Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 22.12.2010 20:49:55
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: jona klara živio! še jaz se vam pridružujem na naši 3 strani ivf, 11.12. sem rodila po ivf fantka Gabra in bi se vam pridružila na klepetu kolikor bo dopuščal čas. Še od mene dobrodošlica & čestitke za malega princa! Se pridružujem
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.12.2010 12:16:33
|
|
|
|
Serendipity
|
Dol smo padle! *pikepoke za Aljo!*
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.12.2010 15:49:53
|
|
|
|
jona klara
|
goldy- čestitke za ! hvala vsem za dobrodošlico!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.12.2010 16:05:00
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara živio! še jaz se vam pridružujem na naši 3 strani ivf, 11.12. sem rodila po ivf fantka Gabra in bi se vam pridružila na klepetu kolikor bo dopuščal čas. Jona dobrodošla, evo pa smo že na 3 temi tega foruma
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.12.2010 21:21:31
|
|
|
|
gapii27
|
no , da ne bomo spet dol padle jojojojo tolk dela še mam jes pa netu brckam morm še vse pospravit-jutr pride tašča lep večer vam želimo in lepo pančkajte cmoka žabice
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.12.2010 22:30:33
|
|
|
|
jona klara
|
S*_hvala, res je!kako hitro je minil ta čas, se še komaj spomnim ko sem biola na temi upajmo skupaj, še malo pa bo konec porodniške, ha, ha. danes smo se prvič kopali sami, dala sem mu eno kapljico v mleko previcoli in danes je bilo ok zvečer, čez dan je pa bil bogi, sicer pa je dobil drisko, upam, da se umiri.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 24.12.2010 9:24:43
|
|
|
|
obayifo
|
Goldyyyyy, jeeeeey . Za A pa , tut mi smo včeraj predčasno šli iz vrtca...upajmo, da bo res naslednje leto bolje. Sicer boš pa ti imela z malo štručko tolk veselja, da bo karma tako dobra, da se vas ne bo nič prijelo Reby...? Kako je T? jona, čestitke! gapi, ja, za taščo je treba pospravlat, če pridejo moji, se ne sekiram sicer pa VSEM želim lepo in mirno praznovanje!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 24.12.2010 10:31:08
|
|
|
|
Reby
|
obi - ... ? Mi smo super, T je priden, zdrav kot dren (morm potrkat), odkar imamo Justovo kopel Ameriški slamnik, niti smrkav ni. Jaz pa odštevam dneve do testka, še 6. Čeprav mam dans en tak čudn slab feeling. Pridejo taki dnevi, ko ti vse dol pade.... gapii - tudi mi imamo danes na večerji taščo in tasta, pa ne bom nč kuhala, sem kr tatarskega nabavla, pa mejčken narezek, par drobnarij za zram in nekaj sladkega bom nardila. Pucal bo pa mož, ko pride domov Nč, grem delat pecivček. Vsem želim lepe praznike in miren Božič. Lepo se imejte in lepo praznujte!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 24.12.2010 11:12:52
|
|
|
|
Serendipity
|
Reby - (se Z skoz dere Pepa, ko vidi ta tvoj avatarček ) - to je le en tak bad day feeling moment - avgust bo polno deloven za štorkljice (ali bo že na september padlo?)
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 24.12.2010 14:45:27
|
|
|
|
mojškra
|
HOJLA
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 24.12.2010 17:59:39
|
|
|
|
S*
|
Vsem skupaj želim en lep, čaroben božič v krogu vaših najdražjih!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 24.12.2010 19:24:12
|
|
|
|
mojsonček
|
Drage moje! Vesel božič vam želim!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 24.12.2010 19:25:18
|
|
|
|
gapii27
|
tudi vam grrrr kaki božiček
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 24.12.2010 20:11:21
|
|
|
|
Goldy
|
Tudi mi vam vsem želimo lepo preživete Božične praznike! Huuud je tale Božiček!!! A je še bolna - sicer ima prehlad - hudo kašlja, je šel moj z njo spet na ORL, kjer so mu povedali, da ji je zadnjič počil bobnič in je zdaj spet dobila vnetje, ker je ne bi smeli kopati (nama pa to ni noben povedal in sva jo seveda kopala in ji je očitno prišla voda v ušesa in tako povzročila ponovno vnetje). Jaz imam pa totalno zabite sinuse, tako da me boli glava, oči, v glavnem imamo pravo bolnišnico na robu mesta - spet!!! Upam in želim si samo, da bi nam zdravje v naslednjem letu bolj služilo...
