|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
22.12.2010 23:44:34   
gaya24
Pa sej to ni res....spet ta RR. Ma a ne bojo nč zrihtal, da nas ne bo ven metal.
Še dober, da nisem zaspana, da lahk vse jovo na novo napišem.

Danes sem pa sama, moj user posted image  je mel danes zadnjo tekmo, so zmagali vseh 15 v prvem kolu DP, zdaj majo pa zaključek in bog si ga vedi v kakem stanju je že. Me pa zanima kako bo jutri klel, ker se je z mizarjem zmenil že ob 9h, da pride Maju sobo do konca zmontirat in bo treba vstat :):)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
22.12.2010 23:48:35   
gaya24
Raje dva posta napišem, kot pa da me še 1x ven vrže...

Meni gre na boljše, no ne hvali dneva pred večerom, pravijo! Upam, da se do konca tedna porihta, k gremo še v toplice...Pa da bova lahko z možekom še mal user posted image . Bogec, že 1 teden ni blo akcije :):)

Tancy in honey: Vso srečo in da čimprej primeta svoje bebije v roke. Pa javita veselo novičko

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
23.12.2010 5:39:53   
darchy82
Dobro jutro.
Danes ste pa očitno vse dobro spale user posted image .
Jst se počasi odpravljam na pregled h G pa upam, da se za kavico najdemo v LJ glede na to, da se nam ni uspelo čist dokončno dogovorit za lokacijo. Če pa ne, se pa lepo imejte danes in se fino načvekajte.

honey
pa vso srečo tudi tebi 27.12.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
23.12.2010 6:31:00   
Anonimen
No tkole... Jst bom ob 9ih v Supernovi. Če kera pride imate mojo telefonsko na ZS pa me pokličte, da se vidmo in se mal "zlajamo" user posted image

Špica če greš z mano, me pokliči enkrat do 8ih, da se vem zorganizirat user posted image

(odgovor članu darchy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4029
23.12.2010 10:05:12   
Putka
A še nismo za Btc zmenile? Jaz že od 9h v pasaži pod Emporiumom kavo žulim? Včeraj bila brez neta, pa nisem nič preverjala... se mi čudno zdi ker ni nobene, pa preko ful počasnega mobija na rr pišem. Matr se znamo zmenit :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
23.12.2010 10:16:22   
agataema
Upam, da ste se na koncu dobile:). Drugič se je fajn menit za eno lokacijo.

Meni je prav žal, da nisem mogla pridet, ampak nimam ne avta, pa še počivat moram, tako da upam da se dobimo potem kdaj pomladi na vozičkanju.

Jaz sem spala tko tko, spet sem po zajtrku še malo potegnila. Zdaj odštevam kdaj prideta mož in sine domov, ker mi je dolgčaaas.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
23.12.2010 11:24:12   
drobižek
Zdravo januarke!

Se pridružujem klubu rahlo sitnih...tudi mene od včeraj vse od zadaj na hrbtu al na tazadnji boli in sploh ne vem kaj...vse mi tišči v križ al na tazadnjo - pojma nimam kaj je to....drugače sem bila v torek na ctg-ju - nobenih popadkov, otroček je divji zelo....a še katero boli, ko se obrača ali brca? mene ful boli, pa včasih ne da tudi po eno uro skupaj miru - a je to ok? Malo sem se že začela spraševatiuser posted image
Naslednji ctg - spet v torek....saj pol bi pa že lahko počasi...do torka imam še par stvari za zrihtatuser posted image

agataema - ja, tista sem jaz, ki je zdaj več ni bilo....kako to, da hodiš na te koncerte? Imaš veze?user posted image

briljantina - jutri ne bo šlo, ker smrekco rihtamo doma...predlagam, da si izmenjava telefonski na zs, pa se slišiva, ko bo katera imela željo in čas. Ti še hodiš v službo? Hodiš na ctg-je že  v porodnišnico?

Srečno tistim, ki so že v nizkem štartu!!!

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
23.12.2010 11:55:24   
agataema
Drobižek: sem poročena s častnikom in z veseljem izkoriščam privilegij obiskovanja vaših super koncertovuser posted image . Sem se tolk veselila tega božičnega, da sem prejšni teden ko sem bila hospitalizirana vse tri dni bentila, da mi bo tale koncert ušel, pa mi je le ratalo pridet.

Zdaj pa šibam pod tuš potem pa v horizontalo dokler me ne pride mož razvajatuser posted image .

