|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski malčki 2010
26.12.2010 16:39:05   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: nadinne

kapesanta...pa ti user posted image normalno pije? Meni je patronažna odsvetovala sezam, ker naj bi potem imelo mleko močan okus in ga user posted image radi potem zavračajo. user posted image Zato nisem niti poskusila. 

prvič slišim, pa ta napitek pije veliko mamic - je pa seveda možno... Sara ksreči nima problemov, pije brez problemov, ne opažam razlike - je ena velika zizonjotka user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 651
26.12.2010 20:38:07   
naša beba

IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

IZVIRNO SPOROČILO: naša beba
Kiri je že tvoj čudežni čaj, se mi ne da več nazaj brskat...
Sem pa js dans začela s sezamom, bomo vidli. Pa tud če je na psihi, sam da pomaga.

bo kr tale sezamov taprav user posted image  - sam dej not žličko cedevite da bo boljši

user posted image user posted image user posted image
No, super. Saj čaj sploh ni slab za pit, sam semenke so pa bljak bljak bljak ...
Jutr si jih bom probala v jogurt zmešat al pa kr kifl spečt...user posted image user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 652
26.12.2010 21:21:42   
škorpijonček_
Hoj,

midva se tudi matrava z dojenjem. Ponoči ko se zbudi tako lepo pije iz zize, čez dan pa je zelo zahteven in hoče flaško. Jst bi prav rada, da bi bila 100% na zizah, a če ne gre, ne gre. Včas si grem pumpat takoj po dojenju in ni kaj dosti not, očitno imam tudi premalo mleka. Sem pa opazila, da podnevi zagrabi samo bradavico, in tam ne teče mleko, bi moral bolj zevat in več zagrabit, ker pol pa gre ven.
No, vsekakor upam, da ga s tem, ko mu dajem flaško, ne navadim popolnoma nanjo, ker bi še vedno rada vsaj ponoči dojila, škoda mleka, če je.
Drgač pa pravjo, da najbolj tud voda pomaga, v glavnem pa full veliko tekočine...nč, grem pituser posted image .

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 653
26.12.2010 22:03:48   
Eruvande
Mene tudi tole deojenje bega...enkrat spi 4 ure, enkrat bi se dojila vsako uro pa pol...kak naj pol ”mlekarna” ve, kako proizvodnjo naj ima user posted image
Kako ve dojite...iz ene pa drugič iz druge dojke, al vsakič iz obeh...? Jaz tako, da pri vsakem podoji iz ene, pa menjavam...zdej pa razmišljam, da bi ji dala iz obeh... ? Morem jaz tudi probat sezamov čaj...sem ji zdej že parkrat dala dodatek, pa ne bi rada. No, zadnjič sem imela cel dan grozno migreno, takrat sem ji dala upravičeno dodatek, ker cel da nisem skoraj nič pila in jedla... user posted image

Pa ta hrana me bega...eni pravijo vse jest, drugi pravijo ne medu, ne oreščkov, ne čokolade ... user posted image Se veselo bašem z vsemimogočimi keksi, potem pa izvem, da naj ne bi jedla oreščkov, ker so full alergeni...sem že čist zmedena.

Drugače je pa najbolj fajn ko lahko gremo vozičkat...ta teden bo spet lepo vreme...sicer mrzlo...ampak sej jih zadekamo, pa je user posted image

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 654
27.12.2010 7:52:10   
pajac
jutro!

