|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
28.12.2010 23:30:10   
Nina33
Oj še enkrat!
Glede prenosa iz P do avta in od tam do doma: ne komplicirat preveč, važn je, de ga ne prepiha v unih parih metrih zuni. Kombinezonček za čez bodija, pajaca, copatke in kapico/i je čist OK, še ena dekca čez, pa tetra plenica čez celo lupinco pa je. Če je do doma daljša vožnja in se v avtu vmes segreje, daš poj komot dekico dol. Mame itak običajno zadi sedijo/mo (kako se to pri dveh zrihta pa ne vem) zato tut ni problem preverit na zatilju, al ji/mu je pretoplo/prehladno.
Samsara, fajn, de je vse fajn user posted image . Glede merjenja simfize in une cifre pa nima pojma, bom poj mal posrfala user posted image . Meni vedno meri le razdaljo med simfizo in fundusom (od "spodnje" kosti do vrha maternice) ki približno ustreza tednom nosečnosti (par cm +/-).
Srbenje: mene sicer že "od nekdaj" srbi koža (baje zaradi slabe prekrvavitve, pojavi se mi pa najraje po tuširanju), kože nima glih suhe, pa tut kakšnnih pikic ne in ne pomaga nič, moram počakat, de mine (in se čimmanj spraskat sevede). Me pa zdej fajn srbi trebuh in pa zgornji štuk user posted image - pač rastemo user posted image . me je srbelo tut v 1. user posted image pa sem (zaenkrat) brez strij, tako de - brez "panike" user posted image , ni (nujno) povezano.
Masiranje presredka: jaz sem še neki iskala "slikovno" gradivo, našla "sve i svašta" user posted image in bila na koncu še boj zmedena kot prej. Sem neki probala (1x, mogoče 2x) po lasnem občutku, kaj naj bi "zaleglo" pa sem imela sam čudn filing poj  - in to je blo to user posted image . Bo kera druga kej povedala.
FoxyLady in Biljana - edini s pregledi še letos (vsaj po seznamu). dobro opravita/e!!!
Lahko noč in lepe sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
29.12.2010 0:08:48   
Nina33
To mi je pa že mal sumljivo: sam de jaz gor pridem je kr naenkrat tak "mir" klele gor user posted image Sej ne grizem, no. Vsaj ne tkole, na daljavo, čez ekran user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
29.12.2010 0:45:35   
Nina33
Samsara, jaz ne najdem nič v zvezi s simfiizo, mejenjem le-te in s cifro 200/2 user posted image
Se grem pa "window-shoping" pa bom mal delila z vami:
- kompletki
- viseča mreža
- gugalnik
Pa ne cen gledat, če ne si boste cel "shoping" pokvarle user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
29.12.2010 0:53:15   
ninchi9
Nina33 - po moje že vse spijo, zato ni nobene gor, razen mene seveda. Zgleda, da smo Nine res bolj nočne ptičke user posted image user posted image
Nekaj si prej omenila, da ti voda zastaja v predalčku pralnega stroja. Včasih se kaj zamaši, pa moraš spucat user posted image No,vsaj meni se tak dogaja. Jaz kr cel predalček ven vzamem, razstavim (če maš kaj za razstavit), malo stuširam, pa dam nazaj not in je ok za nekaj časa.

Mene pa malo skrbi zadnje dni, ker so gibi postali čisto drugačni. Mali se je precej umiril in premika samo rit sem in tja. Edino kolca se mu pogosto. NIč več ni brcanjauser posted image Bom jutri (danes) poklicala G, pa ga vprašala za nasvet, mogoče se celo grem pokazat.
Mi pa zadnja 2 dni tudi hrana ne diši kaj preveč, v bistvu jem samo 2x na dan, ker mi več ne paše, mi je pol slabo. SAj ne vem, al je to dobro, al slabo.. Drisko mam pa še vedno in mislim, da vem v čem je težava. Ginekolog mi je priporočal, da naj spet jem tablete s folno kislino, ker lahko to tudi pripomore k izboljšanju slabokrvnosti. In od takrat dalje imam drisko, in to sem mela tudi v začetku nosečnosti, ko sem jemala Elevit. Zdaj pa ne vem, al naj neham jest te tablete, al ne...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
29.12.2010 8:14:53   
vipercat
lep pozdrav še iz dolenjske

