Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.12.2010 3:31:12
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Punce želim vam lep božični večer , preživite ga v družbi najljubših . In Božiček naj bo čimbolj radodaren hvala enako glede radodarnosti, sem skromna, sam da bomo zdravi kje priporočate nakup smučk, Aleks jih še nima, januarja ga bomo poslali na 3 dnevni tečaj smučanja na Pokljuko s svojo skupino Trimko (2x na teden imata z Elo telovadbo), smučal ni še nikoli sploh nevem kaj iskati in kakšno velikost Amy januarja bodo že razprodaje, pa bodo imeli povsod popuste in jih boš ceneje dobila, pa imela še za Elo....drugače pa za tri dni bi si jaz sposodila... Verjetno jih ima za posodit tudi organizator smučarskega tečaja, če se pa datum ne bo pokrival s petarditovim smučanjem...vam pa mi z veseljem posodimo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.12.2010 3:32:57
|
|
|
|
petarda
|
Pa naj bo tale kavica za zjutraj Naredite si lep dan....upam, da si ga bomo mi tudi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.12.2010 6:33:56
|
|
|
|
Urša
|
Vesel božič!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.12.2010 7:12:29
|
|
|
|
Teni_
|
Dobro jutro! Vesel božič vsem skupaj. Petarda, a ni danes tako lepi dan za rodit. Pa jutri tudi. Jutri naša Teja praznuje 7. rojstni dan.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.12.2010 13:23:39
|
|
|
|
NinaŠ
|
Hoj, hoj! Evo, kosilo se kuha... za novo Smučanje v KG očitno bo , no vsaj A&T sta že dobila SMSje da imata jutri trening . Kako zgleda pa poročam . Danes so glvna dejavnost itak Božičkova darila Amy, ti pa z nakupom res raje počakaj do januarja, ko se začnejo razprodaje . Smučke naj bi bile dolge do brade... ...pa naj ti ne bo žal novih kupit, saj jih bo itak potem še sestrica porabila - no edino če bodo tisti trije dnevi edini ko boste smučali - v tem primeru bi bilo pa mogoče res bolje o najemu oz. izposoji premislit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.12.2010 15:35:44
|
|
|
|
Teni_
|
hvala. Saj ne da sem zdaj po dobrih dveh urah iz postelje splezala. Ojoj.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.12.2010 21:45:39
|
|
|
|
ada2
|
jeee, čestitke za novo drugače pa... en delovni dan je končan, minil hitro in veselo, še bolj veselo je bilo pa doma. aja, ponoči se nama je pa postelja strla , ampak, ko sem prišla domov me je čakalo presenečenje - nova postelja , kar pa gre zahvala mojemu za organizacijo in najinima dobrima prijateljema, ki sta nama podarila novo posteljo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.12.2010 23:20:51
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, se boš kaj javila???
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.12.2010 7:04:18
|
|
|
|
Teni_
|
Dobro jutro! Petarda, na javljanje.....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.12.2010 7:43:11
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ za novo Amy, ti pa z nakupom res raje počakaj do januarja, ko se začnejo razprodaje . Smučke naj bi bile dolge do brade... ...pa naj ti ne bo žal novih kupit čestitke tudi z moje strani novi nosečki nakup smučk bo pa res počakal še teh par dni, saj razprodaje so pred vrati, kako cajt beži
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.12.2010 7:45:31
|
|
|
|
Teni_
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.12.2010 8:38:15
|
|
|
|
ada2
|
Vse najboljše Teja!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.12.2010 9:05:55
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda! Upam, da je ni včeraj kdo prižgal in vrgel v jarek Mi smo včeraj tudi preživeli kar lep dan.... Pravzaprav proti pričakovanjem, ki so itak letos zame na zelo nizkem nivoju. Se trudim za otroka, ki me še držita pokonci Nadaljevanja pa raje ne bom pisala, da vam ne pokvarim te praznične nedelje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.12.2010 9:10:42
|
|
|
|
Teni_
|
Ada, hvala v Tejinem imenu. Danes že cel dan hodi kot pav po hiši . Bubi, le razpiši se, če ti bo lažje. Saj zato smo pa tukaj.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.12.2010 10:14:49
|
|
|
|
Urša
|
Vse najboljše, Teja!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.12.2010 10:19:01
|
|
|
|
Urša
|
