|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
3.1.2011 12:27:43   
Teyla
Akilene  super, še ena potencialna februarka user posted image

Ja, ja poskočne bomo kar kmalu. jaz že pogrešam plezanje, hojo v hribe, kondicija je pa na totalni nuli oz je šla v negativo. user posted image

biljana super, da je vse ok.

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
3.1.2011 12:31:36   
prvičmami
Meta - sem se mogla prav nasmejatuser posted image user posted image user posted image tud js ne razumem tistih, ki pravijo kk uživale so v nosečnosti. Verjamem da je najlepši trenutek v življenju ko dobiš svojo štručko v roke, ampak prej pa user posted image najprej slabosti, pol bolečine v križu, nespečnost, bolečini v medenici, ne smeš jest tega in onga, ni fajn v bazene, savna ni priporočljiva, od športa sam sprehodi.... pol nepokreten pa najlepši čas, pa še večna skrb a bo vse ok user posted image no js vsekakor upam da bo pol lepše. Nisem glih romantična glede nosečnosti, bi lahk blo prej koncuser posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
3.1.2011 12:31:40   
kiara24
Vipercat- kako pa to da boš imela CR, če nisem preveč vsiljiva?! Super za pregled.

Biljana- saj bo bolečina minila, nisi bila dovolj spročenea ko te je pregledala zato pa je tako. Pa upam, da bolečine minejo in pa da bo kri ok.

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
   [Brisano sporočilo]
3.1.2011 12:36:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tisia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3829
3.1.2011 12:38:44   
Teyla
Registrirana prebrala sem, da si napisala "porod je za mano". user posted image   Nikar tako hitro, no. user posted image   Super, da je vse ok. Tiste malenkosti kot so slabokrvnost in to, bomo že prežvečile. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
   [Brisano sporočilo]
3.1.2011 12:39:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3831
   [Brisano sporočilo]
3.1.2011 12:42:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3832
   [Brisano sporočilo]
3.1.2011 12:49:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3833
3.1.2011 13:01:53   
Teyla
Eh, kaj se sekiraš. Jaz sem že na +15kg, pa še ni konec. Se redim skoraj 1kg na teden. Verjetno jih bom malo slišala, ampak kaj čmo, takle mamo. Bom že potem dol spravljala. Če bo uspešno, bom pa videla. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3834
3.1.2011 13:08:00   
maurica
živjo punce!

jaz sem čisto matasta. ponoči sem slabo spala (itak), zjutraj pa sem morala vstati, ker sem šla urejat papirje na CSD. ko sem prišla domov sem šla nazaj spat, vmes sem se zbudila in nekaj pojedla, pol pa nazaj spat. sem se zbudila 10 min nazaj in sem še čisto zalimana user posted image

sem še malo zmedena zdej tako da bom še malo počakala pa se pol še kaj oglasim user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
3.1.2011 13:50:12   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Aja, še tole, v 5 tednih sem se zredila 4 kg. user posted image Se moram od zdaj naprej pazit. Do zdaj sem na +13 kg.
V prvo sem se zredila skupno 16 kg. Imam še samo 3 kg na razpolago, težka bo. user posted image user posted image

No jaz sem ravno danes stopila na vago in vidim da imam +1 kg, me vsaj ne bo kregal takokot me je enkrat ko sem se na začetku 3kg. zdej pa lepo počasi napredujem po pol kg ali pa 1 kg. Jaz sem bila pri prvi nosečnosti na +18kg. Pa sem že s porodom izgubila tam nekje 9 kg-jev. Ostalo sem pa tudi dol dala pol kasneje, z dojenjem.....

Neposredna povezava do sporočila: 3836
3.1.2011 13:53:10   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Ne vem če to glih  drži za fleke, ker jaz jih pri klari nisem nič imela je pa značilno če nosiš fantka da je koža bolj nečista in imaš polno mazoljčkev, če pa nosiš punčko pa tega ni, je koža lepa....

Saj ne mislim mozolje-to sem jaz tudi imela na začetku obeh nosečnosti (obakrat fantek) ampak rjave fleke oz. lise. Poznam kar nekaj punc, ki so jih imele in so rodile punčke. Sicer pa sej pravim da je vraža.

