|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
22.12.2010 21:19:43   
ajtak
Se samo na brzino javim.

Celjanke smo zabusanle in kavice ni blo! Bo drugič, upam.

Danes smo postavili smrečko in jaslice, je toook lepo.

Zdaj sem utrujena in grem spat user posted image .

Jutri imamo v službi za varovance božička, se že kr veselim, sam ne vem kaj naj oblečem user posted image , bom že nekaj...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
22.12.2010 21:38:28   
wessna
hehe..sam v mesto na kuhanca skočim, pa je oooooooooogromno za brat..

jaz pa kar občutim brcike tud če pozabim na user posted image , ko se zaposlim..je zame vse novo in me prav nasmeji vsakič ko ma žur..ma zdele verjetno spi..je mir notuser posted image

drugače glede UZ zakaj bi bli pa nevarniuser posted image ko sem pred dvema letoma delala v solariju, se je ena gospa sončit hodila - je bla v 7 mescu..sem bla čist user posted image ..pa ji razložim da nemorem dovolit da gre not..me tok prijazno posluša..pol pa začne da je ginekologinja in da sploh ni nobene nevarnosti, ker je otrok po debelo plastjo kože..nwm zakaj eni tok komlicirajo, men velik pomeni da vidim user posted image , če bi blo kaj narobe, pa tud UZ nebi opravljal..

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
22.12.2010 21:48:47   
Tincy90
Evo me drage moje!user posted image

Da mal poročam...me od učeri neki na levi strani boli (mislm d je ledvica kr sm take bolečine že mela) in grem jutr dat vodo za laboratorij, upam, da ni kej hudga, sm že mela u srednješolskih dneh eno večjo paniko glede ledvic pa od takrat mam zmer nek strah zard njih. Bomo vidl kaj bo...

Tamala je dans čist fertik zaspala koma.user posted image jo je oči fajn namatrov k sta se čist neki divje igrala.user posted image js je itak ne morm met doug u naročju kr mam bolečine.user posted image drgač smo ble pa učer na Dedku mrazu (jaa, sm bla prov pozitivno presenečena kaj zmore ta naša krajevna skupnost k naj bi ratala občina, juhuuser posted image ) in je bla pridna, jo morm pohvalt.user posted image sm se bla kr sm bla sama z njo povrh usega pa še nism vedla kaj naj pričakujem z njene strani kr je bla prvič tko na eni igrci u živo pa nč se ni bala Dedka.user posted image smo sedele v prvi vrsti in gospodična je hotla kr zmeri it k je biu eden izmed otrok poklican k Dedku mrazu.user posted image sm jo komi mirila tam in smo ble hmal na vrsti za darilo, da smo se pol spokale domov. Dobila je pa liziko, čokoladni namaz, čokolino, peščeno urico k odšteva minutouser posted image , tako napihljivo žogo k ma dva uhlja, da se otrok za njiju drži in skače na njej in pa mislm d je tisto glina pa modelčki so zraven. So se kr izprsli.user posted image

Učer sm še kupila voščilnice, jih morm jutr poslat, sm kupila une od Unicefa, so mi ble najbolj ušeč pa itak rajš dam taki ustanovi 7 eurov kot pa kr enim.

Aja, v soboto smo ali čez praznovanje (moje in od tamale), jooj je blo svega i svašta! Res! Od plišastih igračk do punčk do fensi avta za tamalo (js se tud ne bi branila kakega avtauser posted image ) do cunjc, do zlata, do keša, ma vse kar čš.user posted image user posted image je hitr minilo in pol smo celo nedeljo prelenarl pa spal pa pospravlal.user posted image ma lušno je blo.user posted image

Za božič in novo leto nismo nikamor vabljeni, bomo kar doma bli pa se mel fino fajn. Novo leto voščit bomo šli pa pol u januarju.user posted image joooj, 3.1. dobiva pa nov avto z mojim! Jeeeeeeeej, ga čakava že ufff, od oktobra al septembra sj ne vem več. U glavnem komi čakam, da se bom vozila v Renault Meganu Grandtourju GT Line.user posted image user posted image user posted image morm reklamo zdj delat, kr greva z Opla na Renaulta.user posted image user posted image sj če bi mela dost keša bi pa itak Insignio kupila.user posted image ma važno, da se mamo s čim vozit pa naj bo to Audi al pa stoenka.user posted image user posted image

