|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
17.12.2010 11:08:19   
lana70
Danes kupila blazine tatami...zakon so, pa še s popustom sem jih dobila.Ajsika, hvala za link.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
17.12.2010 11:41:44   
biba007
Frišne nosečkice - še tukajuser posted image user posted image user posted image

Lanči, sem jaz tudi vrgla oko na tatami (da ne omenjam puzzlov - kar slabo mi je ...), pa me zdaj, kot uber skrbno mamo, daje dilema, če morda tudi tatami mehčajo s formamidi. Moja (dopuščam možnost, da rahlo panična) logika gre namreč nekako takole: plastiko morajo z nečim mehčati (torej tudi tatami, aiex ipd.), materiali za otroke so pod strožjim nadzorom (ergo: so zasledili tele formamide), kaj pa pri drugih? ... da ne bo tole ena izmed tistih izpod-dežja-pod-kap varianta ....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
17.12.2010 12:45:22   
gapii27
bravo reby pridno boškaj bauchija in user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo tud meli te puzle, pa sem jih že prej zložla na kup, ker sta vse narazen zvlekla in itaq nista nikol bla gor na njih... vsepovsod drugod ju je večuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
17.12.2010 20:05:50   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Jutro!

Vas samo na hitro pozdravim. Mi smo kar fajn, samo krčki so se nas lotili in tako se popoldan samo nosimo, zvečer pa kričimo, kot bi nas iz kože dajali. Posledično ima mama manj časa ua netuser posted image . No glavno je, da ponoči še vedno spimo prvo rundo od 5-7h. drugo pa 3-4h.

Lepo, pa čeprav mrzlo sredo bam želim!

A tako pozno so vas začeli dajati? Ja ti ubošček mali. Upam da čimprej minejo.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
17.12.2010 20:07:05   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Reby user posted image  user posted image  user posted image , sedaj pa božej bušija in počivaj, za novo leto pa naj ti dobri možje prinesejo en velik debel +.

Goldy tudi tebi želim, da bi ti dobri možje prinesli veljaven CB, saj veš tisti z velikim, debelim, modrim plusom user posted image user posted image user posted image

podpišem seuser posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
17.12.2010 20:09:29   
mojškra
dober večer

No končno se spet javljam na raportuser posted image user posted image . Naš pikec pokec po cele dneve ne spančka, le danes je za spremembo spal in to kar naprej, upam da ni zamenjal dan z nočjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Drugače se še zmeraj pridno dojimo, zvečer ko pa je tako zaspan, da je kar tečen, in noče ni moje joškice in se samo joka, mu pa flaško naredim. No drugače pa sva dojena.
Upam, da mi uspe dati slikce v alb

Bodite pridne v snežnem večeru, spočite se, ker jutri bomo kidali sneg.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
17.12.2010 20:20:07   
mojškra
sem dala slikce v album

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
17.12.2010 20:32:40   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

sem dala slikce v album

Iiiiiiiii, Mojškra, ste luštniuser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
18.12.2010 11:41:52   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

sem dala slikce v album

Ma pravi srček je ta vaš malček, pa vidva s tavelikim tudi user posted image   user posted image   user posted image .

Ja mi imamo krčke nekako od 7 tedna naprej, kakšen dan je prav hudo, na žalost ne pomagajo vetrovne kapljice, niti Bio gaja, sem pa se odločila da poskusim še s čajem, čeprav pravijo da če dojiš čaja ne potrebujejo, mah jas ji ga bom dala pa da vidimo.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
18.12.2010 11:44:49   
S*
Kje ste vse na ta lep zasnežen dan??? Končno smo tudi mi na Primorskem dočakali snegec in je tako lepo, na žalost pa piha burja, tako da ga gledamo samo skozi okno.

