|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
23.12.2010 12:18:36   
Teyla
Plenice so mi hoteli danes dostavit, pa me ni doma, tako da mi jih bodo kar jutri in to kar v službo. Fancy. user posted image

Sem pa zdajle že resično lačna in obm šla nekaj pojest, ker bom drugače dol padla. Samo kaj ko je do menze treba pešačit ene 5min, zunaj pa dež, pa me prav nič ne mika. Če se ne oglasim, me je lakota premagala.

Mislim pa, da se tudi mene loteva zgaga počasi (me ni še nikoli matrala). Sicer ni izrazita, ampak tak neprijeten občutek imam v požiralniku, kot da ni šla hrana dol. Je to "obetaven" začetek? user posted image

Registirana iz kje pa si? Ne zaupam poštarjem, jim bo preveč zadišalo. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 23.12.2010 12:22:39 >

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
23.12.2010 12:19:14   
suzy29
Ojla čvekice user posted image ............

Keglove vaje: pozabljam non-stop nanje user posted image

Masaža presredka: imam mandelnovo olje in si mažem vedno ko pridem izpod tuša. Upam, da bo to olje tudi kaj pomagalo, pa čeprav ni glih "original" za to. Škodit pa prav tako ne more, a ne user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Lulanje v lonček user posted image : jaz kar "svež" lonček vzamem za domov in res jutranji urin ujamem user posted image celo srednji curek - čist tako kot hočejo. Kt drgač mene tut glih takrat prav nič ne tišči lulat user posted image . 5-10 minut po pregledu pa u iber user posted image .

Jaz tudi delam tako......... 

Klistir: meni ga naj kr dajo user posted image  . Se mi zdi, da bom potem bolj sproščena..........

Obrnjeni na glavico: mi smo tako obrnjeni že vse od 29T in se za enkrat ni nič kaj obračal. Ko bi le tako tudi ostal user posted image

Smrekica: pri nas jo bomo postavili jutri (v petek dopoldan). Prav tako pa tudi jaslice.... Jupiiiiiiiii........

patrisha: drži se in pazi nase user posted image

user posted image za vse preglede!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
23.12.2010 12:24:36   
Teyla
Punce a se zavedate, da imamo samo še slabih 70 strani, pa odpremo tretji del? user posted image user posted image
Madonca ste čveke.user posted image    Jaz seveda nimam nič s tem.  user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
23.12.2010 12:36:10   
cukica
Paket oziroma denar,ki ste ga zbrale na CSD bomo dobile do 15 januarja,če smo odale papirje do 24.12. Vse kar se odda kasneje bo denar šele v februarju.Midva greva jutri po voziček in že komaj čakam,pa verjeten bom šla kupit še nekaj stvari za našega fantka.(dedca)user posted image
Sem pa danes ker neki dobre volje,verjeten zato,ker pride moj in bova neki dni skupaj in se mal pocartkala.
Smrečica je pri nas postavljena že od 19.12.Sedaj moram sam še kaj daril kuput za tamale,da bom dala spodaj in to je to,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
23.12.2010 13:02:33   
Tisia
ojla čvekiceuser posted image
ste pridne,vidim da se lepo pripravljate na božične praznikeuser posted image
sama bom tudi spekla ampak nekaj čokoladnega http://en.calameo.com/read/000381776656680c612c2 bomo videli kaj si želijo še ostali članiuser posted image ....pa cimet v mejah normale,sicer sem slišala da pomaga pri sladkorni tipa II
patrisha samo da je ok bebica,sračko pa poštimaj z hrano in jogurti kakšen ego bo fajn...upam da bo čimprej boljše,vem kako ti jeuser posted image
cukica lepo se pocartkajta s svojim user posted image ,jaz sem tudi mislila jutri po vozek pa moj ne dobi dopusta, tako da greva v nedeljouser posted image  kaj čmo tako je...se bomo pa sproti oglasili pri njegovi sestri v LJ. na kavico in piškote.
no grem pokukat kaj ste še načvekale...

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
23.12.2010 13:30:03   
little*miss
Dober dan!

Smrekico bomo tudi mi jutri postavljali.

Patrisha, boljše sračkat, kot pa da je kaj drugega narobe. Sicer pa ti želim da bi se stanje čimprej pomirilo user posted image Meni so pomagale kapsule Probiolex..sem imela probleme najprej z drisko, potem pa z zaprtostjo user posted image v zgodnji nosečnosti, pa so mi te kapsule predpisali (na beli recept).

