|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
3.1.2011 12:33:43   
andreja310
Živjo punce!

Evo jaz iz bolnice, bila na AC. Vse je šlo OK, samo na izvid bo treba (pre)dolgo čakat. Zdaj pa počivat in se razvajat na kavču. Mi je pa zdravnik pri pregledu takoj rekel - a vam povem kaj bo? No, dobili bomo fantka user posted image  Uff, je bil kar šok, ker smo nekako vsi pričakovali punčko in že imeli ime, za fantka ga pa nimamo user posted image  Sem kar zdravniku, ko mi je povedal, rekla - kako fantek, če nimamo imena zanj, hahahaha... mi je kar malo ušlo user posted image  Morfologijo imam pa 27. 1., metuljčkov še ne čutim, zredila sem se pa 6 kg user posted image  večina v prvih dveh in pol, v zadnjem mesecu pa samo pol kile.

Uživajte v prvih metuljčkih in akrobacijah svojih pikic...

(odgovor članu Ninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
3.1.2011 12:43:57   
fluf
evo najin hiter seznam nujnih stvari:
- voziček, lupinca, previjalna podloga, ena omara (predlanik), jogi, za postelco oblečt, banjica, pa še kakšna malenkost, ampak to je glavno
-kozemtiko bova kupovala marca ali še kaseje, ker mava vse trgovine pred nosom
- oblačila: par bodijev s kratkimii, par z dolgimi, kakšna jopica, kapice, štumfki (ene 3 kos bo dost za začetek), dekica, zabice do pasu, paše kaka malenkost

pol bomo pa sprot to bolj kupoval, k bomo vidl kako veliko smo, kakšni smo,  itd...

(odgovor članu andreja310)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
3.1.2011 12:59:58   
kakteja39
pozdravček!

Po dolgem času se vam spet javljam. Prazniki so me popolnoma okupirali in ni bilo časa. Imeli smo namreč obisk sorodnikov iz tujine. Je bilo pa lepouser posted image

Sedaj pa ponovno v strrih tirnicah, najpomembnejše pa je, da trebuščki pridno rastejo user posted image user posted image Tudi tiste neprijetne bolečine so za menoj in počutim se odlično. Gibov sicer še ne čutim konkretno, ampak na pregledu je vse ok, srček pridno razbija user posted image

Glede modrčkov: tudi jaz bi potrebovala večje številke in kaj brez kosti, ker moji me zelo motijo in tudi žulijo. Pri ostalih nosečkah berem da se najbolj izplača kupiti kar tiste za dojenje. da so zelo udobni, kasneje pa se jih itak potrebuje. Je katerta kupila tega ?

Lep sončen dan in uspešen začetek novega leta

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
3.1.2011 13:32:50   
Tiara123
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: Tiara123

Nakupovanje... Še nič in še kakšna 2 meseca sigurno nič. Načeloma že vse imamo od prve pupe, edino odločit se moramo, ali bo starejša dobila novo večjo posteljico, ali bomo user posted image kupili novo.

Eno vprašanje: Kje kupujete - tiste, ki seveda nosite - žabe (nogavice) za nosečke? Jaz sem čisti zmrzljivec in bi jih res rabila, ker v samih pajkicah me zebeeee...

kolk bo starejša stara ko boš rodila? po mojem se bolj splača za starejšo veliko posteljico in bebija prestaviš v njeno...aha..sem videla da ima mala 1 leto, kar pomeni da bo imela skoraj 2 ko boš rodila..brez problema lahk gre v "veliko" posteljo..mojo sem dala z 2 leti..no problem..pravzaprav mislim da se ji bo ful dopadlo in se bo počutla pomembno da je dobila veliko posteljo..

žabe dobiš za nosečke v H&M

V bistvu bo stara 19m - misliš, da še ne bo premajhna za veliko posteljo? Razmišljam, če bi ji kupili 140x70 in bi kasneje dali ograjice stran. Zdaj ima 120x60.

Jaz sicer še nimam izkušenj, kako razumljivi so otroci pri 19m, ampak če jo zdaj gledam, je še čisto nebogljena in se ji niti sanja ne, da bo junija dobila družbo.

