ajne1
|
hojla, po dooolgem času se spet malo javljam. sem uspela na hitro preleteti vaše poste in ugotavljam, da imamo res vse zelo podobne težave in problem(čk)e. Pri nas imamo še dodatno, da sta mi prejšnji teden neko virozo s kašljem pritrogali ta starejši hčeri domov in sem imela eno doma z vročino 2 dni in eno 1 dan. jasno je tudi tamal fasal kašelj in kasneje še hripavost, mami pa v jok in (skoraj) na drevo. danes sem nekoliko bolje, je bila pa res kriza, sem se ves čas počutila kot najslabša mati na tem svetu, ker tamalga nisem uspela obvarovati kašljanja. hvala bogu nima vročine in normalno diha (trkam), tako da je očitno le prehlad, slišat pa niti slučajno ni fajn, madona saj je star šele dober mesec :(((. posvetovalnico imava jutri, tako da bomo videli, kaj bodo povedali. bom najbrž kako pikro slišala, ko revček kašlja in je še vedno tudi nekoliko hripav. ja pa seveda ga matrajo tudi krčki, se tudi midva dojiva z nastavkom. ga bom poskusila ukinit, če bo kaj bolje. sicer imava kapljice iz lekarne deteljica in mu res pomagajo. ampak mislim, da bom poskusila tudi tole, da ga odvadim nastavka, čeprav se bojim kako bo šlo. sem že poskušala, pa niti slučajno ni potegnil, oziroma je vlekel dokler je teklo v potokih, ko se je bilo treba malo bolj potrudit, pa je nehal in posledično sva se dojila non stop, pa vse čas se je "kregal z bradavico" in norel da je bilo joj. nadinne... če ti je kaj v tolažbo, taki občutki te dni spremljajo tudi mene, pa sem že v tretje mama... včeraj sem ob polnoči sedela na straniščni školjki (zaprti :)) in jokala kot dež, češ kaka zanič mati sem in kako malega ne bom uspela porihtat, pa čeprav imam že dve pupi in sem bila prepričana, da me tretji res ne bo spravil iz tira, če me prvi dve nista. potem sem ga podojila preden je dokončno zaspal v nočni spanec in zraven jokala tako, da sem bila cela mokra od solz (čeprav sem ponavadi mokra od mleka)... in tako sem že cel teden čist adijo...danes pa je hvala bogu sonček (čeprav imam vse tri doma in ne morem nikamor, ker so mi svetovali, da naj z malim nikamor ne hodim, dokler kašlja) in je takoj ves svet lepši, čeprav me še vedno stiska, kako jih bom jutri poslušala pri P... tako, mali spi, se bo verjetno kmalu zbudil in se bo hotel dojiti, bom poskusila misijo "dojiti brez nastavka"... lepo se imejte in uživajte na sončku tudi za nas, ki moramo biti doma!
|