|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski malčki 2010
2.1.2011 20:29:11   
philadelphia
nadinne vse najboljše!! Želim ti res lepo leto brez skrbi in tesnobe in veliko lepih trenutkov z user posted image !!

Aleunam tudi tebi vse naj naj in tudi tebi želim veliko lepih trenutkov z user posted image !

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 801
2.1.2011 21:17:42   
bucka13
drage moje, upam, da se je vam letošnje leto lepše začelo kot se je meni. Proti jutru prvega dne v novem letu, nam je namreč zaspala naša babica. So jo 31.poslali iz bolnice, pa smo mislili, da ji bo v domači oskrbi kaj bolje, pa je očitno prišla domov samo iskati svoj mir..... Naj bo, ona več ne trpi, mi pa bomo že nekako.... 

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 802
2.1.2011 21:38:39   
zori82
IZVIRNO SPOROČILO: library

nadinne vse najboljše!! Želim ti res lepo leto brez skrbi in tesnobe in veliko lepih trenutkov z user posted image !!

Aleunam tudi tebi vse naj naj in tudi tebi želim veliko lepih trenutkov z user posted image !

se podpišem user posted image

bucika moje sožalje user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 803
2.1.2011 21:46:05   
Valentina85
Bucka13 moje sožalje user posted image

Nadinne in Aleunam vse najboljše! user posted image user posted image

Emma83, vidim da nisem edina ki premalo oblačim svojega otroka. Moja je oblečena v pajacku, bodiju in nogavičkah pa je premalo,da ne govorim o tem, da bi po taščino morala biti pokrita s kapco tudi v stanovanju, ker user posted image boli glava če nima v stanovanju kapce na glavi. Tako da drage moje novemberke upoštevajte prosim ta nasvet user posted image   Tast ji je predlagal, da naj sedaj ko bo aktualno malo delo začne delat kot dodatna patronažna sestra user posted image Ma smo žleht user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 804
2.1.2011 22:05:15   
Majchi
Bucka13, iskreno sožalje tudi z moje straniuser posted image . Nam se je podobno zgodilo pred nekaj leti 1 dan pred Božičem.

Tašče: tole, kar ve govorite, ej... Jaz ne vem no, men bi plafon odneslo takojuser posted image . K sreči je moja tašča zlata, pa tast tudi. Ampak jaz kar rečem, če mi kaj ni všeč, nikol ne šparam jezika. Pa ni treba velikrat. V bistvu imam več težav z mami kot pa s taščo. Pa tud ni neke krize.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 805
2.1.2011 22:49:01   
aleunam
Hvala za čestitke za RD. user posted image Nadinne, jaz ga imam danes.

Bucka13, moje sožalje. user posted image

Včeraj sem spraševala glede morskih sadežev, po tem, ko sem jih že pojedla. Marku očitno ne pašejo, ker je celo noč prdel in se precej matral ob tem. Prvo rundo mi je spal 4 ure (drugače tam 5-6, na silvestrovo celo 7), potem pa 2,5h. Na srečo ni tečkal. Zjutraj pa se je končno pokakal, pa je bilo vmes tudi malo sluzi in "nitka" zelenega kakca (večina še vedno "zenf" kakec). Potem pa mi danes več ni kakal, ostale dni pa po 3-5x v 24h. Upam, da se nimam kaj sekirati še zaenkrat.

Pajaca, ti nas še kaj spremljaš? Pa lottyke res že dolgo ni bilo. user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 806
2.1.2011 23:12:04   
škorpijonček_
Hojla,

da se na hitro javim. Mi imamo tako ihto trenutno, da ne vem kaj mu je. Sem mislila, da zaradi tega, ker ni mogel kakat, pa se je že 2x do sedaj, pa še vedno nič bolje. Malce je prehlajen, kašlja, kiha in poln nos ima, drgač pa normalno je, tko da ni nč narobe. Tud vročine nima. Mislim, da je vzrok, da je enmal razvajen, ker kokr ga položmo v pojstlco, se začne dret in noče tam spat. Juhu in to potem traja dolgo v noč, mami in ati pa zmatrana, da komaj gledava včas.
Drgače smo bili v soboto stari en mesec, zrasel je naš fantič ogromno, koliko bomo pa videli v sredo, ko imamo posvetovalnico.
Vse najboljše vsem, ki ste praznovale! Pa vsem en user posted image , ki imate probleme s krčki, kakci, ipd. Jst se tolažim, da bo kmalu mimo, nekaj pa so tud naredile kapljice.