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

user posted image user posted image user posted image
Še zdaj se smejim. user posted image

To je pa tako ko že celo zgodovino skoraj samo moške citirajo ...user posted image

Drugače sem pa zdaj 100x boljše volje kot pred 2 urama. Prej sem bila potem še malo bolj tečna-se me je naš dedi kar malo izogibal, ko sem prišla v kuhinjo, potem pa puf ... čisto drugo razpoloženje. Včeraj zvečer sem bila še jezna na moža, zdaj se pa več ne spomnim zakajuser posted image (dobra stran slabega spomina) in komaj čakam, da čez kakšno uro pride domov. Upam, da se ne bom do takrat že kaj novega spomnila.... Jao, jao ...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
3.1.2011 14:04:55   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami

Meta - sem se mogla prav nasmejatuser posted image user posted image user posted image tud js ne razumem tistih, ki pravijo kk uživale so v nosečnosti. Verjamem da je najlepši trenutek v življenju ko dobiš svojo štručko v roke, ampak prej pa user posted image najprej slabosti, pol bolečine v križu, nespečnost, bolečini v medenici, ne smeš jest tega in onga, ni fajn v bazene, savna ni priporočljiva, od športa sam sprehodi.... pol nepokreten pa najlepši čas, pa še večna skrb a bo vse ok user posted image no js vsekakor upam da bo pol lepše. Nisem glih romantična glede nosečnosti, bi lahk blo prej koncuser posted image

Registrirana in podobne izjeme ne brat!user posted image

Sem se zdaj spomnila, kako sva se s kolegico, ki sva prvič skoraj skupaj rodili enkrat hecali, kako naj bi nosečnost žensko naredila lepšo in bolj ženstveno ... Najprej ti je slabo in če maš srečo, še nonstop bruhaš (res privlačno), zrediš se, strije dobiš, celulita je več, spahuje se ti in zgaga te peče, smrdi ti vse in vsi okoli tebe, premikaš se ko raca, vetrovi te začnejo mučit al pa pač nekaj s prebavo, mozolje dobiš... Ja res, prav za na modno pistouser posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi danes zložila prvi stroj cunj za našo štručkouser posted image , likanja tokrat ne bo, sem pa vse vrgla v sušilec tako da je skoraj isto. Včeraj sem zavese oprala v sobi našega še nerojenega Bineta, omare in posteljico sem prebrisala ... Voziček in lupinico je še treba s podstrešja zvlečt ... No, se je začelo tudi pri nas malo premikat. Kupit moram samo kozmetiko in ene 2 malenkosti, potem pa lahko rodim.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
3.1.2011 14:06:07   
little*miss
lep pozdrav

Danes je res taki lepi sonček (ampak je bilo zjutraj -8..brr) Bomo mi tudi šli malo na sprehod.

Super delfinkauser posted image Javi nam kaj kako ste (če bo čas), pa seveda hočemo slikice malih navihank videt user posted image

Kiara vso srečo pri depiliranju ti želim user posted image Jaz sem se pred enima dvema tednoma brila, pa je blo bolj na blef (malo sem sicer še vidla), zdaj v bližnji prihodnosti pa bo verjetno moj opravil to, ker jaz namreč nič več ne vidim user posted image

Trsica, sem vidla trebušček-zelo je lep..Jaz imam za pol (pa še verjetno malo več) manjšega, pa ga komaj okrog nosim, tak da svaka ti čast user posted image

meta, sem gledala slikice na FB. Super sta z malim..fotogenična oba user posted image

sočustvujem s tistimi, katere morate ubadat s srbečico..verjamem, da je zoprno. Saj, malo še, pa se bodo vse naše težave končale. Potem pa bomo v parih dneh pozabile, da je sploh kaj bilo narobe user posted image

Spala pa sem tudi jaz bolj bogo..mala je celo noč stokala, ko pa je nehala pa me je zgaga začela tako močno pečt (btw, meni pomaga radenska)

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
3.1.2011 14:09:43   
lutika89
hey punce..

evo še iz moje strani-srečno,zdravo in uspešno leto predvsem pa veliko cartanja z vašimi otročki,ti ki so že med nami in ti ki še bojo user posted image

praznovali smo vredu,tamala je dobla vročino na sam silvesterski večer,tk da smo v novo leto šli z vročino-ampak je zdj že bolše,sam jo mam še zmeraj doma....

nisem čisto nič poročala glede pregleda-nisem mela UZ,srček smo poslušal je lepo bil,MV je zaprt in dosti dolgi user posted image mi je pa rekla da bom mela še en UZ user posted image tk da komi čakam kdaj user posted image sm pa zdej malo slabokrvna in sem dobla železove tablete...
me je pa zadne tri dni v decembru full bolelo čist v spodnem delu trebuha in mi je tut trebuh full otrdeval tk da sm že misnala da bom kam mogla odpeketat user posted image ampak k sreči ni blo prehudo....

