|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.12.2010 11:44:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 4201
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
29.12.2010 13:53:16   
Ploha
bi rekla, da bolje...ponoči je 1x nekaj kašljala...zdej čez dan je pa res pomojem boljše....sam ji pa res redno in ornk čistim nos...pa včeraj sm v spalnici mokre brisače obesla...

niia:
in kaj so pol v bolnici nardil?? ....dohtarca včeraj ni nič rekla, da ni dobro, al pa da bi me mogl kaj skrbet. Pluča je rekla, da so ok. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
30.12.2010 9:27:12   
spetko
jutro punce...

jaz se kr ne vidim ven od tega dela..in še po delu..obdarovanja,kupovanja,obiski,kuhanje....še malo pa bo tudi tega konec..:))

zvezdica..tako da te razumem ko nimaš kaj preveč časa in da prihajaš domov ko je tema..jaz tudi ko končam delat ob 17h..dokler pridem iz lucije v ankaran je že 18h..in to je to..konec dneva..ne moreš več nič...
važno pa je da ti je kul v službi..

ploha...če potrebuješ te bronhopulmin svečke mi kr povej...jaz ti jih tudi lahko pošljem..glede na to da sem iz obale..:)))..
pa pozdravte se čimprej...

vsem bolančkom en kup user posted image user posted image user posted image  pa pozdravte se čimprej da greste v novo leto brez skrbi...

krtekxx..kam pa ste šli na primorsko?...ste se imeli fajn?

ja kako to da ni ule nič,pa marte,x*y*z....?...sicer ulo kr pogosto vidim na fb..to pa je tudi vse..:))

no tolko da sem vas malo pozdravla vse...uživajte..če mi slučajno ne bo uspelo pridet na rr jutri al po NL...vam želim zeeelooo lepo praznovanje in SREČNO NOVO LETO in da se vam uresniči in da imate drugo leto tako kot si sami želite...

lep dan želim...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
30.12.2010 11:14:57   
sonček33
Pozdravček.
Kako ste?

Spetko, Marta res redko pride med nas. Naj jo včasih preberem na njihovi štajerski temi.

L je pri babi in dediju, jaz pa skočim s prijateljico na en tahier sprehod do Šobca.

Kuham nič.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
30.12.2010 11:39:49   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

kaj je saturacija? Mislim kaj pokaže? In kdaj je pod mejo?

Saturacija je procent kisika v krvi. Navadno se giblje od 95-100%. Ni pa fajn da pade pod 90%-85%. Potem pa je to navadno že za v bolnico. Se pa to neprestano spreminja...enkrat je 96%, čez eno ali dve sekundi je lahko že 100%, čez par sekund 98%. Tudi pod 95% večkrat pade pa to ni nek problem. Problem bi bil če bi padlo pod 90% in bi bilo potem skoz pod 90 in se nebi nič dvignilo. Tako da tebi res ni treba skrbet glede tega....96% je čist vredu. Če te pa kaj zanima pa kar vprašaj...moja sestra je imela probleme s pljuči in smo ji seturacijo merli večkrat na dan in preverjali če ima vredu...smo imeli doma ta aparat za merjenje.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
30.12.2010 12:07:03   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Spetko, Marta res redko pride med nas. Naj jo včasih preberem na njihovi štajerski temi.

user posted image user posted image  Saj sem tudi tam redko... Raje klepetam v živo. Moramo po novem letu kakšno srečanje organizirat.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
30.12.2010 12:49:53   
khurde
oj.

enega futram, za drugega kuham user posted image  koruzna juha, makaroni s paradižnikom in sirom, solata, mogoče puding z višnjami.

mi smo zdravi. malo še pokašljata, ampak redko user posted image  upam, da čim dlje tko ostane

spetko, lepo, da so v službi fajn sprejeli novico

sonček, mi se kar držimo ene rutine, samo bo vanjo treba vključit še pospravljanje igrač pred večerjo

jancci, fajn je, da si vzameš čas samo za B in da je M tudi drugje vvarstvu. jaz pri I vidim, da ji včas zna postati dolgčas, da pogreša vrtec pa tko sama pove user posted image

hijacinta, ti bom poslala prošnjo za prijateljstvo na RR in boš videla slikce

rubica, x-y-z, kako ste?