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
23.12.2010 12:00:47   
rdečebela
Ohhh, srečkice, ve pa na kavi danesuser posted image pa vsi me nekaj dražijo s to kavo, jaz pa brez danes, seveda doma skuhana ni takšna kakor illy s penico, oh joj, bolš da niti ne pomislim. Mogoče si jo pa ju3 s sestrama privoščimuser posted image
putka, najlepša ti hvala za informacije o pleničkah, ti si pa res razgledan člowk, jst niti ne čikiram po tujih straneh, ker nimam neke prakse naročat iz tujine...Kako je kaj s tem? Pa s plačilom?
Sicer vidim da pridejo res cenejše kakor pri Tvigi, pa še ta tanovi model, me je ful zamikalouser posted image
A ti jih boš naročila iz tujine ali pri Tvigi te Pop-In?
Tancy in honey srečno na carskem. Škoda ker se bosta prekenslale k decemberkam, ampak javita se še kaj, ko pridejouser posted image

aja, pa vsem čestitke za uspešno opravljene preglede in ctg-je ipd. kar tako naprej, še malo pa jih bomo držale v naročju, naše male štručkeuser posted image user posted image user posted image

mene še vedno drži neko preddepresivno stanje, brez vsakršne volje, včasih se mi zdi, da se smilim sama sebi... upam da bo kmalu bolje.
Spanje - bolj tako-tako, se ni za hvalit, non stop se premetavam z levega na desni bok in se vmes sprehajam do wc-ja. Danes se mi zdi da sem imela neke čudne krče, nisem sigurnauser posted image
pa tudi sicer me vse neki tišči, najbrž se mi še ni spustil trebuh. Je pa vedno večji, zadnje 14dni se mi zdi, da je dobil tako čudno obliko, prej je bil tak lep okrogel, majhen, lih za fantka, sedaj pa se je kar razlezel, ne vem  več kaj naj si mislim. Mogoče bo pa pupauser posted image
Sporočte kako je blo na kavi, kaj ste ugotovileuser posted image

pozdravček

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
23.12.2010 12:51:14   
Putka
No, sem doma, delam kosilo, prvič ta tedenuser posted image

Sem pa res jezna, na deca, da mi že cel teden net rihta, je odklopil ko smo sobe preurejal.. Pa laptop s sabo v službo nosi, je bilo zgleda ful nujno, da ima ponoči mašino s sabo, da lahko filme gleda al kajuser posted image Jaz pa visela uro in pol v BTC sama, ve pa na kaviciuser posted image . Ker bi mi bilo res vseeno, če se na Rudnik zapeljem, šmrc...

(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
23.12.2010 12:53:12   
Putka
Tanchy in Honey, srečnouser posted image . Jaz bi tudi čimprej, amapk bolj kot razmišljam, čimdlje naj bo notri...

Aja, pa zgleda da smo končno ime izbrali: Vitan ali pa Vito bo... Matr, da ne bo deklica..

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
23.12.2010 13:31:40   
Lu
Putka res nerodno, no...

Sama sem se potem zapeljala kar do Supernove. Spoznala dekleta. Načvekale smo se. Potem sem šla pa na ctg. In že nekaj kaže user posted image user posted image Bomo videli kaj bo. Mi je pa dala še ene svečke zaradi toka. Je pa dete že čisto spodaj user posted image Že komaj čakam.

Zdaj pa hitro nekaj narest potem pa po otroka v vrtec in domov.

papa

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
23.12.2010 13:36:32   
talika81
drobižek, moj user posted image je tudi zelo, zelo aktiven. in tudi pridejo dnevi, ko nima skoraj nič miru, tudi ponoči ne. sej potem ma pa naslednji dan malo več mira, ker se očitno kar zmatra s tistimi njegovimi akrobacijami.
tako da mene tudi veselo brca pod rebra, da me včasih orng zaboli. da ne govorim o tem, kako mi razteguje trebuh. zgleda, da ma res vedno manj prostora. pa pravijo, da se user posted image proti koncu nosečnosti umirijo. moj se vsekakor ni. ampaki se mi zdi, da vedno bolj razgraja. user posted image
ampak tako vsaj vem, da naj bi bilo vse vredu. ker huj bi bilo, če ne bi nič migal. bi pa spet bile panične, a ne? tako da včasih še same ne vemo, kaj bi blo bolje.

komaj čakam na pregled, ki ga imam v ponedeljek, da lahko vprašam G, koliko približno bi naj user posted image sedaj že tehtal.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
23.12.2010 13:38:27   
talika81
Lu, super, potem se pa zna zgodit, da boš še letos rodila. jaz imam še kar visoko trebuh, tudi drugi so mi tako rekli. tako da mislim, da še ne bo kmalu. tudi včeraj na CTG-ju še ni bilo nič kaj zaznanega. tako da mamo še mir zanekrat.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
23.12.2010 16:40:32   
Putka
user posted image   

