|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
22.12.2010 13:44:34   
PERSIDA
Marčevska banda zbudite seeeeeeeee veseli december je tu ,nas stalnih ,pa en drobižek.
Halooooo, tudi jaz mam obveznosti,pa ne izostajamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Saj za mene ne rabite kupovat darilauser posted image .

Evo gremo : tasa,ematiara,trezika,felix,majale(ok bolani vsi ,sprejmem),čebelca,pa neznana nosečka,pa,pa,pa...............vglavnem izbrisani po svoji voljiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja,ja men dogaja kaj naj ,saj je veseli decemberuser posted image .
Dobro ,če sem dolgocajtna ,pa povejte user posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
22.12.2010 14:05:57   
PERSIDA
user posted image

Tak,pa je ,če se ti dogajauser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
22.12.2010 14:08:32   
PERSIDA

Pa nekaj malo bolj okusnega user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
22.12.2010 14:10:51   
PERSIDA
user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
22.12.2010 14:37:06   
Tulipan12
Jaz kuham, ker pride lačna banda domov ob 15h, pa se zrihtamo in pičimo na plesne. Jutri pa še ima Lia x-mas party s plesnimi, bom pol urce tam, potem pa sem že za večerjo zmenjena, pa naj z atijem čaga do konca.user posted image
Persida saj vidiš, da imam še plane, nič ne bo iz mojega sms-auser posted image  Pa hvala za decembrsko vzdušje tu gor, pa da bando marčevsko kličeš na kup, ker se res samo še 4 avatarji ponavljamo... Kaj sta dobila bavca? Hiško?
Lia tut že kaže gor na omaro: mami, lej, dalila, bozicek je plisel... no, pa ji razložim zgodbico in kdaj pride, pa mislim, da ji je vseeno malo sumljivo, kaj za vraga počnejo ona darila tam gori???user posted image
Grem kuhat naprej!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
22.12.2010 15:00:00   
KOKICA32
Ja, Perisida, a sta dobila hiško bavca? user posted image user posted image user posted image

Pa super za vzdušje tukaj gor, ker je res obupno.user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
22.12.2010 20:16:32   
trezika
PERSIDA hvala da poskrbiš za mojo dobro voljo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
22.12.2010 20:18:24   
trezika
Moram povedat, da sem se danes kar razjokala... Prej sem Marušo dvignila gor, pa se je ful stisnila k meni in rekla: "moja mamica" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo, pa spet mam solzne oči.....

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
22.12.2010 20:22:01   
trezika
zdaj pa še nekaj za nasmejat: sem bla danes dežurna po pouku pred šolo in sem dobla od enega učenca kepo v glavo....me je kar zamaknilo user posted image user posted image user posted image mali je bil pa ko paradižnik v glavo tako da sem takoj vedela kateri je bil kriv... pa se mi mulc niti opravičil ni... sem mu rekla, da naj gre jutri do razredničarke in ji sam pove, kaj se je zgodilo...pa bomo videli jutri, če se bo opogumiluser posted image saj vem, da se je pač zgodilo, ampak sem jim pred tem 100x rekla, da se naj ne kepajo pred vrati...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
22.12.2010 20:56:53   
PERSIDA
Ojoj trezika.Vem kako je na šolah ,ker mi ata poroča v glavnem user posted image user posted image user posted image .Močno upamo lahko samo ,da bodo naši kaj boljši in se vedli kot jih učimo ,ker kaj se sedaj dogaja  po šolah to te kap.Morda se zdi kepa komu hec ampak to je daleč od heca.
Bom ti povedala kaj se je zgodilo zadnjič mojmu očetu.Pri praktičnem pouku valjda uporabljajo nože.In moj oče se skoz jezi ,da kuharstvo ni zajebancija in naj stvar jemljejo resno.Seveda oni so frajeri ,ker so na srednji šoli in kaj se zgodi en je enega vrezo v prst.Hb da je oče učenca poslal k podravnatelju in v bolnico ,ker na koncu so že krožle govorice ,da so se klali pri učni uri.Mislim noro .Vsako leto so hujši otroci nobenga rešpekta več.zraven tega ,pa še profesorji imajo zvezane roke.Molijo lahko samo boga ,da se kaj ne zgodi.
Trezika upam,vsaj ,da dobi kakšno opozorilo od ravnateljice tale vaš učenec,če se ti že opravičo ne bo.Mislim kaj bi se lahko zgodilo ,če bi ti očala str.user posted image user posted image Res  se je za zamislit kam vodi ta svet.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
22.12.2010 21:02:11   
PERSIDA
trezika - še kako te razumem kako ti je pri srcu ko te Maruša tak k sebi stiska.Meni sicer noben ne reče moja mamica ampak že objem pove vse ,pa me samo 4 ure ni.Tudi moja mami pravi,da Tomaž se še ni tako nikoli cartal kot zadnje dni.Kar naenkrat ga piči ,prileti kot ,da bi mo pod ritjo kuro in se hoče cartat.Noro.Tako vidiš kako nas naši mali zakladi pogrešajo.Pa naj bo to ena ura al ,pa osem.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
22.12.2010 21:08:30   
PERSIDA
Kar solzne oči sem dobila sedaj, ko sem to pisala ,ampak res smo lahko ponosne na to ,da imamo svoje zaklade ,ker oni so res najbolj iskrene duše na celem svetu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In seveda sem ponosna na to ,da imam vas ,da lahko z vami delim  tako dobro kot slabouser posted image user posted image user posted image user posted image .  

