|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
24.12.2010 8:46:16   
dramica
Tanchi SREČNO!user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
24.12.2010 8:47:13   
špica84
Dobro jutro

Ah Živa veš,da nisem jezna.Prevoz sem imela tam in nazaj.Kaj hočeš lepšga.
Jupi še 7dni do mojga pdp user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač me je pa včeraj kar dobro dol tiščal in krčl,se vidi da sem pretiravala.In smo preveč šetal po centru

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
24.12.2010 8:53:21   
agataema
Dobro jutro,

jaz sem imela slabo noč, sem se skoz zbujala. Se mi zdi, da sem prebedela pol noči. Potem sem vstala ob 5h30, ko sta vstala mož in sin in sem pozajtrkovala in spala do zdajle, da sem vsaj malo nadoknadila.

Danes komaj čakam na božični večer, a kaj ko mož pride iz službe šele ob 17h. Bomo pač šele takrat začeli.

Mene še nič ne šraufa (trkam), moram zdržat do torka. Takrat imam dopolnjenih 37.tednov in še v kino bi rada šla preden rodim:).

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
24.12.2010 8:58:11   
dramica
agataema,špica jaz pravim naj dojenči počaka do2011 da bo šel z istim letnikom v šolouser posted image .A,pa še nekaj opravkov imam,sicer me pa parkrat na dan kar oreng špikne,da ne bi pozabilauser posted image .

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
24.12.2010 9:02:07   
Putka
Obupna sem, kar po netu srfam brezveze... Grem dnevno sobo pospravit za silo, končno pride mizar še zadnje kose pohištva ušraufatuser posted image ..

Potem pa noge v zrak, da ne bodo slonje tace...

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
24.12.2010 9:07:15   
agataema
Dramica, saj jaz bi tudi raje da počaka do 2011. Ampak so me prejšni teden tako prestrašili v P, da sem mislila, da še božiča ne bom dočakala 2v1. Glede na prvo nosečnost, bom pa pomoje kar do roka čakalauser posted image , samo ne vem koliko bo potem imel 4,5kg?user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
24.12.2010 9:21:58   
Lu
Jutro,

mene je povozil totalno hud prehlad user posted image Teče mi iz oči, nosa,....  Grozna sem. Otekam kar fajn. Mah.

Darchy res je. 3.1.2011 ga imam pol popoldne. Če bom sploh še 2v1, ker me je ponoči spet malo špikalo user posted image Sam sem rekla, da zdaj mora pa user posted image počakat vsaj toliko da se pocajtam.

In res je. Novo leto bo tik tak tukaj in tudi me bomo tik tak imele v rokah naše težkopričakovane štručke user posted image user posted image user posted image

Punce vsem skupaj želim prav lepo praznovanje božica v krogu svojih najdražjihuser posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
24.12.2010 10:12:17   
darchy82
Lu upam da se hitro pozdraviš.

Sicer pa želim vsem vesel Božič in lepe praznike!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
24.12.2010 10:24:39   
dramica
agataema sem malo pozabila-s čim so te prestrašili?Še malo pa bouser posted image .
Lu čim prej se pozdravi da vboš imela dovolj energije če bo treba kam po hitrem postopkuuser posted image .

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
24.12.2010 12:15:30   
*miška*
Lep deževen dan user posted image , ne moreš verjet kakšen božični večer user posted image .

Včeraj imela ctg, otrok baje ful aktiven, maternica v mirujočem stanju, mi je pa na pregledu celo uz nardila user posted image , ne moreš verjet. Je rekla, da se ji zdi velik trebuh in bo za vsak slučaj mal pogledala. No zdej, ko je otrok že tolk velik in zvit sploh ni mogla dobro zmerit in je bolj na približno, kar pravi, da naj ne vzamem preveč resno. Trenutno naj bi tehtali približno 3200-3300g + 400g gre še lahko gor če zdržim do roka...Tko, da na koncu mala lahko tehta 3700g, no bo kr baba, če bo tako. Jaz sem imela 3300 g ob rojstvu in 52 cm. Je pa rekla, da mam glavico ful nizko in pravilno obrnjeno seveda. Ne more reči kdaj naj bi rodila, lahko čez dan, dva ali pa čez teden, dva...Ampak jaz mam občutek, da bom v nekaj dneh mogla kr it, ker me tolk dol tišči že, če sem pokonci, da ne rečem redna otrdevanja in krči. No bomo videli, mala se sicer še brca, ker naj bi se umirila pred porodom ampak to je bolj tko na splošno in nič sigurno.

