojo svakinjo(nič mleka,moke in riža)? sončekkkkkkk hmmmmm, bo treba mau pomislit...sicer pa se uporabi domišljija z mesom in zelenjavo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 14:51:37
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Brkn ma gre kokr kakšen dan, če je vse lepo in prav se Nejc in Žiga lepo zaigrata, Eva pa spančka. Včasih pa vsi trije istočasno kaj hočejo Do kdaj imaš pa Nika ponavadi v varstvu? Je tam več otrok? ja js grem po nika ob treh. Tam je pa skupaj 5 otrok skoraj iste starosti.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 16:02:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm......a imaš na lagarju kakšno dobro kuharco za mojo svakinjo(nič mleka,moke in riža)? sončekkkkkkk hmmmmm, bo treba mau pomislit...sicer pa se uporabi domišljija z mesom in zelenjavo fora je,da ima konec meseca RD in si je zaželela kakšno kuharco,da bo lahko zase tudi kakšen recept najdla
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 17:48:46
|
|
|
|
Čebel@
|
padla sem v eno čudno depresijo...bi dala iz sebe,pa je preveč za napisat...prav strah me je,kaj se bo iz tega izcimilo,če bo šlo takoj naprej...grem raje večerjo delat lep večer
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 17:58:06
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ padla sem v eno čudno depresijo...bi dala iz sebe,pa je preveč za napisat...prav strah me je,kaj se bo iz tega izcimilo,če bo šlo takoj naprej...grem raje večerjo delat lep večer če ti bo kej lažje in lahk kej pomagamo...samo povej!!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 18:00:10
|
|
|
|
sjmm
|
smo skočili na brzino na Vrhniko v Špar...kaka beda...komi d si lahk kej kupu, sam sva mela ene kupončke za ponucat zdej me je pa tetka ..ujela....sm jo že od 1. čakala...auuuu, me zvija k za stavo...šit, res....bo treba en čajček spit..pa kr mau počit..blek nč, grem se mau zafiksat z bonifenom, pa ene mini skutne palačinkice nardit
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 18:03:31
|
|
|
|
Katjusa
|
srečno, zdravo, veselo in razigrano leto vam želim pa naj bo daljše kot je bilo 2010:) mi smo vredu.... moj je v avstriji jst pa utrujena in benjamin skos joka... je neki sitkan zadnje dni služba še vedno super čebela dej ti to mal ven iz sebe pogovor se s kom fino bi blo če bi se lahko s tvojim drgač pa sej veš mene člahko kadarkol pokličeš.... lep pozdrav in če ne prej se tipkamo 14.1. ko praznujem svoj 30. rd
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 18:06:43
|
|
|
|
Čebel@
|
hvala punce ....z možem se ne da pogovarjat-žal katjuša.....bi se 16. ali pa 23. lahko uglasili na en sokec?
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 3.1.2011 18:07:31 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 18:11:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ hvala punce ....z možem se ne da pogovarjat-žal katjuša.....bi se 16. ali pa 23. lahko uglasili na en sokec? seveda...... vas bomo zelo veseli:) a z nami se pa nebi pogovorila?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 18:44:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ hvala punce ....z možem se ne da pogovarjat-žal katjuša.....bi se 16. ali pa 23. lahko uglasili na en sokec? seveda...... vas bomo zelo veseli:) a z nami se pa nebi pogovorila? boš sporočila kateri dan vam bolj odgovarja bom mogoče pol napisala,ko bo šla mala spat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 18:58:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ hvala punce ....z možem se ne da pogovarjat-žal katjuša.....bi se 16. ali pa 23. lahko uglasili na en sokec? seveda...... vas bomo zelo veseli:) a z nami se pa nebi pogovorila? boš sporočila kateri dan vam bolj odgovarja bom mogoče pol napisala,ko bo šla mala spat nimamo nobenih planov..... tako da se čist vam prilagodimo:)