Kako ste kaj??
Mi smo včeraj bili v Lj gledat lučke in je bilo prav čudovito! no Ana se je ene parkrat drla v vozičku, ampak na srečo je bilo preveč drena, da bi jo mama slišala in se preveč sekirala

Sezamov čaj
.... jaz sem ga prvič pila v hektolitrih in sem prvih par mesecev imela res vedno trde dojke, koliko je bilo mleka. Zdaj, ko slišim Ano požirat (Petra namreč nisem) pa se ne sekiram in vem, da ga ima zadosti (pa v 3 tednih je dečva dobila 1300g kar je zadosti zgovorno samo po sebi..) Sicer pa Peter nikoli ni imel težav zaradi sezama, sem ga pa pila in jedla (tistega iz čaja ne, ker mi je blajk, ampak sem kuhala z njim - kakšne piščančje medaljone s sezamom in podobno, zdaj pa sem v Mercatorju izvohala ene bio krekerje s sezamom in jih pridno papam )

Eruvande ti kar jej kar ti paše, če nima težav! saj boš videla, če ji kaj ne paše... Jaz sem za Božič pojedla ene 2 rezini pršuta in je Ana proti večeru že bila cela pikasta po obrazu in vratu, danes je že malenkost bolje, samo sem jaz spet na rastlinski margarini in polenti..user posted image

Krči.. zdi se mi da gre na boljše, ampak bomo videli.. Tistega histeričnega dretja ni več, tu pa tam jo malo zvije (no po pršutu je bilo pestro, ampak to sem skorajda pričakovala), sem pa zdaj že več kot 2 tedna na brezmlečni dieti..

Škorpijonček
, ti ga kar malo gnjavi in čakaj da odpre usta, ker če ne zagrabi prav se res ne more najest, pa še ne stimulira prav dojke.. pa čim manjšo luknjico na flaši...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: library

Sven  Faca!!
Ej men se je pa zdelo, da jo je po BioGaii ful matralo in sem jih ukinila za 2 dni in potem spet dala in je boljš. Dajem pa še sab simplex po potrebi in je tok luštn gledat, ko se oblizuje (najbrž so sladke). Naredi šobico in veselo cmoklja in se oblizuje, pa vedno na polno odpre usta . In najboljš je, da ko se najbolj dere, potem utihne za par minut.

user posted image user posted image user posted image user posted image za ta učinek, sem jaz prvič imela koroške kapljice.. to je bil edini učinek, ki sem ga zasledila in sem ga s pridom izkoriščala.. Pa zdaj nima piškavih zob... user posted image

< Sporočilo je popravil pajac -- 27.12.2010 7:53:21 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 655
27.12.2010 10:23:37   
ječi12
ojla

tut mi uporabljamo k.kapljica za na dudo da se pomiri..in to je cel žur. in ker sm jih prvič jih tut zdj uporabljam.ma pa naša velika zelo lepe zobke,tko da mislim da so tele kapljice čis ok če niso predozirane.

sicer pa držim pesti za vse miške in miškote ki majo krčke da minejo asap! js morm rečt razn sm pa ke kšnega zvijanja nismo meli nobenih težav. najhuje je blo učerej pa še to ni mel krčev ampak je bil zaprt in ni mogu kakat in se je zato joku. pol je pa dons zjutri končno naredu kakico tko da upam da je zdj ok!
sm pa jest jedla čis use,tut že pršut,mandlje,čokolado,lešnike ipd ipd. pa našmu ni nič tko da js bom še naprej jedla to use. tut biftek,lososa...use..... sicer se dojiva samo 2x na dan,ampak use to sm jedla že tut ko sva se občutno večkrat.

nič gremo na sonček.

papa

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 656
27.12.2010 13:52:58   
emma83
Dan,

se vidi, da vse uživate na sončku in s svojimi družinami. Jaz pa ne morem verjeti, da moj škrat spi, po navadi čez dan samo malo drema po 15 minut in je to to, danes pa kar konkretno najprej zjutraj do 10h, pol pa še zdaj od 12h pa dokler se ne prebudi, upam, da bo to kmalu, ker bi jaz tudi šla na sončka z vozičkom.

Eno vprašanje: kako zvečer uspavate svoje škrate, če so siti, previti in pripravljeni za nočni spanec? Jaz moram Liama imeti na prsih, malo ga božam in šššškam, če nima krčev normalno zaspi, če so pa krči mi ponavadi omaga v naročju, spije flaško in ga odložim v posteljico. Ko je pa čas za prvo nočno hranjenje, ga vzamem k sebi v posteljo.