Še nekaj, jaz imam 'zimsko' punčko in vem, kako pač obleči dojenčka pozimi... ali se poleti daje dojenčkom body z dolgimi ali kratkimi rokavi? PRi nas bo kar kriza, ker se bosta ravno križala v letnih časih, tako da mi niti vse cunjice ne bodo prišle v poštev. Da ne govorim, da če bo poba, bo veliko v roza oblečen user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
   [Brisano sporočilo]
3.1.2011 13:48:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tiara123)
  Neposredna povezava do sporočila: 1230
3.1.2011 13:56:53   
Ninchy
Ojla!

No bi bomo meli razlike malo manj kot 1 leto in bom za večjo kupila uno posteljico od Lip Poljčane 140_x_70, ki se spremeni (stran se vzamejo stranice in je navadna vendar manjša posteljica). Se mi zdi ta velika tm do ene 3 al pa 4 let kr prevelika.

Drgač pa sem bla tud jaz nedavno pri enih na obisku k so mel v stanovanju 26 stopinj dojenčka oblečenega k da mede oni pa v kratkih rokavih pol pa pravi a veš da že nekej kašlja user posted image mislim halo!!!!!!!!!

Nam so v šoli staršev svetovali da pozimi velja en dolg rokav več poleti pa približno tako kot mi, če smo mi napol nagi in nam je še vedno vroče (+30°C) naj ima mali tudi le bodi s kratkimi rokavi in tanke nogavičke, ker nogice pa imajo hitro hladne. No ne vem v glavnem jaz jo ne oblačim nekej full pa še ni bila bolana.

Ja tud pri nas če bo fantek bo veliko v roza, bo pač drugo leto za fantke IN roza....user posted image

< Sporočilo je popravil Ninchy -- 3.1.2011 13:58:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 1231
   [Brisano sporočilo]
3.1.2011 14:00:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1232
3.1.2011 14:05:53   
Ninchy
Ja men se tud to zdi dost.

Pa mi smo dajali vedno po kopanju za kakšno uro kapico ker je mela res full las in jih nisi nikakor mogu popolnoma osušiti pa še ker je otrok vroč da se ne prehladi. Nismo pa dodatno nič kurili ko se je kopala, ker je bilo dovolj toplo.

Čeprav lansko (zdaj že) poletje je bilo vmes malo bolj hladno tko da sem jaz rabila kakšen teden tudi malo bolj tople cotke (hlačke in jopico iz flisa).

Neposredna povezava do sporočila: 1233
   [Brisano sporočilo]
3.1.2011 14:07:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1234
   [Brisano sporočilo]
3.1.2011 14:12:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1235
3.1.2011 14:23:28   
Mihelinka
Hej punce, prvič se javljam oziroma se pridružujem junijkam. Nekaj dni vas že berem in vidim, da bom dobila tukaj velik informacij. Hruška debeluška mi pa nisi omenla, da si tuki stara bajta (če me po niku ne prepoznaš, včeri zvečer sma četale na fb :)).

Neposredna povezava do sporočila: 1236
   [Brisano sporočilo]
3.1.2011 14:26:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mihelinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1237
3.1.2011 14:31:58   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka

Hej punce, prvič se javljam oziroma se pridružujem junijkam. Nekaj dni vas že berem in vidim, da bom dobila tukaj velik informacij. Hruška debeluška mi pa nisi omenla, da si tuki stara bajta (če me po niku ne prepoznaš, včeri zvečer sma četale na fb :)).

pa sem ti še misnla včeri rečt zakaj se ne pridružiš!!! pozabla itak

dobrodošlaaaa

jaz sem pa tuki res že od prve zanositve..oz že pred prvo zanositvijo sem tu visela...user posted image user posted image