sm pa šla že na CSD,si štimat paket ( da bi dobla že januarja nakazilo-ker si lahko 60 dni prej štimaš te zadeve) in nisem čist nič uštimala,zato kr je rekla da mam še čas,sj mam rok šele konc februarja in se ne mudi,tk da tut če dobim februarja mam še dost časa da nabavim vse kar mi še manka-mislim,v tistem trenutku bi jo tk okol tiste kepe usekala da bi vse zvezde vidla user posted image tk sm bla jezna da sm raj kr šla,če ne bi se kr skregala z njo....tk da bom štimala mal pred petnajstim,porodniško in paket-porodniško pa nastopim 28.1 in ne 26.1!!! nasledni pregled mam pa 18.1.

spim pa  bol švoh,kr me medenica čedali bol boli,drugače pa nimam večjih težav,razn to da mal zateka,ampak ne preveč-je za preživet user posted image

super za delfinko user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
3.1.2011 14:31:50   
meta21
Nekaj sem se spomnla glede zatekanja ... V prvi nosečnosti mi je G rekel, da lahko zatekanje povzročata tudi donat in radenska, ker vsebujeta natrij (kuhinjska sol je pa itak Natrijev klorid), tako da tiste, ki zatekate, mogoče se preveč nalivate z donatom.

(odgovor članu lutika89)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
3.1.2011 14:33:16   
tamy82
Glede težav v nosečnosti moram tudi jaz potrkat (močno) na les, ker še zdaj kdaj pa kdaj celo pozabim na to, da sem user posted image  user posted image Tako da sočustvujem z vsemi, ki vas karkoli matra in upam, da čim prej mine (če ne prej s porodom user posted image ). user posted image Tudi moj mi skoraj vsak dan pove, da imam srečo z nosečnostjo, da je vse ok user posted image ... ampak če dobro premislim, ima tudi on še večjo srečo, ker bi če ne moral kar malo več migat, če bi jaz morala ležat ... user posted image

Prej sem bila po dolgem času na sprehodu in sem prišla nazaj čist zmatrana. Tako da zdej sem še eno uro odspala, no prej sem jedla še kosilo, tako da je sploh pašal tale spanec. Pa pri nas ni še čisto konec s temi prazniki, ima danes še moj oči RD, tako da bom spet "mogla" jest zvečer ... user posted image

Koža na obrazu: jaz naj bi nosila fantka in imam že od začetka nosečnosti res malo mozoljev (mogoče 3 v celi nosečnosti), kakšnih flekov pa HB do zdej nisem imela. Mogoče se še kej pojavi ...

Kg: do zdej sem na 10+, tako da upam da do četrtka, ko imam pregled, ne pridelam še kakšne, ker jih je kar dovolj zaenkrat. Računam še na kakšne dve ali tri do konca, sicer pa se ne sekiram več s tem. Bo že šlo dol potem ... upam ...

Punce, pazite nase in na svoje trebuhe (trebuščki zdej niso več user posted image ) user posted image

Aja, a katera kej ve kaj je s trsico, sem prej vidla na FB, da se nekaj dogaja, ampak da so ustavili zaenkrat še ...

(odgovor članu lutika89)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
3.1.2011 14:33:46   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

meta, sem gledala slikice na FB. Super sta z malim..fotogenična oba user posted image

Tudi profesionalnost fotografa ima nekaj zaslug ampak vseeno najlepša hvala! Jih imam tudi v albumu tukaj na rr.user posted image

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
3.1.2011 14:36:06   
tamy82

user posted image
nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: 11.1., 18.1., 25.1., 31.1.
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1.
user posted image suzy29, 29, Laško, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.1.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 39, Rakek, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kiara24, 26, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image rebeka84, 26, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.1., 12.1.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 7.1.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1., 11.1., 12.1.
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21, 33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 7.1., 12.1.
user posted image Anonimna, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1.

7.2.
user posted image Juxy, 36, Domžale, 3. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , CTG: 4.1.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 24, Ajdovščina, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 6.1.
user posted image mamasita, __, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1.

9.2.
user posted image Tigrica86, 24, Šoštanj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.1.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image marjetka, 28, ________, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image petrap, 26, Dolenjska, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___

11.2.
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

12.2.
user posted image prvicmami, __, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.1.
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image Nina33, 34, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 17.1.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 5.1.
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Zasi, 27, Lovrenc na Dravskem polju, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.1.
user posted image aktak, 31, Kobarid, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.1., 10.1.
user posted image šebela, 28, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

16.2.
user posted image Jane77, 32, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image mateyci, 28, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.1.
user posted image Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.1.