Js nism noben pek, kar se tiče tega pečenja sladic in piškotov, ne vem, očitno se nism rodila s to žilco.user posted image

Rolkica hvala k si se pomnla name, razen boleče ledvice je vse ok z mano.user posted image

Grem zdj počivat. Se tipkamo. Ma sm zihr hotla še kej komentirat pa sm pozabila vmes.user posted image

< Sporočilo je popravil Tincy90 -- 22.12.2010 21:51:19 >

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
22.12.2010 22:02:21   
pajkica2
Katero lupinico pa boste vzele za familyfix, cabrifix ali pebble? Mislite da adapterji maxi cosi za vozičke veljajo tudi za pebble lupinico? Kakšna je sploh razlika? Kje pa boste kupovale (so kje kakšne ugodne ponudbe)?

Ni čudno da nosečke odpirajo drugje (zaprte) forume, ko pa tukaj že toliko časa šteka objavljanje....

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
22.12.2010 22:59:00   
rolkica

wessna, busek33 in anonimen: glede 3D UZ: ne me napadat, nisem strokovnjak in ne trdim da imam prav, povem samo to kar sem slišala, torej fant od sodelavke je na to temo delal doktorsko disertacijo in mi opisal 3D UZ s temi besedami: " To škoduje otroku tako kot bi ga vlak povozil".
Najbrž ste že kdaj slišale da se prodajajo tudi stvari, ki za zdravje niso ravno najboljše. Te preiskave ne delajo po defaultu, ampak ti jo lahko naredijo če želiš in za to plačaš.
V reviji nosečnica 2010/2011 na str.20, berem članek od dr. Strah, ki je, kolikor vem, strokovnjakinja na tem področju:
"Zdravniki, ki preiskujemo z ultrazvokom, se najbolj zavedamo načela, imenovanega Alare, da se plod in žensko izpostavlja najmanjši možni čas, potreben za diagnozo, in se izogibamo nepotrebnemu dolgemu preiskovanju".(Hmmm...najbrž obstaja razlog za to? Samo ugibam..)Nadaljuje:"Namen tovrstne diagnostike je predvsem nadzor nad tem, ali je z razvojem nerojenega otroka vse v redu, ne pa, da se samo zadosti željam bodočih staršev po opazovanju otročička."

Zakaj torej to odsvetuje, taista oseba pa v Domžalah še vseeno pa prodaja 3D UZ(ki je namenjen izključno temo da dosti željam bodočih staršev po opazovanju otročička)?Zato ker živimo v kapitalizmu, eto zakajuser posted image

Živimo pa tudi v demokraciji in vsaka naj se zase odloči, tako je tudi prav.user posted image

Pajkica: midva bova vzela maxi cosi cabrio, za kak popust ne vem, mogoče je najceneje preko spleta, za isofix bi jaz najraje preko bolhe kupila rabljenega...Opcija je pa tudi hrvaška pa davek pobasatuser posted image Mislim da nastavek velja za vse maxi cosijeve stvari, vseeno pa vprašaj v BC.

Meni se že ful spi, tamala pa brca na polno, zgleda da bo nočna ptica- no sej se ne čudim, tudi jaz sem bla do kako leto nazajuser posted image

(odgovor članu pajkica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
23.12.2010 7:15:50   
sreckica
tincy, tale je zate: a ves zakaj so zacel renaulte delat? da neb bil opel vec najslabs avto user posted image user posted image user posted image user posted image hec, sej ves user posted image zgolj fousija me daje, k najin bo ze kmal oldtimer user posted image user posted image  

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
23.12.2010 8:47:21   
wessna
jutro souser posted image

moj zadnji delovni danuser posted image user posted image v tem letu user posted image
sedim za mizo, pijem kavo in gledam mojstra kako nam sestavljata kavčuser posted image ..najbolj na smeh mi pa gre, ker slišita da se s tamalim slovensko menim, onadva pa med seboj hrvaškouser posted image ...ogovarjata me pa v nemščini..kaj moreš služba je na prvem mestu..vsaj na kavču se bom lahko pol valjala..

zanima me kako je s srečanjem v Ljubljani?

