biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Punce hvala za nasvete glede krčkov. Na žalost nimam možnosti priti do teh Avstrjiskih kapljic, tako da smo na Slovenskih, ki pa ne pomagajo. Danes sem ji skuhaka čaj, pa ga ni hotela po flaški niti povohat, po žlički pa ga je spila mal, malo. Reby, upam da hiperca ni prehuda, sicer pa ponavadi pomaga za vgnezditev, tako da se splača malo potrpet. Urshy kako ste lepi, pa veliki . Tudi naša K podnevi spi ene parkrat po 10 min, če imam srečo potegne 30 min. V vozičku pa zunaj spi brez problema 3 ure, tako da upam da bo kmalu konec tega mraza. Mojškra, upam da se tega kmalu rešite, na žalost pa ti ne znam pomagat. Glede spanja na trebuhu, meni je pediatrinja svetovala naj jo dam podnevi ko sem zraven spati na trebuh, ker full pomaga za krčke. Ampak naša gospodična dobi na trebuščku kar živčni zlom, se opre na roke in najraje bi se še na noge in se bi kam odplazila. Ponoči pa se mi vedno prevali na hrbet in se nato še zripsa prav do konca koška, tako da se bojim da se bo zadušila pod koutrom. Sem študirala, da jo bom dala spat v vrečo in jo nato pokrila samo z dekico. S*, glih nate sem mislila (beri: zdaj, ko smo enega s krčki dali čez, sem žihr pametna, k'nede ). Nam je pomagal režiment od Ajsike. Ampak pazi, res SAMO pomagalo ... torej, meni se je zdelo, da je mladičku nekoliko lažje - in povsem dopuščam možnost, da je šlo zgolj za placebo efekt . Torej: BioGaia (ampak pazi, tele je treba skrbno dozirat, če se ne motim 5 kapljic naenkrat po žlički, nič tisto"nadudo", učinki pa naj bi bili opazni šele po 1 tednu jemanja), mami pa nič mlečni izdelkov. Jaz sem pila še čaj za dojenje, ki ima tudi janež in kumino, pa koroške kapljice smo dodajali na dudo, da se je malo potolažil s sesanjem... Urshy, sem te pomojčkala nazaj, pa še vedno vidim le palčko ... no, saj je tudi čedna, ampak jaz bi še kaj cukra Goldy, a se kaj dogaja? Joške-do-koroške pa to? Gapi, a ste bili spet sami? Sem videla, da ste papija pripravili do vrtanja lukenj Rebiček, še tule: kuku
|