19.2.

user posted image Registirana, 31, Štajerska, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P in CTG: 24.1.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3. user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.1.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 31, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.1., 14.1.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

23.2.
user posted image lil_, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image biljana l, 33, Novo mesto, 4. user posted image , user posted image user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___

25.2.
user posted image pinwheel , __, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.
user posted image
muca5
, 31, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image lutika89, 21, Prebold, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 18.1.

27.2.
user posted image babynitka, 25, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 6.1.
user posted image inia,30, _______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kkb81, 29, okolica Ljubljane, 3.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

Skupaj nosečk: 81 user posted image user posted image

Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image user posted image

user posted image : 25
user posted image : 22
user posted image : 39

Z nami so bile:

user posted image N.M user posted image
user posted image srečica17 user posted image
user posted image huda83 user posted image
user posted image abv1 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAMICA   PDP     DAN D   BABY       TEŽA            VELIKOST
d3lfink4  1.2.11  14.12.10 Neža/Eva 1880/2180g 43/43 user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3844
3.1.2011 14:37:05   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

lep pozdrav

Danes je res taki lepi sonček (ampak je bilo zjutraj -8..brr) Bomo mi tudi šli malo na sprehod.

Super delfinkauser posted image Javi nam kaj kako ste (če bo čas), pa seveda hočemo slikice malih navihank videt user posted image

Kiara vso srečo pri depiliranju ti želim user posted image Jaz sem se pred enima dvema tednoma brila, pa je blo bolj na blef (malo sem sicer še vidla), zdaj v bližnji prihodnosti pa bo verjetno moj opravil to, ker jaz namreč nič več ne vidim user posted image

Trsica, sem vidla trebušček-zelo je lep..Jaz imam za pol (pa še verjetno malo več) manjšega, pa ga komaj okrog nosim, tak da svaka ti čast user posted image

sočustvujem s tistimi, katere morate ubadat s srbečico..verjamem, da je zoprno. Saj, malo še, pa se bodo vse naše težave končale. Potem pa bomo v parih dneh pozabile, da je sploh kaj bilo narobe user posted image

Spala pa sem tudi jaz bolj bogo..mala je celo noč stokala, ko pa je nehala pa me je zgaga začela tako močno pečt (btw, meni pomaga radenska)

Kakšen sonček nekaj, že cel dans mo v megliuser posted image in nisem šla nič ven itak sem pa likala in pa posparavljala, pa se depilirala. In mi je ratalo, kar je ostalo pa se jutri še pobirjem.... jaz vidim vse če ne drugače pa ogledalo pod rit in se vidi čisto vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mene tudi še čaka voziček pa ne vem kako naj to naredim a nej operem pa pol dam v kurilnico sušit al kaj, nimam pojma. kaj predlagate?!

Zatekanje- jaz pa če sem ful nanogah imam gorzne zvečer in to res gorzne pri Klari ni bilo tako.

Spanje- recimo danes sem spala kot ubita, ker je bila prejšna noč grozna sem letala skoz na WC.

Uživajte še naprej, grem po Klaro.

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
3.1.2011 14:42:20   
Teyla
tamy82  sem tudi jaz videla, da se nekaj dogaja s trsico. Mislim, da še ne bo rodila, ker so ji zaustavili in je kot kaže doma. Če pa bo, pa držim pesti. Sicer sta pa mala dva dovolj velika.

Drugače pa, če odštejem srbečico in danes ponoči zgago, sem tudi jaz zelo ok. Se sploh ne počutim kot da imam še mesec do poroda. Tudi zadihanost počasi izginja, verjetno se mala spušča. Tako da sem res ok, moj mi tudi pravi, a dobro prenašam. Žal ni odvisno od mene, tako pač je. Menda lahko potem v drugo pričakujem toliko večjo štalo. user posted image

meta21 jaz donata/radenske sploh ne pijem, jo pa grem danes kupit, ker še ene take noči ne bom prenašala. Uapm, da bo pomagalo, če bo spet kriza. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
3.1.2011 16:23:07   
FoxyLady
Dan!

NAJPREJ SREČNO,ZDRAVO IN USPEHOV POLNO NOVO LETO!!!!!!!!