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
22.12.2010 21:56:25   
KOKICA32
Sedaj pa imam še jaz solzne oči.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

No, Trezika tudi jaz upam, da se mali pride opravičiti, ker to pa res nima več nobene meje. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
22.12.2010 22:14:38   
KOKICA32
Moj Valentin pa je danes iz vrtca prišel spet z vnetimi očkami. user posted image Ma sem jezna.user posted image user posted image user posted image Spet smo na Tobrexu.

Tašča pa je danes omenila, da ga premalo oblačimo in da mu bomo prislužili bronhitis ali astmo.
Povejte mi, koliko plasti ve oblačite vašim malčkom?
Ko je npr + 3 stopinje in ko je npr. -8 stopinj, kot je bilo prejšnji teden. Ali uporabljate sp. majčke ali imate kar bodyje namesto njih? Nosijo rokavičke in šale? Vedno podloženi čevlji/škornji?

Res bom hvaležna, če mi boste odgovorile.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
22.12.2010 22:33:10   
Najaa
Nika je te dni oblečena v body, majčko in bundo, ki je res zelo debela. Pa spet odvisno, koliko je vzunaj. Če vem, da bo vzunaj dolgo, ji dam še kakšno tanko trenerko na majico. Spodaj pa žabice in hlače. Kaša in šal sta obvezna, čevlji pa podloženi, ja.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
22.12.2010 23:14:01   
Tulipan12
Ma joj, ve imate solzne oči, jaz pa jočem kot dež. Hormoni me izdajajo, pa pri takih stvareh ne moram ostati hladna. Mi je glih T. včeraj rekel, da dobesedno strmim v Lio in jo požiram z očmi, ampak jaz vam ne znam povedat, da mi pride včasih tak trenutek, da bi jo samo držala v objemu in božala. Sem mu rekla, kaj češ, če pa bolj jo gledam, bolj se zavedam, kako čudovito bitje sva ustvarila. Mislim, da so zdaj res pravi mali ljudje, ki nas vse bolj presenečajo in tako naivno kot oni kažejo ljubezen, ne bo znal nikoli nihče.
trezika nič kaj zavidljive službe nimaš, kar se okoliščin tiče, sploh pa te nove fore, da imajo učenci vse pravice-se ne strinjam s tem. Mene so učili, da je treba učitelje spoštovat in sem se tako tudi vedla do njih. In bom Lio na enak način vzgajala.
oblačenje danes je bilo 9 stopinj, Lia je imela oblečen bodi z dolgimi rokavi, majčko z dolgimi rokavi in bundico, spodaj pa žabe in tanke žametke (oni tanki fini žamet-ne vem, če obstaja tudi za fantke). Brez kape in šala. Je pa res, da smo bili samo malo v mestu, pa na plesnih, pa po trgovinah. Skoraj vedno imam zraven še kako jopco v torbici, pa če se meni zdi hladno, jo oblečem, če ne, pa ne. Rokavice ji dam gor, če greva na sneg ali na sprehod, pravtako šal. Kapo po občutku. Vedno jo imam zraven. Ko je zunaj full minus, ji oblečem bodi z dolgimi rokavi, majico z dolgimi rokavi, flis in bundico, žabe in podložene hlače ali debelo trenerko. Za sneg pa kombinizon. Spodnjo majčko (ima take na široke naramnice) ji oblečem samo pod pižamico, ki mora biti po novem skoraj obvezno dvodelna, ker onih z zaprtimi stopali več ne prenese. Verjetno ima raje, če so stopala zunaj. Doma je v žabah, bodiju in majčki, ali pajkicah, bodiju in majčki.
No, moja draga tašča, ap mi jo je danes pri 9 plusa prinesla oblečeno takole: dolgi bodi, dolga majčka, flis, žabe, debela trenerka, kombinizon!!! in kapa!!!!!!!?????????user posted image user posted image user posted image  Sem samo rekla WTF? Če sta se s tastom na severni pol preselila??? Pa je rekla, da so snežaka zunaj delali. Ha? In? Še huje, je verjetno revica še bolj zašvicala... eh, Kokica, ne sekiraj se, to, da ima Valentin ta vnetja, po mojem nima veze z oblačenjem, je pač bolj občutljiv na veter, meni tudi ob sapici solze tečejo, ko drugim recimo v full vetru sploh ne. Zato pa mam skoraj vedno sončna očala, ker me ščitijo pred vsem, tudi pred vetrom.