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 19:02:45
|
|
|
|
baki
|
cebel .ti kr povej kaj te muči.si v takem stanju kot si zdej še bol občutliva.ti tudi malo hormoni nagajajo.razen če ni kaj resnega
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 19:03:41
|
|
|
|
baki
|
katjuša..... lepo da si se malo javla.smo te res pogrešale.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.1.2011 19:10:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.1.2011 19:12:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 19:15:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ hvala punce ....z možem se ne da pogovarjat-žal katjuša.....bi se 16. ali pa 23. lahko uglasili na en sokec? seveda...... vas bomo zelo veseli:) a z nami se pa nebi pogovorila? boš sporočila kateri dan vam bolj odgovarja bom mogoče pol napisala,ko bo šla mala spat nimamo nobenih planov..... tako da se čist vam prilagodimo:) zato sem rekla,da ti pove,če boš imela kakšno praznovanje z domačimi in da ne bomo motili
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 19:16:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki cebel .ti kr povej kaj te muči.si v takem stanju kot si zdej še bol občutliva.ti tudi malo hormoni nagajajo.razen če ni kaj resnega vem da sem preobčutljiva in da mi hormoni nagajajo,ampak to moj dedec ne zastopi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 19:28:37
|
|
|
|
Čebel@
|
no stvar je sledeča: že 31.12. ob 22.00 se je začelo ko sva šla spat....on ne zastopi da sem prehlajena in utrujena od tridnevnega varstva Hane,ko sem bila po cele dnjeve z njo...no in gospod je potegnil dolg nos,ker nisem hotela/mogla ,ob polnoči ko sem mu voščila je rekel le enako in to je to...ok pa preguramo te praznike-večino s tiho mašo....so bili trenutki ko sva se celo normalno pogovarjala in delala načrte....danes bi pa on spet in sem enostavno mu rekla,da ima 3 minute časa da se sprazni,ampak da je to zadnjič ker si sploh ne vzame več časa za cklanje-in meni do takšnega življenja pač ni....ok....o tem kako ga mala pogreša sploh ne bom izgubljala besed...ker gre raje s kolegom za 3 ure v bife(to se je do zdej le 1x zgodilo),ima raje mrzlo kosilo in ko mu Hana kej razlaga-pač v svojem jeziku,ampak razumljivo,jo on oponaša oz. ima odgovore ala gugu pa buci buci....mene to vrže iz tira...ker mala se res trudi da jo ljudje okoli nje zastopimo,še pokaže na tisto kar bi imela če ne zna povedat,on pa njej s takimi nazaj....tretja stvar je pa da ima odobren dopust za januar.....sva se zmenila da gremo za 1 teden v toplice.....a mislite da mi pomaga pri odločitvi?....še za datum mu je vseeno......resno,ne da se mi več kregat,pregovarjat,raje ga ignoriram.....prejle pod tušem sem prišla z razmišljanjem celo tako daleč,da bi popokala tamalo in šla za kak teden domov....pa ne mi rečt,da se naj pogovorim z njim,ker on se ne zna pogovarjat.....jaz govorim,on pa posluša....in pol je 14 dni ok,in ponovi vajo.....resno me skrbi,kako bo ko rodim....a bom za vse sama?....lahko me samo v umobolnico zaprejo ah sem se razpisala....verjetno je brez repa in glave ampak stvari se v meni nabirajo in včasih je res najlažje natipkati.....najraje bi ga posadila pred računalnik,da si vse to prebere,ampak itak nebi zaleglo hvala za branje
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 19:34:47
|
|
|
|
birdy
|