Fajn, da ste se na kavici dobile, jaz sem imela ravno ctg tisto uro pa še avta nimam, tako, da tudi ne bi mogla it.

Lepo praznujte današnji večer in da ne bo kakšna pristala v porodnišnici, naj vsaj do nedelje počaka user posted image .

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
24.12.2010 13:18:53   
_CiCika_
Lu čimprej se pozdravi!
Tanchi danes je dan D ne? Smo s tabo in držimo pesti user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes že skoraj imela ****is.user posted image   Sem skakala iz enega konca na drugega, ker je nekdo nesposoben, čeprav še vseeno raje izberem možnost, da je še ta nekdo premlad oz. neizkušen ali pa res ni bila njena napaka. V glavnem. Imela sem ctg v P in ko je med. sestra sprejela papirje in materinsko sem čakala dobrih 10min, da mi potem pride povedat, da nimam urejenega zdravstvenega zavarovanja. Pa meni ni nič jasno, kako da ne, če pa so na CSD-ju use uredili. Pa ona reče naj se grem pozanimat, da verjetno pa le niso potrdili in naj pridem v ponedeljek. Pa grem jaz na ZZZS pa vprašam kje se je zataknilo in potem gospa reče, da problema ni nikjer videt in da je vse urejeno. Da njej lepo kaže da je vse urejeno, pa tudi kartico lepo sprejme. Mi sprina te šen potrdilo pa štempla in reče, da če grem najzaj pa če bojo spet problemi naj njo polkiče, da se zmenijo kje je problem. Pa grem jaz res nazaj v P im isti sestri povem, da naj bi vse štimalo, da imam potrdilo. Potem sem šla pa z njo noter in ona meni spet da ni urejeno. Jaz že malo pred tem da bi znorela tam in končno ona reče "O ne saj sedaj je pa uredu. Verjetno so potrdili na ZZS-ju kaj pa je šlo sedaj naprej." Tako, da me je potem končno poslala naprej na ctg. Ko je šla pa mimo mene mi je pa samo še rekla da je njej itak vseeno kdaj me dajo na ctg, ali dopoldne ali popoldne. V glavnem važno, da sem dala to danes skozi. po 20 min ležanju in merjenju mi je babica rekla da se že nekaj dogaja, odnesla papirje h dohtarju in mi naročila naj pridem čez 4 dni spet na pregled.
Torej za seznamček: ctg v P 28.12

Everything is possible.. if you just believe!

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
   [Brisano sporočilo]
24.12.2010 13:29:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu _CiCika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4062
24.12.2010 14:14:10   
dramica
CICIKA še dobro da se je vse uredilo, sam mal je treba zaropotat pa se stvari lahko hitro uredijo.
BAMBINA no potem bo res kmalu, še kak dan-super januarke so začele s svojo vlogouser posted image
Jaz pa danes nisemskoraj nič jedla ponoči me je zgaga dajala pa v želodcu me je tiščalo pa kar naprej se mi dvigujeuser posted image menda se ni kak virus al pa bacil zaletu vame.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
24.12.2010 14:22:29   
talika81
očitno se je tudi pri nas januarkah začelo resno in sedaj bomo verjetno vsak dan zvedele kakšno lepo novico. user posted image  user posted image
pri meni se sicer nič ne kaže, da bi rodila kmalu, ampak nikoli se ne ve, a ne? ker to se lahko tako hitro spremeni, da je joj.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
24.12.2010 14:41:07   
pinky86
IZVIRNO SPOROČILO: _CiCika_
Jaz sem pa danes že skoraj imela *****is user posted image  

To ti pa čist verjamem ja - adijo pamet!!! Enako se je zadnjič zgodilo od mojga sodelavki, k je en let pred penzijo...je šla v LJ (z vlakom) na pregled, peš do Poliklinike, kjer so jo odslovili kao, da nima urejenega zdravstvenega zavarovanja, je šla gospa spet peš do centra direkt na zavod vprašat, so rekli VSE OK, sam potem ni hodila nazaj...matr ej, da gredo starejše in nosečnice tkole sprehajat - narobe svet!!! Dobro, tam na polikliniki bi še rekla, da si rahljajo gužvo, ampak v porodnišnici?!?!? BEDA uglavnem user posted image No, sam da si vse uredila user posted image

Jaz sem ok, od Lune naprej spim ful boljše, počutje tut ok...včeraj me je edino spet nekaj trgalo v kolku - sem mal šepala po stanovanju user posted image no, ubistvu ni tok smešn, k kr dobr boli user posted image

Se beremo...