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 25.12.2010 8:57:52
|
|
|
|
ledenka
|
jutro vesel božič še od nas!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 25.12.2010 11:08:23
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček Drage moje! Vesel božič vam želim!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 25.12.2010 11:22:07
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček Drage moje! Vesel božič vam želim! S tem si se pa ornk oddolžila, ker te nč ni več k nam
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 25.12.2010 17:33:44
|
|
|
|
lana70
|
Dragi moji, naj vam zaželim vsem skupaj lepe praznike in obilo vsega, kar si najbolj sami želite! Ne vem, kaj se zadnje dni dogaja na forumu, upam, da same prijetne stvari, ker smo po dolgem času familjarno odšli na en mini dopustek...in prišli domov bolani . Živa ima nek nora virus , bruhanje v loku, vročina čez 38....v glavnem je bogica še danes. Skozi jo imamo po rokah, tudi spi tako...nič, sem prišla gor, da vam zaželim praznike, vas berem kdaj drugič. A pa info za bibo, romerček je končno prišel.....
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 25.12.2010 17:37:53
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Božiček je prinesel darilo...... SEm šla eno stran nazaj, pa vidim, da niste bile kaj preveč pridne s pisanjem v času, ko me ni bilo in zasledila prekrasno novičko čestitke, čestitke...upam, da nisem spregledala še kakšne prekrasne novičke!!!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 25.12.2010 19:03:45
|
|
|
|
Urshy78
|
VESEL BOŽIČ ŽELIM VSEM!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 26.12.2010 13:45:43
|
|
|
|
Urshy78
|
dan! smo spet padle na drugo stran, sem nas morala malo vzdigniti upam, da lepo preživljate praznike..
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 26.12.2010 16:53:11
|
|
|
|
Sempervivum
|
Evo, še jaz se malo oglasim. Za lepe želje za božič sem prepozna, ampak vam vseeno želim vse dobro! Pa nič bolezni v naslednjem letu No, OK, kakšen prehladek dovolim Reby, pridejo taki dnevi. Samo pozitivno naprej! Pa če bo imela tašča kakšne čudne pripombe, jih kar presliši Pozdravćek vsem!!!!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 27.12.2010 11:07:10
|
|
|
|
S*
|
Jutro! Spet smo padle na drugo stran, nekam slabo nam gre čvekanje proti koncu leta . Pri nas je tako lep sonček, na žalost pa piha, tako da ne vem ali bi šla malo vozičkat ali ne. Pri nas se je stanje s krčki umirilo, očitno so kapljice BioGaja in Lekobeba pomagale . Imamo pa nov problem, naša miss noče skoraj nič več spati čez dan in je potem zvečer sitna ko sam hudič, tako da hodimo spat že ob 19h, posledično drugo rundo ponoči slabše spimo in ustajamo že okrog 7h. Ja pa smučanje sem rezervirala, gremo za 5 dni na Pohorje, pa nonota bomo samo vzeli, da bo tudi mami kaj smučkala . Reby, kako kaj počutje??? Naša nova nosečka Goldy, že kaj slabosti??? Jona kako kaj krčki, je kaj bolje??? Urshy, kaj pravi dečko, pridno raste in papa? Vse ostale, uživajte v zadnjih dnevih leta 2010, baje bodo s sončkom obsijani, tako da jih izkoristite maximalno!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 27.12.2010 14:41:47
|
|
|
|
Urshy78
|
grr..spet me je ven vrglo jaz sem bila pa ob desetih zjutra na sprehodu s Taro in Tianom, je bil ful lep sonček, pa nič ni pihalo. S*, z uspavanjem čez dan imamo tudi pri nas problem. ponavadi T nič ne spi, ali pa pol ure, včasih tudi po 10 min. no, trenutno spi že malo več kot eno uro, kar ne morem verjeti zgleda da ga je svež zrak uspaval. drugače ga pa jaz probam uspavati čez dan tako, da ga podojim, dokler skoraj ne zaspi, potem ga dam pa spat v košarico..nisem pa vedno uspešna.. midva greva ponavadi spati okoli devete ure zvečer, ponoči se zbudiva trikrat do štirikrat, okoli pete, šeste ure je pa že konec spanja, tako da če spite do 7 ure zjutraj, je to super, če mene vprašaš T je drugeče super, je priden, pridno je in raste. zdaj ga samo dojim. sem imela v glavi da imam premalo mleka in sem mu vedno še dodajala zdaj pa en teden samo dojim, se dojiva približno na dve uri oz po želji našega fantka kako je pa kaj tvoja princeska? uživaj maximalno na smučanju
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.