Pred kakšno urco je mala zaspala, pa sem imela malo 'časa zase' - najprej sem zakurla, potem sem dala kosilo kuhat, malo sem pospravila, zdaj pa čakam da se zbudi user posted image Tiste, ki boste zdaj imele prvega otročička uživajte še ta dva meseca, ker potem nebo časa zase user posted image Tak da lenarite, koliko se da user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
23.12.2010 13:39:36   
ninchi9
Pozdravljene punce

Ko ste ravno pri driski - tudi jaz jo imam že od včeraj user posted image Sicer pa tak vsak dan grem ziher 2x na dan na veliko potrebo, tak da meni ne bo treba delat klistirja user posted image

Sem prala pleničke od firme Eno, pa moram povedat, da so tak fajn mehke in niti likat jih ne bi rabla. Tosamine so dosti trše, ker sem jih tudi od njih kupila 1 paket. No, o vzdržljivosti in roku trajanja si ne bi upala komentirat, so pa res Eno pleničke tak fajn mehke - pa še najcenejše so - 12 evrov paket. Sem pa kupila še en paketek potiskanih plenic v Hoferju, pa moram rečt, da sem jih dala še enkrat prat, ker so kljub pranju na 60 stopinj še vedno smrdele po tovarni. Bljak user posted image

Masaža presredka - samo 1x je bilo dovolj, da sem dobila vnetje, tak da a-a, jaz ne bom več.

Smrekica - smo jo že včeraj okrasili, ker je bil tamali od mojga ravno pri nas. user posted image Pa mu ni bila pol na koncu čisto nič všeč, ker je bolj natur (iz slamnatih okraskov), je rekel, da se nič ne sveti in mu ni všeč, hahaha.

No, zdaj pa gremo papat, ker bo kosilo kmalu kuhano.

Se slišimo, papa

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
23.12.2010 13:42:37   
Nina33
Hoj!
Patrisha, sam de sta drgač obe OK user posted image user posted image user posted image user posted image . Samo - prosim - ne omenjajte več drisk ipd. prosim!!! Kot da moje "sran*je" ni bilo dost, imam od danes tut "ta pravo" sran*je user posted image . Mah, ko ima user posted image mlade... Jaz samo upam, de ne okužim malega, oziroma - da je bolj odporen kot jaz, itak sva skoz skupi, tko de...
Ta "tee tree oil" - a je to olje čajevca user posted image Moja mama ga ima doma, baje 100% in ekopridelanega iz DMja. A je to to, kar se v uhe nakapa? De se ne bom še bol zajuser posted image ala.
Obrnjen na glavico je tut naš že, z rito zgoraj desno - ne morem pozabiti nanjo, ker jo ves cajt šejka user posted image . Ja, in tut jaz upam, de se ne obrne user posted image .
Spekulaas.... njami, še meni pošlji (pa dodaj kerga za poštarja user posted image ).
Glede paketa in "porodniške" ste že dorekle, berem user posted image .
Biljana - moj cukr te obožuje user posted image user posted image user posted image . Kere lepe slike (in recepti tut predvidevam, sem pa zaenkrat samo slike jedla, ops, gledala user posted image )
Teyla, nobena od nas nima nč s tem, veš user posted image . Te številke se kr same od sebe višajo user posted image .
Keglove vaje: od kar je tolk govora o njih klele, se vsaj med tapkanjem spomnim nanje user posted image . Ni glih čist po reglcih al... user posted image Do 40 ponovitev definitivno ne pridem user posted image .
Vipercat - mate pa fajn tole z lulanjem na palčko, jaz bi tut rajš tole. Čeprav se mi zdi, de pr nas v KR vsakič urin skoz mašino pošlejo - dolgo sem bila 100%, de oni poj sam ta urostix ke not pomočjo, ampak zdej pa ene "izpiske" dobim za urinski izvid user posted image . Pa pridna si drgač - smrekca, potička, liker... Samo za pijane neveste mi povej neki: jaz poznam samo eno pijano nevesto (user posted image ), ko spečeš biskvit (čokoladen) in ga zaliješ z rumom v mleku, čez pride vanilijev puding, čez to pa stepena smetana. Kako pa ti narediš več teh "pijank" ?
Ah, še en "recept" ali dva, za zapiranje (sračke namreč): čaj iz suhih borovnic ali pa pravi čaj (črni) pustiš stati kr ene 10 minut in ga nesladkanega rukneš (al pa po šlukih, no, res ni kej prida okus). Pa jogurti (navadni ali a)la LCA probio) ogreti na sobno T° tut fajn nardijo. Pa razkuhan (do sluzi) riž user posted image . No, sem pa čist not padla user posted image . Kakšno čudovito božično kosilo se nam obeta user posted image .
Eh, grem mal na WC user posted image .
Pridne ostante user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
23.12.2010 13:43:31   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss
Tiste, ki boste zdaj imele prvega otročička uživajte še ta dva meseca, ker potem nebo časa zase user posted image Tak da lenarite, koliko se da user posted image