Včeraj smo imeli komtrolo tehtanja. Zredila se je za 800g in zrasla za 4 cm, tako da ima 4100g in 54cm user posted image   user posted image   user posted image . Ja bo treba menjat pleničke na   št.3, pa tudi oblačila 56 bodo počasi premajhna.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
18.12.2010 12:24:38   
Reby
Punce, hvala vsem. RVI user posted image
Jaz bolj kot ne počivam, ker sem prisiljena zaradi bolečin, ful me boli spodaj, tišči, napihnjena sem, zgledam kot v 5. mesecu nosečnosti.

mojškra - iiiii, kakšnega cukrčka imate. Vsi ste lušni.
S* - super za malo pupiko, da tako pridno rase. Jaz sem T-ju tut kr čaj skuhala, malo janeža, kumine, še celo sem mu mejčken sladkala, da se je fino pokakal, ko ga je napenjalo. Drgač smo pa probal čisto vse (Antiflat, Bio Gaja, Sab Simplex, kuminin sirup, masažno olje Weleda, kapljice proti krčem Ljubljanskih lekarn, ni da ni). Na koncu ugotoviš, da mora samo miniti....
Goldy - kdaj lulamo? user posted image
puzzli - pr nas je blo isto kot pr Gapii - jih je narazen vlekel, pa smo jih kr pospravili in sem mu na tla dala kr navadni kovter user posted image  

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
18.12.2010 14:43:44   
Goldy
reby - da nimaš ti kakšne blage hiperce??? Jaz bom lulala v petek, prej ne, no menda ne.... user posted image Včeraj mi je bilo zvečer takooo slabo, danes mi pa spet nič ni. Ampak ima A spet malo vročine, kašlja in iz noska iz teče.user posted image Sej bo....

S* - mi smo imeli avstrijske kapljica Antiflax - mislim, da sem jim tako reče....

puzzle - mi smo jih pa imeli, jih ni pretirano dajala narazen, smo pa večino imeli čez kovter.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
18.12.2010 16:44:00   
lučka 25
ojla user posted image

Po dolgem času se spet malo javljam. Jah, kaj čmo, konec leta mi je zgleda namnjena bolniška, pa že tretjič AB user posted image  Zdaj imam pljučnico, me med rebri boli, sem šfohotna, apetit je bolj tako tako. No, vsaj na tekoči hrani nisem več, si je ne miksam več. Mi je leva bezgalka že lepo usahnila, le desna je še malo zatečena, tudi gnoja mi ne več toliko iz ust. Ah, ni da ni. Važno, da se do praznikov pozdravim.
Zunaj je tak lep snegec, jaz pa med 4 stenami user posted image

Reby, ti kar lepo počivaj. Pazi se. No, saj zdaj bo več toj doma in bo vsaj malo lažje.

goldy, si pa moj karakter glede tesa. Jaz sem ga delala na dan, kot je rekel Reš, pa sem imela 5 dni pred tem krvavitve....samo se nisem dala user posted image  Kako bo v drugo (če bomo le prišli do kakšnega zarodka), pa še ne vem.

mojškra, kaj naj rečem kot to, da ste luštniiii.user posted image

s*, krčki pa res. Morajo miniti. No, pri nsa se je vse omililo, ko smo začeli s kapljicami Lefaxsin in D3 kaplice zamenjali z avstrijskimi Oleovit D3.

biba, si že kaj bolje?

lana, super za blazine tatami user posted image

Glede puzel pa tako. Mi smo jih imeli le ob robu, da so bili gor zaboji z igračami, knjigice, zdaj pa imamo samo še airex blazino.