hoj hoj, men glih vsi otroci spijo, pa ne bojo dolg. Moj je na šihtu, po dveh tednih, pa še popoldanska. Me je bilo groza kako bom sama z vsemi tremi pa je kar šlo Levči je dons neverjetno priden, pomoje je vedu kok je mami živčna pa je raj kr prespal skor cel popoldan. Dopoldne je bila doma tud Kristi, neki je kašljala čez vikend pa sva jo raj doma obdržala. No, jutr gre pa v vrtec ker je danes kašelj izginil. Neli je pa seveda uživala v vrtcu, dam je šla pa po kosilu, smo mel težave tiste dni ko je v vrtcu spala... Očitno ne rabi več spanca popoldne, ker če spi podnevi, pol ne spimo ponoči Čebela, dej ven iz sebe Ti bo bolje Mal se mi dozdeva da te dec muči, seveda se pa lahko motim... Jst moram rečt da bom mojga en dan mahnila... Tok ga mam povhn kufer... Njegov očetovski dopust je minil tako da je hodu po trgovinah, ko je bil pa doma pa je delu blazno pomembne stvari k so mogle bit narejene tist moment... Z Levom se je zelo malo ukvarjal, pa itak je bil skoz zmatran Dons me je paše najbolj pojezu... Je šel šivat eno košaro za psa, za ven... A pes bo dokler bo tako mraz noter... No, dons mu je uspel zašit v celmu dopoldnevu eno stranico Jst sem pa ta cajt previjala k nora Leva, pa še Kristi lovila po stanovanju. Njemu nekak ni čist jasno kaj je bolj pomembno, košara za psa ki je ne bo rabu še najmanj en teden, al posoda v stroju... Evo sem dala ven, se boljš počutim Ostalo pa je nekak ušlo mimo mene tko da se opravičujem.. AJA, PA SREČNEGA IN ZDRAVEGA
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 19:45:58
|
|
|
|
baki
|
o ti šment.....vsi dedci so isti.po jim pa kaj poveš da ga hočeš postavt pred dejstvo te pa buli kot da si iz marsa padu.malo kateri moški je kot se šika....se pa tudi najdejo.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 19:50:25
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no stvar je sledeča: že 31.12. ob 22.00 se je začelo ko sva šla spat....on ne zastopi da sem prehlajena in utrujena od tridnevnega varstva Hane,ko sem bila po cele dnjeve z njo...no in gospod je potegnil dolg nos,ker nisem hotela/mogla ,ob polnoči ko sem mu voščila je rekel le enako in to je to...ok pa preguramo te praznike-večino s tiho mašo....so bili trenutki ko sva se celo normalno pogovarjala in delala načrte....danes bi pa on spet in sem enostavno mu rekla,da ima 3 minute časa da se sprazni,ampak da je to zadnjič ker si sploh ne vzame več časa za cklanje-in meni do takšnega življenja pač ni....ok....o tem kako ga mala pogreša sploh ne bom izgubljala besed...ker gre raje s kolegom za 3 ure v bife(to se je do zdej le 1x zgodilo),ima raje mrzlo kosilo in ko mu Hana kej razlaga-pač v svojem jeziku,ampak razumljivo,jo on oponaša oz. ima odgovore ala gugu pa buci buci....mene to vrže iz tira...ker mala se res trudi da jo ljudje okoli nje zastopimo,še pokaže na tisto kar bi imela če ne zna povedat,on pa njej s takimi nazaj....tretja stvar je pa da ima odobren dopust za januar.....sva se zmenila da gremo za 1 teden v toplice.....a mislite da mi pomaga pri odločitvi?....še za datum mu je vseeno......resno,ne da se mi več kregat,pregovarjat,raje ga ignoriram.....prejle pod tušem sem prišla z razmišljanjem celo tako daleč,da bi popokala tamalo in šla za kak teden domov....pa ne mi rečt,da se naj pogovorim z njim,ker on se ne zna pogovarjat.....jaz govorim,on pa posluša....in pol je 14 dni ok,in ponovi vajo.....resno me skrbi,kako bo ko rodim....a bom za vse sama?....lahko me samo v umobolnico zaprejo ah sem se razpisala....verjetno je brez repa in glave ampak stvari se v meni nabirajo in včasih je res najlažje natipkati.....najraje bi ga posadila pred računalnik,da si vse to prebere,ampak itak nebi zaleglo hvala za branje čebelc@...jz te čist podpiram in razumem...sam kako naj ti povem...deci taki so ..zmer so bli in po moje zmer bojo...edin če je katera že srečala kako izjemo...kar si napisala je pri nas čist samoumevno že kakih 17 let...oprosti, te nočem še bol v slabo voljo spravt...sam iz mojga je težko kaj več vn povlečt....sej včasih ma kak pozlačen moment...pa se celo pogovarjava več k 10 minut in včasih je hepi urca res skor pol ure dolga ...to je pa po ta velkem vse.....seveda pa ti želim, da bi se tvoj bol željo vklopil v vaše družinsko življenje....kz mojga dan za dnem opozarjam kako mulčki hitro rasejo in da si more mau časa vzet za njih, da bo sploh dojel kako so že veliki....v glavnem ti pošiljam velik koš potrpljenja, zdrave pameti in zate posebej
