|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
22.12.2010 20:49:55   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

živio! še jaz se vam pridružujem na naši 3 strani ivf, 11.12. sem rodila po ivf fantka Gabrauser posted image user posted image in bi se vam pridružila na klepetu kolikor bo dopuščal čas.

Še od mene dobrodošlica & čestitke za malega princa! user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
23.12.2010 12:16:33   
Serendipity
Dol smo padle! user posted image

*pikepoke za Aljo!*

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
23.12.2010 15:49:53   
jona klara
goldy- čestitke za user posted image !
hvala vsem za dobrodošlico!

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
23.12.2010 16:05:00   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

živio! še jaz se vam pridružujem na naši 3 strani ivf, 11.12. sem rodila po ivf fantka Gabrauser posted image user posted image in bi se vam pridružila na klepetu kolikor bo dopuščal čas.

Jona dobrodošla, evo pa smo že na 3 temi tega foruma user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
23.12.2010 21:21:31   
gapii27
no , da ne bomo spet dol padleuser posted image

jojojojo tolk dela še mam jes pa netu brckamuser posted image   morm še vse pospravit-jutr pride taščauser posted image

lep večer vam želimo in lepo pančkajte
cmoka žabice

Neposredna povezava do sporočila: 1455
23.12.2010 22:30:33   
jona klara
S*_hvala, res je!kako hitro je minil ta čas, se še komaj spomnim ko sem biola na temi upajmo skupaj, še malo pa bo konec porodniške, ha, ha.

danes smo se prvič kopali sami, dala sem mu eno kapljico v mleko previcoli in danes je bilo ok zvečer, čez dan je pa bil bogi, sicer pa je dobil drisko, upam, da se umiri.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
24.12.2010 9:24:43   
obayifo
Goldyyyyy, jeeeeeyuser posted image user posted image user posted image . Za A pa user posted image , tut mi smo včeraj predčasno šli iz vrtca...upajmo, da bo res naslednje leto bolje. Sicer boš pa ti imela z malo štručko tolk veselja, da bo karma tako dobra, da se vas ne bo nič prijelo user posted image

Reby...? Kako je T?
jona, čestitke!
gapi, ja, za taščo je treba pospravlat, če pridejo moji, se ne sekiram user posted image

sicer pa VSEM želim lepo in mirno praznovanje!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
24.12.2010 10:31:08   
Reby
obi - ... ? user posted image  Mi smo super, T je priden, zdrav kot dren (morm potrkat), odkar imamo Justovo kopel Ameriški slamnik, niti smrkav ni. Jaz pa odštevam dneve do testka, še 6. Čeprav mam dans en tak čudn slab feeling. Pridejo taki dnevi, ko ti vse dol pade....
gapii - tudi mi imamo danes na večerji taščo in tasta, pa ne bom nč kuhala, sem kr tatarskega nabavla, pa mejčken narezek, par drobnarij za zram in nekaj sladkega bom nardila. Pucal bo pa mož, ko pride domov user posted image

Nč, grem delat pecivček.
Vsem želim lepe praznike in miren Božič. Lepo se imejte in lepo praznujte!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
24.12.2010 11:12:52   
Serendipity
Reby - (se Z skoz dere Pepa, ko vidi ta tvoj avatarček user posted image user posted image user posted image ) - to je le en tak bad day feeling moment - avgust bo polno deloven za štorkljice (ali bo že na september padlo?) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
24.12.2010 14:45:27   
mojškra
user posted image user posted image HOJLA

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
24.12.2010 14:52:59   
mojškra
http://www.youtube.com/watch?v=B8cquBKf5jc&feature=player_embedded

LEPO PRAZNUJTE

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
24.12.2010 17:59:39   
S*
Vsem skupaj želim en lep, čaroben božič v krogu vaših najdražjih!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
24.12.2010 19:24:12   
mojsonček
Drage moje!

Vesel božič vam želim! user posted image

user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
24.12.2010 19:25:18   
gapii27
tudi vamuser posted image   grrrr kaki božičekuser posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
24.12.2010 20:11:21   
Goldy
Tudi mi vam vsem želimo lepo preživete Božične praznike!

Huuud je tale Božiček!!!user posted image

A je še bolna - sicer ima prehlad - hudo kašlja, je šel moj z njo spet na ORL, kjer so mu povedali, da ji je zadnjič počil bobnič in je zdaj spet dobila vnetje, ker je ne bi smeli kopati (nama pa to ni noben povedal in sva jo seveda kopala in ji je očitno prišla voda v ušesa in tako povzročila ponovno vnetje). Jaz imam pa totalno zabite sinuse, tako da me boli glava, oči, v glavnem imamo pravo bolnišnico na robu mesta - spet!!! Upam in želim si samo, da bi nam zdravje v naslednjem letu bolj služilo...