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
23.12.2010 9:15:10   
rolkica
Hei heii sonosečkeee, danes je krasen dan, poklicala sem za rezultate in s cukrom je vse OK!user posted image jeeeee, nič diete za med praznikiuser posted image Pa še dopust imam danes in voziček so nama v BC že skompletirali in ga greva zdaj iskat, pol enga medvedka noter in na sprehoduser posted image

Vsem želim en lep lep lep dan!

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
23.12.2010 11:17:30   
pižmovka
Čaw!
Te dni pa ste načvekale! user posted image
Js najbrš ne bom nič pekla, kr me že drugi zasipajo z vsemi slaščicami. Edino mogoče kako pecivo! Bomo vidl!
Zdej grem pa smrekco postavt. Čeprav sem ugotovila včer da nimam lučk. Mogolče ju3 v NM kake kupim...

Tut js se lepo redim, čeprav sem med suhimi. Do zdaj 7 kg. No vsaj enkrat v življenju bom dost težka! user posted image

Js pa še vedno vse v nevt6ranih barvah izbiram (čeprav pravjo da bo punčka). Roza se ful izogibam. Itak je tašča obsedena s to barvo. Za sl pa veva amo mi2. Ostali bojo počakal do aprila! Naj jih firnbec matra!

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
23.12.2010 11:19:04   
pižmovka
Aja pa srečen božič, e se ne javim do takrat! user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
23.12.2010 14:55:35   
VevercaV
Srečen božič tudi tebi Pižmovka, če se ne beremo več :)

Tole pa mal za zanimivost:
http://www.njuz.net/naucnici-otkrili-muskarca-koji-voli-samo-svoju-devojku/

Pa uživajte.. Dons sem po dolgem cajtu res slabe volje, pa to kar tako, brez pravega razloga. A je mozno krivdo zvalit na hormone, se mi zdi da pa vsen niso tok intenzivni, kot so bili v prvih treh mesecih..?

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
23.12.2010 16:40:05   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

tincy, tale je zate: a ves zakaj so zacel renaulte delat? da neb bil opel vec najslabs avto user posted image user posted image user posted image user posted image hec, sej ves user posted image zgolj fousija me daje, k najin bo ze kmal oldtimer user posted image user posted image  

Hehehe, vrjamm ja.user posted image user posted image user posted image hec mora bit tko kt u teli muzki (goveja je, ampak besedilo mi je pa kuluser posted image user posted image ):
http://www.youtube.com/watch?v=KD4ttmNGRtk     je rekla: dragi, hec pa mora bit.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
24.12.2010 9:11:59   
darhaha84
ojla user posted image
Tale RR pa res skoz šteka user posted image  moraš imeti res živce, da en post objaviš
Jaz sem imela včeraj MF, vse ok. user posted image  Pikica je tako muvala, da smo kamaj kako slikico posneli user posted image  sem dobila eno tako lepo slikico (3D) na kateri se vidi cel obrazček (učki, nos, usta, ušesa in obe rokici sta gor), kar stopim se vsakič ko jo pogledam user posted image Za spol sva pa rekla, da ne želiva vedeti, tako da bo presenečenje do konca user posted image .
Pol sem šla pa še po novoletnih nakupih za celo mojo in njegovo družino in v C&A po ene hlače zame (ful hude) in en kompletek za user posted image (gor je medvedek PU) – prva stvar ki sem jo kupila, sam je bil res tok srčkan in sem skupaj dala 35 € - ful je bilo poceni… Od doma sem šla ob 9ih domov pa sem prišla ob 20ih. user posted image  Taka gužva je bila povsod – groza. Sam sem si kar dopust vzela, ker drugače bi vsi ostali brez daril user posted image

Tinchy 90 - čestitke za nov avto.
Vsem ostalim pa čestitke za uspešno opravljen MF...user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
24.12.2010 9:12:10   
emina83
Dan user posted image

Evo mene spet po dolgem času. Sej berem vas redno, a da bi pa kaj napisalauser posted image ...