Lep dan vsem, uživajte še zadnji teden v letošnjem letu.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 657
27.12.2010 14:03:50   
november2010
hej punce.

midva sva ravno s sprehoda... jeeej, soncek / ampak mraz pa k sto mamic.

uspavanje... ga polozim v posteljo in se obicajno uspava sam.... malo se gleda, pol mu pa pocasi ucke skup lezejo.... pa ponavad ene parkrat se zajoka vmes, ker si dudo ven potegne.... mu samo dam nazaj dudo, pobozam in grem. Upam , da tako tudi ostane,
aja, mora biti pa obvezno prizgana ta mala lucka, ne mara bit v temi.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 658
27.12.2010 14:19:44   
Urshy78
dan user posted image tudi jaz spadam med novembrke..sicer se vam do zdaj nisem nič javljala.
sem pa sporočila ko sem rodila..imamo fantka Tiana, rojen 5.11.
vas bom zdaj malo bolj pogosto brala, da bom na tekočem z vsem user posted image
lep sončen dan vam želim! user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 659
27.12.2010 14:21:37   
Urshy78
emma, jaz našega škratka zvečer uspavam tako, da ga dojim toliko časa, da zaspi. potem ga položim v zibko in zaspi takoj. če pa ne, ga pa ponovno vzamem in ga še malo podojim oz bolj pocrkljam..včasih se še malo pogovarja sam s sabo, potem pa zaspi..

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 660
27.12.2010 15:11:58   
flik
Živjo, da se še tule malo pofočkam :).

Naša Manca se je rodila 15.11.2010. Prejšnji teden sva imeli posvetovalnico - zredila se je za dobro kilo in zrasla za 4,5 cmuser posted image . Dojiva se kar lepo, le zvečer je ne morem nasititi, tako da dobi cca 50-60 ml aptamila zraven, če ne ni variante, da zaspi. Drugače je zaenkrat tudi ful ''pridna'' kar se tiče spanja, včasih ji rata prespat čist celo noč, kar se pri prvem user posted image nikol ni zgodil, vsaj ne, dokler mu niso zrasli zobkiuser posted image . Tut podnevi je kar zaspančica. Je pa res, da brez dude ne gre, vsaj zaspat ne zna brez nje user posted image . Kakorkoli je že mnenje glede dud, sem ful vesela, da jo ima, saj je njen bratec ni maral, tako da dobro vem, kako je, ko user posted image ni in ni za umirit al pa uspavat.... Drugač je pa prava baba - firbčna za tri user posted image . Kar ušla bi nekam, glavo tako obrača, da ji res nič ne uide.

Kako vam kaj kakajo user posted image ? Sine je kakal po vsakem podoju, sedaj mala pa je čisto nasprotje - dons je 3 dan, kar ni kakala. Sej vem, da ni panike, ker je dojena in vse, sam glede na prvo izkušnjo mi je tole vseen čudn.  Očitno se takoj pokaže razlika v prebavi med moškim in žensko user posted image .

Sezamov čaj sem pa zdele skuhala - mogoče pa je le kaka šansa, da se količina mleka tolk poveča, da zvečer ne bo treba dodajat???

Toliko na kratko, imejte se fajn in uživajte na sončku in sprehodihuser posted image user posted image user posted image (joj, kako sem danes uživala zunaj, ne morm povedatuser posted image user posted image )

< Sporočilo je popravil flik -- 27.12.2010 15:13:31 >

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 661
27.12.2010 15:24:51   
ajne1
hojla,

po dooolgem času se spet malo javljam. sem uspela na hitro preleteti vaše poste in ugotavljam, da imamo res vse zelo podobne težave in problem(čk)e.