Nič, grem nazaj počivat, moram izkoristit čas za počitek, ko je šla N z očijem pohajkovat po snegu.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
18.12.2010 20:52:16   
gapii27
reby  tole bi pa res bla kaka hiperca?  sem bla jes ista..   no naj čimprej mine, lepo počivaj in veliko tekočine (vsekakor pa to že vse sama vešuser posted image )

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
19.12.2010 10:06:18   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Lanči, sem jaz tudi vrgla oko na tatami (da ne omenjam puzzlov - kar slabo mi je ...), pa me zdaj, kot uber skrbno mamo, daje dilema, če morda tudi tatami mehčajo s formamidi. Moja (dopuščam možnost, da rahlo panična) logika gre namreč nekako takole: plastiko morajo z nečim mehčati (torej tudi tatami, aiex ipd.), materiali za otroke so pod strožjim nadzorom (ergo: so zasledili tele formamide), kaj pa pri drugih? ... da ne bo tole ena izmed tistih izpod-dežja-pod-kap varianta ....

...sem jim pisala in so kontaktirali s proizvajalcem...baje imajo vse certifikate. Je pa to trda pena, ne takšna mehka kot so puzzle. Pa en kos, ni šans, da otroček cuza kakšen košček..ne vem, upam da ne vsebujejo teh formamidov user posted image .

Reby, očitno imaš res kakšno hiperco, počivat, pa dosti piti...božček...

Mi smo pa včeraj dan (no skoraj) preživeli po urgencah..se je poškodbi gležnja očitno pridružilo še neko vnetje....ah, vedno nekaj.....Smo prejšnji teden kupili v BC gugalnico in sem šele doma videla, da je polomljen en štiftek, ki zapenja tisto sidro na sredini...ma mislim, da zadnje čase, sem kupila že toliko stvari, ki niso bile brezhibne, da resno razmišljam, da ne bi več hodila v BC user posted image .

Gapii važička, imaš lepo torbico user posted image , pa še moje barve.

Nosečke in vse ostale....eno lepo nedeljo vam želim.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
19.12.2010 10:08:06   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

ojla user posted image

Po dolgem času se spet malo javljam. Jah, kaj čmo, konec leta mi je zgleda namnjena bolniška, pa že tretjič AB user posted image  Zdaj imam pljučnico, me med rebri boli, sem šfohotna, apetit je bolj tako tako. No, vsaj na tekoči hrani nisem več, si je ne miksam več. Mi je leva bezgalka že lepo usahnila, le desna je še malo zatečena, tudi gnoja mi ne več toliko iz ust. Ah, ni da ni. Važno, da se do praznikov pozdravim.
Zunaj je tak lep snegec, jaz pa med 4 stenami user posted image

o božček...pikapoke, da hitro ozdraviš..to boš pa morala kar oreng pocajtat... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
19.12.2010 12:43:34   
mojškra
RABIM POMOČ- moj pikec ima na jeziku precej belih pik -izgledajo kot glivice. Nima jih v ustih, samo na jeziku, tudi odstraniti ne gredo. Mislim, da ga motijo, ker dojko prime in jo spusti, in z jezikom malce opleta. Doma imam Daktarin, ali mu ga dam in sebi še namažem prsi? Kakšne izkjušnje imate ve? Prosim če mi poveste, kakšne izkušnje imate z Daktarenom.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
19.12.2010 15:20:04   
Goldy
mojškra - lahko je soor, namažeš tvojo bradavico z Daktarinom, ali pa z vatirano palčko po jezičku, lahko pa uporabiš tudi apibaby super (propolis kapljice). Naš je tudi to imela, tako da sta zadevi preverjeni, samo da je naša imela po celih ustecah. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
19.12.2010 15:32:23   
Urshy78
dan, se vam spet malo javljam. naš fantek pridno raste, pridno je, ampak čez dan pa skoraj čisto nič ne spi tako da nimam čisto nič časa zase. uspavati ga sicer ni problem, ponadi zaspi ko se dojiva. čim ga dam pa v posteljico, pa spi ponavadi po 10 min, potem je pa konec vsega.

