|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
19.12.2010 20:45:38   
S*
Punce hvala za nasvete glede krčkov. Na žalost nimam možnosti priti do teh Avstrjiskih kapljic, tako da smo na Slovenskih, ki pa ne pomagajo. Danes sem ji skuhaka čaj, pa ga ni hotela po flaški niti povohat, po žlički pa ga je spila mal, malo.

Reby, upam da hiperca ni prehuda, sicer pa ponavadi pomaga za vgnezditev, tako da se splača malo potrpet.

Urshy kako ste lepi, pa veliki user posted image   user posted image   user posted image . Tudi naša K podnevi spi ene parkrat po 10 min, če imam srečo potegne 30 min. V vozičku pa zunaj spi brez problema 3 ure, tako da upam da bo kmalu konec tega mraza.

Mojškra, upam da se tega kmalu rešite, na žalost pa ti ne znam pomagat.

Glede spanja na trebuhu, meni je pediatrinja svetovala naj jo dam podnevi ko sem zraven spati na trebuh, ker full pomaga za krčke. Ampak naša gospodična dobi na trebuščku kar živčni zlom, se opre na roke in najraje bi se še na noge in se bi kam odplazila. Ponoči pa se mi vedno prevali na hrbet in se nato še zripsa prav do konca koška, tako da se bojim da se bo zadušila pod koutrom. Sem študirala, da jo bom dala spat v vrečo in jo nato pokrila samo z dekico.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
19.12.2010 21:43:14   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Punce hvala za nasvete glede krčkov. Na žalost nimam možnosti priti do teh Avstrjiskih kapljic, tako da smo na Slovenskih, ki pa ne pomagajo. Danes sem ji skuhaka čaj, pa ga ni hotela po flaški niti povohat, po žlički pa ga je spila mal, malo.

Reby, upam da hiperca ni prehuda, sicer pa ponavadi pomaga za vgnezditev, tako da se splača malo potrpet.

Urshy kako ste lepi, pa veliki user posted image   user posted image   user posted image . Tudi naša K podnevi spi ene parkrat po 10 min, če imam srečo potegne 30 min. V vozičku pa zunaj spi brez problema 3 ure, tako da upam da bo kmalu konec tega mraza.

Mojškra, upam da se tega kmalu rešite, na žalost pa ti ne znam pomagat.

Glede spanja na trebuhu, meni je pediatrinja svetovala naj jo dam podnevi ko sem zraven spati na trebuh, ker full pomaga za krčke. Ampak naša gospodična dobi na trebuščku kar živčni zlom, se opre na roke in najraje bi se še na noge in se bi kam odplazila. Ponoči pa se mi vedno prevali na hrbet in se nato še zripsa prav do konca koška, tako da se bojim da se bo zadušila pod koutrom. Sem študirala, da jo bom dala spat v vrečo in jo nato pokrila samo z dekico.

S*, glih nate sem mislila (beri: zdaj, ko smo enega s krčki dali čez, sem žihr pametna, k'nedeuser posted image user posted image ). Nam je pomagal režiment od Ajsike. Ampak pazi, res SAMO pomagalo ... torej, meni se je zdelo, da je mladičku nekoliko lažje - in povsem dopuščam možnost, da je šlo zgolj za placebo efektuser posted image . Torej:
BioGaia (ampak pazi, tele je treba skrbno dozirat, če se ne motim 5 kapljic naenkrat po žlički, nič tisto"nadudo", učinki pa naj bi bili opazni šele po 1 tednu jemanja), mami pa nič mlečni izdelkov. Jaz sem pila še čaj za dojenje, ki ima tudi janež in kumino, pa koroške kapljice smo dodajali na dudo, da se je malo potolažil s sesanjem...

