Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.12.2010 15:08:02
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek ledenka - tebi pa tale kuhan tud ni usojen tko k men ne ampak jst mam vsaj limonce babe, jutr grem k dohtarci, sva se že slišale, bomo spet gledal kri pa te fore, ker nisem ok spljoh
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.12.2010 15:24:59
|
|
|
|
ivanamdb
|
ledenka - 7 koncno gremo gor! uh ze me je groza pakiranja... v "pisarniski" sobi/shrambi sm pustila vse stvari ki jih moramo dat v avto....... no comment...ne vem kam bom vse to dala.... a moj se zeli kupit specerije v SLO/IT..... majana - fingers crossed za jutr! in da ti da tako "drogo" ki funkcionira!
< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 29.12.2010 15:25:51 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.12.2010 15:37:47
|
|
|
|
ledenka
|
majana, vleče se ti. upam, da ni kaj resnejšega kot viroza ivana, to je pa hitro najboljš, da kombi najamete pakiranje je vedno muka!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.12.2010 15:44:54
|
|
|
|
ivanamdb
|
ledenka - jp koncno! D pa ze zacne uvajanje 10.! ma kaksen kombi...nam ne zadostuje kamion! in un tavelik.... ah ja....fresh news..moj si hoce tud kitaro (ki ji ni z omare dal dol ze 5 let) v avto dat .....aha....to bomo se vidli....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.12.2010 15:46:37
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, a veš da si po eni strani želim ker drugega kot virozo, da lepo dobim AB širokega spektra in mi kej prime... ker tole stanje je kr neki bom se javila, takoj ko kaj zvem bova pa kar ostala pri mojih, bo J. vesel, sploh z zajčkom sta velika prjatla po novem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.12.2010 15:47:42
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb ledenka - jp koncno! D pa ze zacne uvajanje 10.! ma kaksen kombi...nam ne zadostuje kamion! in un tavelik.... ah ja....fresh news..moj si hoce tud kitaro (ki ji ni z omare dal dol ze 5 let) v avto dat .....aha....to bomo se vidli.... ivana, ma vi bi res rabili en selitveni kombi za kitaro mu dej pa ultimat, če je ne bo vsak dan vzel v roke, jo po enem mesecu daš na ebay
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.12.2010 18:17:13
|
|
|
|
nikolet
|
živjo evo noro šele zdejle sem si mal pavze naredila.... majana: seveda da je super k tojk hiter mine šiht, prov uživam v njem... s šefico se pa še zastopve, je zelo na realnih tleh, in pove kaj si misle pa tudi posluša mnenje ostalih.... tak da bo kar vredu... no grem še mal delat, pol pa spat... jutri a popoldne v službo... uživajte...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.12.2010 18:32:42
|
|
|
|
Dudica1
|
Čer! Smo bli mal na obisku ...zdaj pa večerjo še nardim in končam.Se mi pozna mal manj spanja čeprav smo spali do 8.30 majana kako je,limonce kaj prijele?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.12.2010 18:57:03
|
|
|
|
FLASK_A
|
Majana, zdej pa že nehej bit bolana noooo, boš kuhanca zamudila! Torej, Ledenka, a si za naslednjo sredo??! Enibadi els?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.12.2010 19:34:13
|
|
|
|
koala.cek
|
babe - kakšen verz pls. sodelovka je jutri zadnji dan - odhaja na porodniško. ste dobile kakšno lepo posvetilo, da kopiram ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.12.2010 20:43:20
|
|
|
|
majana79
|
dudi, niso upam da jutri dobim kak AB al pa neki... meša se mi že koalka, žal nimam nič takega, se ni nihče veselil da grem so že vedeli da bom potem skoz na bolniški flaskona, sem se žal sprijaznila, da letos jih zame ni, vsaj na štantih ne lahko se pa potem dobimo v unem lokalu kot lani, k smo ble same tri z ledenko, se spomniš?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.12.2010 21:13:11
|
|
|
|
ledenka
|
o jaaaa, gremo nekam naslednji teden! moj je sicer rekel, da bo pazil M, če bo spal, ampak... doma ga ni. je na večerji besna sem do amena, lahko bi vsaj sporočil, ne pa, da najprej obljubi, pol pa nič. me ma, da bi silvestrovanje skenslala... ker gremo z njegovimi znanci, ki so itak u iber boring. pa naj gre sam, men pa da mir. pol vsaj tašče ne bom rabla gledat, ker bi prišla, da pazi M, ko bova na večerji. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. ok, boljše. ni pa dobro. upam, da bo kozarec teranovega likerja naredil to, kar mora.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.12.2010 21:37:20
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek babe - kakšen verz pls. sodelovka je jutri zadnji dan - odhaja na porodniško. ste dobile kakšno lepo posvetilo, da kopiram ? ja če pa kaj ne bomo vedli te pa pokličemo... to je standardno posvetilo. maja mi smo fajn tnx, zaenkrat zdravi toktoktok...ko bi vsaj trajalo ene dva tedna. majana držim pesti za ab in da prime seveda. ivana kaj pa če vam kakšni romuni kombi rentajo in še prikolico zraven? saj oni si bodo že zrihtali prevoz, če ne drugega kakšno gradbeno vozilo. Jaz sem crknjena.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.12.2010 21:51:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajsi za ziher lahko kar dva rukneš Pokliči ga in povej, da te čakajo, kje hodi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.12.2010 22:16:26