DECEMBER
24.12. - bambina
27.12. - rdečebela, Pika27, talika81

28.12. - dramica, čebela adela, špica, čebela adela
29.12. - Putka, *tajda*, agataema, _CiCika_
30.12. - Nina 30, roža03

JANUAR

01.01. - jmpolona
03.01. - Inčika2
04.01. - gaya24
05.01. - bim*bam, baby1978
10.01. - Bibi58

user posted image

DECEMBER
24.12. - bambina, _CiCika_
27.12. - rdečebela, Pika27

28.12. - dramica, talika81, Nina 30
29.12. - *tajda*, planikica, _CiCika_, maggie27, jmpolona
30.12. - lorch, roža03, briljantina,

JANUAR

03.01. -
baby1978, Inčika2, matejas, bambina
04.01. - gaya24
05.01. - bim*bam
10.01. - Putka, Bibi58

user posted image

DECEMBER
27.12. - Pika27, Lora83

JANUAR
07.01. - Putka

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
23.12.2010 16:45:31   
Putka
Bomo gužvo naredila naslednji teden po ambulantahuser posted image . Bo katera v sredo v leonišču ali porodnišnici Lj ali na dekompresiji? Jaz bom na vseh treh lokacijah. Ne hkratiuser posted image .

Sem pa res kozauser posted image ! Pa zjutraj sem hotla še na net skočit, ampak je potem časa zmanjkal, obe punci (ki seveda nista hoteli vstati) oblečt, razvozit, pa že ob pol 9h sem bila v BTC, je bila Hala še zaprta... No, sem si sama kriva.

Je prijateljica danes (končno) rodilauser posted image , pdp je bil nekje prejšnji teden. Je imela revca že dva meseca nazaj ogromen (ampak res) trebuh, so fanta čakali. In dobili punčko, ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image !!!

Sem se kar malo zamislila, kaj če nas tudi punca preseneti?? Ne... saj imam uz luleka, je ginekologinja dokaz za očka sprintala..

rdečebela, jaz za prve mesece imam, ampak potem bi si pa res pop-In nabavila, samo bi rada prej v živo videla kako izgleda. Mogoče si eno za začetek nabavim.. Kot sem že enkrat rekla, kar precej sem že preko spleta kupila, voziček marelo, pa MAxi Cosi Tobija (so mi ga v stanovanje čez 4-5 dni prinesli), veliko knjige v angleščini kupujem, pa nekaj igrač za darila, ravno včeraj sem za dedka Mraza nekaj naročila, samo je zaradi snega na letališčih malo verjetno da pride pravi čas...

Do zdaj ni bilo problema, edino enkrat sem kupovala voziček pri neki neški štacuni, pa ga niso imeli na zalogi, po 3h tednih sem znorela, nakazali so mi denar nazaj, brez problema.. Je pa fajn, da je Paypal.. Ampak angleži so zelo zanesljivi, sem imela res fajn izkušnje. Sicer pa je spletni nakup že zelo preverjena zadeva, tudi pri nas je čedalje več trgovin, sem presenečena...

< Sporočilo je popravil Putka -- 23.12.2010 16:50:27 >

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
23.12.2010 17:15:19   
darchy82
Putka res škoda, da te ni bilo na kavici na pravi lokaciji. Tud jst nisem bila ziher kje smo zmenjene pa sem se najprej v Supernovo odpeljala in našla user posted image kar tam, ker sicer bi šla še v BTC pogledat.
Sicer je bilo pa fajn mal počvekat z vami.

Jst sem imela pa danes pregled in UZ pri moji G. CTG-ja mi še ni delala, ga bom imela pa naslednjič.
Sicer je pa naša user posted image na glavico obrnjena in upam da tako tudi ostane, ocenjeno težo ima pa na 2700 g kar naj bi bilo normalno za konec 36. tedna user posted image . Sicer je pa vse normalno in bp.
Za seznamček imam pa naslednji pregled in ctg 03.01.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
23.12.2010 18:15:55   
Anonimen
Spet mi je ven vrglo user posted image

Uglavnem lepo vas je blo spoznat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Putka upam, da naslednjič prideš na pravo lokacijo user posted image

Špica
še enkrat sorry, ker si imela za nazaj drug prevoz, ampak se mi je res zdelo, da če gre ena v isto smer, da bi blo brez veze, da bi nekaj komplicirale... Si jezna user posted image

Pika tebi pa hvala, ker si prevzela mojo odgovornost user posted image Naslednji plačam kavico user posted image