Na srečanje nisem prišla, ker ni bilo prevoza, zdaj se bo pa verjetno našel, ker smo nabavli še en avto, tak, če imate čas...

3D UZ sem se naročila pri Dr Levak v Velenju in košta 65€. Jo vsi ful pohvalijo, pa od svakinje G je, in tudi ona ma same pohvale za njo, pa še blizu je, tak da... Mislim pa da med UZ-ji samimi ni nobenih razlik, UZ je UZ, razlika je samo na ekranu, v sliki. 3D ne prodira in ne seva nič bolj po otroku, kot navaden UZ, saj sonde in vse ostalo, je itak vse isto, samo G pritisne gumbek, da se slika spremeni. No, to je samo moje mnenjeuser posted image

Kg- ji mah kaj pa vem... Jst sm se v prvi user posted image zredia 18kg in to nikol nisem čist dol spravla, je pri drugi user posted image ostal še vedno mal +, tam okoli 2-3 kg, v drugo sem se vse skup zredila za 10kg in je šlo lažje dol, zdaj pa tudi upam da bo neki takega. do sedaj sem pridobila +3 kg in tudi upam da me tudi letos ne bo zdaj decembra razneslo... Mah sej bo vse šlo spet vse dol, sam da bojo naši user posted image zdravi.

Vesel božič vsem, če se več ne tipkamo!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
24.12.2010 9:14:38   
darhaha84
Za vse Aprilčiče:

Staro leto srajčko slači, sveže zlikano oblači.
Srajčka je poslikana, z vzorci drobcenih želja.
Izberite vzorček zase takšnega, ki bo za vse čase,
kvačkal zdravje, mir in srečo.
Raztegnite ga v ljubečo mavrico okrog planeta,
ki ne bo nikoli sneta.
Skrivnost je kot pajčevina, ki varuje zibelko življenja,
je nasmeh, ki v ljubezni tihi tke besede sreče.
Z vsakim novim jutrom spogleduje se in noči odšteva,
da ob novem letu sreče čar in želje naše v vaša srca vlije.

MIRNE BOŽIČNE PRAZNIKE IN SREČNO 2011!

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
24.12.2010 9:32:50   
pižmovka

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

Hehehe, vrjamm ja.user posted image user posted image user posted image hec mora bit tko kt u teli muzki (goveja je, ampak besedilo mi je pa kuluser posted image user posted image ):
http://www.youtube.com/watch?v=KD4ttmNGRtk     je rekla: dragi, hec pa mora bit.user posted image user posted image user posted image

user posted image  Zdej mi bo šla pa po glavi! "Kok je fajn, ko se gremo cigumigu,..."

Drugač mava pa tut mi2 Renaulta. Sicer ma najina Laguna že več ku 10 let. Ampak zaenkrat vse tipitopi! Če bi pa kej menjala bi pa verjetno rs za kazga Megana kot vi2! 

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
24.12.2010 9:35:49   
pižmovka
Hvala za lepo voščilo! Enako želim tudi tebi!

IZVIRNO SPOROČILO: darhaha84

Za vse Aprilčiče:

Staro leto srajčko slači, sveže zlikano oblači.
Srajčka je poslikana, z vzorci drobcenih želja.
Izberite vzorček zase takšnega, ki bo za vse čase,
kvačkal zdravje, mir in srečo.
Raztegnite ga v ljubečo mavrico okrog planeta,
ki ne bo nikoli sneta.
Skrivnost je kot pajčevina, ki varuje zibelko življenja,
je nasmeh, ki v ljubezni tihi tke besede sreče.
Z vsakim novim jutrom spogleduje se in noči odšteva,
da ob novem letu sreče čar in želje naše v vaša srca vlije.

MIRNE BOŽIČNE PRAZNIKE IN SREČNO 2011!

RR je v zimski preobleki! user posted image  Še malo pa bo pomlad! user posted image

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
24.12.2010 11:20:09   
Tincy90
Staro leto srajčko slači,
sveže zlikano oblači.
Srajčka je poslikana,
z vzorci drobcenih želja.
Izberite vzorček zase
takšnega, ki bo za vse čase,
čipkal zdravje, mir in srečo.