Nočka vsem!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 807
3.1.2011 8:14:27   
aleunam
Škorpijonček, user posted image user posted image user posted image . Mark se je danes tudi pogosteje zbujal, zgleda, da bi se rad pokakal, pa ne gre. Upam, da bo, ko se zbudi (ja, zdaj mi pa pančka, ko jaz več ne moremuser posted image ).

Sem že ob user posted image , mi ful paše.

Ena je ponujala Šparove točke, če se ne motim. Jih še lahko dobim? Bom kar Dormeov vlažilec nabavila.

Neposredna povezava do sporočila: 808
3.1.2011 8:14:53   
pesjanarka
škorpjonček, najina sta približno enako stara (Livi je bila včeraj 1 mesec) in imata očitno tudi zelo podobne vzorce. Naša ima 1 do 2 večurne vaje na dan. To pomeni, da je cca 4 ali 5 ur "pokonci". Takrat hoče bit seveda na rokah in na flaši. Na cajte jo sicer lahko pretentam z animiranjem, petjem (fušanjem), ropotuljicami, ... Vsakih nekaj minut mi zaspi za ene 10 min, potem jo položim v posteljo in takoj weeeeeeeeee. Jo vzamem ven, se malo igram, ji dam flaško (na kateri se samo afna in dejansko ne vleče), ponoven poskus s posteljico, ... No po dobrih 4 ali 5h se toliko utrudi, da potem mirno odspi 2x po 2h.

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 809
3.1.2011 8:38:23   
emma83
Dobro jutro punce.

Mi smo ful slabo spali, je bilo zbujanje na 2 uri, sinoči je komaj ob 10h zaspal, ker so ga matrali krči. Zdaj je pa že zrihtan, še poje do konca in se greva potepat.

Bučka13 sožalje še z moje strani.

IZVIRNO SPOROČILO: Valentina85

Emma83, vidim da nisem edina ki premalo oblačim svojega otroka. Moja je oblečena v pajacku, bodiju in nogavičkah pa je premalo,da ne govorim o tem, da bi po taščino morala biti pokrita s kapco tudi v stanovanju, ker user posted image boli glava če nima v stanovanju kapce na glavi.

Ja to sem pa pozabila, kapca obvezno na glavo, pa duda v usta obvezno, ker je to dobro, ko kam greš, da se otrok ne dere user posted image (moj otrok noče dude, edino ko je res sila mjčkn pocuclja in jo ven flikne).

Majchi moja tašča je bolano navezana na svoja otroka, po njenem sem jaz njej njenega sina ukradla in sem tista ta grda, ki ga ne spusti več k njej. Svak je še vedno doma, mislim, da nima nobene resne zveze, star je pa 26 in ona njega pedena spredi in zadi. Najbolj sem ji pa na žulj stopila s tem, da ne sprašujem nje za njeno mišljenje o biločem. Zakaj user posted image bi jo? Sej sem odrasla ženska, ki ima svojo glavo na ramenih. Drugače je pa ona pri njih capo di banda, tast se mi ful smili, ker je ful dobra duša in dejansko beži od doma, ko je ona doma, ker človek ne more poslušati skoz eno in isto jamranje. Dejansko ti ženska vso energijo posrka s svojim negativizmom. Sem že rekla, če bom kdaj taka naj mi kr šus v glavo pošljejo.

Dost o moji tašči.

Lep dan vsem.

< Sporočilo je popravil emma83 -- 3.1.2011 8:41:59 >

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 810
3.1.2011 9:11:38   
nadinne
emma83...to je pa kot bi laz svojo taščo opisovala user posted image  Moja je za silvestrovo na večerji mojega user posted image  nadrla kaj bo šel na očetovski dopust...da to se ne dela, da je komaj dobil pogodbo za nedoločen čas, pa da ga bodo ven vrgli, pa da ona je vse sama sfolgala, da če rabim pomoč da mi bo ona pomagala, samo da js nočem (raj šus u glavo!)...aja, pa da bo zej njo sram, ker bo on na porodniški in da ne bo upala iz hiše stopit! Sva se z mojim kasneje zvečer tako narežala na njen račun...inteligenca na višku ni kej user posted image

bucka...moje sožalje!

aleunam...no potem imaš pa r.d. en dan za mano.