Pri nas imamo še dodatno, da sta mi prejšnji teden neko virozo s kašljem pritrogali ta starejši hčeri domov in sem imela eno doma z vročino 2 dni in eno 1 dan. jasno je tudi tamal fasal kašelj in kasneje še hripavost, mami pa v jok in (skoraj) na drevo. danes sem nekoliko bolje, je bila pa res kriza, sem se ves čas počutila kot najslabša mati na tem svetu, ker tamalga nisem uspela obvarovati kašljanja. hvala bogu nima vročine in normalno diha (trkam), tako da je očitno le prehlad, slišat pa niti slučajno ni fajn, madona saj je star šele dober mesec :(((.

posvetovalnico imava jutri, tako da bomo videli, kaj bodo povedali. bom najbrž kako pikro slišala, ko revček kašlja in je še vedno tudi nekoliko hripav.

ja pa seveda ga matrajo tudi krčki, se tudi midva dojiva z nastavkom. ga bom  poskusila ukinit, če bo kaj bolje. sicer imava kapljice iz lekarne deteljica in mu res pomagajo. ampak mislim, da bom poskusila tudi tole, da ga odvadim nastavka, čeprav se bojim kako bo šlo. sem že poskušala, pa niti slučajno ni potegnil, oziroma je vlekel dokler je teklo v potokih, ko se je bilo treba malo bolj potrudit, pa je nehal in posledično sva se dojila non stop, pa vse čas se je "kregal z bradavico" in norel da je bilo joj.

nadinne... če ti je kaj v tolažbo, taki občutki te dni spremljajo tudi mene, pa sem že v tretje mama... včeraj sem ob polnoči sedela na straniščni školjki (zaprti :)) in jokala kot dež, češ kaka zanič mati sem in kako malega ne bom uspela porihtat, pa čeprav imam že dve pupi in sem bila prepričana, da me tretji res ne bo spravil iz tira, če me prvi dve nista. potem sem ga podojila preden je dokončno zaspal v nočni spanec in zraven jokala tako, da sem bila cela mokra od solz (čeprav sem ponavadi mokra od mleka)...

in tako sem že cel teden čist adijo...danes pa je hvala bogu sonček (čeprav imam vse tri doma in ne morem nikamor, ker so mi svetovali, da naj z malim nikamor ne hodim, dokler kašlja) in je takoj ves svet lepši, čeprav me še vedno stiska, kako jih bom jutri poslušala pri P...

tako, mali spi, se bo verjetno kmalu zbudil in se bo hotel dojiti, bom poskusila misijo "dojiti brez nastavka"...

lepo se imejte in uživajte na sončku tudi za nas, ki moramo biti doma!

(odgovor članu flik)
Neposredna povezava do sporočila: 662
27.12.2010 16:00:27   
majabar
Oj!
Po enem tednu potepanja po Kolumbiji se vam spet oglasam. Imeli smo se super, narava je neverjetno lepa. Obiskali smo tudi Indijance, zivijo kot v pravljici. V tem tednu sem naredila cca 1500km, tako da sem kar ponosna, da sem vse srecno propeljala domov.
Sem imela kar nekaj krize z mlekom, se naprej mi ga ob vecerih zmanjkuje, ta teden tudi nekajkrat cez dan. In mu dam tisto, kar ven stece in shranjujem v zmrzovalniku. Zakaj toliko ven stece? Cca 300 ml na dan. Ce bi vse ostalo noter, bi imela mleka ravno prav, celo malo prevec. Tako ga pa obcasno dobi po flaski. Se je pa zacel jeziti med dojenjem, ker iz flaske tece hitreje in kar nima vec potrpljenja na dojki:(. Dokler sprica, je zadovoljen, potem se pa jezi. Poliva se vedno, danes je precej slabo, a vseeno mislim, da poje dovolj, ker je ogromno zrastel in se odebelil. Pred cca 10imi dvevi je imel 4kg, tehtnice nimam, a ker naj bi pojedel 150ml na kilogram telesne teze, bi moral pojesti recimo 600ml na dan, a jih zagotovo poje vec.
Zdaj pa perem cunje, v sredo pa proti Sloveniji:)! 

(odgovor članu ajne1)
Neposredna povezava do sporočila: 663
27.12.2010 16:17:12   
Majchi
Ojla vsem!

