aleksa83
|
Pozdravljene! VSE LEPO VSEM V LETU 2011. En čas me ni bilo tu gori, da sma se lepo z Samanto poštimale pa vse,... Kako ste mi kaj? Pa vaši malčki, malčice? Upam, da ste zdrave in da je vse vredu,... Danes sma imeli posvetovalnico in sva veliki 53 cm in težka 4500g . Pa baje je vse super. Edino nad trebuščkom imama malo kilo, bunkico, ki bo baje izgininalo,.. Kaj ve dajete AD3 kapljice? Mene je ravno strah, ko pravijo eni kak se dojenčki jokajo po tem,... kak so kaj vači cukrčki odreagirali nanje,... Če se bo mala jokala, se bom pač z rdečo peso basala,... ali kaj naj naredim,... Jaz sem drzgače vredu, lepo se dojima, danes sem mislim da dobila menstruacijo,.. , kak je bilo fajn, ko je ni bilo,... Lepo bodite,..., sedaj se bom večkrat javla tu gori, obljubim,... Malo sem bla brez računalnika, sedaj pa sem opet tu :)