|
|
|
|
PapuaNG
|
čer, mene je pa včeraj zvečer čist zvilo, pojma nimam od česa in sem polovico noči preživela na skretu, pa pol še polovico dneva In pol itak nč nisem mogla, tko da je moral moj vse rihtat, jst sem pa kavč pa posteljo grela. Proti večeru sem celo en krožnik riža pojedla (pa spet se me neki lakota loteva...), drugače mi je bilo pa skos slabo za znoret. Mam na sumu šampanjc, da je neka čudna serija al kaj...al mi pa enostavno ne paše več. Mi je bilo podobno že v petek, ko me je kar neka čudna slabost popoadla po njem...bomo videli. Upam, da bo do jutri vse ok, ker gremo za en teden v moravce, pa moram še vse spakirat, dohtarju po bolniško, neki v službo zrihtat za poročila (upam, da mi ne vzame več kot deset minut), pa še v lekarno...in potem vozit še do moravcev. Jupiiii....no, bo pa tam toliko lažje, se tolažim....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.12.2010 22:48:25
|
|
|
|
ledenka
|
punce moje, hvala!!! it made my night RVI!!!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 7:05:57
|
|
|
|
koala.cek
|
jutro, ledenka - i'm sorry, ampak meni bi pisker dvignilo tudi do platfona, če bi mi moj nekaj obljubil in potem pozabil. in to nekaj tako pomembnega kot je kuhanec v mestu. papua - džizus. nč fouš. oja, za moravce pa že. čakam mulčke, da se zbudijo in da jih odpeljem na počitnice. mi pa še te dva dni oddelamo, po novem letu bo pa itak boljše kajne ? če ne drugega, bomo šli že kmalu na morje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 7:53:13
|
|
|
|
nikolet
|
no pa mi je zginu tekst jutro vsak dan hitreje mine.. bo treba neki ukrent glede tega da življenje živi nas namesto da bi mi njega.... vsem bolančkom čimhitrejše ukrevanje... mene tud neki hoče uhvatit pa se ne pustim l.p.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 8:19:13
|
|
|
|
Dudica1
|
Sončno jutro Smo spet spali do 7.30 ful dobr ...kavo smo že spili... Moram spet mal v trgovino da ne bom zadnji dan spet tam kje v vrsti obtičala...popoldne gremo pa na en obisk. majana velik da ti ja kaj zrihtajo in da bo boljše čimprej!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 9:12:54
|
|
|
|
majana79
|
Dan! Mam AB končno, zgleda je sinusitis, glede na ves gnoj, ki gre iz mene... upam da prime kmalu sploh nimam občutka da je konc decembra... papua
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 10:05:15
|
|
|
|
petrazg
|
Dan... Včeraj je bilo super na kuhančku, pa niti ni bilo mrzlo zelo... no vsaj dokler smo bile pri gobici. Ledenka smo te pogrešale, tako da naslednjič naj se pazi tvoj... bomo prišle še kam dlje... Ne vem kako bo ukrotil 5 babnc... Samo naslednjič gremo definitivno jest, ker smo potem vse doma ropale hladilnike :) Drugače sva pa danes z mojim sama! in bova malo uživala. Zdajle bova pospravila stanovanje, da v novo leto stopimo v bleščeče stanovanje , popoldan greva pa v savno in zvečer na večerjo. Super bo... druga polovica dneva. Mala dva sta na počitnicah, jutri gremo na otroško silvestrovanje skupaj v Pravljično deželo... Majana... zdej je pa čas, da se pozdraviš!!!! Živa... že predihavaš?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 10:14:31
|
|
|
|
betty.ford
|
ohohoho... ... pa eno pikico zase ukradem ... sem vedno bolj zabasana pa gripozno razpoložena. silvestrovanje tudi za nas letos odpade. potrebujem počitek ne zabave malo mi je zoprno zaradi mulčka 1, ker ima res željo po druženju na silvestrovo... pa sladkarije moram skrivat, ker mi že vse najdejo... ne bo nič zame ostalo! ledenka, nič prijetno koalčka, ko sem brala, da švicaš med napravljanjem, si me spomnila na mojega... predlagam, da narediš kot naredi on: se napravi in reče, da bo avto pripravil Leela, Romuni?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 10:16:38
|
|
|
|
betty.ford
|
petra, hello! zdaj pa hitim, ker me zmajček sili, da ugasnem računalnik! lepo mi bodite!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 10:30:19
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! O likoholičarke, ste uživale? Ledenka, brez zamere ampak kapo dol, da ga prenašaš. Pri meni bi že kako leto pa pol nazaj dobu brco čez vrata. Bolančki in majana in papua, pozdravte se čimprej. Pri nas je Z boljše, sicer še kašlja in smrka ampak ni več 40 vročine. Jst morem popoldan še v pisarno potem sem pa fraj do ponedeljka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.12.2010 11:40:47
|
|
|
|
ivanamdb
|
leela - romuni ja ja tako da potem moje skatle gredo na istok proti romuniji, ne proti DE...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vnetje oči (konjunktivitis) pri otrokuVnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......