Da še jaz mal napišem.
Zdaj sem ugotovila, da Lukca zvija 24 ur/dan. Fora je samo v tem, kdo je močnejši - spanec ali krči. Ponoči je to k sreči spanec. Ko postaja lačen in se rahlo prebuja, se sliši, da ga krči premagujejo in zraven ful stoka.
Čez dan je večinoma buden, ker so krči vsak dan močnejši od spanca. Zaspat mu uspe po 15 min ali pol ure, potem pride krč... K sreči pa pride tudi dober dan, ko so krči blažji ali pa je on že tok utrujen in zmaga v bitki ter večino dneva prespi.

Če pa je vmes slučajno kakšne pol urce, da krčev ni in da je buden, je pa pravi dobrovoljčekuser posted image ! Jutri bo 6 tednov star in prav vidi se mu, kako trenira nasmehe. Mu še ne rata, ampak nekako premika usta in učke, tako da takoj veš, da komunicira, da se v bistvu smeji. Zraven pa še zvokci. Najbolj smešen mi je tisti, ko zvok kar nazaj potegne (če si predstavljate). V glavnem, pravi mali knedlček je!

Mi smo dons že bili na sprehodu, prejle smo pojedli kosilo, zdaj gremo pa v Lj. lučke gledatuser posted image .

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 664
27.12.2010 18:20:38   
aleunam
Majabar, sem že tuhtala kje se potikaš, da nič ne pišeš. user posted image  Pa tudi lottyke ni že nekaj časa. user posted image

< Sporočilo je popravil aleunam -- 27.12.2010 18:21:09 >

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 665
27.12.2010 19:11:26   
majabar
aleunam, res sem se potikala dalec, dalec. Zdaj pa 2 dneva doma in akcija, 10.000km in 24 ur in bova v Sloveniji:).

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 666
27.12.2010 19:42:48   
aleunam
Super, verjamem, da se veseliš. user posted image  A gresta sama z malčkom?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 667
27.12.2010 20:03:03   
majabar
Ja, sama greva. Dragi mora delati:(. Ga bom zelo pogresala, a se vseeno zelo veselim, da bom po 7ih mesecih spet videla domace:).

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 668
27.12.2010 20:53:32   
zori82
Dober večer drage memice in 

no pa da se vam še js malo javim po dolgem času
evo Nija panča, mamica pa malo počiva (bere RR in FB)

kakanje
morm reč da imamo kak dan zelo pestro ker jo zvija oz napenja skoz od jutra (od 5) pa vse do večera, zato posledično čez dan nič ne spi (bi rada pa ne more) in je čist fertik tečna in jokava...no v soboto se je pa končno pokakala (po 3 dneh) in je zdaj kot prerojena, ampak od sobote še ni kakala...probala sem že vse možno (telovadba, kamilčni čaj-sladkan, masaža,...) pa nič kej ne pomaga...ima mogoče še katera kak nasvet kaj naj probam Prej je redno kakala zdaj pa ne gre in ne gre

krči do zdaj smo imeli ene 3x po nekje 5min histeričnega joka in upam da ga ne bo več, ker mi je blo tok hudo da sm še js jokala...no ko je blo pa krčkov konec me pa lepo pogleda in se mi nasmeji, kot da ni blo nič... vrjetno vidi da je mamica čist fertik in me malo potolaži, sonček moj zlati

mleko mi teče v potokih, ampak pride kak dan (samo čez dan, ponoč ne) ko se začne na vlko kregat z zizo in nateguje ter razteguje bradavico ko čigumi ...mislim da sem tud pogruntala zaka-pride do bolj "gostega" mleka in se more mal bolj potrudit pa se ji ne da in se raje krega...ti ti nagajvika

uspavanje večinoma jo položim v posteljco in zaspi sama (včasih me umes ene 10_x_ prošeta tamo vamo, ker zgubi dudico), če jo pa zvija jo uspavam v rokah

evo neki sem pokomentirala, zdj pa upam da mi rata malo bolj pogosto brat in pisat

lepo mi bodite
nočko

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 669
27.12.2010 20:59:06   
nadinne
majabar...super da boš spet videla domače user posted image  za koliko časa pa prideta?