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
24.12.2010 17:35:11   
gaya24
Hojla!

Lu: Boga reva, pa ravno med prazniki... MA, SEJ BO. Glavno da se do poroda pozdraviš, da boš mela energijo. Js pa tud upam, da se moje stanje čist porihta, da lahko grem v miru rodit, brez dodatnih bolečin....

Vse veselo pečete, kuhate, pospravljate?

Evo, js sem glih končala, sem naredla grško in testeninsko solato pa eno pecivo z borovnicami in malinami. Moj bo pršut narezal, tašča francosko dela. Js sem si pa kr dimljenga lososa nabavla pa sir za žar, ker ne jem mesa.

Kaj bote pa kaj ve pripravljale? Js moram mal merkat, se mi zdi, da mam ful zatečene prste na rokah in nogah tak, da sem vse minimalno solila...

Nič, grem še posesat, smo prej jelko postavli pa so iglice po tleh.

Vesel Božič vsem!

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
25.12.2010 4:26:08   
lorch
Hojla!
No, meni je pa od vseh dobrot zdaj hudo! Me zgaga peče za pop....
Smo imeli najprej večerjo pri tašči, potem pa tradicionalno pojedino pri mojih, ker ima še moj ati rd, letos pa še okroglo povrhu, je dopolnil 60.  No, zdaj pa čutim posledice čisto vsake dobrote posebejuser posted image .
Je pa vse za neki dober. Sem vsaj  vstala in šla zložit darila pod jelko, da se bo Tjaša zjutraj lahko razveselila nočnega obiska Božička.
Od vsega mi je to pri teh praznikih najlepše, ko se skrivaj podtikajo darila, pa je zjutraj vse polno pod dreveščkom, otroci se pa čudijo kdaj, pa kje je prišu ta gospod, da jim ga ne uspe videt.user posted image  Z mojo sestro sva velikokrat zaspale pod jelko, ko sva pripravljale zasedo za Božička, pa ga čakale s piškoti in mlekom, in mi je to pravljično vzdušje res nekaj posebnegauser posted image
Res lepi spomini, zato jih želim pričarat tudi za svojo princesko.
Zdaj grem pa po donat in poskusit nazaj malo zaspat, če bo uspelo.user posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
25.12.2010 9:09:23   
darchy82
Pri nas pa včeraj ni bilo pretiranega božičnega vzdušja, ker so vsi delali, gremo pa zato danes na tradicionalno božično kosilo k sorodnikom in upam, da bo vsaj na Gorenjskem malo manj dežja kot tu pri nas user posted image . Lepo praznujte, če bo šla pa katera že rodit pa vso srečo user posted image .
Se bo očitno končno tudi pri nas začelo bolj resno dogajati, glede na to da je januar pred vrati user posted image .

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
25.12.2010 10:04:23   
Putka
Ja, tale dež konec decembra je res prava bedauser posted image Vsaj padati naj neha, če že ne more biti sneg..

Mi smo tudi dobro jedli, moj oči se je ful potrudil, ribe, škampi, še makova potica za na vrh. Sem ogromen kos pojedla, je pomoje mali kar malo zadetuser posted image .

Joj, januarke, dajte še teden dni zdržat..
Bambina, kam se malemu mudi, no!! A dobiš kak ekstra denar, če rodiš 1.1.?user posted image Lahko boš pa v cajtengu..

Tole z zavarovanjem, zadnjič je ena v Leonišču čist ven padla, ker so ji račun za vse storitve izstavili, pa potem tista sestra iz sprejema da nima cajta se s tem zamujat... Mislim, tista reva s trebuhom se je tam pregovarjala eno urouser posted image

Pinky, mene tudi velikrat trga v kolku, se ne morem premaknit.. Te čist razumem..