Do zdaj nisem na nekih forumih še sodelovala (malo nekaj), tak da ga znam še kaj mimo biksnit :))). Ampak sem zdaj bolj pogumna ko vidim tebe tuki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1238
3.1.2011 14:51:11   
lana_22
Ojla, prvi delovni dan je za mano, in ne čutim utrujenosti. Upam, da se je začelo bolj prijazno obdobje.
Tiara: jaz sem ga dala že prej spat na veliko posteljo, ker mi je iz tamale ven skakal. No, skočil je enkrat, pa sem ga na srečo ujela, tako, da nisem imela nobene izbere, on pa tudi ne. Pa mu je prav odgovarjalo, ker mu je bila mala posteljica že malo premajhna. Je bolj nemiren spalec in potem se je sredi noči začel jokat, ker je z glavo tiščal v ograjo in ni mogel ne naprej ne nazaj. Jaz ti priporočam, da kupiš veliko, razen, če imaš možnost izposje. Kupovala pa sigurno ne bi, ker se mi zdi škoda denarja.
Kakteja: jaz imam navadnega, brez kosti, ker tudi mene motijo. Modrčki za dojenje, ne vem če ima že zdaj smisel kupovati, ker bodo potem prsi večje in ga ne boš potrebovala.
Andreja želim ti, da ti čas čim prej mine in ti prinese veselo novico. Vem, da bo tolr malce zlobno zvenelo, ampak mi je tolk fajn prebrat, da se je še nekdo zredil približno tolk kot jaz, jaz sem pridobila še pol kile več. Počasi se navajam na občutek "nasedlega kita".

Ta teden me čaka še glukozni test, potem pa user posted image na dieto. Upam, da bo dieta dovolj, da ne dobim inzulina, ker me je pa tega malce strah. Ampak mislim le na najaboljše.

Ana, kaj se je razpletlo z bundo. Verjetno je Ok, ko se je posušila. Drugač pa pri določenih bundah dobiš žogico poleg za pranje. Je pa tako kot ti je sobrate napisala, bunde se znajo zelo dolgo sušiti.

Strelka, res imaš velik razmik. Ampak vsak G ima svoj način dela. Jaz imam vsak mesec, da polsušamo srček, ter mi pregledajo vodo ali kri.

(odgovor članu Ninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
3.1.2011 15:06:46   
karmen7
Da se še jaz javim po dolgem času user posted image Danes sem imela pregled, smo slišali srček, ki veselo dela. Za morfologijo se moram naročiti po 15. januarju, ker jo bom imela takoj na začetku februarja in še nimajo razporeda do takrat. user posted image Dobila sem spet napotnice za kri in pa toksoplazmozo (že drugič - v prvo je bila negativna), pa vagisan sem privlekla domov. Sem pa v 17 tednu, naslednji pregled 7.2.

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
3.1.2011 15:14:42   
fluf
mene tud morijo teli modrči za dojenje... sam že zdej težko dobim številko, pa bi najrajš kar te za dojenje kupila... čeprov je res kmal.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
3.1.2011 15:20:38   
ana**
Ojla nosečke. :)

Jaz sm dans bolj bogo. user posted image Celo noč nisem skoraj nč spala, Val je dobil vročino 39,7 in je blo groza. Na koncu nism več vedla kaj bi mu dala, nč ni pomagalo. Sva bla zjutraj skupaj, je HB vročina malo padla, ampak je potem bruhat začel. user posted image
Zdj pa sm ga mogla sestri prepustit, kr mam jst en nujn sestanek v službi.
Pa tko me srce boli, kr je bolanček pa nisem z njim.. Sam na uro gledam,da pičim domov ga pocartat. user posted image

Jakna je že v boljšem stanju. user posted image Edino na ovratniku se še perje ni razporedilo, na rokavih pa je že čist kul napihnjena. Upam,da bo do ju3 vse tipitopi, tut na ovratniku kr mi je še posebej všeč.user posted image Ma, sj sm sama na sebe jezna, če bi lahko prevrtela čas nazaj, bi ga v sekundi, ampak pač ni več mogoče user posted image Vem,da tega naslednjič ne smem naredit..user posted image

andreja310 super,da si uspešno prestala AC.user posted image user posted image Uff..ja tole čakanje pa zna bit res mučno, prava živčna vojna. Upam,da ti čimprej mine in dobiš SUPER rezultate. user posted image user posted image In čestitke za fantka.. Ja, to zna bit včasih res šok, ko pričakuješ nekaj drugega. user posted image

