PERSIDA
|
Hajli hajlo. Sem se kar sesedla pred komp ,ker sem se tak kosila najedla. Da vam malo popestrim dan . Včeraj je občina B. organizirala božička v športni dvorani.In seveda sta bavca bila povabljena. In ko napovedovalka reče sedaj,pa otroci vsi k staršem vs poslušajo samo bavca ne . Onadva sta si priredila svojo zabavo,ma kaki lutkovna predstava ,onadva sta imela svoj šov . Če si predstavljate kako športna dvorana zgleda ,dogajanje je bilo na parketu ,na tribuni smo sedeli ,oziroma naj bi sedeli ,odzgoraj ,pa je tak en balkon bi rekla ,ker je vhod odzgoraj .Onadva sta si na tem balkonu naredila šprint stezo in ,ker imajo tako zbetonirano za invalidske vozičke ,da se lahko zapeljejo v dvorano ,sta si onadva omislila ,da je tisto tobogan.In se naprej z glavo vozla po toboganu.Saj nisem vedla al jih naj pobiram ,ker sta tako čudna videt al ,ker sta tak smešna . Tak,da sva z babico jih oblekle in smo šli ven na sneg ,pa lučke gledat po naši občini ,da smo se lahko včakali božička .Kajti nabolj zabavna stvar je bilo plezanje po tribuni tam kjer so bile klopi ,da sta lahko priplezala do vrha .Tako ,da ju je bilo potrebno malo ohladit ,ker sta res razturala že malo preveč.Kako naj folku povem ,da sta v fazi tarzanstva . V glavnem tako sta bila zlajhana ,da si je Anže tam pred enim frizerskim salonom kar na stopnico vsedo . No po uri smo se ,pa le končno včakali božička.K njemu ni šel nobeden samo na dolgo sta stegnila roko naj jima ,da ,pa ,da onadva greta . No tolko kar se božička tiče.Moja sezona je za letos končana kaj se tiče božička ,ker me križ in roke že pošteno bolijo od držanja v rokah teh dveh 12 tonk . Tak malo za sprostitev ka dogaja ,zdaj ,pa šibam sestavljat darilo za bavca je stric ravnokar prpelo z bleda . _____________________________ 7.1.2009 Ob 03.48 in 04.10 Presenetila 2 meseca prezgodaj TOMAŽ IN ANŽE !!!!
|