Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 12:23:47
|
|
|
|
eelyy
|
Dan!! No tole leto sploh nisem praznična nevem zakaj,verjetno,ker je bil T. bolan in niakmer cel teden nismo šli ta teden je pa zunej mrzlo,da ga le do avta odnesem in to je to.Jutri pa silvestrovo,za nas nebo nič posebnega( zmajčke je še majhen da bi kam šli,L. je pa napolnila komaj 5 mes. in jih nemislim nikjer puščat,da bi žurala,ker se mi tudi neljubi)in bomo skupaj doma. Kam boste pa vi šli??Meni je bilo super,zdej,ko smo bili skupaj 2 tedna doma in zmajček ni šel v vrtec v ponedeljek pa spet gre...upam,da ne zboli. Možek bi mogel še jutri delat,pa bo doma hvala bogu,da mu je dal prosto vsaj 3 praznične dni,da mi pomaga in nisem vedno sama za vse in da se malo odihnem. Komaj a čakam razprodaje si moram pošteno nabaviti...kdaj se to leto začnejo ali katera ve? ledenka;joj tale tvoj možek je tud kot ena strela.Vsi se po sebi razlikujejo,pomoje je problem v tem,da si mu od začetku popuščala in to gre le naprej... grem do konca pospraviti in se beremo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 12:27:18
|
|
|
|
eelyy
|
Pa še za bolančke veliko ,da se čim rej pozdravite. Še eno vprašanje;ali vaši zmajčki gledajo risanke (naš ima zelo rad Noddija) in mi reče mami še nonija ..me zanima,kje bi mu lahko nabavila kakšno majčko ali kaj takega od njega,ker v bc nisem bila že 2 meseca in nevem,da prodajajo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 14:16:20
|
|
|
|
ledenka
|
prej sem že pisala, pa je seveda bil error razlika od prej do zdaj je, da sem končno uspela zlezt iz pidžame sem resno vzela dan za relaksiranje! pa M trenutno spi, potem greva pa po hrano, da bomo meli kaj za jest čez vikend. o mojem ne bom zgubljala besed. preveč en mimo drugega živiva... bo že. in še enkrat hvala za včeraj! zlate ste absolutno gremo na večerjo po NL. še VHM je rekla, da bi prišla, če se zmenimo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 14:31:04
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka prej sem že pisala, pa je seveda bil error razlika od prej do zdaj je, da sem končno uspela zlezt iz pidžame sem resno vzela dan za relaksiranje! pa M trenutno spi, potem greva pa po hrano, da bomo meli kaj za jest čez vikend. o mojem ne bom zgubljala besed. preveč en mimo drugega živiva... bo že. in še enkrat hvala za včeraj! zlate ste absolutno gremo na večerjo po NL. še VHM je rekla, da bi prišla, če se zmenimo jst tuuuuuuuuuut, sam da se pozdravim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 14:38:13
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka prej sem že pisala, pa je seveda bil error razlika od prej do zdaj je, da sem končno uspela zlezt iz pidžame sem resno vzela dan za relaksiranje! pa M trenutno spi, potem greva pa po hrano, da bomo meli kaj za jest čez vikend. o mojem ne bom zgubljala besed. preveč en mimo drugega živiva... bo že. in še enkrat hvala za včeraj! zlate ste absolutno gremo na večerjo po NL. še VHM je rekla, da bi prišla, če se zmenimo jst tuuuuuuuuuut, sam da se pozdravim se ga bova skup usule (mene prime že po 2 kozarcih... )
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 14:48:53
|
|
|
|
majana79
|
jaaaa sej mene se tut HB da obstaja taxi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 14:57:43
|
|
|
|
koala.cek
|
mmmm večerja...dones moram najprej našo banjo luko v red spravit. pa privoščila si bom eno kopel v domači banji. s svečkah in koktajlom. gospoda bo kap zadela, ko bo videl staro, da leži
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 14:58:32
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka prej sem že pisala, pa je seveda bil error razlika od prej do zdaj je, da sem končno uspela zlezt iz pidžame sem resno vzela dan za relaksiranje! pa M trenutno spi, potem greva pa po hrano, da bomo meli kaj za jest čez vikend. o mojem ne bom zgubljala besed. preveč en mimo drugega živiva... bo že. in še enkrat hvala za včeraj! zlate ste absolutno gremo na večerjo po NL. še VHM je rekla, da bi prišla, če se zmenimo jst tuuuuuuuuuut, sam da se pozdravim jst tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut, bom se usula in pr tebi spala. Dam polovico za taxi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 15:18:46
|
|
|
|
FLASK_A
|
večerja in vino? čakte, čakte. kje sm pa jaz takrat?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 15:29:51
|
|
|
|
ivanamdb
|
uuuuuuuuuu kupila 1.5 kg (solidnih) skampi! in to za fajn ceno, ker so glih zapirali stand na trznici.... niso prav "kapitalci" ampak solidni so! aaaah za vecerjo bodo skampi na buzaro....mnjammmmmmmm slurp mljacccccc....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 15:34:30