Urshy, sem te pomojčkala nazaj, pa še vedno vidim le palčko ... no, saj je tudi čedna, ampak jaz bi še kaj cukrauser posted image

Goldy, a se kaj dogaja? Joške-do-koroške pa to?
Gapi, a ste bili spet sami? Sem videla, da ste papija pripravili do vrtanja lukenjuser posted image
Rebiček, še tule: kukuuser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
19.12.2010 21:58:45   
biba007
Urshy, user posted image user posted image user posted image user posted image sorči, zdaj sem pa našlauser posted image user posted image user posted image . Za pohrustat jeuser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
20.12.2010 1:11:09   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

sem dala slikce v album

Ma pravi srček je ta vaš malček, pa vidva s tavelikim tudi user posted image   user posted image   user posted image .

Ja mi imamo krčke nekako od 7 tedna naprej, kakšen dan je prav hudo, na žalost ne pomagajo vetrovne kapljice, niti Bio gaja, sem pa se odločila da poskusim še s čajem, čeprav pravijo da če dojiš čaja ne potrebujejo, mah jas ji ga bom dala pa da vidimo.

Pri nas BioGaia niso kaj dosti pomagale, so pa se mi zdele SabSimpleks fajn. Tako da ... vsaka mamica ima svoje izkušnje ... Je pa res tudi to, kar pravi Reby, namreč - prej ali slej minejo.

Reby, fajn počivaj!!!! Upamo na plusek user posted image

Lučka, ti pa takole user posted image  Objemček!

Nič, moram spat, ura je velik. Naš je tudi kar naprej bolan ... nisem nič pisala, smo imeli vnetje ušes, pol je bil 4 dni v vrtcu, pa spet ena viroza al neki ... Jutri ga pride še moja mami čuvat, pol pa spet v vrtec po novo okužbo user posted image  Mah, so mi pravili takle prijatelji, pa sem si milaila, da bo pri nas drugače, haha user posted image

Nočko vsem!!!!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
20.12.2010 8:51:20   
gapii27
biba  o nekih luknah je blo govora ja... dejanja so druga stvaruser posted image user posted image user posted image

pozdravček vsem

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
20.12.2010 9:02:53   
Goldy
Jutro!!!

Naša je spet zakuhala - viroza al kaj, pa spet neki ušeska... user posted image

semper* - mi smo imeli nekako takole 14 dni vrtca, en teden doma, zadaj pa že en teden vrtca, pa spet doma....user posted image Pa ta teden, ko imajo tako fajn program, igro, pa božička.....eh, ampak bo, po novem letu boljše bo. Sem se včeraj prav razjokala, ko je spet bolna. Saj če ne bi bila za sebe v bolniški, bi bila pa za A. En cmok za K!!!

biba - prav si uganila - joške do koroške - sam to je še od dojenja. Edino joške se prav nič značilno ne obnašajouser posted image . Kako ti???

gapii - kako mala škratka???

lučka - porihtaj se. Jaz spet neki kašljam in smrkam. Saj ne vem več, kdo pri nas dobi kaj od koga.user posted image

S* - meni je tudi patronažna rekla naj jo dam podnevi na trebuščka ležat in naši je to ful pasalo.

Urshy - heloo???

Reby- si bolje??

Pa smo 4!!!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
20.12.2010 9:41:11   
lana70

...pokličeš lekarno in pošljejo na dom...nimam pa več številke.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
20.12.2010 10:41:17   
ledenka
S*, poleg tega, kar je Biba napisala, so pri nas malo pomagale še SabSimplex kapljice. Koroških ni maral. pa moja dieta, seveda, nič mleka, jogurta, skute, smetane, sladoleda, čokolade, namazov (user posted image ). Sir je bil ok, sem jedla kozjega.

Goldy, a spet ste bolani user posted image user posted image user posted image   za A!

Reby, kako je hiperca? user posted image user posted image user posted image

Semper user posted image user posted image user posted image  še za vas!

Urshy, jaz tud nič ne vidim v albumu... user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
22.12.2010 8:40:08   
Urshy78
ledenka, zdaj pa verjetno vidiš slikce, a ne?

a je vašim malčkom in malčicam ponoči kaj luna nagajala? T se je ponoči trikrat zbudil, zdaj pa pančka že 1 uro user posted image
joj, moram vas brati bolj pogosto, sploh nisem nič na tekočem z vami, se kar še ne znajdem na tej temi user posted image
vedno ko odprem RR, grem avtomatsko med user posted image user posted image

lep dan vam želim!