vidim da imamo kar vse neke problemčke. jaz imam jutri pregled in upam da mi tale naša g kaj več pove. prsa me še vedno srbijo (no samo tista mala hrastica, ki še kar ni izginila, niti se razširila), noge mi otekajo, mala pritiska dol kot hudiček, pa še brca neverjetno močno. pa sem mmislila da je tevž cel poprček, sedaj pa vidim da bo tale punčara še hujša.

jaz z oblačenjem iz porodnišnice ne mislim kaj pretiravati, poloverčka, pajacka, pa kakšno dekico čez in seveda toplo kapico pa je

teyla dobilla številko - shranila, se beremo user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
29.12.2010 8:32:20   
tamy82
Jutro!

Najprej ena dobra kavica po dolgem času ... user posted image

user posted image

nina33 mi je všeč tvoj window shopping user posted image Še posebej ti cortkani kompletki ...
Za druge punce ne vem, ampak jaz ponavadi ob teh urah, ko si ti "glavna" na forumu že lepo pančkam ... tako da brez zamere user posted image

Kako gre hitro vse skupaj, čez 3 dni bomo že praznovali Silvestrovo, novo leto ... potem bodo pa počasi že začele prihajat novičke o rojstvih naših user posted image user posted image Komaj čakam, da se začne ... Uživajte punce v še zadnjih dneh tega leta in v zadnjih tednih nosečnosti ... naj vam mine čim bolj brez težav user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
29.12.2010 8:33:16   
tamy82
Aja, bomo mogle bit malo bolj "pridne", če bomo hotle odpret še 3. del naše debate pred februarjem user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
29.12.2010 9:14:25   
Teyla
Dobro jutro user posted image

Nina33 se strinjam s tamy82, tudi jaz sem v deželi sanj, takrat ko ti večinoma pišeš. Včeraj sem bila pokonci do polnoči, pa sem spala kot dojenček. Tako da vidim, kaj mi manjka-"znucat" se moram čez dan, drugače ne spim dobro. Pa tisti kompletki so res luštni.
ninchi9 ne vem, če bi bil to razlog za skrb. Tudi gibi moje male so bolj umirjeni, in jih čutim 5x na dan, ampak ko jih, so res močni. Vseeno pokliči, da te G pomiri, oz še bolje vzame na pregled. Jaz bom počakala do 5.1., ker se mi zdi, da je vse ok.user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
29.12.2010 9:39:31   
Jo@n
Jutro!

Tamy, hvala za kofetek, piškote prepuščam kateri drugiuser posted image

Pri nas se obeta lep dan, upam, da le ne bo tako mrzel, kot je bil včerajšnji, da bova z malim princem lahko dopoldne skočila še kaj ven na zrak. Ja, če je cel dan noter, je potem siten kot user posted image , dane omenjam, da je potem popoldansko spanje cel podvig. No, pa kaj čem pametovat, boste že videleuser posted image

Oblekice za iz P, jaz bom skočila po NL malo pogledat, če imajo kje kakšen lušten mehak pajacek, sem jih že gleda, pa so bile ponekod cene zelo navite. Če ga pa ne bom dobila, pa tudi v redu, za tistih par metrov iz avle P do avta bo tudi dekica v redu, potem bomo pa tako ali tako v toplem avtu. Za vozičkanje imam pa še ovčko, pa zimsko vrečo, tako da se bo dalo sprehajat tudi brez kombinezončka...

IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Mene pa malo skrbi zadnje dni, ker so gibi postali čisto drugačni. Mali se je precej umiril in premika samo rit sem in tja. Edino kolca se mu pogosto. NIč več ni brcanjauser posted image Bom jutri (danes) poklicala G, pa ga vprašala za nasvet, mogoče se celo grem pokazat.