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
25.12.2010 12:22:59   
Nina 30
Hey pozdravček še od mene in čestitke vsem mamicam,ki že cartate svoje štručke in seveda vesele praznike!

jaz sem včeraj res mislila da se nekaj dogaja mela sem nek rumeno bel izcedek in res doli me je nenormalno bolelo in krči kot ob menstuaciji,ampak sem šla spat pol že ob 9.00 in spala čudovito in sem danes kot nova!mogoče me je zdelalo malo preveč hodenja včeraj naokoli?
v torek mam tak ctg pa bomo vidli kaj bodo rekli! uživajte dan,čao

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
25.12.2010 17:19:49   
Putka
user posted image   

DECEMBER
24.12. - bambina
27.12. - rdečebela, Pika27, talika81

28.12. - dramica, čebela adela, špica, čebela adela
29.12. - Putka, *tajda*, agataema, _CiCika_
30.12. - Nina 30, roža03

31.12. - bambina

JANUAR

01.01. - jmpolona
03.01. - Inčika2, Lu, darchy82
04.01. - gaya24
05.01. - bim*bam, baby1978
10.01. - Bibi58

user posted image

DECEMBER
27.12. - rdečebela, Pika27
28.12. - dramica, talika81, Nina 30, _CiCika_
29.12. - *tajda*, planikica, maggie27, jmpolona
30.12. - lorch, roža03, briljantina
31.12. - bambina

JANUAR

03.01. -
baby1978, Inčika2, matejas, bambina, Lu, darchy82
04.01. - gaya24
05.01. - bim*bam
10.01. - Putka, Bibi58

user posted image

DECEMBER
27.12. - Pika27, Lora83

JANUAR
07.01. - Putka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
25.12.2010 21:47:01   
baby1978
helo, ja tudi jaz sem mislila, da bomo mogli it, sem se zelo čudno pučitila, trebušček se mi je spustil, pa rahli krči z slabostjo so me vsako uro za kako 1 min napadli ( od 19- do 1h), pa sem šla spat in danes je vse OK- HB :). Danes me plod zelo dol pritiska, ampak nič kaj drugega.
Tudi od mene lepe praznie, pri nas je začelo zdaj malo snežit- JUHUHUHUHUHUU.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
26.12.2010 9:10:22   
Lu
Jutro!

Tudi pri nas imamo sneg user posted image user posted image user posted image Kok je lepo. Samo bo trajalo samo kratek čas.

Včeraj zvečer se je moje dete premaknilo čisto dol da me je prav bolelo, ko je nekaj migalo, res. Pa menstrualne bolečine. Ampak se je končalo user posted image Tako, da še ne gremo nikamor.

Danes gremo na kosilo. Ima prababica roj. dan in nas vabi. Potem gremo pa še lučke gledat v Lj. user posted image

Lepo se imejte.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
26.12.2010 9:33:42   
*miška*
Jutro!

No jst mam že dolgo trebušček spuščen pa glavico že čisto dol user posted image , krče imam itak vso nosečnost, zdele zadnje dni pa sploh vsak dan, samo, da ni so še redni...spremljam bolj, če se bejbi giblje pa čakam kakšen čep ali odtek vode, redne popadke. Zdej sem pa res vsak dan v pripravljenosti, moj pa me tud vsake pet minut sprašuje kako sm ali kaj čutim...user posted image . Ne vem imam občutek, da bom v naslednjih dneh mogla it, vsaj po občutku, ker stat ne morem več kot pol ure, včasih še tolk ne, ker me začne tolk dol tiščat, otrdevat in krčit, da se moram uležt in potem je bolje. Včasih me sramna kost začne tolk pečt pa stegenske mišice, no ni da ni. Ne vem, če bom do roka, bom pa itak mogla večino preležat, ker drugač ne gre več.
Ja takle mamo.

Pozabila napisat naslednji CTG imam 30.12.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
26.12.2010 9:50:49   
darchy82
Dobro jutro user posted image .
Tud meni se je trebušček že spustil, krči me pa matrajo v glavnem zvečer. Včeraj je bilo spet kar pestro, ampak verjetno je bilo krivo to, da sem cel dan presedela, ker smo bili na obisku pri sorodnikih. Danes je sicer že bolš pa bom videla koliko časa bo trajalo.
Upam, da bom res vedela, ko se bo začelo dogajati, ker se ne bi rada vozila "kazat" 50 km stran v P user posted image .

Sicer bi pa ful rada šla še na kake sprehode pa si ne upam preveč daleč, ker me takoj začne dol tiščat. Ne bi rada gnila v postelji zadnji mesec.

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?