Glede posteljic bomo mi naredli tko.. Novi član bo dobil Valov kinderbet, valu pa bomo kupili novo večjo posteljico, pa bo julija star 2leti. Se mi zdi,da bi prej ali slej rabil večjo posteljico in se mi ne splača zdaj še enega kinderbeta na novo kupovat.

mihelinka dobrodošla user posted image user posted image

(odgovor članu Ninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
3.1.2011 15:28:45   
ana**
Evo, midva bova za Vala kupovala neki takega..

user posted image

Sicer se mi zdi ta model ful nizki user posted image Bi mela malo višjo, drgač pa to velikost pa ograjico ob strani. user posted image Se včasih tko premetava, da bi brez ograjice bil vsako noč na tleh.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
3.1.2011 15:33:49   
Mihelinka
ana** hvala za dobrodošlico!

user posted image sem prvič in še ne štekam vseh kratic, zato upam, da mi jih boste z razumevanjem pripravljene razložit :)

Najprej torej, kaj pomeni oziroma kakšen je pregled AC na katerem je bila andreja310?

Hvala vnaprej user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
3.1.2011 15:42:26   
ana**

user posted image sem prvič in še ne štekam vseh kratic, zato upam, da mi jih boste z razumevanjem pripravljene razložit :)

Najprej torej, kaj pomeni oziroma kakšen je pregled AC na katerem je bila andreja310?

Z amniocentezo (AC)  dobimo celice plodu, tako da z iglo, pod ultrazvočno kontrolo, posrkajo nekaj plodovnice. Iz teh celic lahko s citogenetskimi preiskavami določijo morebitne kromosomske nepravilnosti, genetske bolezni in še nekaj drugih bolezni.
Amniocinteza pa se ponavadi opravlja po 37.letu, ko je tveganje za kromosomske nepravilnosti večje.

Evo, tko čist na kratko, upam da veš zakaj se gre.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1245
3.1.2011 16:23:26   
Anonimen
karmen7 in suzana73,ce imam prav v spominu naj bi tudi vidve sle na ac,kako je bilo?

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 1246
3.1.2011 16:28:21   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: ana**

Z amniocentezo (AC)  dobimo celice plodu, tako da z iglo, pod ultrazvočno kontrolo, posrkajo nekaj plodovnice. Iz teh celic lahko s citogenetskimi preiskavami določijo morebitne kromosomske nepravilnosti, genetske bolezni in še nekaj drugih bolezni.
Amniocinteza pa se ponavadi opravlja po 37.letu, ko je tveganje za kromosomske nepravilnosti večje.

Aaaaa...Ja, ja to pa vem kaj je in za kaj gre, sam nisem vedla, da se za to ta kratica uporablja :). Hvala ti. Sej že imam naslednjega. Kaj pa pomeni HB?
Pol pa zaenkrat nimam vprašanj user posted image

Hvala!

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
3.1.2011 16:38:14   
ana**

IZVIRNO SPOROČILO: ana**

Aaaaa...Ja, ja to pa vem kaj je in za kaj gre, sam nisem vedla, da se za to ta kratica uporablja :). Hvala ti. Sej že imam naslednjega. Kaj pa pomeni HB?
Pol pa zaenkrat nimam vprašanj user posted image

Hvala!

Hehehehehe.... Krajšava za hvala bogu.

Neposredna povezava do sporočila: 1248
3.1.2011 16:38:27   
andreja310
IZVIRNO SPOROČILO: Sunia

andreja310- torej se 03.01. verjetno vidiva na AC, tudi jaz jo imam v porodnišnici v LJ.

Sunia, si bila danes na AC? Potem sva bili verjetno skupaj v sobici za počivanje... Nas je bilo kar nekaj user posted image  

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
3.1.2011 16:48:16   
Sunia
Pa je tudi za mano danes AC, bolelo ni nič pri prvem, pri drugem pa malo, ker leži bolj zadaj. Smo pa zvedeli še za spol drugega in dobili bomo dva fanta user posted image
Ja Andreja bila sem v Lj , v beli majici in šla sem prva noter.

(odgovor članu andreja310)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......