rdečebela
|
Ohhh, srečkice, ve pa na kavi danes pa vsi me nekaj dražijo s to kavo, jaz pa brez danes, seveda doma skuhana ni takšna kakor illy s penico, oh joj, bolš da niti ne pomislim. Mogoče si jo pa ju3 s sestrama privoščim putka, najlepša ti hvala za informacije o pleničkah, ti si pa res razgledan člowk, jst niti ne čikiram po tujih straneh, ker nimam neke prakse naročat iz tujine...Kako je kaj s tem? Pa s plačilom? Sicer vidim da pridejo res cenejše kakor pri Tvigi, pa še ta tanovi model, me je ful zamikalo A ti jih boš naročila iz tujine ali pri Tvigi te Pop-In? Tancy in honey srečno na carskem. Škoda ker se bosta prekenslale k decemberkam, ampak javita se še kaj, ko pridejo aja, pa vsem čestitke za uspešno opravljene preglede in ctg-je ipd. kar tako naprej, še malo pa jih bomo držale v naročju, naše male štručke mene še vedno drži neko preddepresivno stanje, brez vsakršne volje, včasih se mi zdi, da se smilim sama sebi... upam da bo kmalu bolje. Spanje - bolj tako-tako, se ni za hvalit, non stop se premetavam z levega na desni bok in se vmes sprehajam do wc-ja. Danes se mi zdi da sem imela neke čudne krče, nisem sigurna pa tudi sicer me vse neki tišči, najbrž se mi še ni spustil trebuh. Je pa vedno večji, zadnje 14dni se mi zdi, da je dobil tako čudno obliko, prej je bil tak lep okrogel, majhen, lih za fantka, sedaj pa se je kar razlezel, ne vem več kaj naj si mislim. Mogoče bo pa pupa Sporočte kako je blo na kavi, kaj ste ugotovile pozdravček
|