Raztegnite ga v ljubečo
mavrico okrog planeta,
ki ne bo nikoli sneta.
Skrivnost je kot pajčevina,
ki varuje zibelko življenja,
je nasmeh,
ki v ljubezni tihi tke besede sreče.

Z vsakim novim jutrom spogleduje se
in noči odšteva,
da ob novem letu sreče čar
in želje naše v vaša srca vlije.

Drage moje sonosečke aprilčice, želim vam en lep prijeten, topel Božič in pa naj bo Novo leto, leto, ki si ga boste zapomnile za eno najlepših in najbolj posebnih let do sedaj, naj vam služi zdravje in sreča pa tudi ljubezen naj vas objame in vam da občutek topline. Lepo preživite praznike s svojimi najbližjimi.user posted image user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
24.12.2010 11:20:43   
Tincy90
Darhaha midve mava pa iste misli.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
24.12.2010 11:29:17   
sreckica
drage moje souser posted image !

želim vam meeeeeega lep božič, predvsem pa preživite en super topel božični večer s tistimi, ki jih imate najraje! user posted image user posted image

pa še sporočilo Božičku:

posluš kolega, lahko nam vrneš enkratno in vse ostale pogrešane aprilčice! user posted image

vesel božič, aprilčice moje!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
24.12.2010 11:49:56   
jacki
Drage moje aprilske user posted image !
Želim vam, da bi danes preživele en lep večer v krogu domačih in z brciko v trebuščku... VSE NAJLEPŠE :)
http://www.youtube.com/watch?v=dBfEGETyGjs

Jacki

< Sporočilo je popravil jacki -- 24.12.2010 11:52:13 >

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
24.12.2010 12:15:56   
ajtak
user posted image  Heeeej

Js mam pa danes dopust in sem Božičku pomagala darila nakupit, zdej mu jih bom pa zavila, je neki jamru, da ma full dela user posted image

Drugače pa Tincy, tudi js najkasneje do 10.12. dobim mojo Kio user posted image , greva tud stran od Opla user posted image .

VELIKO SREČE IN LEPIH SANJ,
NAJ VAM PRINESE BOŽIČNI DAN.
IN NOVO LETO NAJ ZAŽIVI,
RADOSTI POLNO BREZ SOLZ IN SKRBI.

LEPE PRAZNIKE ŽELI AJTAK Z DRUŽINO user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
24.12.2010 13:42:45   
Tincy90
Ajtak si misnla do 10.1. al kako?user posted image

Evo, js sm pa dans klicala zdravnico in mam vnetje ledvice.user posted image ponoč sm misnla d bom umrla od bolečine, šele ob dveh zjutri sm zaprla oči pa mal zaspala. Zdj bom na antibiotikih in upam, da se čim prej pozdravm. Pa sj to ne morš vrjet no, ko smbla noseča z Aliso sm mela isto levo ledvico vneto in to v 30.tednu, opet zdj sm d sm zdj v 24.tednu. Ne vem, kaj je to.user posted image mi je tko hudo na trenutke k ne morm tamale met u naročju pa se z njo igrat kr me enostavno preveč boli. Sm čakam d pride lubi domov d mi prnese zdravila in da se bom kej bolš počutila. No pa ne bom več jamrala, bom rajš misnla na veseli december in vse kar spada zravn.user posted image

Aja, eno vprašanje...dobila sm bon za toplice in sicer kopel pa masažo in pedikuro, zdj me pa zanima zakaj naj js ne bi smela it v kopel? Me je receptorka čudno vprašala, če bom šla vseeno v kopel glede na to d sm noseča, pa sm ji rekla ja, da če mi pa ne bo odgovarjalo, da bom šla pa pač vn iz vode ne.user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
24.12.2010 14:12:27   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Ajtak si misnla do 10.1. al kako?user posted image

Ups...

Joj, boga, upam da se hitr pocajtaš.

Veliko nosečnic se izogiba bazenom zaradi velike možnosti glivičnih okužb. Če pa je termalna voda (vroča) pa kao sploh ni kul.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
24.12.2010 16:17:09   
VevercaV
VevercaV vas ma rada in vam vsem želi ene lepe božične praznike!
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......