To je povsem normalno, na koncu user posted image ima user posted image čedalje manj prostora in ni zaleta za konkretne brcike, plodovnice je manj, tako da važno, da se premika, ni pa treba da so brce ravno za nogometaša user posted image Da boš pomirjena, le vprašaj tvojega G.

Moj sladkor je zadnje dni okuser posted image , se vidi, da se pozna da sem doma, je nekoliko manj stresa, pa več časa za kuhanje in kobiniranje prehrane. Kar naj tako ostaneuser posted image Trebuh mi občasno otrdeva, pa moram potem malo počivat, sprehodi pa so postali kraši in s počasnejšim tempom, saj me drugače hitzro začne kaj bolet in špikat. Ja, pa tako jih prilagodim, da je vedno v bližini kak WCuser posted image

Lep dan vam želim!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
29.12.2010 9:47:46   
HoneybeeMaja
No,tokrat bolj vesele novičke z naše strani,kot kaže so pozitivne misli in lepe želje pomagale,hvala vsem  !Nas so včeraj odpustili iz porodnišnice,popadkov ni več,otočka še naprej lepo rasteta,A ima  cca.2100g in B malo manj,plodovnice sicer manj,ampak zaenkrat še dovolj,tako da so mi rekli v porodnišnici naj jim še kaka dva tedna ne hodim blizu ,pa da naj strogo ležim,ker lahko povečan pritisk na MV v teh zadnjih tednih sproži popadke.Sem pa takoooooooooo vesela,da sem spet doma,tako da upam,da bomo 2011,kar iz srca želim tudi ostalim sonosečkam,ki smo počasi na vrsti.
Naslednji UZ imam 7.1.,kontrola rasti,potem pa 12.1. pregled pri moji porodničarki,da dorečeva kaj in kako glede poroda,sicer sta pa oba obnjena z glavicami nazdol in pridno čakata .

Kako se kaj ta sladke nosečke držite čez praznike in kako uspešno se upirate vsem tem prazničnim dobrotam? Jaz sem se nekajrat pregrešila,priznam user posted image ,ampak je potratna potiva moje mame žal preveč dobra,da se ji lahko uprla.Tako,da v bistvu je mama kriva! user posted image

Lepo se imejte čez praznike punce in predvsem pazite nase!

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
29.12.2010 9:49:12   
Patrisha
ojla :)
kupla caj - je kr znosni, posebej z zlicko meda :)
sem kupla olje za tamalo masirat..user posted image GROZA! nvem kak bom jaz tole delala user posted image , cisto nic mi ne sede user posted image user posted image user posted image user posted image  pa se cudni filing user posted image user posted image  ???? kr nekaj no

KEGLOVE VAJE!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  umiram od smeha vglavnem!! pravim mojemu ucere, pijem caj, masiram si tamalo, delam keglove, jaz bom rodila ko zajc ahahah CE VERJES!! :D sicer ne vrjamem v te zgodbice, ampak skodit glih nima kaj.

Drugace sem pa kupla en mali pakl plenick, tak so mickene da joj ( valda sem mogla odpret pa pogledat ) user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
29.12.2010 10:02:36   
Jo@n
HoneybeeMaja, to so pa lepe novičke! Kar noge skup držat in dosledno počivat, pa bosta tudi tvoja februarčka donošen letnik 2011!

IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja

Kako se kaj ta sladke nosečke držite čez praznike in kako uspešno se upirate vsem tem prazničnim dobrotam?

Zaenkrat kar gre, saj poskusim kakšen piškot (da vidim, kaj je ratalo), ampak ostane pri 1, in še to bolj na "tešče" tako da mi cukra ne dvigne čez mejo.

