petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 a vam nekaj povem? samo nikomur ne smete izdat.... mi je včeraj kar pasalo, da sem šla delat... ne morete si mislit kak balzam za moja ušesa je bil popoldan brez kašljanja vem, grozna mama sem, ampak mi je to brehetanje res že na psiho vplivalo. no, energijsko sta si fanta že opomogla, vročine tudi več ni, ampak nosi so še nabiti z gnojem, pa kašljata še ko stare lokomotive. kavico pa jaz bi... kakršnokoli... pa piškote tudi, čeprav smo jih mi tudi pekli zdaj, ko smo bili bolani, še najbolj pa bi kak čvek v živo , ampak me baše čas.... za praznike večinoma delam. kaj čemo, sem imela zdaj 2 leti fraj za božične praznike in se nimam pravice pritoževati. žal mi je le, da na božično jutro ne bom deležna tistih vzklikov in pogledov, ko se bodo odpirala darila. adam je tudi dobil napotnico za logopeda... ampak mi imamo en tak netipičen primer.... ok, dolgo ni izgovarjal črke R, ampak potem na enkrat jo je začel in tu je nastala težava, ker je pa na L pozabil in zdaj se to čuje nekak tako: "grej, mama, to je čokorada mirka" "kaj je to?" "čokorada z rešniki" lego kocke so rego kocke, vlak tomaž pa je kar naenkrat postal vrag tomaž, sošolka v vrtcu ni več Lana ampak rana, svakinja pa je original sicer lara, do zdaj ji je pravil lala, zdaj je pa kar rara za ****.... a se kateri še to dogaja? uh....moram priznat, da sem se nasmejala ob nekaterih izvedbah (vrag tomaž...) ....čeprav vem, da tebi ni smešno.... Drugače pa prvič slišim za kaj takega in upam, da vam da logopedinja kakšne koristne vaje, da se tega rešite. Kako pa je Miha z izgovorjavo? Ker junior mi je prejšnji teden začel jecljat . Do zdaj me je lepo klical recimo...mamica kje si? Kje se skrivaš?.... zdaj pa stavek začne ma-ma-ma-mamica kje si? Kje se skrivaš? Ali pa ma-ma-ma-mamica Žiga vodo pil..... v glavnem prvo besedo, ki je največkrat mami skoraj vedno zajeclja.... Če pa je prva beseda kera druga, potem pa ponavadi ne ..... Oziroma odvisno od dneva in ponavadi bolj zvečer Nekaj sem že prebrala na forumih, da naj bi bila to razvojna faza in naj bi bilo kmalu bolje...samo se res ne spomnim, da bi petardito to počel Upam, da kmalu mine, ker ga je včasih kar težko poslušat
|