Sem se razpisala.

Še ena smešnica: Lia je nekaj gnjavila, ko smo šli iz plesnih, ker je hotla ostat (za njimi imajo uro baletke, ki so stare 4 in več in so vse v tistih roza oblekicah, po mojem jo to full fascinira), pa sem ji začela razlagat, da gremo v Baby center po voziček (beri:košaro za voziček) za dojenčka, da jo malo pomirim. Pa reče Lia: mami, mogoce mi bo vozicek lepi, mogoce pa tudi ne??? Mi2 sva se samo spogledala. Res ne vem, kje jih najde.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
22.12.2010 23:16:25   
Tulipan12
Tasa javi se!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3392
22.12.2010 23:45:35   
PERSIDA
user posted image
user posted image

Evo ,da še dokažem kako onadva gledata božička.Ponočujeta okol po B.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
22.12.2010 23:53:21   
PERSIDA
tulipan - Lia ga itak raztura najbolj od vseh.Prava asica je.

kokica - oblačimo po občutkuuser posted image .Ma pusti ti taščo naj gre nekamuser posted image .
Jaz še do sedaj nisem termoflisa dala pod bundo zdaj,pa rečte ,da sem jaz čudnauser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
23.12.2010 7:06:18   
Tulipan12
Persida pa daaaaaaaaj, tvoja bavca sta za popapcat. Malo ti to pazi, da ti jih kdo ne odnese, ko sta taka cukra.user posted image

Tak, nimam več kaj za odštevat, samo prištevam lahko, kolko bom čez rok.user posted image again! Sem morala na kozoroga počakat, da bomo ja imeli dvojne male rogece, ki očitno že v trebuščku trmarijo po svoje.
Sem spet ovrgla eno anekdoto, da 2. otrok pride pred PDPjem, zdaj pa da še vidimo kakšen je mit o tem, da je drugi porod lažji. Komaj čakam, da vam javim!user posted image

Kokica si uspela nabavit darila?V trgovinah je pravo vojno stanje, nič ti ne zavidam. Jaz imam vse, samo za dragega ne, sem mu rekla, naj si sam izbere, pa je rekel, da si je že izbral pred tremi leti in pred 9 meseci naročil paketek.user posted image  In naj mu nič ne kupujem, ker nič nima v mislih. Bom šla danes po eno lepo skodelico za kavo (sva oba full kavopivca) z napisom Worlds daddy No. 1., in jo napilnila z Lindovimi pralinami (njegovimi najljubšimi), da lahko postavim nekaj pod jelko...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
23.12.2010 7:16:47   
Tulipan12
Saj sem jaz dala Lii termoflis tudi komaj prejšnji teden, ko je bil res oni minus, jaz jo večinoma oblačim tak kot oblačim sebe, edino da jaz ne nosim žabic, pa kapo imam redkeje gor kot ona. Finta je v tem, da so ti mali vragci tak energični, da s tem ko so preveč oblečeni lahko dosežemo kontra učinek in zašvicajo, to pa je itak slabše kot da ima malo rdeče ličike, ker mora regulirat temperaturo.