Mi smo pa danes imeli spet pestro popoldne...malo sem podojila ob 14h, nato je malo zaspala, pa se spet zbudila in se hotela dojit...in tko skoz na ca. pol ure...pa niti ni jedla ampak takoj zaspala...čim se je zbudila pa takoj jok in vreščanje...nič ni pomagalo, samo jošk v ustih. Zanimivo, da sem bila ves čas mirna, edino vsak podoj vedno bolj utrujena. Potem sva oba z očijem obupala in sva jo enostavmo dala v zibko in navila vrtiljak...da bi le zaspala sama od sebe...pa nič...na koncu je tako vreščala, da je hlastala za zrakom, pa še polivat je začela od napora pomojem...sem jo vzela v naročje nazaj...se je malo umirila, ampak še vedno jok...nato sem iz obupa naredila 60ml AM...je pojedla 20ml in zaspala kot top...sedaj ca 1 uro spi...jaz pa sem izčrpana...ne vem, ampak enostavno ne morem poslušat da mi otrok joka...ne morem si dopovedat, da lahko joka brez vzroka, da ni nič narobe...no in sedaj še vedno ne vem zakaj je jokala...a je bila res še lačna...če ja, potem se vprašam ali mi manjka mleka? user posted image  Po drugi strani pa je pojedla po flaški čisto malo...a se je res drla zaradi 20ml? Vglavnem isto vem kot prej...in to me spravlja ob živce. Sem pa grozno hvaležna, da je  user posted image  doma, ker ne vem kako bi to preživela če bi bila sama...verjetno bi se obe drli še sedaj user posted image  

Sem pa včeraj malo iskala forume s tematiko poporodne depresije...sem našla stran mamazofa.org in na forumi zgodno ene mamice, ki je bila taka, kot bi jo jaz napisala. Res ne verjetno. Malo mi je odleglo, ko vidiš da nisi sam s takimi težavami, ampak vseeno me je prestrašilo, ker večina mamic z depresijo rabi kar dolgo da si opomore...vse pravijo da bo bolje, ko je otrok star kake 3 mesece...meni se to zdi nekaj svetlobnih let naprej...ko mi je vsak dan muka! Kaj še le teden ali mesec user posted image  Res imam občutek, da bom pristala na antidepresivih po novem letu...ja čudovito darilo za rojstni dan ni kaj user posted image  Bi kar zaspala za ene 2 meseca in se zbudila v pomladi in vse moje težave bi bile preteklost...ja novoletne želje user posted image

Ja takle mamo...

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 670
27.12.2010 21:29:59   
naša beba
nadinne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še pa še objemov ti pošiljam, ker te ne morem v resnici objet... večina stvari v življenju je takih, da jih pravilno razumeš šele ko se ti zgodijo, zato ti ne bom govorila, da vem kako ti je... so pa prav gotovo trenutki pri nas ostalih mamicah ko ravno tisti trenutek ko hočemo ne najdemo odgovora...
Na tebe sem pa mislila danes zjutraj ob pol sedmih, ko sem si mojo malo vzela k sebi v posteljo (lubi je šel v službo) in rekla:" samo pol ure bi spala"... očke sem imela pa tako polne solz, da sem se stran obrnila, da me moj ne bi videl, ker bi me moral spet tolažit. Drugo polovico noči sva imeli prav takšno kot si ti pisala... joka kot da je lačna ... daš zizo ... joka naprej in ne zagrabi ... potegne enkrat, dvakrat ... zadrema ... položim v zibko ... cmevka ... se vležem ... zajoka ... vstanem in jo vzamem ven ....... v glavnem začaran krog, ki mu ne vidiš konca in kraja...