Zdaj pa vam raportiram kako je bilo danes pri diabetologu. Nč kej fajn saj sem dobila zravem še en inzulin tako,da imam zdaj kr dva.Pa tudi doze mam povečane. Zopet imam pregled 17.1.,seveda če ne bo jutri dr.Steblovnikova kaj prej urgirala,bomo videli.
Naslednji pregled pri svoji G imam 12.1.+CTG,ker ne vem a sm že napisala ali ne.
Kaj več vam povem jutri,ko bo za mano pregled,ki ga v bistvu najbolj čakam.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
3.1.2011 16:48:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
PilotGirl, ja eni ginekologi so pač mnenja, da je ženska narejena za rojevanje in da vse skupaj spada v paket. Mah sej meni je večinoma smešno ampak včasih bi pa rajši slišala, kaj v stilu: Revica, dajte malo več počivat namesto Jah, tko pač je!user posted image

Se podpišem, sem kar nekaj časa rabila, da sem to dojela.

Sem pa bila danes na pregledu in vmes skočila na faks v korekture. Pri UZ meritve ploda smo ugotovili, da smo zravi, da je teža zato manjša, ker kot sem tudi jaz trdila G, da dejansko nisem zanosila takrat kot bi mogla vendar kasneje. Tako, da smo dejansko mlajši. Datuma mi ne bodo prestavili so mi pa dali 22.2. do 5.3. (bi bilo hecno, da bi ravno na očetov rojstni dan imela porod), da bi morala roditi user posted image
Jasno sem nesla izvide še moji G ker me je prosila, da ji takoj dostavim, a smešen odgovor od G, ja sama se nisem uapala prestaviti, nič potem bomo upoštevali ta razpon. Halo, pa sej si G morš vedt kaj je tvoj foh in kako pa kaj gre. To je isto, k da bi jaz zrisala hišo brez strehe pa bi rekla, sej se mi zdi da bi morala biti ta velikost, ampak ker mi niso potrdil, sem kr prbližek dala user posted image

Me pa nekaj zanima, kaj pomeni, če imaš posteljico v MV? Meni je pri tem UZ ugotovila. Tako, da morem res počivat. Zdej bom res mela vzrok za lenarjenje do poroda user posted image

Delfinka, glede preoblekco za materinsko mi sporoči, če jo še rabiš ti jo brez težav sešijem.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 3.1.2011 16:50:38 >

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 3848
3.1.2011 17:03:27   
hel32
Najprej, želim vsem nosečkam eno lepo polno, brezbolečinsko novo leto 2011

Najprej, da se pohvalim, tudi pri nas se je začelo z pripravami na vovo članicouser posted image user posted image , tastarejši bratec se je preselil v večjo posteljico, tako, da me čaka  zdaj počasi priprava posteljice za dojenčka (beri, dvignem dno, dam baldahin, in obrobe,) imamo pa mi postejlnino od Galeba, in mi je super.user posted image user posted image  Pa oblačila sem prestavila iz previjalne v večjo omaro, od tamalega, zdaj moram sam še s podstrešja vzet  oblačilca, jih oprat in zložituser posted image user posted image enih par zadevic je pa še treba dokupit, in, potem lahko rodimuser posted image user posted image

Jutri imam kontrolo pri diabetologinji, upam, da ne bom kregana, no, sicer pa malo sem ga že kje  pregrešila, z kako malo sladkarijouser posted image

Voziček imam že opran in shranjen, tako, da samo sestavim, imamo dva, enega navadnega, za enega, in enega za dvojčke, da lahk oba vozimuser posted image
Jajčka je tudi oprana, sam za dol s podsrešja je za nest, sem vse lepo zapakirala in dala v škatleuser posted image pridna neuser posted image

Drugače pa imam tudi sama ne malo nocečniških radosti, kot je pekoča zgaga, nespečnost, boleča medenica, križ, otekanje nog, velik, težek trebuh,...oh, ja tako hitro to pozabiš. aje pa eno, res da komaj čakam da rodim, in se "znebim"tega trebuha, no, ob enem pa upam, da mi ga pred porodom še uspe poslikat.

Pa lep dan vam želim vasem.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
3.1.2011 17:17:56   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Eh, kaj se sekiraš. Jaz sem že na +15kg, pa še ni konec. Se redim skoraj 1kg na teden. Verjetno jih bom malo slišala, ampak kaj čmo, takle mamo. Bom že potem dol spravljala. Če bo uspešno, bom pa videla. user posted image

Tud js jih imam +15 kg.... pa se sploh ne sekiram...ker sm dobila sam v trebuh...in malenkost imam noge manj čvrste(malo celulita je opaziti)-ampak to bom js hitro zrihtala...imam plan iti kak mesec po porodu v akcijo -za svoje telo...kak teh, telovadba...pa bo...:)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?