Kaj že imate danes petek al ste še jutri v službah? Pa naslednji teden ste fraj?
Mi imamo jutri božično večerjo pri tašči, pri mojih smo v soboto, v nedeljo bomo se tut znašli, v ponedeljek grem rodit, tak da danes praktično zadnjič kuham v tem letu!user posted image user posted image user posted image

Grem pod tuš in v P, če ostanem, dihajte z mano in uživajte s svojimi družinicami za praznike! I will be back!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3396
23.12.2010 8:02:46   
KOKICA32
Dobro jutro. user posted image

No, pa sem imela nekaj za prebrati ob čaju.user posted image Bravo Tulipan, Persida in Najaa!user posted image user posted image user posted image

Ja, saj vem oblačenje po občutku. Tako tudi delam in vidim, da oblačim kot ve, zazen šala, ker ga ne prenese. Kapo pa ima vedno gor, ker se bojim vnetja uhic. Očke spet mažemo in danes sem v vrtcu vprašala, če je kdo tam z vnetjem pa je rekla, da eden je bil, ki je potem bil le en dan doma (user posted image zaradi vnetja oči 1 dan!!!!), moj je bil en teden doma!!! Evo in imamo krivca. Joj, sedaj pa res komaj čakam pomlad in upam, da bodo takrat ti prehladi in vnetja le še blag spomin.

Tulipan, ha, pa si ga dočakala.user posted image Res, boš morala ovreči še ta mit o 2. porodu, ki res naj bi bil lažji. To tudi jaz ful upam.

Jutri še delam a le do 12h, sedaj imamo novega šefa in je dosti bolj človeški kot prejšnja šefica.user posted image user posted image user posted image Delamo pa tudi ves drugi teden, če nas seveda spet kaka bolezen ne preseneti.user posted image user posted image user posted image

Persida, vidim, da bavca pa lepo nosita šal. Pridna!user posted image user posted image user posted image

Moj pa je včeraj pokazal, da želi novo posteljo (beri večjo), ker je želel, da mu dam vzmetnico ven in je potem šel po atijevo orodje in je šraufal pa vrtal, tam kjer so vijaki in neke luknje. Se ga slikala in bom prilepila kakšno sliko ob priliki. Pa danes zjutraj spet. Ko se mami v službo mudi bi on bil mojster.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3397
23.12.2010 12:58:35   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Moram povedat, da sem se danes kar razjokala... Prej sem Marušo dvignila gor, pa se je ful stisnila k meni in rekla: "moja mamica" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo, pa spet mam solzne oči.....

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
23.12.2010 13:01:06   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Me je danes malo prešinilo: že vemo katera se je/bo poročila v tem mesecu in je noseča??? Tasa je zaročena, to ne šteje... no, sicer pa ima še 10 dniuser posted image
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3399
23.12.2010 13:05:27   
Najaa
Tulipaaaaaan ne še it rodit! user posted image Faca, a danes zadnjič letos kuhaš? Upam,da se nisi zagovorila in da boš še cel drug teden stala za štedilnikom. user posted image

Kar se tiče oblačenja jaz tudi gledam po sebi. Babici pa da ne govorim, bi jih oblekli ko da smo v Sibiriji. user posted image user posted image

V trgovinah je res kot da bi bilo vojno stanje. Sem sam skočila do Mullerja po eno malenkost, pa folk se obnaša kot da 1.1. več nič ne bo. Konec, ma dej... Sem tak vesela, da sem že vse nabavila spotoma, kot by the way. Tak da zarad mene lahko Božiček že pride. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?