zvezdica, lepo, da greš z veseljem delat

ploha,  najki, kako zdravje?

marta, se pridružujem želji po srečanju

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
30.12.2010 17:35:49   
farfala
Dober večer!!user posted image

sonček pri nas je večerna rutina časovno zeloooo fleksibilna, odvisno, če je ati doma in od tega kdaj in koliko spi popoldan. Je bil Asej enak in on še zdaj za moje pojme spi premalo, dolgo lahko bedi in vedno se zbudi hitro in mislim, da bo Samek enak.

khurde super, da ste zdravi!user posted image

zvezdica fajn je slišat, da si zadovoljna s službouser posted image , kako sta pa otroka sprejela to spremembo?

Rubica in mimi se že tud dolgo nista oglasiliuser posted image pa african queen - se je spomnite?

Mi smo se pa včeraj peljali z vlakom do mesta, kakšen dogodek je bil to!user posted image user posted image Smo bili edini potniki in smo lahko vsi trije sedeli v lokomotiviuser posted image , A. je celo malo "šofiral"user posted image .  Res sta bila prijaznauser posted image -  sprevodnik in kondukter al kako se mu reče. Smo si ogledali lučke v MB pa ni ravno nekaj no.

Drugače pa smo neki tečni, S. ima še malo driske, A. je malo prehlajen, a vseeno uživa v počitnicah, moj je siten, ker nikamor ne gremo, al dela on al pa jaz, denarja je vedno premalo....
Pa 2 meseca prej se mi prekine pogodba o delu, tako, da ne vem kako bo v letu 2011user posted image user posted image Zaskrbljena in nič kaj praznično razpoložena. Ampak ne bomo več jamrali.

A ima katera kakšno dobro poslovno idejo, da jo ukradem?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
30.12.2010 21:04:36   
*x*y*z*
čer vsem, se dolgo nisem javila, žal ne utegnem, upam da bom v naslednjem letu imela več časa user posted image

je kar pestro pri nas, J je ful zlato bitje, pridno papca in spi, ponoči se doji večinoma 1x, včasih dvakrat, edino zvečer imamo mal problemov, sem mislna da so krčki, ma zgleda da je utrujena od vsega 'ropotanja' čez dan in se težko umiri in potem joka, ker ne more zaspati, tako da jo nosimo in ponavadi zaspi šele okoli 23h, kak dan pa ne joka nič in zaspi ob 20h. Mofam še pogruntat kaj ji ne paše.Drugače pa je pridobila 1400g v manj kot mesecu, je že prava baba user posted image je pa čisto nasprotje od M, joška je za jest, dude ne mara, tako da jo uspavamo in tolažimo na rokah in gor in dol po hiši, čez dan pa res samo spi in je, ko je budna pa sploh ne zajoka

M je tudi super, jo ima ful rad, stalno bi jo božal, včasih mal pregrobo, drugače pa je zlati, zlati, seveda zdej ko je lepo vreme in smo dosti zunej, prejšnji teden ko je bil dež par dni, pa je bla groza, tudi sama sem bila ful depresivna, dobro da je po par dnevih minilo. rabi pa ogromno pozornosti in stalno se moremo z njim ukvarjati.

danes smo bili na otroškem silvestrovanju, ful uživali, peli in plesali, na koncu pa otroški ognjemet - smo spustili balone v zrak

če se ne slišimo već letos, želim vsem en koš zdravja pa veliko sreše v prihajajočem letu!!!!!!!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
30.12.2010 22:45:33   
Najki
Lahko recem, da smo skoraj normalni. Noski so ze veliko manj polni, JM se izkaslja le se 2x na dan, mene pa zjutraj zagifta ful katarja v pljucih pa vcasih suh kaselj kot za bronhitis, cepraj je dosti vlage. Nekaj me drazi ma je samo parkrat na dan. V bistvu smo kar v redu, danes je bil dragi doma in smo sli po moje prvic vsi skupaj na sprehod, ze JM in Lien skupaj, pa se oci zraven, pravo cudo (sopingi ne stejejo). Smo sli na soncek na PST, ko pa je ta zasel pa do BTCja v polurni soping. Smo pa danes vsi cisto zgonjeni.