Grem zajtr pojest...mi je moj skuhal mlečni riž...mjljask  user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 811
3.1.2011 9:41:59   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Hvala za čestitke za RD. user posted image Nadinne, jaz ga imam danes.

Bucka13, moje sožalje. user posted image

Včeraj sem spraševala glede morskih sadežev, po tem, ko sem jih že pojedla. Marku očitno ne pašejo, ker je celo noč prdel in se precej matral ob tem. Prvo rundo mi je spal 4 ure (drugače tam 5-6, na silvestrovo celo 7), potem pa 2,5h. Na srečo ni tečkal. Zjutraj pa se je končno pokakal, pa je bilo vmes tudi malo sluzi in "nitka" zelenega kakca (večina še vedno "zenf" kakec). Potem pa mi danes več ni kakal, ostale dni pa po 3-5x v 24h. Upam, da se nimam kaj sekirati še zaenkrat.

Pajaca, ti nas še kaj spremljaš? Pa lottyke res že dolgo ni bilo. user posted image

seveda spremljam, samo malo manj časa je in ko pridem gor vidim, da tudi ve nič kaj dosti ne pišete...

VSE NAJBOLJŠE Nadinne in aleunam!

Jaz sem danes doma z obema, ker Peter kašlja kot stari kadilec, pa ga nisem upala dat v vrtec...Bomo videli kako bomo zvozili.. Situacija, ki je bila ravnokar: Dojim Ano (ki ima poskok v rasti, se mi zdiuser posted image in je od včeraj pogosteje na joški), Peter se dere iz WCja naj mu obrišem ritko, obenem zvoni telefon..
Sem že v akciji in iščem sleepy wrap, ker mi ga je može čez praznike nekam pospravil user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 812
3.1.2011 10:55:03   
tejci1981
Dan!

Nadinne - vse najboljše! Upam, da čimprej izgine ta depresija, da boš lahko spet polno zaživela! user posted image user posted image user posted image

Aleunam - vse najboljše in najlepše! user posted image user posted image

Bucka - sožalje tudi z naše strani!user posted image

Spali smo krasno!!!
Od 20 - 2:30 in 3 - 7 user posted image user posted image user posted image
Mi imamo danes 2 posvetovalnico in sem ful firbčna kolko je pikec zrasel in se poredil.
Konfekcijo 56 že pospravljam, prav so mu edino bodiji od HM, ker majo "podaljšano" ritko in jih še lahko zaprem.
Sem pa opazila da so bodiji od BC (vsaj tiste ki jih imam jaz) ful kratki in so mu že zdaj prav - rokavi so sicer še malo daljši, med nogami pa se počasi nebojo več zaprli,....

IZVIRNO SPOROČILO: Valentina85

da bi po taščino morala biti pokrita s kapco tudi v stanovanju, ker boli glava če nima v stanovanju kapce na glavi. Tako da drage moje novemberke upoštevajte prosim ta nasvet   Tast ji je predlagal, da naj sedaj ko bo aktualno malo delo začne delat kot dodatna patronažna sestra Ma smo žleht

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Leona tudi nonstop zebe, tak tašča pravi, ker ma včasi bolj hladne rokice  user posted image ,.....IGNORE!!!!
HB se tak malo vidimouser posted image user posted image user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: emma83

sem jaz njej njenega sina ukradla in sem tista ta grda, ki ga ne spusti več k njej.

Pa ne znam kuhat ker je shujšal, pa ne pusim, da bi jo poklical, al pa jo prišo obiskat,......
Največji problem je da moj več ni doma in je finančno ne podpira in plačuje položnic,....zadnjič prideta na obisk in jamra kak je slabo z denarjem, kak more šparat, čez 1 uro pa se začne hvalit da na mesec zarabi 100eur za loto (še ni nikoli nič dobila), pa še kakih 50 eur za cigarete,.......user posted image user posted image user posted image halo, kaj pa te jamraš da ni denarja?!?!?!?!