Pa smo 4!!!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
25.12.2010 8:57:52   
ledenka
jutro

vesel božič še od nas!

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
25.12.2010 11:08:23   
mojškra
user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Drage moje!

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1467
25.12.2010 11:22:07   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Drage moje!

user posted image

S tem si se pa ornk oddolžila, ker te nč ni več k nam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1468
25.12.2010 17:33:44   
lana70
Dragi moji, naj vam zaželim vsem skupaj lepe praznike in obilo vsega, kar si najbolj sami želite! Ne vem, kaj se zadnje dni dogaja na forumu, upam, da same prijetne stvari, ker smo po dolgem času familjarno odšli na en mini dopustek...in prišli domov bolani user posted image . Živa ima nek nora virus user posted image , bruhanje v loku, vročina čez 38....v glavnem je bogica še danes. Skozi jo imamo po rokah, tudi spi tako...nič, sem prišla gor, da vam zaželim praznike, vas berem kdaj drugič.

A pa info za bibo, romerček je končno prišel.....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
25.12.2010 17:37:53   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Božiček je prinesel darilo...... user posted image

SEm šla eno stran nazaj, pa vidim, da niste bile kaj preveč pridne s pisanjem v času, ko me ni bilo in zasledila prekrasno novičko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke, čestitke...upam, da nisem spregledala še kakšne prekrasne novičke!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
25.12.2010 19:03:45   
Urshy78
VESEL BOŽIČ ŽELIM VSEM! user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
26.12.2010 13:45:43   
Urshy78
dan! smo spet padle na drugo stran, sem nas morala malo vzdigniti user posted image
upam, da lepo preživljate praznike..

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
26.12.2010 16:53:11   
Sempervivum
Evo, še jaz se malo oglasim. Za lepe želje za božič sem prepozna, ampak vam vseeno želim vse dobro! Pa nič bolezni v naslednjem letu user posted image  No, OK, kakšen prehladek dovolim user posted image  

Reby, pridejo taki dnevi. Samo pozitivno naprej! Pa če bo imela tašča kakšne čudne pripombe, jih kar presliši user posted image user posted image

Pozdravćek vsem!!!!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
27.12.2010 11:07:10   
S*
Jutro!

Spet smo padle na drugo stran, nekam slabo nam gre čvekanje proti koncu letauser posted image .

Pri nas je tako lep sonček, na žalost pa piha, tako da ne vem ali bi šla malo vozičkat ali ne. Pri nas se je stanje s krčki umirilo, očitno so kapljice BioGaja in Lekobeba pomagale user posted image . Imamo pa nov problem, naša miss noče skoraj nič več spati čez dan in je potem zvečer sitna ko sam hudič, tako da hodimo spat že ob 19h, posledično drugo rundo ponoči slabše spimo in ustajamo že okrog 7h.
Ja pa smučanje sem rezervirala, gremo za 5 dni na Pohorje, pa nonota bomo samo vzeli, da bo tudi mami kaj smučkala user posted image   user posted image   user posted image .

Reby,
kako kaj počutje???

Naša nova nosečka Goldy, že kaj slabosti???

Jona
kako kaj krčki, je kaj bolje???

Urshy
, kaj pravi dečko, pridno raste in papa?

Vse ostale, uživajte v zadnjih dnevih leta 2010, baje bodo s sončkom obsijani, tako da jih izkoristite maximalno!

Neposredna povezava do sporočila: 1474
27.12.2010 14:41:47   
Urshy78
grr..spet me je ven vrglo user posted image user posted image user posted image

jaz sem bila pa ob desetih zjutra na sprehodu s Taro in Tianom, je bil ful lep sonček, pa nič ni pihalo.

S*, z uspavanjem čez dan imamo tudi pri nas problem. ponavadi T nič ne spi, ali pa pol ure, včasih tudi po 10 min. no, trenutno spi že malo več kot eno uro, kar ne morem verjeti user posted image user posted image zgleda da ga je svež zrak uspaval.
drugače ga pa jaz probam uspavati čez dan tako, da ga podojim, dokler skoraj ne zaspi, potem ga dam pa spat v košarico..nisem pa vedno uspešna..
midva greva ponavadi spati okoli devete ure zvečer, ponoči se zbudiva trikrat do štirikrat, okoli pete, šeste ure je pa že konec spanja, tako da če spite do 7 ure zjutraj, je to super, če mene vprašaš user posted image

T je drugeče super, je priden, pridno je in raste. zdaj ga samo dojim. sem imela v glavi da imam premalo mleka in sem mu vedno še dodajala user posted image
zdaj pa en teden samo dojim, se dojiva približno na dve uri oz po želji našega fantka user posted image

kako je pa kaj tvoja princeska?

uživaj maximalno na smučanju

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.