JMju se zadnje dni dobesedno trga, stvari kar naprej mece po tleh in tepe, se mi zdi pa kronicno zaspan. Sej ima res urnik cisto narobe odkar je imel vrocine, pa se vrtca nima, da bi skuril odvecno energijo. Upam da se umiri po novem letu.

farfala fajn izlet user posted image . jaz sem hotla it s tamalim danes v mesto z avtobusom (btw tudi sama nisem bila na busu ze 10 let user posted image ), pa so se nam nacrti spremenili.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
   [Brisano sporočilo]
31.12.2010 12:28:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Najki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4211
31.12.2010 14:56:27   
VRTNICA84
SREČNO NOVO LETO 2011!!!!!!

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

Neposredna povezava do sporočila: 4212
31.12.2010 16:14:04   
Najki
Srecno novo leto druzinice!

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
31.12.2010 16:33:12   
nina166
Srečno, zdravo in uspehov polno leto 2011 vam želimo tudi mi! Pa lepo praznujte.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
31.12.2010 16:39:01   
sonček33
Vse dobro vsem vam.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
31.12.2010 17:42:46   
farfala
Veliko poguma, zaupanja, sreče in zadovoljstva vsem!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
31.12.2010 23:46:44   
Zvezdica
Drage moj forum frendiceuser posted image

Želim vam vse najlepše v novem letu. Pa da bi se zopet malo več družileuser posted image

zvezdica

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
1.1.2011 11:10:11   
krtekxx
Drage mamice januarčkov izpred dveh let: otrročkom želim veliko zdravja, vam pa sreče in zadovoljstva.

Neposredna povezava do sporočila: 4218
1.1.2011 17:15:12   
Najki
ronja nekaj v razmislek. tole sem nasla na netu, pa mi je ideja ful vsec. imas idejo kako to doma naredit, k si tolk domaca v hobi programu user posted image ?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
1.1.2011 17:29:36   
mimi30
Vse lepo in zdravja polno v novem letu! user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
1.1.2011 17:38:29   
sonček33
mimi, mimi, mimi, mimi, mimi,mimi, mimi

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
1.1.2011 19:26:47   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

mimi, mimi, mimi, mimi, mimi,mimi, mimi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
1.1.2011 20:47:27   
marta82
Naj vam še tukaj zaželim vse dobro in lepo v novem letu. Naj bo zdravo, zadovoljno in uspešno. Naj bo nepozabno.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
1.1.2011 21:17:34   
rubica
PUNCE

vam in vašim dragim želim vse lepo v novem letu, da boste zdravi, srečni, polni veselja in naj vam sonce sije čez vse leto!

Neposredna povezava do sporočila: 4224
1.1.2011 21:31:02   
rubica
ojla

mi smo lepo user posted image , res mamo se fajn, upam da tako ostane, Sara je res priden dojenček- sem misnla da takih ni, je spi pa mal je budna, da čekira ko jo Gaja lupčka in boža, jo moram pa takrat tut jaz čekirat, ker bi jo Gaja malo bol "intenzivno" božala in lupčkala, jo je pa lepo sprejela, za 1x nimamo kakih težav, ji lepo reče sestica moja moja, pa Saja ada te mam, pa luškana si Sajika itd... res ju je lepo gledat. No ko smo same me Gaja lepo uboga, ni trmasta oz. je minimalno, ko pa je še oči zravn je pa kot da govorim steni, me sploh ne sliši, pravi moja sestra da ima selektiven sluh, je pa bilo vsaj danes malo bolje kar se tega tiče, mal jo vseeno verjetno daje ljubosumje al kaj?

slikco bom kako dala gor, sam da jih prenesem iz kartic na komp. Gre pa res hitro jutri bo Sara stara že 1 mesec, pa začel se je naš mesec v katerem se bomo vsi razen Sare "postarali" za 1 leto, najbolj neučakana je pa verjetno Gaja saj komaj čaka rojstni dan, da bo pihala svečke na torti. malo vas berem za pisat sem  lena, zato ne bom nič komentirala, imejte se fajn in uživajte še jutrišnji praznik!

a ja ploha mi imamo tega, smo res zadovolni, pa Gaji prepreči marsikater nočni kašelj, uprabili smo ga parkrat ko je začela kašlat in res je pomagal http://www.lekarnar.com/izdelki/ultrazvocni-inhalator-me120

< Sporočilo je popravil rubica -- 1.1.2011 21:37:06 >

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.