|
|
|
|
ivanamdb
|
ellyy - hm..moja risanke vec al manj ignorira, sam 5 sekund gleda tega shaun the sheep in se 5 sekund racmana...drugo nc....hm u babycentru nisem nc od noddija vidla, mislim, za oblect. ampak v PO ni prav velika trgovina.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 15:53:04
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A večerja in vino? čakte, čakte. kje sm pa jaz takrat? em, zraven? sam ti ga ziher več neseš k 2 kozarca ivana, super za škampe, jaz jih sam jem, kuham pa ne
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 15:54:00
|
|
|
|
ledenka
|
nič, gremo u borbo v trgovino al kaj upam, da tule pr nas ni katastrofalne gužve...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 16:43:55
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb uuuuuuuuuu kupila 1.5 kg (solidnih) skampi! in to za fajn ceno, ker so glih zapirali stand na trznici.... niso prav "kapitalci" ampak solidni so! aaaah za vecerjo bodo skampi na buzaro....mnjammmmmmmm slurp mljacccccc.... v tem trenutku sem ti tako fouš da te ne maram
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 16:45:21
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka nič, gremo u borbo v trgovino al kaj upam, da tule pr nas ni katastrofalne gužve... upam da si še živa pri eni je prej bilo na FB, da je v leklerku taka gužva, da če kej komu pade po tleh, nobene ne pobira, ker se ne da
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 17:32:58
|
|
|
|
maja1488
|
Mene gužvanje čaka jutri. Je zbolela še M.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 17:37:19
|
|
|
|
Leela
|
ja res ni filinga, da je jutri silvestrovo... na večerjo bi tudi jaz šla, če maja pelje . Jaz bom pila. Vidim vaši otročki že kar govorijo. Moj je tudi poliglot. Govori kitajsko...Problem je ker jaz nič ne zastopim. ivana tvoja D. pa mislim, da bi ji bilo bolj všeč kaj za odrasle. Moja sodelavka ima teorijo (o svojem sinu), da je pač del osebnosti že prinesel iz prejšnjega življenja in zato ni čist taprav otrok ampak da drugače razmišlja, ker ima že več "izkušenj". betka moj se še uredu oblači. Če kaj protestira itak ne zastopim ali zaradi tega. Bila sem pri doktarju in bom hodila na fizioterapijo. Upam, da se bom lahko zmenila za neko normalno uro. Zdajle grem pa na masažo... u je
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 17:38:04
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Mene gužvanje čaka jutri. Je zbolela še M. ojej midva greva tudi jutri, malo pred zaprtjem. lani takrat ni bilo toliko gužve.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 18:08:49
|
|
|
|
maja1488
|
Leela, komot peljem sam greva drug dan nazaj. Če naju hotel majana ne vzame, bove šle pa v M v šiško
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 18:30:04
|
|
|
|
majana79
|
komot, sam bosta mogli delit eno posteljo J. je tut topel, ma 38, ampak po vedenju pa ni nič videt?!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 18:42:44
|
|
|
|
FLASK_A
|
za bolančke Ledenka, jaz ga nesem... Em... Dva kozarca pa se že smejem. Tko da smo kar tam-tam. A zgledam alkoholik al kaj Mislim tu mač, kaj si ve o meni mislite. Si grem kar ene borovničke odpret.
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 30.12.2010 18:43:01 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 18:43:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
zdele sem mulca nagonila na bus in v mesto. na dedka mraza in tisti zabavni program. ful sta uživala! jaz pa tudi, po dolgem času
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 19:08:34
|
|
|
|
majana79
|
maja, dej, se dobiva nekje na pol poti, pa se ga napijeva... mene bo pobralo, res jst bolna, J. SPET bolan...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 19:12:24
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 maja, dej, se dobiva nekje na pol poti, pa se ga napijeva... mene bo pobralo, res jst bolna, J. SPET bolan...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 19:27:13
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 maja, dej, se dobiva nekje na pol poti, pa se ga napijeva... mene bo pobralo, res jst bolna, J. SPET bolan... Glede na to kje si zdej, je na pol poti glih nekje pri brezovci Al pa če udariva čez hrvaško stran, je mnde še bližje. Pa greva zjutrej zmačkane še v gapa.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Datumi izplačil socialnih transferjev za l...Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......