Tulipan12
|
Ma joj, ve imate solzne oči, jaz pa jočem kot dež. Hormoni me izdajajo, pa pri takih stvareh ne moram ostati hladna. Mi je glih T. včeraj rekel, da dobesedno strmim v Lio in jo požiram z očmi, ampak jaz vam ne znam povedat, da mi pride včasih tak trenutek, da bi jo samo držala v objemu in božala. Sem mu rekla, kaj češ, če pa bolj jo gledam, bolj se zavedam, kako čudovito bitje sva ustvarila. Mislim, da so zdaj res pravi mali ljudje, ki nas vse bolj presenečajo in tako naivno kot oni kažejo ljubezen, ne bo znal nikoli nihče. trezika nič kaj zavidljive službe nimaš, kar se okoliščin tiče, sploh pa te nove fore, da imajo učenci vse pravice-se ne strinjam s tem. Mene so učili, da je treba učitelje spoštovat in sem se tako tudi vedla do njih. In bom Lio na enak način vzgajala. oblačenje danes je bilo 9 stopinj, Lia je imela oblečen bodi z dolgimi rokavi, majčko z dolgimi rokavi in bundico, spodaj pa žabe in tanke žametke (oni tanki fini žamet-ne vem, če obstaja tudi za fantke). Brez kape in šala. Je pa res, da smo bili samo malo v mestu, pa na plesnih, pa po trgovinah. Skoraj vedno imam zraven še kako jopco v torbici, pa če se meni zdi hladno, jo oblečem, če ne, pa ne. Rokavice ji dam gor, če greva na sneg ali na sprehod, pravtako šal. Kapo po občutku. Vedno jo imam zraven. Ko je zunaj full minus, ji oblečem bodi z dolgimi rokavi, majico z dolgimi rokavi, flis in bundico, žabe in podložene hlače ali debelo trenerko. Za sneg pa kombinizon. Spodnjo majčko (ima take na široke naramnice) ji oblečem samo pod pižamico, ki mora biti po novem skoraj obvezno dvodelna, ker onih z zaprtimi stopali več ne prenese. Verjetno ima raje, če so stopala zunaj. Doma je v žabah, bodiju in majčki, ali pajkicah, bodiju in majčki. No, moja draga tašča, ap mi jo je danes pri 9 plusa prinesla oblečeno takole: dolgi bodi, dolga majčka, flis, žabe, debela trenerka, kombinizon!!! in kapa!!!!!!!????????? Sem samo rekla WTF? Če sta se s tastom na severni pol preselila??? Pa je rekla, da so snežaka zunaj delali. Ha? In? Še huje, je verjetno revica še bolj zašvicala... eh, Kokica, ne sekiraj se, to, da ima Valentin ta vnetja, po mojem nima veze z oblačenjem, je pač bolj občutljiv na veter, meni tudi ob sapici solze tečejo, ko drugim recimo v full vetru sploh ne. Zato pa mam skoraj vedno sončna očala, ker me ščitijo pred vsem, tudi pred vetrom. Sem se razpisala. Še ena smešnica: Lia je nekaj gnjavila, ko smo šli iz plesnih, ker je hotla ostat (za njimi imajo uro baletke, ki so stare 4 in več in so vse v tistih roza oblekicah, po mojem jo to full fascinira), pa sem ji začela razlagat, da gremo v Baby center po voziček (beri:košaro za voziček) za dojenčka, da jo malo pomirim. Pa reče Lia: mami, mogoce mi bo vozicek lepi, mogoce pa tudi ne??? Mi2 sva se samo spogledala. Res ne vem, kje jih najde.
|