Nadinne - tvoj si je pa tudi ubog, ko ga na porodniško siliš user posted image user posted image user posted image user posted image

Dost o taščah! Sam na ignore pa bo!

Pajacka - vas pa se tudi nič ne ogne! Hitro se pocajtajte!!!!user posted image user posted image user posted image

Šibam, ker bo sirena!

Lep dan!!!

Neposredna povezava do sporočila: 813
3.1.2011 11:20:02   
novemberska
Hej punce!

Prvo srečno 2011 pa čimveč nasmejanih dni z svojimi pikicami in user posted image .

Mi smo pa danes res super spali..od 10-4 pol pa od 4.30-9....uh če bi blo vsak dan tako bi blo zakon:)
Naša Hana bo pa kmalu 3 mesece stara...jooj kam to beži,če samo pomislim kako majčkena je bla, zdaj pa je že prava bejba, kera se na veliko smeje, mi je kar hudo :)

[b]Simonmojca,...tudi midve bove šle na plavanje,tako da bi blo res fajn če se vse skup zmenimo in pol še mal čvekamo :)

No lep dan vam želim...naša punca je lačna tko da moram šibat:)

Najin največji zaklad, največja sreča Hana 16.10.2010

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 814
3.1.2011 11:29:40   
phelps
Aleunam in Nadinne, vse najboljše!

Zanima me, kako kaj pasete kravice? Neža je stara že 2 meseca in 6 dni, pa ji to ne gre ravno najbolje user posted image V naročju sicer že sedi pokonci in glavico ful premika naprej... Imamo pa danes 5.600 g, jeeej user posted image , 62 št. cotke gredo pa počasi v pozabo...

Tašče user posted image user posted image user posted image ... Punce, ne se obremenjevat s tem, ker se resno ne splača. Prepričana sem, da so takšni in podobni komentarji pri čisto nas vseh in da je to samo zato, ker jim ni vseeno... Mi smo bili včeraj pri njegovih in sta bila še njegov brat in punca, ki imata 2 meseca starejšega sina kot naša Neža... Komentarjev in primerjanja toliko, da raje ne bi... Iz vseh strani user posted image user posted image user posted image . Je pa Neža po njihovem tisti "the one" dojenček, ker je dojena in ker prespi noč user posted image user posted image user posted image . Jaz temu pravim, da imamo samo srečo, morda bo pri naslednjem otročku ravno obratno.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 815
3.1.2011 11:58:09   
Renesme**
Nadinne in aleunam- vse naj naj obema in veliko lepih trenutkov s z vajinimi sončki!

Bucka- moje sožaljeuser posted image

Pa še VESELO IN ZDRAVO NOVO LETO, DA BI VSE ČIMBOLJ IZKORISTILE TO LETO, KO SMO DOMA Z NAŠIMI SONČKI

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 816
3.1.2011 12:06:04   
Renesme**
pri nas drugače bolj ali manj po starem...na novo leto smo šli spat ob polnoči ampak je mali skoraj znorel zaradi petard, tako da sva ga vzela k sebi, da se je pomiril, potem smo pa zaspali ob 00:45 in spali do 5:30...pa potem še do ene 10:00...midva z malim rada spiva zjutraj...očitno je po meniuser posted image , ker Tinkara vstaja med 6-7huser posted image

Drugače imamo še kar krčke, zadnje dni malo več, zaradi pestre prehrane, še ugotavljam ali so krive bolj rafaelo kroglice (moje) ali tatarc....ali pa oboje...včeraj je bil skoz na rokah, potem pa zaspal malo čez 22:00 in spal do 4:45 in potem do 10:00- me je skoraj kap, ker sem bila prepričana, da bo spal samo do ene 8ih...no zdaj pa spet spiuser posted image

Ene 10 dni nazaj si je začel ogledovati rokice in jih potem oblizuje...zaenkrat desno bolj, leva še ni tako zanimivauser posted image , tudi igračke na loku že opazuje...slini se kot polž...po novem raje kot podiramo kupčke polivamouser posted image , še dobro da samo kakšen obrok na dan...smotko mali..