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
22.12.2010 8:40:57   
Goldy
ajsi - ja, A je spet bolna. user posted image Upam, da bomo v drugo leto startali z boljšim zdravjem. Kako ste vi?

Kje ste čisto na drugo stran smo padle.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
22.12.2010 10:09:16   
Goldy
Božiček je prinesel darilo...... user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
22.12.2010 10:51:02   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

user posted image user posted image user posted image  čestitam! user posted image user posted image user posted image  

poleti bojo pa polne porodnišnice user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
22.12.2010 11:38:36   
jona klara
živio! še jaz se vam pridružujem na naši 3 strani ivf, 11.12. sem rodila po ivf fantka Gabrauser posted image user posted image in bi se vam pridružila na klepetu kolikor bo dopuščal čas.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
22.12.2010 12:52:37   
Serendipity

Še tu ČEEEEESTIIIIIIIITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!  user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi veri veri hepi!user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
22.12.2010 12:55:00   
Reby
Goldy - jupiiiiii, čestitke user posted image user posted image user posted image   Zdej pa glej, da bo točno na PDP user posted image
jona klara - čestitke ob rojstvu sinčka user posted image  user posted image  user posted image  Pa kakšno slikico nam lahko privoščiš, enim za cuker dvigovat, men pa npr. za stimulacijo user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
22.12.2010 12:56:03   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image user posted image user posted image  čestitam! user posted image user posted image user posted image  

poleti bojo pa polne porodnišnice user posted image

Lahk bi se zmenle, da ona malo podaljša, jaz en mejčken pohitim in bova skupaj v P user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
22.12.2010 13:01:25   
jona klara
goldy- čestitke za user posted image !!!!jupiiii

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
22.12.2010 14:46:29   
gapii27
goldy - žaba čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jona klara welcome  in kot reče reby slikce user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
22.12.2010 14:47:54   
sonček33
jona klara, čestitke. lepo in radi se imejte!

goldy, juhej juhej juhej.... vse dobro do srečnega konca

reby, navijam

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1444
22.12.2010 15:40:11   
jona klara
mene zanima če katera ve kdaj lahko začnem s kapljicami antiflat, star je 11 dni?
slikice tudi bom dala

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
22.12.2010 16:26:55   
S*

user posted image user posted image user posted image   Čestitke!  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
22.12.2010 18:15:12   
Goldy
punce - hvala vam, RVI! Jah, ivf.calculator je izračunal tak fajn datum PDP-ja....na Tomijev RD. user posted image No, pa še od ene druge prijateljice je isti dan rojena punčka. user posted image

Je pa uspelo še eni po ivf, ki sva bile skupaj v Lj, sem jo čisto zmešala z mojim testom, tako da je šla še ona delat. user posted image

jona klara - dobrodošla.user posted image Glede kapljic ti pa ne vem povedat, ali že lahko, imam spomin kot švicarski sir, ne vem kdaj sva mi2 začela A dajat. Pa še naša je to redko dobila...

Pa smo 4!!!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
22.12.2010 19:28:12   
Urshy78
Goldy, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jonček, dobrodošla user posted image user posted image Gaber je pa prekrasen fantek user posted image se slišiva..

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
22.12.2010 20:39:04   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

živio! še jaz se vam pridružujem na naši 3 strani ivf, 11.12. sem rodila po ivf fantka Gabrauser posted image user posted image in bi se vam pridružila na klepetu kolikor bo dopuščal čas.

Še od mene dobrodošlica & čestitke za malega princa! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1449
22.12.2010 20:49:13   
Sempervivum

user posted image user posted image user posted image   Čestitke!  user posted image user posted image user posted image  

Goldy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  To mi deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image
Kakšne prekrasne novičke user posted image user posted image user posted image

Reby, tole glede PDPja pri Goldy je prav gotovo znak user posted image  Na uspešno lulanje!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.