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
29.12.2010 10:02:47   
mateyci
Ojla
Tamy82 hvala za kofetek in piškotke. Kavico še lahko, piškotke pa nič več, ker se mi zdi da sem iz dneva v dan težja in bolj okornauser posted image . Se moram mal nazaj držat, drugače ne bom več čez vrata mogla.user posted image
Včeraj sem imela pregled in ultrazvok. Naš pikec je lepo obrnjen z glavico navzdol in upam, da tako tudi ostane.
Dobila sem tudi mere:
GV/TT/BPD 87
HC 306
AC 289
FL 62
TEŽA 2130g
Vse poteka ok, le presenetila me je izjava ginekologinje, da je že precej nisko in da bo kmalu zunaj.user posted image Upam, da zdržimo vsaj do konca januarja.
Imela sem pa slab izvid vode, tko da moram iti naslednji teden spet na kontrolo, naslednji redni pregled pa imam 14.01.2011, če bo katera urejala seznam.

Moje bolečine v hrbtenici se nadaljujejo, sem se že skoraj navadila. Nekaj telovadim vsak dan, pa ni nič kaj bolje.Moj me redno masira, pa tudi to nič ne pomaga.

Saj bo tudi to enkrat mimo, potem pa bo vse lepše, ko bomo k sebi stiskale naše user posted image

Biljana čestitke za nečakauser posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vam lep sončen danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
29.12.2010 10:18:57   
trsica
Punce, nehajte še s temi srbečimi kožami. Zdaj je še mene začelo vse srbet. Trenutno me srbi trebuh in levo stegno. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Pa še eno vpr. tko za zraven: a kera ve, zakaj v predalu za mehčalec (ki ga sedaj ne uporabljam) zastaja voda? Sej ni krize, sam mal trapast mi je, de morm po vsakem pranju vodo iz tm ven zlivat.

Tole tudi mene zanima. Imam pa nov stroj.

Jaz se tud grem window shopping na Ikea strani. In naštimujem eno kolegico, če bi se zapeljala čez mejo in mi pripeljala stvari. Predvsem posteljico in vse kar paše zraven. Ker ena posteljica v SLO je okrog 150€, v Ikei pa jo dobiš tudi za 35€. user posted image In jaz rabim dve. user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
29.12.2010 10:19:18   
cukica
Mene še vedno boli križ,ampak hvala bogu lahko vsaj mal ležim.
Tiste punce,ki imate inzulin koliko enot imate,če lahko vprašam?
Meni Tast dela previjalno tko,da bom potem,ko bo vse končano dala v albumček.Počasi se bo treba kr pripravit.
Honeybeemaja upam,da zdržite čim drel skupaj,.....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
29.12.2010 10:25:40   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Punce, nehajte še s temi srbečimi kožami. Zdaj je še mene začelo vse srbet. Trenutno me srbi trebuh in levo stegno. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Pa še eno vpr. tko za zraven: a kera ve, zakaj v predalu za mehčalec (ki ga sedaj ne uporabljam) zastaja voda? Sej ni krize, sam mal trapast mi je, de morm po vsakem pranju vodo iz tm ven zlivat.

Tole tudi mene zanima. Imam pa nov stroj.

Jaz se tud grem window shopping na Ikea strani. In naštimujem eno kolegico, če bi se zapeljala čez mejo in mi pripeljala stvari. Predvsem posteljico in vse kar paše zraven. Ker ena posteljica v SLO je okrog 150€, v Ikei pa jo dobiš tudi za 35€. user posted image In jaz rabim dve. user posted image user posted image

nebom se delala pametno.. ampak je moj kolega je meu tamale skupaj nekaj casa.. tako da je na zacetku samo eno kupo ( pac finance niso ble kaj prida ).. sicer jaz sem gledala tiste postlice v ikeei in meni osebno so ble sranje.. nvem..

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
29.12.2010 10:42:01   
tamy82
teyla ja to tudi meni pomaga, da se fajn zmatram čez dan, potem veliko boljše spim user posted image

jo@n in ostale sladke user posted image : pridne ste, da tako lepo pazite na svojo prehrano! user posted image

honeybeeMaja super, da ste vsi skupaj spet doma. Tako da zdej pa res pazi nase in počivaj, da boste vsi skupaj dočakali vsaj januar user posted image user posted image

mateyci lepo, da je bilo vse ok na pregledu. user posted image Smo pa že kar proti koncu zdej, tako da ni neke panike, če ti je to G rekel user posted image Pa malo več počivanja user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
29.12.2010 10:47:19   
Jo@n

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Tiste punce,ki imate inzulin koliko enot imate,če lahko vprašam?