Po mojem nobena mamca ne more mirno poslušat svojega otročička, ki joka ... to se mi zdi znak, da si dobra mama in imaš čustva.. hvala bogu... bolje bit bolj čustvena kot pa trda kot kamen...
Ko ti bo hudo si kar vzemi čas in daj bolečino sem na forum... bolj ko se bomo pogovarjale, več bomo rešile in si pomagale...

nočko mamce in dojenčki...

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 671
27.12.2010 21:44:25   
emma83
Ooooooooo punce, ko vas berem, bi še jaz jokala z vami in vas tolažila. En kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem. Ko pomislim kakšno srečo imam, da moj škrat ponoči spi, res je, da se zbudi 3x za hranjenje ampak to je to. Upam, da se vam bo vse sčasoma poštimalo.

Jaz sem si pa danes dol potegnila novega Harryja Potterja in ga nekaj na pol gledam, verjetno bo kar do jutri počakal, da ga pogledam do konca.

Jaz tudi pogrešam lottyko pa še kakšna bi se najdla.

Danes sva šla z malim ob pol štirih na sprehod, je imela november 2010 prav, ful je bilo mrzlo, itak je pa meni bolj mrzlo kot pa Liamu zadekanemu v košari.

Nočka punce, mirno noč vsem želim.

Neposredna povezava do sporočila: 672
27.12.2010 23:04:33   
kapesanta
nasabeba - jaz jo v taksnih primerih kar pustim spat na moji roki, tako kot lezi pri hranjenju. Pa nc kupcka ne podremo, ker ma glavo na moji roki pa tud polije ne. Pa tako potem spi in se spocije. Jaz pa mal manj, ker takrat bolj dremam.
Drugac pa vecinoma zaspi na svojem povstru z dudo in vcasih ko ne gre pa jo obamem.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 673
27.12.2010 23:06:40   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: zori82
kakanje morm reč da imamo kak dan zelo pestro ker jo zvija oz napenja skoz od jutra (od 5) pa vse do večera, zato posledično čez dan nič ne spi (bi rada pa ne more) in je čist fertik tečna in jokava...no v soboto se je pa končno pokakala (po 3 dneh) in je zdaj kot prerojena, ampak od sobote še ni kakala...probala sem že vse možno (telovadba, kamilčni čaj-sladkan, masaža,...) pa nič kej ne pomaga...ima mogoče še katera kak nasvet kaj naj probam Prej je redno kakala zdaj pa ne gre in ne gre

Pri nas se je isto začelo dogajat. Prej je bil pokakan pri vsakem previjanju, zadnji teden pa kaka 1x na dan, pa še to je cela galama, prdenje in krči preden naredi svoj kupček. No, dons pa je bilo prvič, da sploh ni kakal. In začuda je bil precej miren dan. Tud krčev ni imel tok in veliko je spal. Bomo vidli jutri. Drugač pa ne, ne vem, kaj bi še lahko nardila. Masaža, telovadba, čajček, sladke kamilice, voda....vse, kar si v bistvu napisala. Nič drugega mi na misel ne pride. Aja, mogoče bio gaia kapljice. Ampak jaz mu tud to dajem že cel mesec, pa se je vseen to začelo.

Sleepy wrap: a katera ve, zakaj je zraven še tista mala vrečica?

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 674
28.12.2010 8:19:11   
pajac
user posted image jutro!

Kakšna vrečkica Majchi? A na samem slipiju???

user posted image user posted image user posted image vsem, ki jim je hudo.. Vem, da je slaba tolažba, ampak 100% drži: po vsakem dežju posije sonce, tako tudi te težave enkrat minejo.. prej ali slej, ampak zagotovo minejo!

Jaz sem se z Aninim jokom sprijaznila (to mi je bila najhujša stvar, ko sem rodila Petra!) me pa boli srce, ko me Peter pokliče: "mamica (ta beseda je nastala po Aninem rojstvu - prej sem bila mama) pridi, potrebujem te", jaz pa imam Ano in je po možnosti dojim, ali imam nago na previjalni in jo ne morem odložiti... user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?