En dan ga moram stehtat, mislim pa da ima že čez 5,5kg, meri pa tudi okoli 59-60cm- vglavnem je velik in težek za pestovati..

grem mal prebrat kaj ste pisale

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 817
3.1.2011 12:23:09   
Renesme**
Pajacka- sočustvujem s tabouser posted image Sicer pa Tinkara se mora v tem primeru sama obrisat , enkrat je celo sedela na školjki in čakala- no mal je le že starejša, telefon pa na ignore...

Nekaj ste o mleku in dodatkih debatirale- jaz si mleko črpam in pije mojega po flaški, zvečer in ponoči dobi pa Novalac...nič ne zavrača mojega mleka, kar dobi v flaši to popije...enako je bilo pri Tinkari...moje mnenje je, da če otrok zavrne materino mleko potem mu očitno ne ustreza in je bolje tako....meni je včasih res hudo, da ne dojim, pa vseeno pije moje mleko, je pa sigurno več krčkov zaradi tega, kot če bi se dojila...zdej da bi se pa matrala in nekaj na silo, pa ne, me preveč znervira ( nadinne- naredi si tako da bo tebi ok....sicer sem se pa jaz v prvo tudi 1000x bolj sekirala zaradi vsega)
Ravno zadnjič mojga en vpraša kolk malega zvija v primerjavi s Tinkaro- on je rekel, da ga bolj, jaz pa da ga manj...no potem sva ugotovila, da Bastiana res bolj zvija samo mene njegov jok in napenjanje ne ganeta ( ne me narobe razumet- ni mi vseeno, ampak vem da mu bolj kot da ga nosim, dam kapljice... ne morem pomagat, da dajo to vsi čez in da mine...)v prvo pa me je kar zvijalo ob vsakem njenem joku, ker nisem vedela kaj in kako...pa še vsak je pripomnil, da je to zato ker je ne dojim...bla bla bla...

Čaj- včasih ga spije 60ml/dan, včasih nič....kakamo še vedno 1x/2 dni...prdi pa ful in smrdi tudiuser posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 818
3.1.2011 13:37:46   
pajac
Bucka sožalje tudi od mene!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 819
3.1.2011 13:54:57   
pajac
joj koliko so že vaši škrati stari!user posted image user posted image user posted image Mi smo komaj čez prvi mesec priglajzali... težki smo 4950 g, merila jo pa nisem..Upam da bodo krči kmalu minili...Sem pa opazila da ima Ana včeraj pa danes spet sluzasto blato in sem gruntala kaj sem takega na novo jedla in ugotovila, da nič drugega kot večer prej doma spečen beli kruh... Bom ga še danes pa bom spremljala in začela vodit dnevnik... upam da ni še kakšna pšenica kriva, ker sem potem user posted image saj mi je beli kruh pa testenine trenutno edina tolažba ob tej dieti... Zadnje par dni ugotavljam, da raje pijem kot jem.... nenavadno zame user posted image

Jap Renesme prej smo rešili situacijo tako, da je Peter čakal na WCju (samo sem upala, da ne bo cela rola na tleh ali bognedaj v WCju user posted image ), Ana se je najedla in omagala, telefon pa je itak na ignore..(saj tiste, ki me poznate ste to že opazile.... Mojoj me čisto resno sprašuje zakaj ga sploh imam, samo glede na račun vsak mesec očitno je nek razlog user posted image ) No zdaj je korenjak sit in je šel spat, Ana pa budna in se doji... Del perila zlikan, kosilo že od včeraj za naju čaka, Petrovo kosilo skuhano in pospravljeno v želodec user posted image

Mah.... wonder mama ni kaj...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 820
3.1.2011 13:57:12   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

Ravno zadnjič mojga en vpraša kolk malega zvija v primerjavi s Tinkaro- on je rekel, da ga bolj, jaz pa da ga manj...no potem sva ugotovila, da Bastiana res bolj zvija samo mene njegov jok in napenjanje ne ganeta ( ne me narobe razumet- ni mi vseeno, ampak vem da mu bolj kot da ga nosim, dam kapljice... ne morem pomagat, da dajo to vsi čez in da mine...)v prvo pa me je kar zvijalo ob vsakem njenem joku, ker nisem vedela kaj in kako...pa še vsak je pripomnil, da je to zato ker je ne dojim...bla bla bla...

očitno je res da je v drugo lažje, ker pri meni je enako.. Se včasih vprašam, kaj je z mano narobe, da mi ne pride do živega enako kot je Peter... Očitno izkušnje naredijo svoje...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 821
3.1.2011 14:27:01   
aleksa83
Pozdravljene!

