Tincy90
|
Evo me drage moje! Da mal poročam...me od učeri neki na levi strani boli (mislm d je ledvica kr sm take bolečine že mela) in grem jutr dat vodo za laboratorij, upam, da ni kej hudga, sm že mela u srednješolskih dneh eno večjo paniko glede ledvic pa od takrat mam zmer nek strah zard njih. Bomo vidl kaj bo... Tamala je dans čist fertik zaspala koma. jo je oči fajn namatrov k sta se čist neki divje igrala. js je itak ne morm met doug u naročju kr mam bolečine. drgač smo ble pa učer na Dedku mrazu (jaa, sm bla prov pozitivno presenečena kaj zmore ta naša krajevna skupnost k naj bi ratala občina, juhu ) in je bla pridna, jo morm pohvalt. sm se bla kr sm bla sama z njo povrh usega pa še nism vedla kaj naj pričakujem z njene strani kr je bla prvič tko na eni igrci u živo pa nč se ni bala Dedka. smo sedele v prvi vrsti in gospodična je hotla kr zmeri it k je biu eden izmed otrok poklican k Dedku mrazu. sm jo komi mirila tam in smo ble hmal na vrsti za darilo, da smo se pol spokale domov. Dobila je pa liziko, čokoladni namaz, čokolino, peščeno urico k odšteva minuto , tako napihljivo žogo k ma dva uhlja, da se otrok za njiju drži in skače na njej in pa mislm d je tisto glina pa modelčki so zraven. So se kr izprsli. Učer sm še kupila voščilnice, jih morm jutr poslat, sm kupila une od Unicefa, so mi ble najbolj ušeč pa itak rajš dam taki ustanovi 7 eurov kot pa kr enim. Aja, v soboto smo ali čez praznovanje (moje in od tamale), jooj je blo svega i svašta! Res! Od plišastih igračk do punčk do fensi avta za tamalo (js se tud ne bi branila kakega avta ) do cunjc, do zlata, do keša, ma vse kar čš. je hitr minilo in pol smo celo nedeljo prelenarl pa spal pa pospravlal. ma lušno je blo. Za božič in novo leto nismo nikamor vabljeni, bomo kar doma bli pa se mel fino fajn. Novo leto voščit bomo šli pa pol u januarju. joooj, 3.1. dobiva pa nov avto z mojim! Jeeeeeeeej, ga čakava že ufff, od oktobra al septembra sj ne vem več. U glavnem komi čakam, da se bom vozila v Renault Meganu Grandtourju GT Line. morm reklamo zdj delat, kr greva z Opla na Renaulta. sj če bi mela dost keša bi pa itak Insignio kupila. ma važno, da se mamo s čim vozit pa naj bo to Audi al pa stoenka. Js nism noben pek, kar se tiče tega pečenja sladic in piškotov, ne vem, očitno se nism rodila s to žilco. Rolkica hvala k si se pomnla name, razen boleče ledvice je vse ok z mano. Grem zdj počivat. Se tipkamo. Ma sm zihr hotla še kej komentirat pa sm pozabila vmes.
< Sporočilo je popravil Tincy90 -- 22.12.2010 21:51:19 >