Mi smo se imeli tudi lepo včeraj. Vstali smo ob 5h zjutraj, ker je šla Nika lulat in videla, da je Božiček že prispel, potem je bilo toliko dela in veselja z darili, šli smo na kosilo k mojim staršem, potem pa še po treh obiskih k sorodnikom, tako da smo imeli res polno zaseden dan. Bubi, upam, da si bolje! Mene pa že malo skrbi, kako bo tole naše dete prišlo ven, ker je že takoooo velik trebuh.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.12.2010 12:28:12
|
|
|
|
NinaŠ
|
Teja vse najboljše Bubi Petarda, smučarija v KG je še vedno zelo OK - no vsaj glede na žalost prejšnjih dni . Smo ravno nazaj ... Zdaj pa na kosilo k moji mami
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.12.2010 15:21:36
|
|
|
|
petarda
|
Evo javljam se, še sem v enem kosu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.12.2010 15:23:52
|
|
|
|
petarda
|
Vse najboljše, Teja! Ja, Teni....lep datum je bil včeraj, je danes in bo vse praznične dni, samo vseeno bi raje počakala na januar
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.12.2010 15:25:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jeee, čestitke za novo Ada....a veš, da sem jaz najprej nate pomislila ....druga varianta je bila pa Nina
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.12.2010 15:33:39
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Mi smo včeraj tudi preživeli kar lep dan.... Pravzaprav proti pričakovanjem, ki so itak letos zame na zelo nizkem nivoju. Se trudim za otroka, ki me še držita pokonci Nadaljevanja pa raje ne bom pisala, da vam ne pokvarim te praznične nedelje Verjemi...ti nam ne moreš pokvarit prazničnih dni....če ti bo lažje, ti kar piši .... Drugače pa so meni včeraj stalno odzvanjale Natykine besede...ne pričakuj preveč od praznikov, ker boš razočarana... .... Saj ne, da se nismo imeli lepo, saj ne, da sem neki ful razočarana...samo tistega nekega vzdušja pa včeraj ni bilo....verjetno je k temu botrovalo tudi dejstvo, da je junior iz petka na soboto celo noč bruhal in sva bila z celo noč pokonci, potem pa čez dan itak k cunje.... in potem ni to to kar sem si zamislila . Hvala bogu je vsaj juniorja do zjutraj minilo in je kot nov, midva pa tudi počasi prihajava k sebi.... ...tako, da upam na lepše nadaljevanje prazničnih dni .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.12.2010 16:54:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...tako, da upam na lepše nadaljevanje prazničnih dni . Ti tudi jaz to želim..... z enim velikim finišem Hvala vsem za .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.12.2010 16:59:50
|
|
|
|
amy26
|
Teja, vse najboljše, lepo praznujte Naty_ka, a Sergej potrebuje logopeta, ste že bili in kakšne vaje delate?? malo sem vas brala nazaj in sem se ustavila pri tem, da sta bila pri zdravnici, jaz moram Aleksa nujno naročiti logopedu, odlašam že pol leta, sedaj smo končno dobili napotnico, poslala je še nisem jo bom ta teden Aleks že dolgo časa ne govori razločno, torej R je J, Riba je jiba in še par hib ima, baje obstajajo neke vaje, zato se priporočam še eno vprašanje, verjetno ste v tej smeri že govorile, vendar vseeno kdo gre septembra v šolo?, jaz sem se odločila da bom Aleksa imela še v vrtcu, sploh zaradi govorne napake
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.12.2010 18:31:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
še eno vprašanje, verjetno ste v tej smeri že govorile, vendar vseeno kdo gre septembra v šolo?, jaz sem se odločila da bom Aleksa imela še v vrtcu, sploh zaradi govorne napake Ne spomnim se, da bi kaj govorile . Ampak Tina gre lepo v šolo, že komaj čaka in Miklavž je že šolsko torbico prinesel . Pa misliš, da bi govorne težave tolk hudo vplivale na delo v šoli, da je bolje še eno leto počakat? Ker poznam dva fantka (en iz prvega in en iz drugega razreda), ki v šoli čisto normalno sledita, se učita, sodelujeta, kljub "govorni napaki" - starši ju seveda vozijo k logopedu.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.12.2010 18:34:05
|
|
|
|
NinaŠ
|
No glavno... ...druga runda piškotov je pečena in da mi jih zdaj slučajno pol leta kdo ne omeni . Grem zdaj brskat za kak fajn recept za zelenjavno juhico, ki jo mislim, poleg gratiniranih skutinih palačink, skuhat za silvestrsko večerjo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......