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 19:52:50
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy hoj hoj, men glih vsi otroci spijo, pa ne bojo dolg. Moj je na šihtu, po dveh tednih, pa še popoldanska. Me je bilo groza kako bom sama z vsemi tremi pa je kar šlo Levči je dons neverjetno priden, pomoje je vedu kok je mami živčna pa je raj kr prespal skor cel popoldan. Dopoldne je bila doma tud Kristi, neki je kašljala čez vikend pa sva jo raj doma obdržala. No, jutr gre pa v vrtec ker je danes kašelj izginil. Neli je pa seveda uživala v vrtcu, dam je šla pa po kosilu, smo mel težave tiste dni ko je v vrtcu spala... Očitno ne rabi več spanca popoldne, ker če spi podnevi, pol ne spimo ponoči Čebela, dej ven iz sebe Ti bo bolje Mal se mi dozdeva da te dec muči, seveda se pa lahko motim... Jst moram rečt da bom mojga en dan mahnila... Tok ga mam povhn kufer... Njegov očetovski dopust je minil tako da je hodu po trgovinah, ko je bil pa doma pa je delu blazno pomembne stvari k so mogle bit narejene tist moment... Z Levom se je zelo malo ukvarjal, pa itak je bil skoz zmatran Dons me je paše najbolj pojezu... Je šel šivat eno košaro za psa, za ven... A pes bo dokler bo tako mraz noter... No, dons mu je uspel zašit v celmu dopoldnevu eno stranico Jst sem pa ta cajt previjala k nora Leva, pa še Kristi lovila po stanovanju. Njemu nekak ni čist jasno kaj je bolj pomembno, košara za psa ki je ne bo rabu še najmanj en teden, al posoda v stroju... Evo sem dala ven, se boljš počutim Ostalo pa je nekak ušlo mimo mene tko da se opravičujem.. AJA, PA SREČNEGA IN ZDRAVEGA srečnega in zdravega tud vam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uf, vidim da so deci na pohodu...oziroma so prav te dni očitno vsi dokazvalai d so z marsa prileteli...tak d tudi tebi pošiljam
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 20:43:28
|
|
|
|
Ajvy
|
Tarja tečna k driska...se ni ustavila..me kar glava boli od vsega....eh.....a ji je blo tega treba.... Upam samo ,da ne zboli.... Jutr spet delat...no, vsaj zjutraj sem...... Tisa je bruhala samo tisto noč, naslednji dan je cel prespala...pol je celo nekaj pojedla...tko da lahko rečem ,da je okrevala.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 22:56:31
|
|
|
|
tanci29
|
pozdravljene čvekice... kako kaj v novem letu? jest sem glihkar prišla iz ZUmbe ..je poštiml oba in to tko da sta sama zaspala ...sem sam rekla ta teden grem vsak večer ven da jih zrihtaš...sicer se erikovo spanje izboljšuje tko da mamo zvečer tud mal tišine in miru o kok pa to paše...zgleda da ga je tale selitev pa sprememba vrtca kar orng zdelala...no uglavnem ne bom se preveč hvalila...sicer je pa leto se začelo super...me je mož razvajal celo soboto k sem k seb prihajala od novoletnega rajanja...smo bili doma še z enimi prjatlčki in smo se imeli super sam jest sem bla skurjena celo soboto...je vse pospravu rihtal otroke cel dan uglavnem uauuuu prov neverjetno.... hani zgleda petke rastejo k ma skos roke u ustih...drugače ma pa kar ene ranice pr ušeskih..čist ma suho in popokano kr do krvi ...drugače je pa dobroljček... komentirala vas trenutno ne bom k sploh ne vem kje naj začnem čitat da bom sploh vedla kaj dogaja kako kej naše frišne mamice in mamice to be urša imaš zs
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
noč čarovnicLelly28 RRAli s svojimi otroki za noč čarovnic izrezljate buče?da (
33%)
ne (
67%)
Število vseh glasov: 15Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!