Se podpišem, de bojo bl verjele user posted image .

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
23.12.2010 13:47:11   
Tisia

Tiste, ki boste zdaj imele prvega otročička uživajte še ta dva meseca, ker potem nebo časa zase user posted image Tak da lenarite, koliko se da user posted image

enakouser posted image ...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
23.12.2010 13:56:47   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

user posted image user posted image user posted image No, prvič user posted image - hitr na kavč ležat pa vse štiri od sebe (noge pa v luft, de manj zatekajo user posted image ) user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
23.12.2010 13:58:41   
lil_
pol morm zdej dvojno uzivat, k pol dobimo dva v paketu user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
23.12.2010 13:59:35   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

Res je! Pravilno razmišljaš user posted image .

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
23.12.2010 14:02:30   
lil_
pol se pa kr selm pred tv user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
23.12.2010 14:05:48   
trsica

user posted image user posted image user posted image No, prvič user posted image - hitr na kavč ležat pa vse štiri od sebe (noge pa v luft, de manj zatekajo user posted image ) user posted image

user posted image user posted image user posted image No, saj ni tako hudo, ko porineš otroka atiju, ko pride iz službe. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
23.12.2010 14:07:10   
trsica

Huh, saj res. Tole moram pa še preštudirat, kako bomo delali pri dveh hkrati. user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
23.12.2010 14:12:44   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Huh, saj res. Tole moram pa še preštudirat, kako bomo delali pri dveh hkrati. user posted image

Dva atija user posted image Joj, dons mi mal na žleht vleče user posted image .

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
23.12.2010 14:13:46   
Teyla

Tole si bom sprintala pa mojemu pokazala kot "dovoljenje za lenarjenje".  user posted image user posted image

Jaz sem s kosila, sem bila pridna pa pojedla vse. user posted image   zdaj se mi pa sladkega lušta, tista knjigica z recepti prav omamno izgleda. Čeprav nisem ranvo pristašica čokoladnih kremic in podobno. Čokolada sama je pa fenomenalna.

nina33 "dva atija"  user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 23.12.2010 14:14:23 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
23.12.2010 14:16:48   
Tisia

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Dva atija user posted image Joj, dons mi mal na žleht vleče user posted image .

user posted image ta je pa dobra nina33 ...ni pa slaba idejauser posted image

< Sporočilo je popravil biljana l -- 23.12.2010 14:17:39 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
23.12.2010 14:20:46   
Tisia
user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
23.12.2010 14:21:04   
Teyla
Ja, sam je problem, ker bi potemtakem ona rabila 3. user posted image user posted image

biljana nori smajliji user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
23.12.2010 14:24:35   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Ja, sam je problem, ker bi potemtakem ona rabila 3. user posted image user posted image

Pa sej poštarjev je kr neki videt zadnje cajte user posted image . Sej zdej grem pa res kosilat user posted image .
Smajliji so pa kul, ja user posted image .

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
23.12.2010 14:29:16   
Teyla

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Pa sej poštarjev je kr neki videt zadnje cajte user posted image . Sej zdej grem pa res kosilat user posted image .
Smajliji so pa kul, ja user posted image .

Ja, kar pejt ja, mogoče boš pol manj žleht. user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
23.12.2010 14:39:58   
tamy82
Jaz mam pa danes predpraznično pospravljanje tako da ne vem koliko bo danes tega počivanja ... user posted image

Pa pleničke sem dobila prejle user posted image Take kot na netu, čeprav mi še vedno ni prav točno jasno kako bom jaz našo štruco v vse to zavila ... user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
23.12.2010 14:41:08   
tamy82
Si bom res morala kupit/sposodit enga plastičnega dojenčka, da bom vadila malo to previjanje ... user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?