lana_22
|
Ojla, prvi delovni dan je za mano, in ne čutim utrujenosti. Upam, da se je začelo bolj prijazno obdobje. Tiara: jaz sem ga dala že prej spat na veliko posteljo, ker mi je iz tamale ven skakal. No, skočil je enkrat, pa sem ga na srečo ujela, tako, da nisem imela nobene izbere, on pa tudi ne. Pa mu je prav odgovarjalo, ker mu je bila mala posteljica že malo premajhna. Je bolj nemiren spalec in potem se je sredi noči začel jokat, ker je z glavo tiščal v ograjo in ni mogel ne naprej ne nazaj. Jaz ti priporočam, da kupiš veliko, razen, če imaš možnost izposje. Kupovala pa sigurno ne bi, ker se mi zdi škoda denarja. Kakteja: jaz imam navadnega, brez kosti, ker tudi mene motijo. Modrčki za dojenje, ne vem če ima že zdaj smisel kupovati, ker bodo potem prsi večje in ga ne boš potrebovala. Andreja želim ti, da ti čas čim prej mine in ti prinese veselo novico. Vem, da bo tolr malce zlobno zvenelo, ampak mi je tolk fajn prebrat, da se je še nekdo zredil približno tolk kot jaz, jaz sem pridobila še pol kile več. Počasi se navajam na občutek "nasedlega kita". Ta teden me čaka še glukozni test, potem pa na dieto. Upam, da bo dieta dovolj, da ne dobim inzulina, ker me je pa tega malce strah. Ampak mislim le na najaboljše. Ana, kaj se je razpletlo z bundo. Verjetno je Ok, ko se je posušila. Drugač pa pri določenih bundah dobiš žogico poleg za pranje. Je pa tako kot ti je sobrate napisala, bunde se znajo zelo dolgo sušiti. Strelka, res imaš velik razmik. Ampak vsak G ima svoj način dela. Jaz imam vsak mesec, da polsušamo srček, ter mi pregledajo vodo ali kri.
|