lučka 25
|
ojla Po dolgem času se spet malo javljam. Jah, kaj čmo, konec leta mi je zgleda namnjena bolniška, pa že tretjič AB Zdaj imam pljučnico, me med rebri boli, sem šfohotna, apetit je bolj tako tako. No, vsaj na tekoči hrani nisem več, si je ne miksam več. Mi je leva bezgalka že lepo usahnila, le desna je še malo zatečena, tudi gnoja mi ne več toliko iz ust. Ah, ni da ni. Važno, da se do praznikov pozdravim. Zunaj je tak lep snegec, jaz pa med 4 stenami Reby, ti kar lepo počivaj. Pazi se. No, saj zdaj bo več toj doma in bo vsaj malo lažje. goldy, si pa moj karakter glede tesa. Jaz sem ga delala na dan, kot je rekel Reš, pa sem imela 5 dni pred tem krvavitve....samo se nisem dala Kako bo v drugo (če bomo le prišli do kakšnega zarodka), pa še ne vem. mojškra, kaj naj rečem kot to, da ste luštniiii. s*, krčki pa res. Morajo miniti. No, pri nsa se je vse omililo, ko smo začeli s kapljicami Lefaxsin in D3 kaplice zamenjali z avstrijskimi Oleovit D3. biba, si že kaj bolje? lana, super za blazine tatami Glede puzel pa tako. Mi smo jih imeli le ob robu, da so bili gor zaboji z igračami, knjigice, zdaj pa imamo samo še airex blazino. Nič, grem nazaj počivat, moram izkoristit čas za počitek, ko je šla N z očijem pohajkovat po snegu.
|