Jaz ga imam 16E za zajtrk (obvezno 30-40 minut prej!! po nasvetu tasladke sestre), potem pa za kosilo 4E in večerjo 6E, oboje 10-15 minutk prej. In imam sladkor po zajtrku (2E kosimčev, 1E mleka, kava) 6,4-6,6, če pa pojem namesto 2E kosmičev 2E domačega, 100% črnega kruha, pa ga je preveč. Zgleda, da bodo kosmiči za zajtrk do februarja user posted image . Nočnega še nisem dobila, zadnji teden so meritve na tešče do 5,3 prej pa so bile nekatere (ne vse) čez. Pa ne delam nič drugače, le v službo ne hodim več user posted image .

Cukica, super za previjalno, se že veselim slikic. user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
29.12.2010 10:52:10   
tamy82

user posted image
nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1.
user posted image suzy29, 29, Laško, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.1.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 39, Rakek, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kiara24, 26, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image rebeka84, 26, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.1., 4.1.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 7.1.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1., 11.1., 12.1.
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21, 33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 7.1., 12.1.
user posted image Anonimna, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1.

7.2.
user posted image Juxy, 36, Domžale, 3. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 6.1.
user posted image mamasita, __, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1.

9.2.
user posted image Tigrica86, 24, Šoštanj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.1.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image marjetka, 28, ________, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image petrap, 26, Dolenjska, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___

11.2.
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.1.

12.2.
user posted image prvicmami, __, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.1.
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image Nina33, 34, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 17.1.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 5.1., CTG: 3.1.
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Zasi, 27, Lovrenc na Dravskem polju, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.1.
user posted image aktak, 31, Kobarid, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.1., 10.1.
user posted image šebela, 28, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

16.2.
user posted image Jane77, 32, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image mateyci, 28, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.1.
user posted image Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.1.

19.2.

user posted image Registirana, 31, Štajerska, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.1.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3. user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.1.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 31, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.1., 14.1.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

23.2.
user posted image lil_, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.12.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image biljana l, 33, Novo mesto, 4. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.12.

25.2.
user posted image pinwheel , __, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.
user posted image
muca5
, 31, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image lutika89, 21, Prebold, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

27.2.
user posted image babynitka, 25, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 6.1.
user posted image inia,30, _______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kkb81, 29, okolica Ljubljane, 3.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

Skupaj nosečk: 81 user posted image user posted image

Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image user posted image

user posted image : 25
user posted image : 22
user posted image : 39

Z nami so bile:

user posted image N.M user posted image
user posted image srečica17 user posted image
user posted image huda83 user posted image
user posted image abv1 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAMICA   PDP          DAN D          BABY        TEŽA              VELIKOST
d3lfink4  1.2.2011  14.12.2010 Neža/Eva 1880/2180g 43/43 user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
29.12.2010 11:14:52   
maurica
ninchi; jaz sem na začetku folno kislino Tifol jemala, pa sem bila zaprta. mogoče zamenjaj folno s kakšno drugo firmo, al ti je Elevit G svetoval?

honeybeemaya; super, sem vesela za vas user posted image . u, božičnim dobrotam se pa tudi jaz zelo težko upiram, pa še en kup sladkarij sem dobila za božička. me je kar strah tehtanja na naslednjem pregledu, ki bo po praznikih user posted image

jaz pa grem ful zaspana v posteljo, pol pa ne morem zaspati user posted image . se še kakšni dve uri premetavam po postelji preden zaspim. sem zato danes zjutraj malo potegnila pa sem za dobro jutro dobila eno močno brco v rebra user posted image

jaz imam pa za izkušene eno malo čudno vprašanje, ne vem kako naj točno vprašam. me zanima, če popadki na začetku manj bolijo in kasneje bolj? ne vem, npr., ko se odpreš prvih 5 cm manj boli ali isto kot potem, ko se odpreš na 10 cm? ali je odvisno od vsake nosečke posebej? me zanima zato, ker se odločam med porodom v vodi in EA. in jaz sem bom to odločila na licu mesta, ko bom vidla, kako vse skupaj prenašam. EA lahko dobiš, ko si odprt ene 5 cm pa da bom približno vedla al je to to od bolečine al bo še hujše. upam, da razumete kaj me zanima user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
29.12.2010 11:21:21   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

ninchi; jaz sem na začetku folno kislino Tifol jemala, pa sem bila zaprta. mogoče zamenjaj folno s kakšno drugo firmo, al ti je Elevit G svetoval?

