Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
No tole leto sploh nisem praznična nevem zakaj,verjetno,ker je bil T. bolan in niakmer cel teden nismo šli ta teden je pa zunej mrzlo,da ga le do avta odnesem in to je to.Jutri pa silvestrovo,za nas nebo nič posebnega( zmajčke je še majhen da bi kam šli,L. je pa napolnila komaj 5 mes. in jih nemislim nikjer puščat,da bi žurala,ker se mi tudi neljubi)in bomo skupaj doma. Kam boste pa vi šli??Meni je bilo super,zdej,ko smo bili skupaj 2 tedna doma in zmajček ni šel v vrtec v ponedeljek pa spet gre...upam,da ne zboli.
Možek bi mogel še jutri delat,pa bo doma hvala bogu,da mu je dal prosto vsaj 3 praznične dni,da mi pomaga in nisem vedno sama za vse in da se malo odihnem.
Komaj a čakam razprodaje si moram pošteno nabaviti...kdaj se to leto začnejo ali katera ve?
ledenka;joj tale tvoj možek je tud kot ena strela.Vsi se po sebi razlikujejo,pomoje je problem v tem,da si mu od začetku popuščala in to gre le naprej...
Pa še za bolančke veliko ,da se čim rej pozdravite.
Še eno vprašanje;ali vaši zmajčki gledajo risanke (naš ima zelo rad Noddija) in mi reče mami še nonija ..me zanima,kje bi mu lahko nabavila kakšno majčko ali kaj takega od njega,ker v bc nisem bila že 2 meseca in nevem,da prodajajo.
razlika od prej do zdaj je, da sem končno uspela zlezt iz pidžame sem resno vzela dan za relaksiranje! pa M trenutno spi, potem greva pa po hrano, da bomo meli kaj za jest čez vikend.
o mojem ne bom zgubljala besed. preveč en mimo drugega živiva... bo že.
in še enkrat hvala za včeraj! zlate ste absolutno gremo na večerjo po NL. še VHM je rekla, da bi prišla, če se zmenimo
in še enkrat hvala za včeraj! zlate ste absolutno gremo na večerjo po NL. še VHM je rekla, da bi prišla, če se zmenimo
razlika od prej do zdaj je, da sem končno uspela zlezt iz pidžame sem resno vzela dan za relaksiranje! pa M trenutno spi, potem greva pa po hrano, da bomo meli kaj za jest čez vikend.
jst tuuuuuuuuuut, sam da se pozdravim
se ga bova skup usule (mene prime že po 2 kozarcih... )
jst tuuuuuuuuuut, sam da se pozdravim
jst tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut, bom se usula in pr tebi spala. Dam polovico za taxi.
uuuuuuuuuu kupila 1.5 kg (solidnih) skampi! in to za fajn ceno, ker so glih zapirali stand na trznici.... niso prav "kapitalci" ampak solidni so! aaaah za vecerjo bodo skampi na buzaro....mnjammmmmmmm slurp mljacccccc....
ellyy - hm..moja risanke vec al manj ignorira, sam 5 sekund gleda tega shaun the sheep in se 5 sekund racmana...drugo nc....hm u babycentru nisem nc od noddija vidla, mislim, za oblect. ampak v PO ni prav velika trgovina.
uuuuuuuuuu kupila 1.5 kg (solidnih) skampi! in to za fajn ceno, ker so glih zapirali stand na trznici.... niso prav "kapitalci" ampak solidni so! aaaah za vecerjo bodo skampi na buzaro....mnjammmmmmmm slurp mljacccccc....
ja res ni filinga, da je jutri silvestrovo... na večerjo bi tudi jaz šla, če maja pelje . Jaz bom pila.
Vidim vaši otročki že kar govorijo. Moj je tudi poliglot. Govori kitajsko...Problem je ker jaz nič ne zastopim.
ivana tvoja D. pa mislim, da bi ji bilo bolj všeč kaj za odrasle. Moja sodelavka ima teorijo (o svojem sinu), da je pač del osebnosti že prinesel iz prejšnjega življenja in zato ni čist taprav otrok ampak da drugače razmišlja, ker ima že več "izkušenj".
betka moj se še uredu oblači. Če kaj protestira itak ne zastopim ali zaradi tega.
Bila sem pri doktarju in bom hodila na fizioterapijo. Upam, da se bom lahko zmenila za neko normalno uro. Zdajle grem pa na masažo... u je
maja, dej, se dobiva nekje na pol poti, pa se ga napijeva... mene bo pobralo, res
jst bolna, J. SPET bolan...
Glede na to kje si zdej, je na pol poti glih nekje pri brezovci Al pa če udariva čez hrvaško stran, je mnde še bližje. Pa greva zjutrej zmačkane še v gapa.