sjmm
|
dan! smo se nakofetkal dons...sva z mojim kr obsedela po zajtrku...vsak po svoje mau zmatrana spali smo kr fajn....odkar ga sam k nama napokam, ko se oglasi...spimo brez problema...edino jz imam problem zvečer zaspat dokler se ne oglasi in včeraj se je šele okol 1h vstal in hotel k nama...tak d sm šele ob 1h lahk zaspala...kok sm smotana čebelc@...vau, že 28 tednov, ja,ja, kr naj bo še mau na toplem, ti pa lepo počivaj in uživaj s Hanči ...tašče so pa itak z marsa, tak d se ne sekiraj baki....luškan tale vaš Božiček ..ima tko nedolžne učke, da ne bi mogel reči, da vstaja sred noči in je kdaj trmast urša....na žalost ne poznam tega virusa...želim pa vam, da hitro mine in boste tudi vi uživali mau na sončku, vsi v kompletu, pa vsaj ena fajn stvar, da ima evica samo mali pikic, res mislimo na vas ... .avta pa nam še zmer niso zrihtal, včer je šel moj delat s fotrovim...mu je sam reku, da si ga lahk sposodi ...sej zobarca je bla presrečna, da je prišel, sej zdej zakluč z delom do pondelka, moj pa tudi...zdej je pa teku mehankarja iz pojstle vržt, da bo že kej zrihtu, k bi šla rada dons u šoping, pa sarmice bom nardila, pa potičko spekla...dons bo pa pehtranova...tko d upam, da so avto zrihtal...moj je že jezen k in pravi, da ga bo zamenjal v najkrajšem času....men ga je škoda, sam če ti prinaša sam stroške...