honeybeemaya; super, sem vesela za vas user posted image . u, božičnim dobrotam se pa tudi jaz zelo težko upiram, pa še en kup sladkarij sem dobila za božička. me je kar strah tehtanja na naslednjem pregledu, ki bo po praznikih user posted image

jaz pa grem ful zaspana v posteljo, pol pa ne morem zaspati user posted image . se še kakšni dve uri premetavam po postelji preden zaspim. sem zato danes zjutraj malo potegnila pa sem za dobro jutro dobila eno močno brco v rebra user posted image

jaz imam pa za izkušene eno malo čudno vprašanje, ne vem kako naj točno vprašam. me zanima, če popadki na začetku manj bolijo in kasneje bolj? ne vem, npr., ko se odpreš prvih 5 cm manj boli ali isto kot potem, ko se odpreš na 10 cm? ali je odvisno od vsake nosečke posebej? me zanima zato, ker se odločam med porodom v vodi in EA. in jaz sem bom to odločila na licu mesta, ko bom vidla, kako vse skupaj prenašam. EA lahko dobiš, ko si odprt ene 5 cm pa da bom približno vedla al je to to od bolečine al bo še hujše. upam, da razumete kaj me zanima user posted image

ej si me nasmejala! in te cist zastopim! JAZ SI NITI PREDSTAVLJAM NE, KAJ ME CAKA :) nimam pojma, tak da se bom pustla presenetit :)

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
29.12.2010 11:31:39   
Anonimen
Hvala za instrukcije, bom sprobala tole s kisom. Upam, da bo pomagal.

Pa res pomaga tista kremca oz. olje za lažje šerjenje presredka. Mene je tako strah, da bi mi počil tudi, če bi me prerezala. No jaz bi raj, da nebi bila rezana.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 29.12.2010 11:33:22 >

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3597
29.12.2010 11:41:51   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Hvala za instrukcije, bom sprobala tole s kisom. Upam, da bo pomagal.

Pa res pomaga tista kremca oz. olje za lažje šerjenje presredka. Mene je tako strah, da bi mi počil tudi, če bi me prerezala. No jaz bi raj, da nebi bila rezana.

mislim, da ni zenske, ki bi si zelela drugace. Ampak ne obremenjuj se! jaz sem rekla bom mazala in vse kar bom delala.. ampak vem, da je skor 100 % moznost da te rezejo, razen ce ni carski... sem si to zabila v glavo in mi je vseeno. Pripravla sem se tudi na bolecino in se zavedam da bo bolelo ko sam satan.. ampak zdaj je bzw neko paniko delat. Bolse se je spijaznit in bit pripravljen na najhujse bolecine.. obicajno je vsaj malo manj hudo. Meni je to kolegica povedala ko dela v P.  Zdaj pa bomo vidli :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
29.12.2010 11:42:13   
cukica
Jo@n o madoniš ti pa maš kr dozo no,...Jaz mam pred zajtkom in pred večerjo po 5 enot in pred spanjam 7 enot,...
Mam pa zadnje dva dni na tešč 4.8. in sem prav ponosna pa tud ostali cuker je super tko,da sem ponosna nase,... Tko,da tud jaz pojem kaj sladkega pa se mi nič ne dvigne je vse pod kontrolo.
Ja slikice bom pa dala v albumček in tudi posteljico in voziček tko,da se mal pohvalim,....
Si predstavljate še ne mesec in prihaja naš čas,...Naše Novo leto,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
29.12.2010 11:49:34   
cukica
Kako pa kaj delfinka in njeni princeski????

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?