VSE LEPO VSEM V LETU 2011.
En čas me ni bilo tu gori, da sma se lepo z Samanto poštimale pa vse,...

Kako ste mi kaj? Pa vaši malčki, malčice?
Upam, da ste zdrave in da je vse vredu,...

Danes sma imeli posvetovalnico in sva veliki 53 cm in težka 4500g . Pa baje je vse super.
Edino nad trebuščkom imama malo kilo, bunkico, ki bo baje izgininalo,..

Kaj ve dajete AD3  kapljice?
Mene je ravno strah, ko pravijo eni kak se dojenčki jokajo po tem,...
kak so kaj vači cukrčki odreagirali nanje,...

Če se bo mala jokala, se bom pač z rdečo peso basala,...
ali kaj naj naredim,...

Jaz sem drzgače vredu, lepo se dojima, danes sem mislim da dobila menstruacijo,..user posted image , kak je bilo fajn, ko je ni bilo,...

Lepo bodite,...,
sedaj se bom večkrat javla tu gori, obljubim,...
Malo sem bla brez računalnika, sedaj pa sem opet tu :)

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 822
3.1.2011 15:09:39   
Slavi83
Nejka000 in kaj potem narediš s tem mlekom, a ga vržeš proč???
Hvala za odgovor.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 823
3.1.2011 15:15:31   
pajac
Aleksa zakaj bi se s peso basala??? Probaj s kapljicami ene par dni (pa priporočam dopoldan) in boš videla, če se bo drla, pa počakaš ziher lahko kak mesec dva in nato naprej poskusiš.. Mi smo dobili kar Plivit D3....

Sicer pa user posted image user posted image user posted image za kilce in centimetre user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Slavi83)
Neposredna povezava do sporočila: 824
3.1.2011 16:06:31   
zori82
Dan

evo mi2 sva sprehoda, tak lep sonček je zunaj sam je pa tud mrzlo brrrrr, no Niji ni blo ker je itak zapakirana spredi in zadi...zdj je pa tečka tk da sm kr fen prižgala in lepo panča, mamica pa hitr proste minute izkoristi za RRuser posted image user posted image

mrzle rokice a jih majo vaši user posted image tuduser posted image ... Nija jih ma dostkrat sam zebe ji ne, ker je lepo toplauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Ena je ponujala Šparove točke, če se ne motim. Jih še lahko dobim? Bom kar Dormeov vlažilec nabavila.

jap js, pošlj mi naslov na zs pa ti jih pošljem user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83

Danes sma imeli posvetovalnico in sva veliki 53 cm in težka 4500g . Pa baje je vse super.
Edino nad trebuščkom imama malo kilo, bunkico, ki bo baje izgininalo,..

Kaj ve dajete AD3  kapljice?
Mene je ravno strah, ko pravijo eni kak se dojenčki jokajo po tem,...
kak so kaj vači cukrčki odreagirali nanje,...

lepe kilce user posted image ...naša bo v sredo 2. mesca in upam da jih bo nekje 4500user posted image
AD3 js jih ne dajem (niti nisem probala), ker jo že itak zvija, tako da bom začela nekje v 3. mescu...sem pa kolegici naročila te avstijske Oleovit D3 in če jih dobim ji bom te dajala ne pa AD3

Mislim da je ena enkrat pisala za Oleovit D3 (tejci sam nism zihr) kako se kej obnesejouser posted image

Zdj pa šibam še mal cunje speglat, čeprav se mi ne da user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Vožnja s kolesom
krtačka

Kdaj se je vaš otrok znal voziti s kolesom na pedala brez pomožnih koles?

pred 3. letom starosti (16%)

med 3. in 4. letom starosti (31%)

med 4. in 5. letom starosti (33%)

med 5. in 6. letom starosti (12%)

po 6. letu starosti (7%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!