(odgovor članu darchy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4043
23.12.2010 18:32:08   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

user posted image   

DECEMBER
24.12. - bambina
27.12. - rdečebela, Pika27, talika81

28.12. - dramica, čebela adela, špica, čebela adela
29.12. - Putka, *tajda*, agataema, _CiCika_
30.12. - Nina 30, roža03

JANUAR

01.01. - jmpolona
03.01. - Inčika2, Lu
04.01. - gaya24
05.01. - bim*bam, baby1978
10.01. - Bibi58

user posted image

DECEMBER
24.12. - bambina, _CiCika_
27.12. - rdečebela, Pika27

28.12. - dramica, talika81, Nina 30
29.12. - *tajda*, planikica, _CiCika_, maggie27, jmpolona
30.12. - lorch, roža03, briljantina,

JANUAR

03.01. -
baby1978, Inčika2, matejas, bambina, Lu
04.01. - gaya24
05.01. - bim*bam
10.01. - Putka, Bibi58

user posted image

DECEMBER
27.12. - Pika27, Lora83

JANUAR
07.01. - Putka

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
23.12.2010 18:32:34   
grahek85
Živjo!
Se opravičujem, ker vam vdiram na temo... Sem ena izmed januark 2010, pa sem slučajno naletela na vašo temo in me je ful nostalgija zgrabila user posted image   Lani takle čas smo bili že v nizkem štartu, zdaj mi pa en mali škrat tukaj zraven meče piskre iz omare... user posted image No pri nas so prvi junaki že upihnili svečke, res gre s svetlobno hitrostjo.

Punce, želim vam, da bi bili prihodi novih članov eno samo veliko veselje in da bi vam mali sončki prinesli veliko smeha, ljubezni in topline. Uživajte vsak dan posebej, ker gre prvo leto mimo kot bi mignil. Srečno user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
23.12.2010 18:50:32   
darchy82
Lu a sem prav videla da imaš ti tudi 03.01. pregled pri G? Mogoče se pa še kej srečava glede na to da sva ugotovile, da hodiva k isti, ker bom jst tud tam 03.01.

Pa lep večer vsem skupaj.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
23.12.2010 22:54:54   
gaya24
Pa sej ne morem verjet.....bolj hitro kot pa pišem pa tud ne morem....spet me je ven zabrisalo,...pa naj grejo nekam....

Nič, grem spat, ker se mi res ne da še 1x....

Želim vam mirno noč in pa če se katera odpravi v Rim, čimbolj expresni porod.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
23.12.2010 23:36:31   
_CiCika_
drobižek tudi mene včasih kar nekoliko zaboli ko user posted image brcne oz. se malo obrne, mogoče je res to sedaj toliko bolj boleče, ker nimajo več toliko prostora v naših trebuščkih.

Imam pa jaz zdaj že dva dni problem z zatekanjem nog. Prej je bilo vse uredu, sedaj je pa že taka kriza. Prste na nogi komaj pemikam.

Kaj mi je čudno ko je RR sedaj v modri barvi. Očitno so končno šaltali na zimsko idilo. Bojo uredili tudi težave z smeškoti in metanjem ven?!

Everything is possible.. if you just believe!

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
24.12.2010 8:33:21   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: _CiCika_
Kaj mi je čudno ko je RR sedaj v modri barvi. Očitno so končno šaltali na zimsko idilo. Bojo uredili tudi težave z smeškoti in metanjem ven?!
Saj se ogromno uporabnikov pritožuje, pa nič ne naredijouser posted image

Samo še dober teden, pa smo že JANUAR 2011!!! Saj ne morem verjet, spet je leto naokrog.. No, tiste ki imate pdp bolj na začetku meseca ste pa verjetno že v nizkem štartu.. Vsaj luna je mimouser posted image

No, jaz zdaj par dni bolje spim, vsaj nekaj. Sem se zgleda naspala, ker nisem že ob 9h zvečer v postelji, pa potem bolje zaspim..

Tanchi, je danes dan D?? Naj čim hitreje opraviš in da se vsi dobro porihtateuser posted image user posted image !!
Se mi je pa otrok tako obrnil, da trebuh še večji zgleda (najbrž je), kaj šele bo sredi januarja..

< Sporočilo je popravil Putka -- 24.12.2010 8:43:11 >

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
24.12.2010 8:40:22   
dramica
Ja, pa res tale RR nagaja mogoče bo po novem letu boljeuser posted image .Res novo leto je skoraj tukaj, tako da punce stvari pripravt da kaj ne presenetiuser posted image .Jaz že komaj čakam bo vsak dan kaj novega.Katera bo naredila otvoritev?Že katero kaj piga?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?