ko se ponoči zbudi, je zadnje čase dostikrat obrnjen na hrbet ali pa skoraj na trebuh, čeprav ga dam spati na bok.
ali je smiselno kupiti tisto blazino, da spi samo na boku oz kako ste ve rešile ta problem?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
19.12.2010 16:19:43   
Urshy78
sem dodala par slikic v album user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
19.12.2010 16:44:28   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

dan, se vam spet malo javljam. naš fantek pridno raste, pridno je, ampak čez dan pa skoraj čisto nič ne spi tako da nimam čisto nič časa zase. uspavati ga sicer ni problem, ponadi zaspi ko se dojiva. čim ga dam pa v posteljico, pa spi ponavadi po 10 min, potem je pa konec vsega.

ko se ponoči zbudi, je zadnje čase dostikrat obrnjen na hrbet ali pa skoraj na trebuh, čeprav ga dam spati na bok.
ali je smiselno kupiti tisto blazino, da spi samo na boku oz kako ste ve rešile ta problem?

Urshy, ne vem, če ti bo tole ravno všeč, ampak Američani so kako leto nazaj izvedli celovito akcijo osveščanja Back-to-back. Med dojenčki je bilo namreč kar nekaj smrtnih primerov, ker so jih polagali spat na trebušček ali bočno, pa so se prekucnili na trebušček. Jaja, pri nas je doktrina drugačna ... ampak logika je takšna: dokler ne morejo sami premakniti glavice, naj imajo okrog noska čim manj stvari. Ergo: če spi na hrbtu, je ok, če ga daš na bok, pa se spodreca na hrbet, je ok.
Evo, tole je doktrina. Domače izkušnje pa so podobne kot vaše - je ni bilo sile, ki bi ga ohranila na boku, tudi trikotnikni se niso ravno obnesli. No, pa smo čisto srečno spali na hrbtkuuser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
19.12.2010 16:49:18   
biba007

Sem šla pošnofkat ... pa nič našlauser posted image . No, en plusek je bilo videtuser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
19.12.2010 18:01:28   
Urshy78

Urshy, ne vem, če ti bo tole ravno všeč, ampak Američani so kako leto nazaj izvedli celovito akcijo osveščanja Back-to-back. Med dojenčki je bilo namreč kar nekaj smrtnih primerov, ker so jih polagali spat na trebušček ali bočno, pa so se prekucnili na trebušček. Jaja, pri nas je doktrina drugačna ... ampak logika je takšna: dokler ne morejo sami premakniti glavice, naj imajo okrog noska čim manj stvari. Ergo: če spi na hrbtu, je ok, če ga daš na bok, pa se spodreca na hrbet, je ok.
Evo, tole je doktrina. Domače izkušnje pa so podobne kot vaše - je ni bilo sile, ki bi ga ohranila na boku, tudi trikotnikni se niso ravno obnesli. No, pa smo čisto srečno spali na hrbtkuuser posted image

sem tudi jaz že slišala za smrtne primere, ko so spali na trebuščkku. meni so sestre v P svetovale da naj spi na boku. čez dan ga imam v košarici in ga dam spati na hrbet, pa malo sem podložila pod glavico. pa ni strahu da bi recimo malo bruhal in se zadušil user posted image
ponoči kar slabo spim ker me je vedno strah kako se bo obrnil. torej če ga dam spat direkt na hrbet, bo ok?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
19.12.2010 18:02:08   
Urshy78

Sem šla pošnofkat ... pa nič našlauser posted image . No, en plusek je bilo videtuser posted image

verjetno se bo treba dodati med prijatelje..ekola, te bom dodala user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
19.12.2010 19:43:03   
Reby
Samo na hitrco.
lučka - pikapoke
Urshy - mislim, da nas čisto preveč z vsem strašijo. Ko smo bili mi dojenčki in še, ko je imela moja sestra dojenčke (najmlajša je stara 9 let), so prakticirali spanje na trebušku. Tako, da so to spet neke nove fore. Saj vedno kaj novega najdejo. Če te je strah, je najbolje, da ga založiš s kakšno pleničko user posted image
Grem ležat, tale hiperca sicer danes pojenjuje, ampak morm izkoristit še zadnje ure vikenda.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.